2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

36+5 haftalık gebeyim 53 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum ve ayrıca hiç kötü falanda durmuyor .ama eşimin ailesi normalde aramazlar sormazlar arayanda çok kilo almışsın sen diye moralimi bozuyolar

Ayyyy ben onu cok seberim yaa sarimsakda rendeleyin sarimsak lazinin kardesi bence bende geliyimmi kaffaltiya
Hahaha bende kime fikir veriyom hatun zaten biliyomus hemide sarinsaklisini Kanka cagircaktim senide anam sarınsaklı sevmezimiş senin kahffaltı yattı hahahha

Ayy pis dobis kanka duymazdan gele gele sagir olcan o zamn . Kolu gectimi
Bilmiyorum ki kuzum hiç sormadım kolunu dün gece çok okul evrak işi vardı konuşmadık geçmediyse de beneneeeee acısın öküztoşun kolu, ya aslında benim bunun horlamasına bir çare bulmam lazım çok pis horluyor ya napcam bilmiyorum

Ispanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktan
Ispanağa göre değişiyor kumuna göre yani canım ama en az 3 su yıkanır
Nasıl alıp bırakıyorsun ama ya.
Altına bir şeyler serip hafif yükselteyim bari.
Uyanıp hemen yatağa atlamaya çalışıyor hala.
Canım bizde iki adet kalın battaniye koyduk bi 8-10 cm farketti.
Alt ust yap cnm yani bebisinin ust tarafini altina uydurabilirsin
Kız dümdüz elbise altı üstü yok ki ya ikimizde beyaz gömlek giyicez yada yakın bişeyler yapcaz . Beyaz gömlek etekle de garson gibi oluyorum
Bende dün abur cubur yemiştim bak unutmuşum kız uyuyor canım iki kez ama bende yatıyorum onunla dinleniyorum .
36+5 haftalık gebeyim 53 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum ve ayrıca hiç kötü falanda durmuyor .ama eşimin ailesi normalde aramazlar sormazlar arayanda çok kilo almışsın sen diye moralimi bozuyolar
Bende 20 kg aldım canım belki daha gazla hepsini de verdim . Takma kafana öyle diyenlere de e içimde can var deyiver salla gitsin
Başka odaya sepetle ben öyle yapıyorum maalesef ordan bile duyuluyor kükrüyor resmen

Kuzum gitmiyor ya , valla uyansın bu sefer ciddi ciddi konuşcam şaka yapmıyorum diycem. Uykusu o kadar ağır ki bebeğim uyanıyor ona sus horlama derken. Gitmiş kendine geçen gün şu burun bantlarından almış takmayı beceremedi galiba çözüm sıfır

Bi tık iyi geliyordu onlar canım ama kükremeye sanmıyorum çözümü yokki kuzum be

Yağniiii zeynepkus hala bekar
Yok kız bulaşmayız onlara hep Çınar yaktı başımızı, aslında biz tek onu sevdik başka kimseye bakmadık bile ama olsun o da Selintoşla mutlu olsun, yeni dünürü de çok tatlı pinkoşun Biz de kızımlan Esra Erol’a çıkarız büyüsün de

Bi tık iyi geliyordu onlar canım ama kükremeye sanmıyorum çözümü yokki kuzum be
Sigarayı bıraktığı zaman çok horlamıyordu bir de çok kilo aldı şimdi, hem şişko hem horlayan hem de pis sigara kokan bir öküz oldu iade edecem anasına

Hahhaha Allah korusun ya o senin tatlılığın kuzum Esra Erol format değiştirmiş ya şimdi Müge anlı tadında programı orda Nilüfer Salih Meva üçlüsü vardı çok manyakça ilişkiydi en sonunda sepetledi Esra

Kız valla çok istiyorum onları izleyip kafa dağıtmayı ama ya canlı derse denk geliyor yanda zeynoş deli gibi dikiyor gözünü televizyona açamıyorum az önce bir müzik açayım azcık tv görsün gözüm dedim nerden bulduysa çizgi film buldu

Ben alırken horlamayan balık etli bir çıtırdı şimdi saçları da beyazları eni de genişledi
defolu bu de yolla kaynanana dün akşam kaynana kp görümce ve iki çocuğu geldiler Selin’i görmeye kv girdi kabanını çıkardı direk Selin’i aldı kucağına geçti içeri Selin başladı ağlamaya tabi hem kalabalık gördü birden hem de kucağa alındı uyuz karı biliyor çocuğun huyunu ne diye alıyorsun kucağına Tam insana alışıyor derken doğum günün de nabıcaz hiç bilmiyorum

Selin de öyle canım tv açık duruyor çok bakmıyor ama reklam çıksın kitleniyor Bende bazen kapatıyorum ama canım sıkılıyor

Sigarayı bıraktığı zaman çok horlamıyordu bir de çok kilo aldı şimdi, hem şişko hem horlayan hem de pis sigara kokan bir öküz oldu iade edecem anasına
Kocasini sevgi dolu sozlerle anlatiyordu anlatiyordu anlatiyordu bitiremiyordu bu nasii bi okuzdu yarabbiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…