2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Valla kuzum dün pink bizim mama sandalyesini gördü bizden soğudu benimki her şeyi kendi yemek istiyor her şey pis oluyor üstü başı da dahil muz tutmuştur kuzum dediğin gibi tok tutuyor çünkü
Acaba ne dokundu kuzum ya ? Ben ıhlamuru kestim düzeldi sanki . Kayısıdan da şüpheleniyorum görücez . Bizimki de aynı günde 50 kere kıyafet değiştirmece Öğreniyorlar ama biz de mahvı ziyan oluyoruz

Acaba ne dokundu kuzum ya ? Ben ıhlamuru kestim düzeldi sanki . Kayısıdan da şüpheleniyorum görücez . Bizimki de aynı günde 50 kere kıyafet değiştirmece Öğreniyorlar ama biz de mahvı ziyan oluyoruz
Sorma kuzum sorma analıkk zorrr sabah hurma vermiştim eline Ama çok kısa sürede kabartır mı bilemedim

Kanka dr arastiriyorum toplam 3 kere gittim 3undede normal bisey yok dediler .bisey olmada ne bu surekli .inan oturdum agladim esimde nie agliyosun baska dr a gideriz dio .ama suan gidemem oglusun dogum gunu seysini bi halledeyimde hayirlisiyla . Kanka kiff benim kv ninde turlu turlu huylari var herkes gibi .

Niye ağlıyorsun dünüşüm ya

Hurma verme bi dah abanalım düzelecek mi sonra yine verirsin olursa anlarsın ki hurma yapmış Sen daha tecrübelisin zaten de
Öyle yapayım kuzum acaba hazır yoğurttan çorba yapmıştım bize ona da yedirdim o da olabilir mi ki? Neyse bakalım inşallah bulurum

Hiç işe yaramıyor.
Kilosu varsa kilo verse en güzel çözüm.

Biz iki cılız nasıl da bulmuşuz ayyucukları dimi ama benim hiç zayıf flörtüm olmadı ya olsa da kilo aldılar hep benden sonra
Bir öğretmenim vardı kocası çok şişko kendisi çok zayıftı hep gülerdik şimdi de belki bize gülüyorlardır öğrenciler hahahhaa şişkoların terbiyecisiii madamray

Niye ağlıyorsun dünüşüm ya
Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama

Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama

Canim smear miydi adi onu cekti mi sna ,ve hormon testi yapsan ona gore ilac kullansan en iyi o düzenler sabki su 2 ayda 3.kez adet oldum inan cok yoruldum bende ,cok iyi anliyorum seni bana ilac yazdida iafe ben içmeyi unutunca hemen oldum

Amann kv değil mi koy çuvala at duvara aman neyse az önce bir görüntülü konuşma merasimi bitti, kapanacağı yoktu çok sıkıştım kapatayım artık dedim kuzum ya bence doktoruna denk gelmedin dediğim gibi inşallah güzelce bir test ver ya doğum gününden sonra smear testi ver kanka bence isterler de

Mantar enfeksiyonu kanama yapar mı ki ya . Onun için fitil kullandın mı dünüşüm sende pco vardı dimi onla alakalı olmasın

Canim smear miydi adi onu cekti mi sna ,ve hormon testi yapsan ona gore ilac kullansan en iyi o düzenler sabki su 2 ayda 3.kez adet oldum inan cok yoruldum bende ,cok iyi anliyorum seni bana ilac yazdida iafe ben içmeyi unutunca hemen oldum
Bende suan oyleyim canim 7 10 gun az az suruyo 1 hafta temiz kaliyorum tekrar basliyor. Canim ben antibiyitukde kullandim ama yine boyleyim . Cok sinir bozucu demi canim yaa . Baska bir hast gidicem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…