anasının canlı dersi başladı ya hemen uyanmalıydı kaçıramazdı 10 dk geç kaldı ama olsun yetişti sonuçta o kadar da banyo yaptırmıştım uyusun rahat rahat diye bu arada benim kıza bişey dokunmuş aama ne?
Acaba ne dokundu kuzum ya ? Ben ıhlamuru kestim düzeldi sanki . Kayısıdan da şüpheleniyorum görücez . Bizimki de aynı günde 50 kere kıyafet değiştirmeceValla kuzum dün pink bizim mama sandalyesini gördü bizden soğudu benimki her şeyi kendi yemek istiyorher şey pis oluyor üstü başı da dahil muz tutmuştur kuzum dediğin gibi tok tutuyor çünkü
Sorma kuzum sorma analıkk zorrrAcaba ne dokundu kuzum ya ? Ben ıhlamuru kestim düzeldi sanki . Kayısıdan da şüpheleniyorum görücez . Bizimki de aynı günde 50 kere kıyafet değiştirmeceÖğreniyorlar ama biz de mahvı ziyan oluyoruz
Hiç belli olmuyor bu alerji durumları canım yaa olabilir .Sorma kuzum sorma analıkk zorrrsabah hurma vermiştim eline Ama çok kısa sürede kabartır mı bilemedim
Valla kuzum bu alerjiden çektim baya belki hatırlarsın umarım neyse de hemen geçer, ya da bulabilirim neyden olduğunu inşallahHiç belli olmuyor bu alerji durumları canım yaa olabilir .
Hurma verme bi dah abanalım düzelecek mi sonra yine verirsin olursa anlarsın ki hurma yapmışValla kuzum bu alerjiden çektim baya belki hatırlarsın umarım neyse de hemen geçer, ya da bulabilirim neyden olduğunu inşallah
Kanka dr arastiriyorum toplam 3 kere gittim 3undede normal bisey yok dediler .bisey olmada ne bu surekli .inan oturdum agladim esimde nie agliyosun baska dr a gideriz dio .ama suan gidemem oglusun dogum gunu seysini bi halledeyimde hayirlisiyla . Kanka kiff benim kv ninde turlu turlu huylari var herkes gibiAllah Allah kanka ya hala düzelmedi senin bu sıkıntı. Şöyle iyi bir doktora denk gelmen lazım bence, ben de olcam ama ne zaman yine gecikti. Başladı benim düzensizlik benim de adet düzensizliği var işte böyle
Niye ağlıyorsun dünüşüm yaKanka dr arastiriyorum toplam 3 kere gittim 3undede normal bisey yok dediler .bisey olmada ne bu surekli .inan oturdum agladim esimde nie agliyosun baska dr a gideriz dio .ama suan gidemem oglusun dogum gunu seysini bi halledeyimde hayirlisiyla . Kanka kiff benim kv ninde turlu turlu huylari var herkes gibi.
Öyle yapayım kuzum acaba hazır yoğurttan çorba yapmıştım bize ona da yedirdim o da olabilir mi ki? Neyse bakalım inşallah bulurumHurma verme bi dah abanalım düzelecek mi sonra yine verirsin olursa anlarsın ki hurma yapmışSen daha tecrübelisin zaten de
Hayır bunu okumadım okumadım okumadımİlk bende öyle denerim. Sarmasını merak ediyorum da çocuklarla baya zor olur
Hiç işe yaramıyor.Kuzum gitmiyor ya , valla uyansın bu sefer ciddi ciddi konuşcam şaka yapmıyorum diycem. Uykusu o kadar ağır ki bebeğim uyanıyor ona sus horlama derken. Gitmiş kendine geçen gün şu burun bantlarından almış takmayı beceremedi galiba çözüm sıfır
Kilo olmaz mı ton olacak yakındaHiç işe yaramıyor.
Kilosu varsa kilo verse en güzel çözüm.
Biz iki cılız nasıl da bulmuşuz ayyucukları dimiKilo olmaz mı ton olacak yakında
Benimkini de alin bedava iade :)Sigarayı bıraktığı zaman çok horlamıyordu bir de çok kilo aldı şimdi, hem şişko hem horlayan hem de pis sigara kokan bir öküz olduiade edecem anasına
Bir öğretmenim vardı kocası çok şişko kendisi çok zayıftı hep gülerdikBiz iki cılız nasıl da bulmuşuz ayyucukları dimiama benim hiç zayıf flörtüm olmadı ya olsa da kilo aldılar hep benden sonra
Tamam seninki de şişko zaten beraber yer içer otururlarBenimkini de alin bedava iade :)
Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanamaNiye ağlıyorsun dünüşüm ya
Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Amann kv değil mi koy çuvala at duvaraKanka dr arastiriyorum toplam 3 kere gittim 3undede normal bisey yok dediler .bisey olmada ne bu surekli .inan oturdum agladim esimde nie agliyosun baska dr a gideriz dio .ama suan gidemem oglusun dogum gunu seysini bi halledeyimde hayirlisiyla . Kanka kiff benim kv ninde turlu turlu huylari var herkes gibi.
Mantar enfeksiyonu kanama yapar mı ki ya . Onun için fitil kullandın mı dünüşüm sende pco vardı dimi onla alakalı olmasınDunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Bende suan oyleyim canim 7 10 gun az az suruyo 1 hafta temiz kaliyorum tekrar basliyor. Canim ben antibiyitukde kullandim ama yine boyleyim . Cok sinir bozucu demi canim yaa . Baska bir hast gidicem canimCanim smear miydi adi onu cekti mi sna ,ve hormon testi yapsan ona gore ilac kullansan en iyi o düzenler sabki su 2 ayda 3.kez adet oldum inan cok yoruldum bende ,cok iyi anliyorum seni bana ilac yazdida iafe ben içmeyi unutunca hemen oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?