- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Nice güzel mutlu yaşları olsun inşallah ayaz paşanın
Salinuntoparladim cnm en zoru buydu inam buzkukta biraz borek var birazdabyarin sarip koyucam buzluga. Bide corekotlu kurabiye yapip koyabilirsemm is yukum azalicak . Salata ve meze cesiti yapicam 2 3 cesit kv ve annemde biseyler yapacaklar fazla fazla yeter. Ama aksilikler var pesimizde hayirlisi bakalim . Gorumceminn ayagi alciya alindi sali belli olcak cikip cikmayacagi. Kizcagiz cok ugrasti suslere falan ertelesemmi diye geciyor aklimdan araftayim
20 dk uyumusuz ondada ruya gordum yaa. Bozuk para almis agzina 5 krs 10 krs bi telasla paralari cikariyodum. 3.burun temizleyisim ablada uyandi yorgani kaymismis bi gidermiymisim giderim tabi nie gitmiiim gittim ve kaymamis hergun bu saatlerde biseyi bahane edip kalkiyor geliyor yaa sinirlendim bide su istiyo sirf is olsun sinirli sinirki verdim hic yuz vermedim kalkmak yok dedim ciktim tabi kucagimdada cinar simdi onu salliyorum
Vay bee daha dün gibi ayaz gelemedin dogamadin bi türlü diyordukne çabuk geçti anlamadım o günlerimiz aklıma geldi duygulandim
Yazamadım canım bir türlü.Hizlicami sıkacagim canim tarif edebilirmisin . Sizede gecmis olsum mevsimselmiki acaba
Aynen 16 martı bekliyoruzBiz son 2ydik sizinle dogum gunu telasida en sona kalanlar olucaz simdi hevesle bakiyoruz
Aaaa cok guzel bugun yapayim bunu canim cok sagolYazamadım canım bir türlü.
1 bardak su için 1 silme çay kaşığı karbonat, kaşığın ucuyla da kaya tuzu katıyorum.
Bebeğe 5lik enjektör yetiyor.
Ne hızlı ne yavaş, hızlı olursa kulağına bi sey olabilir, yavaş olursa belki diğer taraftan çıkmaz.
Ben lavaboya eğip parmağımla ağzını açık tutuyorum, eşim yapıyor.
Oğlan 3 yaşına gelene kadar ilaçsız geçti nezleler gripler.
Büyüyünce yaptırmıyorlar zaten.
pink karisina gelip 50 adet balonn sisrebilirsin davsanimBiz son 2ydik sizinle dogum gunu telasida en sona kalanlar olucaz simdi hevesle bakiyoruz
Vallahi cnm ben iyice rezilleri oynuyorum. 11 12 ye kdar guznduz uyuyup dinleniyodum is guc yetismiyodu ama yemegimi yapmak yetiyodu yaa. Simdi varya 8de ikiside uyaniyor gece cinar zaten hala ayni defnede uyanmalara basladi yeniden. Hic dinlenme yok sinirlerim bozuluyor ya surekli gerginim catacak yer ariyo gibiyimBu yaza dogru cocuklara hi haller oluyor canim bizde uykuyu 8bucuga çekmiştik bu hafta 7de kalktilar hep zaten sabah bi saat derin uyuyordum oda elden gidiyordefne nasil onun hastlihi gecti mi ,burnuna 5kereye kadar serumfizyolojik yapabilirsin cnm yan cevirerek hafifve sık en gec 2.de acar hic aspiratör kullanmadik biz
Kullanmiyoruz cnm bugunde supurup silip kapaticam tekrar . Carsamba suslerini halletcem insallah bakalim heyecan sardiTahmin ediyorum canim eger salonu kullanmiyorsaniz cok iyi olmus tertermiz kalir , en kolaylarindan yapsan mesela severseniz firini acmisken köz salata gibi gelenlerde yetirise hayli yeter ❤ayyy kotu olmuş eger kendini iyi hissediyorsa ertelemesen cnm ustune basiyirsa yani
Maşallah çok güzel, huzurlu, sağlık, neşe ve ımut dolu seneleri olsun
Ben yasamadim ama bol bol su icmesi lazim. Nescafe yada turk kahveside iyi gelebilirKızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?
Birden çözülmüş ya kızın diliseninki adamm yaa . Benim kizimin ilk cumlesi "ayy dit yaa meme emoom meeen " annem satasmisti kalk kiz kocaman kiz oldun ne memesi diye memeyi agzindan cikarip boyle demisti annemle soka girmistik tabi bu cumleden once ıh ıh ıhhhla anlatiyodu derdini
Sağol canım o kadar inat ki annem hiç bişey yedirip içiremiyormuşBen yasamadim ama bol bol su icmesi lazim. Nescafe yada turk kahveside iyi gelebilir
Emzirmiyor mu neden yiyip içmiyor? Narkozu ya da epidurali atabilmesi için suyu bol icmesi lazim. Ben 3.5 4 lt su ictigimi bilirim. Lohusalik erken baslamis galibaSağol canım o kadar inat ki annem hiç bişey yedirip içiremiyormuş
Biz 26Aynen 16 martı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?