2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu siralar o kadar yogunum ki yorgunluktan vucut agrilarimi bile unutuyorum.malum dogum gunu vardi ailem aydindan geldi 2 gecedirde dis agrisi cekiyoruz ayaz uyuyamadi geceleri zorlandik bugun hastaneyede gittik eve gideyim anlaticam olanlari :) daha kahvalti bile yapamadim

Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor

Benim kizimda boyle cok yemiyor yani 3ogune oturtuyorum ama yedikleri iyle dolu dolu degil belki 1ogun miktari yapiyor bazende ek olarak meyve yiyor ,cok yedigi gun fazla emmiyor mesela benim için emmesi daha onemli..
En cok sevdigi makarna ve pilav su anda eline alip oyalamirken yedirebiliyorum daha cok ve elma ,havuc kesip eline verince cok seviyor

Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor

Ana öğünü 3 e cıkardım ama araları cok yemıyor bu seferde. 3.ogunude doyumca yemıyor sankı.

Benimki de canı isterse yiyor ama yedigi de 4.5 kalık ancak canı istemezde hiçbir şey yemiyor

Hasatzamani
Ne yaptin doğum gününü kutladınız mi..bizimkiler yaklaşıyor bende heyecanlanıyorum.. iki kızım da mart dogumlu
Kutladik cnm ikramliklar cok begenildi herkes tarif istedi nasil yaptin diye basit ama lezzetli oldu :) sans eseri marketten hazir yaprak sarma falan buldum pismis aldim hep :)

Kizlar biz bugun 1 yas kontrolune gittik.asilarini olduk su cicegi yokmus olamadik saglik ocagi 1 ay sonra arayin siraya koyucaz geldikce randevuyla cagirip vurdurucaz dedi kim bilir ne zaman gelir :)kanda alinacakti fakat yipratmak istemedik oyle birkac gun sonra yaptirmaya karar verdik.dr.yurume mevzusunu sordu anlattik.her ay gelisme var ama cok az oldugunu soyledi iste.ama bu bile yeter simdilik dedi 2 ay daha takip edicez kendisinin oturur pozisyondan kalkmasi gerek dedi kalkmazsa 2 ay sonra norolojiye gorunmemizi soyledi ne olur ne olmaz diye.bir de 1 yasini dolduran bebeklere tum batin ultrason cekiliyormus rutin amacli yaptirdik sorun olmadi.ust kopek dis geliyor 2 tane ust uste geldigi icin agri yapiyormus biraz katlanicaz artik :)
Bir dahaki ay da ozel asisi var.
Bu ay 2 cm boy atmis 79.3 cm
310 gr almisiz 10.850 gr.
Bu arada oglumun ayak nosunu ogrendim 20 no tam oluyor 21 no corapla daha rahat oluyor :)

Masallahh ❤ insallah gerek kalmaz norolojiye sen ilgilendikce nasil gelisti bikac ay sonra kendine kalkip yürür ,dis agrisi varsa tum vucudu yorgundur diye düşünüyorum canim

Atak zamanı mıdır nedir kız durmuyor durmuyor.
Eller havada takılıyor.
Bir de dişlerini bastıra bastıra emiyor kaç gündür

Pinkpinkblue oğlan artık sınıfa kesinlikle girmiyor biliyor musun
Eşim 1 hafta daha deneyeceğiz demiş, akşam aramışlar, yarın bir öğretmen sadece bizimkiyle ilgilenecekmiş, gerekirse bu hafta böyle olacakmış.
Artık öğrenci azlığından kaybetmeyi mi göze alamıyorlar, hep mi böyleler bilmiyorum

Benim kız kocaman oldu hala ıspanağı bütün bütün çıkarıyor

Yaaa bak sen su inatci pasaya . Ogrenci azligindan hep bu yogun ilgiler

Evet cnm mor renkli olucak desitin. Senin fistik cok oluyo evde bulunmus olur. Gecmus olsun .bnmkife yarina pisr .biber salcali yemek verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…