- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yastigini cek kanka bi hisimla cek akli ciksinBilmiyorum ki kuzum hiç sormadım kolunudün gece çok okul evrak işi vardı konuşmadık geçmediyse de beneneeeee acısın öküztoşun kolu, ya aslında benim bunun horlamasına bir çare bulmam lazım çok pis horluyor ya napcam bilmiyorum
Valla kitlamadim kankaGece uzundu pinkom kıtlamışsındır sennn
2 de ancak uyuduk inan. Bizde de gaz vardi. Ama yediklerinden ziyade gidip soguk yerlerde geziyolar ondan biliyorumtam bugun icimden dedim ki hayret mercimek corbasi icirdigim halde gazsiz uyudu dedim dun gece icin bugun gece uyuyamiyor guvenip baska corba yapmadim mercimek icti bugunde aslinda mercimegi islattim kac kez suyunu doktum kimyon ile bol kavurdum patatesli havuclu kusbasi etli yaptim guzelce cektim yani gaz olmamasi gerek ama iste oluyor demek hem de oyle saglikli ve guzeldi ki tadi bi baska ogun de yine havuclu,bulgurlu,patatesli,etli pirasa idi ama malesef kan ilaci da verdim bugun bi gun veriyor bi gun vermiyorum kabiz olmasin hem de kilosu iyi diye masallah iki-uc gundur de pekmezli sut veriyorum sute alerjimiz yok sukur baya sevdi pekmezli sutu kahvaltida katık oluyor yemeginesimdi bi kucuk pırtlattı gezdirip sırtına vurdum yatırıp masaj yaptim ama bi ufak pırt çıktı sadece koca heriften ama daldı gibi bklm ,sizler neler yapıyorsunuz bakam yine pinkim ve aijoo om uyanık maglum bizler gece kusuyuz hic sasırdık mi (hayir)
Yaa masallah kizina kurtardi kendini o. Bizim bagiran bebeler aynen devam. Onlarda napsin 4 5 diş birden cikarmak kolaymiben gecen hafta full gittim iki hafta evdeyim ama iki haftada da birer gun destege gidecegim dokularimizin sayisi artti yine de bklm dislerimiz iki azi patladi iki ucu maglum bi azida 4 uc var ve en son cikinca ortada bi deri kopuyor biliyir musun kizimda gormustum icim bi tuhaf olmustu deri sallaniyorduust ve bi tarafin azisi iste iki ucu patladi diger alt ust azi baya sis bi kopek de patladi patliycak baya kasintisi var malesef yine 5 dis cikariyor bizim gelin kiz da oyle baksana bi anda bilmem kac dis ,buyuk kizimin da yas 5.5 maglum dislerinin arasi ayrildi iyice sallanip dusecekler az kaldi ve cok heyecanli sallanmadigi halde sallaniyor dusmek uzere diyor
Sagol canim bu ara adapte oldum tekrar. 30 eylulden beri 15 kg yu tamamladim bugunOlsun cnm gayet iyi gidiyosun bencee , kolaymi arada illaki duraksama olucak sen ona hic takilma canlanirsin 2 gune
Ben bazen burnunu sıkıyorum ama tabi dene diyemem tepkisi ne olur belli olmazKuzum gitmiyor ya , valla uyansın bu sefer ciddi ciddi konuşcam şaka yapmıyorum diycem. Uykusu o kadar ağır ki bebeğim uyanıyor ona sus horlama derken. Gitmiş kendine geçen gün şu burun bantlarından almış takmayı beceremedi galiba çözüm sıfır
İnan hepsi ayni. Aksam kvye gittik. Giderken eslem uyudu direkt odaya yatirdim. Uyandi ve tabiki birden sasirdi neredeyim diye agliyor zorla kucagimdan almaya çalışıyor kv bide diyor ki aaa gelmicekmiş bak bak, zoruna gidiyor ona gitmek istememesi. Ya zaten suan anneye bagimlilkk donemi. Bundan 6 ay sonra bize bakmazlar bile zaten. Oyun oynar gezip koşar. Yusrada da ayniydi çocuk aglar zorla kucağımdan alirdidefolu bu de yolla kaynanana dün akşam kaynana kp görümce ve iki çocuğu geldiler Selin’i görmeye kv girdi kabanını çıkardı direk Selin’i aldı kucağına geçti içeri Selin başladı ağlamaya tabi hem kalabalık gördü birden hem de kucağa alındı uyuz karı biliyor çocuğun huyunu ne diye alıyorsun kucağına Tam insana alışıyor derken doğum günün de nabıcaz hiç bilmiyorum
