Ohhh misss biz de süsleri aldık elbisemiz vardı zaten evdeDogum gunu hazirliklari devam bizde kizlar kiyafetler ayarlandi bir ayazinkini dedesi almisti bizde evden bulduk renk takimi olsun diye ust larcivert alt gri giyinicez :) yarin pastaneye gidip pasta sipariside vericez evde dogumdan kalan hosgeldin ayaz yazisi vardi soktum onu ayaz yazisini alip biraz susledim al sana perde susu :)
Ispanak yıkamak en büyük hobim biliyorsun dünüşümNie dunus ispanagnan guzel mi oluyo. Ayy canim cekti yaa ustune sarimsakli yogurt dokun tamam mi
Pazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbetiIspanak yıkamak en büyük hobim biliyorsun dünüşümıspanakla aramızda özel bir bağ var konuşuyoruz ya kendisiyle biliyorsun
Cok guzel disiplinli ilerliyo masallah ben asla yapamam yani diyetinl saati saatine cok zorrrAmine Busra senin mesajı alıntılayamadım kuzum ya . Bebelerle nasıl kendini yemeğe veriyorsun anlatsana biraz çünkü önce pişirmek gerekiyor ya İnan bugün bir iki lokma yedim bi de ayak üstü meyve . Fırsat bulamadım yapmaya yapsam oturup yemeğe insan lazım ben boşuna zayıflamıyorum işte
Pazı hiç yemedim pink yada Yedim hatırlamıyorum ıspanak gibi mi tadı anlatsana birazPazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbetidallari cok kalin oluyo bazisinin onlari 2 3 e boluyorum incecik kiyiyorum cnm cinar seviyo kiz anam canim cekiyo sanki kuzu eti
Geçmiş olsun lostincim. Migrenin mi vardı önceden ? Öyleyse cov değildir ya .. sanırım benim de baş ağrılarımın sebebi sinüzit. Kaşlarıma ve elmacık kemiklerime bastırınca basınç&ağrı hissediyorumSağol canım. İlaçta içemiyorum. Bir gün serum yedim o biraz iyi gelmişti ama ertesi gün yine aynı. Sol başım çok aprıyot birde kulağım ya. Covid olmamışımdır dimii ya ateşim yok
Esas onun sarmasina bayilirim bem canim sarimsakli yogurtla o kdar guzel oluyiki ama onunsarmaya afam lazim zahmetki once hasliyosun vs yikamasida kolay degil yani bos olmak lazim bebeli kisiye zorPazı hiç yemedim pink yada Yedim hatırlamıyorum ıspanak gibi mi tadı anlatsana biraz(sütün de çekecek diye korkmuyor değilim bu mesajı yazarken)
Sağ Salim şu yaza çıksaydık ya offBu aralar ben de öyleyim canım.Gündüz ayrı uyuyor gece ayrı.Bir de uykusuzum diyor iyice delirtiyor beni.Sen bunu diyorsan ben öleyim o zaman diyorum.Bizimkinin diş sıkıntısı belli kabardı damaklar.Tam uyucam uyanıyor velet.Eşimi salona attım oğlan resmen ittirip kendine yer açıyorEşim sığıntı yaptınız beni yerim yok diyor Sinir kalmadı artık durup durup hiç sözü açılmamışken söylenip duruyorum.Eşim arıza diyor bana Gece gündüz yapışık geziyoruz oğlanla bunalttı beni iyice.Haftasonu akşam çıkış yok malum iyice bunaldım
Sinizüt ise eğer sakın ıslak saçla durma hemen kurutGeçmiş olsun lostincim. Migrenin mi vardı önceden ? Öyleyse cov değildir ya .. sanırım benim de baş ağrılarımın sebebi sinüzit. Kaşlarıma ve elmacık kemiklerime bastırınca basınç&ağrı hissediyorum
Ben Alta geçireli çok uzun zaman oldu yoksa şimdiye kaç kez düşmüştü alt çok derin evet ama düşmesinden iyidir2 saatte 3 kez kalktı
Sahi üstüne uyuyunca unutmuşum beşikten düştü dün gece.
Birgün olacaktı, bile bile indirmedik alta.
Aklım çıktı aklım.
Alt kademeden alması bırakması çok zor, yine beşikte üstte yatıyor.
Uyurken yanıma alayım bari.
Bu bebeler hep mi aynı yaa uyuyor şimdi bazı halleri çok tatlı ama yaa yorsalar da yıpratsalar da iyi ki varlarKargocu geliyor kalı kapanınca ona bile ağlıyor benimki de
Emzik beni baya kurtarıyor yaa bi sinir sıkıntı gelince hemen tıkıyorum ağzına birden değişiyor yumuşuyor sonra geri çıkartıp kaldığı yerden devam ediyorKizlar biz 3haftadir emzigi biraktik . Hala 06ay emiyordu 6 18 ay agzina buyuk geliyodu oguruyodu ememiyodu atiyodu baska markalarda denedim baktim olmuyo yani direk hic vermedim oyle duskunde degildi zaten sorun olmadi
Çok özledim ama arkadaşlarınlasın diye çok da mutlu oldum dedim.Yaaaa kiyamamsen ne dedin
Ben hiç kurutmazdım artık kurutuyorumSinizüt ise eğer sakın ıslak saçla durma hemen kurut
Yaa cnm isini goruyorsa ne guzel ben cogu zaman zorla veriyordum bide iste buyuk boyu ememiyodu dis yapisi bozulacakti biraktimEmzik beni baya kurtarıyor yaa bi sinir sıkıntı gelince hemen tıkıyorum ağzına birden değişiyor yumuşuyor sonra geri çıkartıp kaldığı yerden devam ediyor
Çok da beklemedim ne yazık kiTelefonun ucunda caresiz bekliyorum sarkisi benden sana armagan :)
Çınar beyin Narin ağzı büyük emziği kabul etmediyse yapacak yok cnm bıraktırma derdin de olmaz en azındanYaa cnm isini goruyorsa ne guzel ben cogu zaman zorla veriyordum bide iste buyuk boyu ememiyodu dis yapisi bozulacakti biraktim
Ispanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktanIspanak yıkamak en büyük hobim biliyorsun dünüşümıspanakla aramızda özel bir bağ var konuşuyoruz ya kendisiyle biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?