2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yastigini cek kanka bi hisimla cek akli ciksin

2 de ancak uyuduk inan. Bizde de gaz vardi. Ama yediklerinden ziyade gidip soguk yerlerde geziyolar ondan biliyorum

Yaa masallah kizina kurtardi kendini o. Bizim bagiran bebeler aynen devam. Onlarda napsin 4 5 diş birden cikarmak kolaymi

Ben bazen burnunu sıkıyorum ama tabi dene diyemem tepkisi ne olur belli olmaz

İnan hepsi ayni. Aksam kvye gittik. Giderken eslem uyudu direkt odaya yatirdim. Uyandi ve tabiki birden sasirdi neredeyim diye agliyor zorla kucagimdan almaya çalışıyor kv bide diyor ki aaa gelmicekmiş bak bak, zoruna gidiyor ona gitmek istememesi. Ya zaten suan anneye bagimlilkk donemi. Bundan 6 ay sonra bize bakmazlar bile zaten. Oyun oynar gezip koşar. Yusrada da ayniydi çocuk aglar zorla kucağımdan alirdi

Kocasini sevgi dolu sozlerle anlatiyordu anlatiyordu anlatiyordu bitiremiyordu bu nasii bi okuzdu yarabbiii
Bu endemik olarak yetiştirilmiş bir öküz kanka, eşi benzeri çok az ya da hiç sıpası da bazı huylarda aynı babası. 2 taraftan ayrı ayrı geliyorlar bırakıp kaçasım var bunları baş başa

Valla kitlamadim kanka oglusum durmuyorki . Bide zaten yine lekeliyim
Allah Allah kanka ya hala düzelmedi senin bu sıkıntı. Şöyle iyi bir doktora denk gelmen lazım bence, ben de olcam ama ne zaman yine gecikti. Başladı benim düzensizlik benim de adet düzensizliği var işte böyle

Uyuz kadın git bi elini yüzünü yıka, bizimkiler de öyle. Ama akıl verilmez! desek korkuyor yavaş yavaş alışsın, bi biz biliyoruz ya olur ah kuzum napalım imtihan işte böyle, herkesin kaynişi Pinkpinkblue nun ki gibi değil doğum gününden ben de korkuyordum kuzum ama aksine bizimki çok uslu durdu belki selintoş da öyle olur

Selin de öyle canım tv açık duruyor çok bakmıyor ama reklam çıksın kitleniyor Bende bazen kapatıyorum ama canım sıkılıyor
Aynen canım ya bu reklamlara nasıl bi subliminal mesaj koyuyorlar acaba daha yeni uyuttum sıpayı annenin keyif zamanııı yapmayacağım hiç iş fln. Makineye çamaşır atıp karnımı doyurayım 2buçukta canlı derss

Keyif zamanı deyip makinaya çamaşır atman aynı ben rahatça ev işi yapmak bile keyif valla bizimkide uyandı muz yedi oyalanıyor biraz sonra ıspanaklı erişte verixem hem yesin hem oyalansın

Benimki bana ben iki tane büyüttüm sizinkine bakamam demişti o geldi bak şimdi aklıma bi daha uyuz oldum bi kere de demedi kızım işin olur falan gelirim bakarım diye . bile bile sıkıştırması hiç hoş değil gelir gelmez . Doğum gününde indirmem kucağımdan olur biter .

Bizimki sen işe girersen ben işten cikarim diyo agiz yapiyo köye ev yapcaklar kaynim evlencek en az 3 sene calismasi lazim

Keyif zamanı deyip makinaya çamaşır atman aynı ben rahatça ev işi yapmak bile keyif valla bizimkide uyandı muz yedi oyalanıyor biraz sonra ıspanaklı erişte verixem hem yesin hem oyalansın
Güncelleme 1917pinkterest pancarlısını sevmişti ıspanaklıyı sevmedi yada muz tuttu içini aç değildi Kayısı püresi içildi o küçük kavanozlarla içiriyorum artık kaşığı elimden almaya çalışıyor yaa kendi yicekmiş Sonra da kavanozu alamıyorum elinden bi kavga dövüş orda bi de el yüz silerken

anasının canlı dersi başladı ya hemen uyanmalıydı kaçıramazdı 10 dk geç kaldı ama olsun yetişti sonuçta o kadar da banyo yaptırmıştım uyusun rahat rahat diye bu arada benim kıza bişey dokunmuş aama ne?

Valla kuzum dün pink bizim mama sandalyesini gördü bizden soğudu benimki her şeyi kendi yemek istiyor her şey pis oluyor üstü başı da dahil muz tutmuştur kuzum dediğin gibi tok tutuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…