2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim dr umuzda oyle dogal koy tavugu bulursaniz yedirin ama oburlerinin hic anlami yok demisti

Sağol canım. İlaçta içemiyorum. Bir gün serum yedim o biraz iyi gelmişti ama ertesi gün yine aynı. Sol başım çok aprıyot birde kulağım ya. Covid olmamışımdır dimii ya ateşim yok
Bilemiyorum canim covit belirtileri baska oluyor ama biz belirtisiz gecirdik mesela

Bende diyetisyen destegi almaya basladim. Çocuklarla kendimi yemeye veriyodum

Canim bazi kilolarda zor gidiyor vuct en cok hangi kiloda kalirsa onda direnc gosterirmis ,o zman fazla aktivite yada yapabilirsen vucudu sasirtan.beslenme ise yariyormus
Ben kendim diyet yapamiyodum canim o yuzden. Dikkat edince veriyorum. Benim direnc kgsu 86dan sonra baslar. 2015ten beri 85 uzerindeyim

Dogum gunu hazirliklari devam bizde kizlar kiyafetler ayarlandi bir ayazinkini dedesi almisti bizde evden bulduk renk takimi olsun diye ust larcivert alt gri giyinicez :) yarin pastaneye gidip pasta sipariside vericez evde dogumdan kalan hosgeldin ayaz yazisi vardi soktum onu ayaz yazisini alip biraz susledim al sana perde susu :)

Aynen kanka en son uçan tekme atıldı bana düşene vur bir daha vur bir daha nerdeyse bütün kızlar nişanlandı bi benimki mi kaldı ben kızımı fabrikatörün oğluna vercem bekliyoruz kısmetimizi
Eğ aaaaaa fabrikator oglu yok ama fabrikator torunu var Hasatzamani tavsannesi bilemedim simdi

Hahahaha yerim yaa bazen cidden buda yenirmi dedigim.seyi yiyo cinardadenesene
Denerim kuzum babuşumuz gelsin aldırırız pazardan ıspanakla karışık yaparım zaten
Kan tahlili yaptrmadm hic doğumdan bu yana salgından dolayı hep erteledim.sen yaptrdn galiba dimi kuzum
Canım yaptırdım . Beni guzulatan doktora gittim dedim doktorcum bende bi halsizlik vs var kanamam çok oluyor adetken . eşim de araya girdi bir de sinir var çok diye hormonlara baktı bi de d vitaminine bakalım dedi. B12 ye falan baktı mı hiç bilmiyorum . Herşey normaldi d vitamini düşük çıkınca devit damla kullan istersen dedi o kadar. Ben solgarın bira mayalı b 12 sini kullanıyorum bayadır bi ara ara vermiştim sonra da günde ikiye düşürdüm sonra bire. Bu ara haftada bir falan içiyorum 2 tane kalmış içinde . Sütü etkilemesin diye azalta azalta bırakayım dedim .

Nie dunus ispanagnan guzel mi oluyo . Ayy canim cekti yaa ustune sarimsakli yogurt dokun tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…