2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Verdim kanka smear temiz cikti . Ben polikistik iverkiyim ondan oluyor bu ted yok ama bazi ilaclarla iste duruma gore idare ediliyo emziriyorum die vermek istememisti dr . Ama son 2 dir pco da yok diyor. Ayyy kanka bizde bugunn2 sefer konustuk goruntulu

Mantar enfeksiyonu kanama yapar mı ki ya . Onun için fitil kullandın mı dünüşüm sende pco vardı dimi onla alakalı olmasın
Antibiyotik kullandim.fitil kullandim fitil kyllanirken yine kanamam basladi birakmak zorunda kaldim cnm iste daha yeni bitmisti tam 1hafta bile olmafi biteki yine oyleyim. . Ebet dunua pco var ben ondan diyorum ama dr son 2 seferdir pco degilsin oyle gorunmuyir gayet iyi dedi. Ee bu ne o zaman

Bir öğretmenim vardı kocası çok şişko kendisi çok zayıftı hep gülerdik şimdi de belki bize gülüyorlardır öğrenciler hahahhaa şişkoların terbiyecisiii madamray
Kesin guluyolardir kanka ayuya bak bulmus citiri kitir kitir yiyo diyolardir

Canım kankam inşallah şifanı bulursun Bir kez hadi neyse de 2.ciye neden kanka? Onca iş arasında bir de senden görüntülü beklemesinler bence zaten istedikleri zaman görüyorlar ama ne kadar kötüyüm ya ben valla kaynana vahşisi olmuşum ben acımam kalmamış

Kesin guluyolardir kanka ayuya bak bulmus citiri kitir kitir yiyo diyolardir
Ayyy canım kankam iltifatın çok hoşuma gitti Aman gülsünler ayu desinler ona 5.sınıflar pandemiden önce gelip bacaklarına yapışıyorlardı bir komik gözüküyordu ki bizimki

Ilk ben aradim zaten artik ger aksam klasige donustu sonra kv beni aradi geyik yaptik sonra defneye bisey almistik onu gostericem dedi o sira cinar yurumeye basladi onu goster bunu goster toplam iki gorusme 1 saat olmustur. En son ayy hadi yiter yeaaa grsrz dedim kapattik . Kanka imcinmişşin sen

Kanka napiyorum biliyomusun ariyorum goruntulu teli koltuga ayarliyorum cocuklarida karsisina diziyorum onlar hem seviyilar hem oyaliyolar bende mutfaga gidiyorum yada rahatca cayimi iciyorum

Ne incinmesi kankaaa ben de parçalı kırıklar oldu artık kendi kaynadı geçmiyooor

Kanka napiyorum biliyomusun ariyorum goruntulu teli koltuga ayarliyorum cocuklarida karsisina diziyorum onlar hem seviyilar hem oyaliyolar bende mutfaga gidiyorum yada rahatca cayimi iciyorum
Kuzum biz de öyle imkan yok zeynoş iki sn yerinde durmuyor peşinde gezmem gerekiyor

Canlarım geçen sene bu zamanlar bizim doğum heyecanımız vardı bu sene de benim kızkardeşimin. Yarın suni sancı ile doğumu başlatılacak eğer sancısı gelmezse çok fazla uzatılmadan sezaryene alınacak. Sizden ricam bu akşam kardeşim için dua edebilir misiniz? Rabbim kurtarsın hem yeğenimi hem de onu sağ salim Şimdiden Allah razı olsun bu arada benimki 25 şubattı omunki de 24 olacak tasafüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…