- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hadi bakalim cmm kacinci geceniz peki nasil gidoyor uykuda duzelme varmi ? Evrt cnm uzun sure emmedigi icin biriken sut agri yapmistir . Emzirmeyi birakirken lahana sarcaz memiklereKızlar gece beslenmesini konuşmuşsunuz. Ben bir gece emzirmedim başardım. O gece kalktım kucağımda falan salladım öyle bir şekilde geçirdim uykuya. Ama sabah 7 de emzirdim. Birde gece normalde ilk defa emzirmemezlik yaptığım için mi bilmiyorum göğüsüm çok çok fena ağrıdı. 3 günde zor geçti ağrısı. Emzirmeyi bırakırken nasıl olcak ki ya
Valla cano bı o dedıgın den bıde zengın ıste ay şuram bozulmasın ay buram kaymasın felan filan. Valla tamm bazen kılodur felan tip kaydı diyoruz takıyoruz ama olsun. hıc de uzulmuyorum gocunmuyorum cocuklarımın canı sağolsun yeterki.Ayyyy Allahim onunki birazda parami bere sivasam kafasi anlasilan
Hiii yok cmm oyle yapmiyorum oyleminyapiliyo diye sordum yikama islemi diyinve basinclami sıkmak lazim diye yaniSağmak gerekecek sanırım canım . Ondan ağrı yapmıştır .
Kuzum dikkat et orta kulak iltihabına sebep olabiliyormuş hızlı sıkmak vs . Öyle okumuştum bi yerde başını yana yatırın falan diyordu .
Kim kım gelecek bakemSalinuntoparladim cnm en zoru buydu inam buzkukta biraz borek var birazdabyarin sarip koyucam buzluga. Bide corekotlu kurabiye yapip koyabilirsemm is yukum azalicak . Salata ve meze cesiti yapicam 2 3 cesit kv ve annemde biseyler yapacaklar fazla fazla yeter. Ama aksilikler var pesimizde hayirlisi bakalim . Gorumceminn ayagi alciya alindi sali belli olcak cikip cikmayacagi. Kizcagiz cok ugrasti suslere falan ertelesemmi diye geciyor aklimdan araftayim
Aynem oyle canim valla napalim anneyiz. Eninde sonunda toprak olcaz yaniValla cano bı o dedıgın den bıde zengın ıste ay şuram bozulmasın ay buram kaymasın felan filan. Valla tamm bazen kılodur felan tip kaydı diyoruz takıyoruz ama olsun. hıc de uzulmuyorum gocunmuyorum cocuklarımın canı sağolsun yeterki.
Olacaz malesefAynem oyle canim valla napalim anneyiz. Eninde sonunda toprak olcaz yani
Annemgil kayinvakidemgil bidr kardesimgil cnm bu kdar toplam 12kisi cinar dahil sogan cücügsümKim kım gelecek bakem
Sizinle aynıyız bebıskooo artık babada da uyumuyor genellıkle de memede dalmaya basladı. Ayak mayak iflah etmiyor artık.. Bı yandan yorucu ama daha cok gurur ve rici ho ho hoooBenimde kız emmedi ya içimde kalmıştı.Oğlanı emzirenildiğim kadar emziricem.Bu aralar iyice düştü benimki de gece en fazla iki kere emerdi.Şimdi sadece memede uyuyor başka türlü uyumuyor.Uyutabilen bir ben varım ihale arada eşimde kalıyordu o da bittiGünde bilmem kaç kere çocuk uyutmaya çalışmaktan çok bunaldım.Sabah altıya kadar dalamadı dün gece dişlerden herhalde.Ağlamıyor çok şükür de uyumuyor da sabaha kadar anne anne dedi durdu.Şu ağız için jellerden alıcam ağrı kesici vermek istemiyorum ama ondan da alıcam denicem napayım.
Ne guzelAnnemgil kayinvakidemgil bidr kardesimgil cnm bu kdar toplam 12kisi cinar dahil sogan cücügsüm
Anam ben burda hem size laf yetıstırıyom hem oğlanla cebellesıyom yeterince kalori harcıyorum kanka bugun olmaz zzzBosver gel halay cekek mi
Cok uzuldum cnm Allah bir an once sifasini verir insallahKızlar dedem pozitif çıkmış hastaneye yatırmışlar ciğerlere inmiş . Kayınvalidemi de karantinaya almışlar 10 gün . Doğum günün de aramızda olamayacak maalesef
İstanbulHangi şehirdesiniz?
Vakalar yüksekse açmazlar herhalde.
Son dakika yine aklımızla oynuyorlar
Çok teşekkürler.Diyaliz hastası koluna bir aparat taktılar bir ayda iyileşirmiş.İyi çok şükür de sağ kol kullanamıyor.Size de geçmiş olsun, neyi var annenin?
Sağol canım iyi çok şükür kolundan operasyon geçirdi bir süre kullanamayacak.Yok bacım beee bu durum tanıdık oldugu ıcın pısman olmadım ahahahgecmıs olsun canım buarada sifalar dılerım anneciğine durumu ıyı ama degılmı?
Ay sorma iyice düştü memeye.Bırakır mı derken iyice düştü sıpam.İnşallah canım Allaha emanet.Göndermesem olmayacak çok bunaldı ve okulu çok özledi.Cok zor yaa tisil tisil oluyolar demi valla benim goguslerim emzirmekten catladinsarkti resmenama hic onemli degil anneligin guzellikleri bence . Surekli memede duruyo benimkide azcik yanina yanassam.hemen araniyo heyecanlaniyo bi eli memede kacmasin die . Ustteki mesaja yazmayi unutmusum ins okuldan getirmez virus canim bu zamana kdar gelmedi simdiden sonrada ugramaz insallah
Vay bee daha dün gibi ayaz gelemedin dogamadin bi türlü diyorduk
Masallah masallah emsinlerAy sorma iyice düştü memeye.Bırakır mı derken iyice düştü sıpam.İnşallah canım Allaha emanet.Göndermesem olmayacak çok bunaldı ve okulu çok özledi.
Seeenniiii yeriiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?