Bu endemik olarak yetiştirilmiş bir öküz kanka, eşi benzeri çok az ya da hiçKocasini sevgi dolu sozlerle anlatiyorduanlatiyordu anlatiyordu bitiremiyordu bu nasii bi okuzdu yarabbiii
Bir de ters bir şekilde vurur fln elime, 30 saat ağlarım sonraBen bazen burnunu sıkıyorum ama tabi dene diyemem tepkisi ne olur belli olmaz
Kanka denedim ama valla gücüm yetmiyor, koca kafalı.zeynoş da aynı babası gibi taş kafaYastigini cek kanka bi hisimla cek akli ciksin
Allah Allah kanka ya hala düzelmedi senin bu sıkıntı. Şöyle iyi bir doktora denk gelmen lazım bence, ben de olcam ama ne zaman yine gecikti. Başladı benim düzensizlik benim de adet düzensizliği var işte böyleValla kitlamadim kankaoglusum durmuyorki . Bide zaten yine lekeliyim
Uyuz kadın git bi elini yüzünü yıka, bizimkiler de öyle. Ama akıl verilmez! desek korkuyor yavaş yavaş alışsın, bi biz biliyoruz ya olurdefolu bu de yolla kaynanana dün akşam kaynana kp görümce ve iki çocuğu geldiler Selin’i görmeye kv girdi kabanını çıkardı direk Selin’i aldı kucağına geçti içeri Selin başladı ağlamaya tabi hem kalabalık gördü birden hem de kucağa alındı uyuz karı biliyor çocuğun huyunu ne diye alıyorsun kucağına Tam insana alışıyor derken doğum günün de nabıcaz hiç bilmiyorum
Aynen canım ya bu reklamlara nasıl bi subliminal mesaj koyuyorlar acabaSelin de öyle canım tv açık duruyor çok bakmıyor ama reklam çıksın kitleniyorBende bazen kapatıyorum ama canım sıkılıyor
Keyif zamanı deyip makinaya çamaşır atman aynı benAynen canım ya bu reklamlara nasıl bi subliminal mesaj koyuyorlar acabadaha yeni uyuttum sıpayı annenin keyif zamanııı yapmayacağım hiç iş fln. Makineye çamaşır atıp karnımı doyurayım 2buçukta canlı derss
Benimki bana ben iki tane büyüttüm sizinkine bakamam demişti o geldi bak şimdi aklıma bi daha uyuz oldumİnan hepsi ayni. Aksam kvye gittik. Giderken eslem uyudu direkt odaya yatirdim. Uyandi ve tabiki birden sasirdi neredeyim diye agliyor zorla kucagimdan almaya çalışıyor kv bide diyor ki aaa gelmicekmiş bak bak, zoruna gidiyor ona gitmek istememesi. Ya zaten suan anneye bagimlilkk donemi. Bundan 6 ay sonra bize bakmazlar bile zaten. Oyun oynar gezip koşar. Yusrada da ayniydi çocuk aglar zorla kucağımdan alirdi
Bizimki sen işe girersen ben işten cikarim diyo agiz yapiyoBenimki bana ben iki tane büyüttüm sizinkine bakamam demişti o geldi bak şimdi aklıma bi daha uyuz oldumbi kere de demedi kızım işin olur falan gelirim bakarım diye . bile bile sıkıştırması hiç hoş değil gelir gelmez . Doğum gününde indirmem kucağımdan olur biter .
GüncellemeKeyif zamanı deyip makinaya çamaşır atman aynı benrahatça ev işi yapmak bile keyif valla bizimkide uyandı muz yedi oyalanıyor biraz sonra ıspanaklı erişte verixem hem yesin hem oyalansın
Keyif zamanı deyip makinaya çamaşır atman aynı benrahatça ev işi yapmak bile keyif valla bizimkide uyandı muz yedi oyalanıyor biraz sonra ıspanaklı erişte verixem hem yesin hem oyalansın
Valla kuzum dün pink bizim mama sandalyesini gördü bizden soğudu benimki her şeyi kendi yemek istiyorGüncelleme1917pinkterest pancarlısını sevmişti ıspanaklıyı sevmedi yada muz tuttu içini aç değildi Kayısı püresi içildi o küçük kavanozlarla içiriyorum artık kaşığı elimden almaya çalışıyor yaa kendi yicekmiş Sonra da kavanozu alamıyorum elinden bi kavga dövüş orda bi de el yüz silerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?