2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ohhh misss biz de süsleri aldık elbisemiz vardı zaten evde pastamızı seçtik fiyat aldık . Ne zaman yapacağıma karar verirsem sipariş edicez inşallah ay kocaayımla bi türlü uyuşamadık ben bir kazak almıştım o renk bişey bulamadım erkek için gömlek vs aynı ton yok trendyolu talan ettim yakın bişeyler ayarlıcaz artık

Amine Busra senin mesajı alıntılayamadım kuzum ya . Bebelerle nasıl kendini yemeğe veriyorsun anlatsana biraz çünkü önce pişirmek gerekiyor ya İnan bugün bir iki lokma yedim bi de ayak üstü meyve . Fırsat bulamadım yapmaya yapsam oturup yemeğe insan lazım ben boşuna zayıflamıyorum işte

Ispanak yıkamak en büyük hobim biliyorsun dünüşüm ıspanakla aramızda özel bir bağ var konuşuyoruz ya kendisiyle biliyorsun
Pazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbeti dallari cok kalin oluyo bazisinin onlari 2 3 e boluyorum incecik kiyiyorum cnm cinar seviyo kiz anam canim cekiyo sanki kuzu eti

Cok guzel disiplinli ilerliyo masallah ben asla yapamam yani diyetinl saati saatine cok zorrr

Pazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbeti dallari cok kalin oluyo bazisinin onlari 2 3 e boluyorum incecik kiyiyorum cnm cinar seviyo kiz anam canim cekiyo sanki kuzu eti
Pazı hiç yemedim pink yada Yedim hatırlamıyorum ıspanak gibi mi tadı anlatsana biraz (sütün de çekecek diye korkmuyor değilim bu mesajı yazarken)

Sağol canım. İlaçta içemiyorum. Bir gün serum yedim o biraz iyi gelmişti ama ertesi gün yine aynı. Sol başım çok aprıyot birde kulağım ya. Covid olmamışımdır dimii ya ateşim yok
Geçmiş olsun lostincim. Migrenin mi vardı önceden ? Öyleyse cov değildir ya .. sanırım benim de baş ağrılarımın sebebi sinüzit. Kaşlarıma ve elmacık kemiklerime bastırınca basınç&ağrı hissediyorum

Pazı hiç yemedim pink yada Yedim hatırlamıyorum ıspanak gibi mi tadı anlatsana biraz (sütün de çekecek diye korkmuyor değilim bu mesajı yazarken)
Esas onun sarmasina bayilirim bem canim sarimsakli yogurtla o kdar guzel oluyiki ama onunsarmaya afam lazim zahmetki once hasliyosun vs yikamasida kolay degil yani bos olmak lazim bebeli kisiye zor . Sen belki srvmezsin cnm ispanaga benzemiyo tadi azcik kiyma azcikda bulgur at cok az su koya kendi suyunu saliyo garfasi ispanak gibin

Sağ Salim şu yaza çıksaydık ya off

Ben Alta geçireli çok uzun zaman oldu yoksa şimdiye kaç kez düşmüştü alt çok derin evet ama düşmesinden iyidir

Kizlar biz 3haftadir emzigi biraktik . Hala 06ay emiyordu 6 18 ay agzina buyuk geliyodu oguruyodu ememiyodu atiyodu baska markalarda denedim baktim olmuyo yani direk hic vermedim oyle duskunde degildi zaten sorun olmadi
Emzik beni baya kurtarıyor yaa bi sinir sıkıntı gelince hemen tıkıyorum ağzına birden değişiyor yumuşuyor sonra geri çıkartıp kaldığı yerden devam ediyor

Yaaaa kiyamam sen ne dedin
Çok özledim ama arkadaşlarınlasın diye çok da mutlu oldum dedim.
Geç gittim biraz, iyice ağlamış.
Panik oldum herhalde, benim okul yolumla onun yolu belli bi noktaya kadar aynı, kaptırmışım kendi okuluma doğru gitmişim ben, bi de trafik
Hem ayrılmak istemiyor, hem benim yanımda durmak istiyor.

Emzik beni baya kurtarıyor yaa bi sinir sıkıntı gelince hemen tıkıyorum ağzına birden değişiyor yumuşuyor sonra geri çıkartıp kaldığı yerden devam ediyor
Yaa cnm isini goruyorsa ne guzel ben cogu zaman zorla veriyordum bide iste buyuk boyu ememiyodu dis yapisi bozulacakti biraktim

Bende biraz tedirginim kizlar. Esimin isi yogunlasti atama donemi sinav var esimde gorevli .enn son bu atama donemi yuzunden kurumda cok yayilmisti covit. Butun ozel gunlerimizde biz bi sekilde riskteydik ve karantinada gecti oglumun dogum gunune az kaldi korkuyorum insallah bisey olmaz modum cok dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…