- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Verdim kanka smear temiz cikti . Ben polikistik iverkiyim ondan oluyor bu ted yok ama bazi ilaclarla iste duruma gore idare ediliyo emziriyorum die vermek istememisti dr . Ama son 2 dir pco da yok diyor. Ayyy kanka bizde bugunn2 sefer konustuk goruntuluAmann kv değil mi koy çuvala at duvaraaman neyse az önce bir görüntülü konuşma merasimi bitti, kapanacağı yoktu çok sıkıştım kapatayım artık dedim kuzum ya bence doktoruna denk gelmedin dediğim gibi inşallah güzelce bir test ver ya doğum gününden sonra smear testi ver kanka bence isterler de
Antibiyotik kullandim.fitil kullandim fitil kyllanirken yine kanamam basladi birakmak zorunda kaldim cnm iste daha yeni bitmisti tam 1hafta bile olmafi biteki yine oyleyim. . Ebet dunua pco var ben ondan diyorum ama dr son 2 seferdir pco degilsin oyle gorunmuyir gayet iyi dedi. Ee bu ne o zamanMantar enfeksiyonu kanama yapar mı ki ya . Onun için fitil kullandın mı dünüşüm sende pco vardı dimi onla alakalı olmasın
Bu seyyy degilmi yaa sor bakiim annene hizli gelin sever mi ?(tiktok)Biz iki cılız nasıl da bulmuşuz ayyucukları dimiama benim hiç zayıf flörtüm olmadı ya olsa da kilo aldılar hep benden sonra
Kesin guluyolardir kankaBir öğretmenim vardı kocası çok şişko kendisi çok zayıftı hep gülerdikşimdi de belki bize gülüyorlardır öğrenciler hahahhaa şişkoların terbiyecisiii madamray
Canım kankam inşallah şifanı bulursunVerdim kanka smear temiz cikti . Ben polikistik iverkiyim ondan oluyor bu ted yok ama bazi ilaclarla iste duruma gore idare ediliyo emziriyorum die vermek istememisti dr . Ama son 2 dir pco da yok diyor. Ayyy kanka bizde bugunn2 sefer konustuk goruntulu
Ayyy canım kankam iltifatın çok hoşuma gittiKesin guluyolardir kankaayuya bak bulmus citiri kitir kitir yiyo diyolardir
Ilk ben aradim zaten artik ger aksam klasige donustuCanım kankam inşallah şifanı bulursunBir kez hadi neyse de 2.ciye neden kanka? Onca iş arasında bir de senden görüntülü beklemesinler bence zaten istedikleri zaman görüyorlar ama ne kadar kötüyüm ya ben valla kaynana vahşisi olmuşum ben acımam kalmamış
Kanka napiyorum biliyomusun ariyorum goruntulu teli koltuga ayarliyorum cocuklarida karsisina diziyorum onlar hem seviyilar hem oyaliyolar bende mutfaga gidiyorum yada rahatca cayimi iciyorumCanım kankam inşallah şifanı bulursunBir kez hadi neyse de 2.ciye neden kanka? Onca iş arasında bir de senden görüntülü beklemesinler bence zaten istedikleri zaman görüyorlar ama ne kadar kötüyüm ya ben valla kaynana vahşisi olmuşum ben acımam kalmamış
Ne incinmesi kankaaa ben de parçalı kırıklar oldu artık kendi kaynadı geçmiyooorIlk ben aradim zaten artik ger aksam klasige donustusonra kv beni aradi geyik yaptik sonra defneye bisey almistik onu gostericem dedi o sira cinar yurumeye basladi onu goster bunu goster toplam iki gorusme 1 saat olmustur. En son ayy hadi yiter yeaaa grsrz dedim kapattik . Kanka imcinmişşin sen
Hahahahahaja yaa kanka cok tatli nefret ediyosun heriftenAyyy canım kankam iltifatın çok hoşuma gittiAman gülsünler ayu desinler ona 5.sınıflar pandemiden önce gelip bacaklarına yapışıyorlardı bir komik gözüküyordu ki bizimki
Kuzum biz de öyle imkan yok zeynoş iki sn yerinde durmuyor peşinde gezmem gerekiyorKanka napiyorum biliyomusun ariyorum goruntulu teli koltuga ayarliyorum cocuklarida karsisina diziyorum onlar hem seviyilar hem oyaliyolar bende mutfaga gidiyorum yada rahatca cayimi iciyorum
Kanka azcik akkinerein 4yasina gelsin zeyneppaylar onlariNe incinmesi kankaaa ben de parçalı kırıklar oldu artık kendi kaynadı geçmiyooor
Kanka bu aralar uyuzum ya hem de çok uyuzumHahahahahaja yaa kanka cok tatli nefret ediyosun heriften
Itis kakis oluyo yaninda abla olumca sikilana kdar 5 dk duruyo kanka cinarKuzum biz de öyle imkan yok zeynoş iki sn yerinde durmuyor peşinde gezmem gerekiyor
Güveniyorum kızımaKanka azcik akkinerein 4yasina gelsin zeyneppaylar onlari
Kankaa bence Defnoşş senin için çok güzel bir şans ya yerim ben kızınıItis kakis oluyo yaninda abla olumca sikilana kdar 5 dk duruyo kanka cinar
Yedirmez yedirmezGüveniyorum kızımaAnasını yedirmeyecek bubannesine
Premsesim o benimKankaa bence Defnoşş senin için çok güzel bir şans ya yerim ben kızını
Biraz cazgır kanka aynen burnunu bir kırıştırıp çehresini bozarsa burunlarından getirirYedirmez yedirmezaslanim zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?