- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Antikorundan optugum ariza cikmaz insYok kuzum modunu düşürme hem antikorludur senin herif, bişeycik olmayacak inşallah güzel güzel üfleyecek Çınartoş mumları
Öküüüüzzz , camış ne anlarAyyy yarim dunyaya bak yemeklerim kotuyse senin bu iskemben ne deseydin
Kankaaaa senin aşkına kurban beAntikorundan optugum ariza cikmaz ins
Tras olmus koca kafali herufum gozume yakusuklu gorunuyoKankaaaa senin aşkına kurban beBugün çok sevdin koca ayını sanırım
Ayy pis dobisÖküüüüzzz , camış ne anlaraman kuzum onun öyle bir huyu var biliyor musun, sinirlersem daha da sinir etmek için özellikle uğraşır
Inşallah pipet sandığı çocuk da pipiye pipet demiyordurEvet yaaomce sey zannettim.cocuk merakli bi tip bizimki lakap takti heralde dedim baktim ciddi ciddi merakcan soyle boyle die anlatiyo .hahahaha pipet defnede pipiye pipet diyo
Selin gündüz hiç uyumuyo mu ? Ben bugün Eslem uyanıkken yaptım mesela. Mutfakta yanımda biraz dolap karıştırdı biraz oyuncak baktı. Yayla çorbası ve pırasa yaptımAmine Busra senin mesajı alıntılayamadım kuzum ya . Bebelerle nasıl kendini yemeğe veriyorsun anlatsana biraz çünkü önce pişirmek gerekiyor ya İnan bugün bir iki lokma yedim bi de ayak üstü meyve . Fırsat bulamadım yapmaya yapsam oturup yemeğe insan lazım ben boşuna zayıflamıyorum işte
Pazı hiç yemedim desem. Ama denemek istiyorumPazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbetidallari cok kalin oluyo bazisinin onlari 2 3 e boluyorum incecik kiyiyorum cnm cinar seviyo kiz anam canim cekiyo sanki kuzu eti
Canım maalesef bende disiplinli olamıyorum. Disiplinli olsam bu kadar daha verirdim. Benimki psikolojik açlıkCok guzel disiplinli ilerliyo masallah ben asla yapamam yani diyetinl saati saatine cok zorrr
evet cnm su an mesela tam uyucam uyaniyor emzir salla tam uyucam hop yine gaz ilaci verdim dolandirdim simdi bi ufak alttan cikardi uyur insAllah kolaylık versin canım zor gerçekten büyüyorlar ama nasıl
Ben yüsra bebekken yüsra diye eşimin kafasını pışpışlıyodum birde bastırmışım iyice nefes alamaz haldeyken uyandımEşim yok, oğlanı yanımda uyuttum.
Oğlan döndükçe beşiği sallıyorum, döndükçe sallıyorum.
Sonra fark ettim ne yaptığımı
ben ispanak gibi pisirdim ispanak gibi oldu tadiPazı hiç yemedim desem. Ama denemek istiyorum
Allah yardımcın olsun canım çalışıyorsun birde. Hafta da kaç gün gidiyorsun? Dişleriniz ne durumda. Bizim köpekler 4 ü de kabarık hepsi birden çıkacak yineevet cnm su an mesela tam uyucam uyaniyor emzir salla tam uyucam hop yine gaz ilaci verdim dolandirdim simdi bi ufak alttan cikardi uyur ins
İlk bende öyle denerim. Sarmasını merak ediyorum da çocuklarla baya zor olurben ispanak gibi pisirdim ispanak gibi oldu tadi
aynen cnm bazen oyle sarma cekiyor ki cnm malesef yapamiyorum oglum azar kudurur kızın istegi bitmez falan aman amanİlk bende öyle denerim. Sarmasını merak ediyorum da çocuklarla baya zor olur
ben gecen hafta full gittim iki hafta evdeyim ama iki haftada da birer gun destege gidecegim dokularimizin sayisi artti yine de bklm dislerimiz iki azi patladi iki ucu maglum bi azida 4 uc var ve en son cikinca ortada bi deri kopuyor biliyir musun kizimda gormustum icim bi tuhaf olmustu deri sallaniyorduAllah yardımcın olsun canım çalışıyorsun birde. Hafta da kaç gün gidiyorsun? Dişleriniz ne durumda. Bizim köpekler 4 ü de kabarık hepsi birden çıkacak yine
Aramizi kimse bozamaz :)
Yağniiii zeynepkus hala bekar
hop hop bizim eslem i istemesinler de başı baglı bilirsiniz❤Ne doktorlar ne muhendisler ister kiz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?