- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Vermedim cnmKızlar bebisinize pazı verdinzmi hic .nette değişik şeyler yazıyor benim bebemde kansız olduğu için korktum bian
Bizim dr umuzda oyle dogal koy tavugu bulursaniz yedirin ama oburlerinin hic anlami yok demistiHahhaha kötü şansiyi olmamış canım . Bende midyeden zehirlenmiştim babam yedirmişti küçükken yıllarca tiksindim . Sonra arkadaşım yedirdi lisede zorla şimdi de bırakamıyorum . Arada eşim alır bir iki tane yerim belki Selin’e dokunur vs diye . Doktor bize tavuğun çok bi besin değeri yok yemese de olur demişti bebekler için biz ve rahat doktorumuz
Bilemiyorum canim covit belirtileri baska oluyor ama biz belirtisiz gecirdik meselaSağol canım. İlaçta içemiyorum. Bir gün serum yedim o biraz iyi gelmişti ama ertesi gün yine aynı. Sol başım çok aprıyot birde kulağım ya. Covid olmamışımdır dimii ya ateşim yok
Bende diyetisyen destegi almaya basladim. Çocuklarla kendimi yemeye veriyodumNasıl kilo veriyorsun canım? Benimde 2 ayda kilo vermem gerekiyor. Aslında çok güzel vermiştim biraz diyet yapmıştım. Sonra diyeti bıraktım tekrar yemeye başladım versiğim kilolaları geri aldım. Diyet bıraktığım anda geri alıyorum ya :/
Kac kg vermen lazimNasıl kilo veriyorsun canım? Benimde 2 ayda kilo vermem gerekiyor. Aslında çok güzel vermiştim biraz diyet yapmıştım. Sonra diyeti bıraktım tekrar yemeye başladım versiğim kilolaları geri aldım. Diyet bıraktığım anda geri alıyorum ya :/
Ben kendim diyet yapamiyodum canim o yuzden. Dikkat edince veriyorum. Benim direnc kgsu 86dan sonra baslar. 2015ten beri 85 uzerindeyimCanim bazi kilolarda zor gidiyor vuct en cok hangi kiloda kalirsa onda direnc gosterirmis ,o zman fazla aktivite yada yapabilirsen vucudu sasirtan.beslenme ise yariyormus
Ne doktorlar ne muhendisler ister kiz dahaAynen kanka en son uçan tekme atıldı banadüşene vur bir daha vur bir daha nerdeyse bütün kızlar nişanlandı bi benimki mi kaldı ben kızımı fabrikatörün oğluna vercem bekliyoruz kısmetimizi
Eline saglik canim guzel olmuşAy bu cumaertesi oglumun dogum gunu dun a harfli tuzlu kurabiye denedim tadi cok guzel oldu ins dogum gunundede tuttururum :) Eki Görüntüle 2788476
Haklısın aijocummNe doktorlar ne muhendisler ister kiz daha
Eğ aaaaaa fabrikator oglu yok ama fabrikator torunu varAynen kanka en son uçan tekme atıldı banadüşene vur bir daha vur bir daha nerdeyse bütün kızlar nişanlandı bi benimki mi kaldı ben kızımı fabrikatörün oğluna vercem bekliyoruz kısmetimizi
Aramizi kimse bozamaz :)
Hahahahahaha cok iyi yaaHepimiz birseyle sinaniyoruz bebelerle cnm.e anasi uykucu babasi uykucu kendide uykucu olsun bi zahmet :) uykum olmasa bile bana uyu de 10 dk ya dalar uyurum o derece :)
Senin kizin sehriye corbasi icisini gorurlerse duygulanmana gerek kalmazHaklısın aijocummbelki kordonda gezerken bir yakışıklı gönlünü çelecek Ay ben duygulanırım
Buzluga atsaydin hasatAy bu cumaertesi oglumun dogum gunu dun a harfli tuzlu kurabiye denedim tadi cok guzel oldu ins dogum gunundede tuttururum :) Eki Görüntüle 2788476
Denerim kuzum babuşumuz gelsin aldırırız pazardanHahahaha yerim yaa bazen cidden buda yenirmi dedigim.seyi yiyo cinardadenesene
Canım yaptırdım . Beni guzulatan doktora gittimKan tahlili yaptrmadm hic doğumdan bu yana salgından dolayı hep erteledim.sen yaptrdn galiba dimi kuzum
Cok gecmis olsun canimSağol canım. İlaçta içemiyorum. Bir gün serum yedim o biraz iyi gelmişti ama ertesi gün yine aynı. Sol başım çok aprıyot birde kulağım ya. Covid olmamışımdır dimii ya ateşim yok
Nie dunus ispanagnan guzel mi oluyoDenerim kuzum babuşumuz gelsin aldırırız pazardanıspanakla karışık yaparım zaten
Canım yaptırdım . Beni guzulatan doktora gittimdedim doktorcum bende bi halsizlik vs var kanamam çok oluyor adetken . eşim de araya girdi bir de sinir var çok diye hormonlara baktı bi de d vitaminine bakalım dedi. B12 ye falan baktı mı hiç bilmiyorum . Herşey normaldi d vitamini düşük çıkınca devit damla kullan istersen dedi o kadar. Ben solgarın bira mayalı b 12 sini kullanıyorum bayadır bi ara ara vermiştim sonra da günde ikiye düşürdüm sonra bire. Bu ara haftada bir falan içiyorum 2 tane kalmış içinde . Sütü etkilemesin diye azalta azalta bırakayım dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?