2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi bakalim cmm kacinci geceniz peki nasil gidoyor uykuda duzelme varmi ? Evrt cnm uzun sure emmedigi icin biriken sut agri yapmistir . Emzirmeyi birakirken lahana sarcaz memiklere

Ayyyy Allahim onunki birazda parami bere sivasam kafasi anlasilan
Valla cano bı o dedıgın den bıde zengın ıste ay şuram bozulmasın ay buram kaymasın felan filan. Valla tamm bazen kılodur felan tip kaydı diyoruz takıyoruz ama olsun. hıc de uzulmuyorum gocunmuyorum cocuklarımın canı sağolsun yeterki.

Hiii yok cmm oyle yapmiyorum oyleminyapiliyo diye sordum yikama islemi diyinve basinclami sıkmak lazim diye yani .

Kim kım gelecek bakem

Aynem oyle canim valla napalim anneyiz. Eninde sonunda toprak olcaz yani

Sizinle aynıyız bebıskooo artık babada da uyumuyor genellıkle de memede dalmaya basladı. Ayak mayak iflah etmiyor artık.. Bı yandan yorucu ama daha cok gurur ve rici ho ho hooo

Annemgil kayinvakidemgil bidr kardesimgil cnm bu kdar toplam 12kisi cinar dahil sogan cücügsüm
Ne guzel benım kimsem yok anacağızım haric Varda uzak akraba onlarda tırsıyor zaten sokaga cıkmaya.
Bir gardaşım bıle yok. Hani dıyor ya sezen bır kedim bile yok anlıyorrrmusuuuunn hah işte o hesap... Haaaa ama Ne dıyor sarkının devamında HADi GÜLÜMSE Gardaşımız olmasada çoook şükür yınede gulumsuyoruz

Ay sorma iyice düştü memeye.Bırakır mı derken iyice düştü sıpam.İnşallah canım Allaha emanet.Göndermesem olmayacak çok bunaldı ve okulu çok özledi.

Ay sorma iyice düştü memeye.Bırakır mı derken iyice düştü sıpam.İnşallah canım Allaha emanet.Göndermesem olmayacak çok bunaldı ve okulu çok özledi.
Masallah masallah emsinler . Allaha emanet sadece okul risk deil kotu dusunmeyelim. Kizinancok iyi gelecek okul ortami ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…