2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selin gündüz hiç uyumuyo mu ? Ben bugün Eslem uyanıkken yaptım mesela. Mutfakta yanımda biraz dolap karıştırdı biraz oyuncak baktı. Yayla çorbası ve pırasa yaptım

Yeme kısmına gelince zaten o sinir stresle buskuvi,ekmek arası tarzı yiyodum. Birde çok cast food yiyodum. Yani dışarıdan söylüyorum. Aynı gün iki kez sipariş verdiğimi bilirim...

Eşim yok, oğlanı yanımda uyuttum.
Oğlan döndükçe beşiği sallıyorum, döndükçe sallıyorum.
Sonra fark ettim ne yaptığımı
Ben yüsra bebekken yüsra diye eşimin kafasını pışpışlıyodum birde bastırmışım iyice nefes alamaz haldeyken uyandım o yüzden yüsra epey büyüyene kadar hiç yanımda yaptırmadım korkuma

evet cnm su an mesela tam uyucam uyaniyor emzir salla tam uyucam hop yine gaz ilaci verdim dolandirdim simdi bi ufak alttan cikardi uyur ins
Allah yardımcın olsun canım çalışıyorsun birde. Hafta da kaç gün gidiyorsun? Dişleriniz ne durumda. Bizim köpekler 4 ü de kabarık hepsi birden çıkacak yine

tam bugun icimden dedim ki hayret mercimek corbasi icirdigim halde gazsiz uyudu dedim dun gece icin bugun gece uyuyamiyor guvenip baska corba yapmadim mercimek icti bugunde aslinda mercimegi islattim kac kez suyunu doktum kimyon ile bol kavurdum patatesli havuclu kusbasi etli yaptim guzelce cektim yani gaz olmamasi gerek ama iste oluyor demek hem de oyle saglikli ve guzeldi ki tadi bi baska ogun de yine havuclu,bulgurlu,patatesli,etli pirasa idi ama malesef kan ilaci da verdim bugun bi gun veriyor bi gun vermiyorum kabiz olmasin hem de kilosu iyi diye masallah iki-uc gundur de pekmezli sut veriyorum sute alerjimiz yok sukur baya sevdi pekmezli sutu kahvaltida katık oluyor yemegine simdi bi kucuk pırtlattı gezdirip sırtına vurdum yatırıp masaj yaptim ama bi ufak pırt çıktı sadece koca heriftenama daldı gibi bklm ,sizler neler yapıyorsunuz bakam yine pinkim ve aijoo om uyanık maglum bizler gece kusuyuz hic sasırdık mi (hayir)

Allah yardımcın olsun canım çalışıyorsun birde. Hafta da kaç gün gidiyorsun? Dişleriniz ne durumda. Bizim köpekler 4 ü de kabarık hepsi birden çıkacak yine
ben gecen hafta full gittim iki hafta evdeyim ama iki haftada da birer gun destege gidecegim dokularimizin sayisi artti yine de bklm dislerimiz iki azi patladi iki ucu maglum bi azida 4 uc var ve en son cikinca ortada bi deri kopuyor biliyir musun kizimda gormustum icim bi tuhaf olmustu deri sallaniyorduust ve bi tarafin azisi iste iki ucu patladi diger alt ust azi baya sis bi kopek de patladi patliycak baya kasintisi var malesef yine 5 dis cikariyor bizim gelin kiz da oyle baksana bi anda bilmem kac dis ,buyuk kizimin da yas 5.5 maglum dislerinin arasi ayrildi iyice sallanip dusecekler az kaldi ve cok heyecanli sallanmadigi halde sallaniyor dusmek uzere diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…