- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Ben bir dilimi 2 ye bölüp çatalla yediriyorum kuzum yoksa baş edemiyorumÇocukken bende çok severdim bi oturuşta iki kiloyu yermişimüstü başı heryeri mandalina suyu olmasa iyi meyve
Yaparmi bilmiyorum cnm ama bizde yapmamistiKızlar sarımsak pişik yapar mı ki ? Ispanağın içine bi küçük diş sarımsak doğramıştım . O da tetiklemiş olabilir diye aklıma geldi
Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor
Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor
Ana öğünü 3 e cıkardım ama araları cok yemıyor bu seferde. 3.ogunude doyumca yemıyor sankı.Benim kizimda boyle cok yemiyor yani 3ogune oturtuyorum ama yedikleri iyle dolu dolu degil belki 1ogun miktari yapiyor bazende ek olarak meyve yiyor ,cok yedigi gun fazla emmiyor mesela benim için emmesi daha onemli..
En cok sevdigi makarna ve pilav su anda eline alip oyalamirken yedirebiliyorum daha cok ve elma ,havuc kesip eline verince cok seviyor
Benimki de canı isterse yiyor ama yedigi de 4.5 kalık ancak canı istemezde hiçbir şey yemiyorIllaki sevdigi seyler vardir bir muddet oyle devam et. Benimkide takik bazi donemler bazi yiyeycekleri reddediyor 1aydir kofte yemiyo mesela bazen yumurtadan huylaniyo yemiyo. Parmak gida koy onune mesela makarna hasla eline alabilecegi sekilde mama sandalyesine 1 1 koy once mincikkar sonra tadim yapar . Srn yaparmisin bilmiyorum ama ben ekine kraker veriyirum o onunla oyalanirken yemegini yediriyorum . Cok cok ac olmasin cok tokda olmasin canim meseka emdikten 1 saat sonra makarna deneyebilirsin .
Kutladik cnm ikramliklar cok begenildi herkes tarif istedi nasil yaptin diye basit ama lezzetli oldu :) sans eseri marketten hazir yaprak sarma falan buldum pismis aldim hep :)Hasatzamani
Ne yaptin doğum gününü kutladınız mi..bizimkiler yaklaşıyor bende heyecanlanıyorum.. iki kızım da mart dogumlu
Kizlar biz bugun 1 yas kontrolune gittik.asilarini olduk su cicegi yokmus olamadik saglik ocagi 1 ay sonra arayin siraya koyucaz geldikce randevuyla cagirip vurdurucaz dedi kim bilir ne zaman gelir :)kanda alinacakti fakat yipratmak istemedik oyle birkac gun sonra yaptirmaya karar verdik.dr.yurume mevzusunu sordu anlattik.her ay gelisme var ama cok az oldugunu soyledi iste.ama bu bile yeter simdilik dedi 2 ay daha takip edicez kendisinin oturur pozisyondan kalkmasi gerek dedi kalkmazsa 2 ay sonra norolojiye gorunmemizi soyledi ne olur ne olmaz diye.bir de 1 yasini dolduran bebeklere tum batin ultrason cekiliyormus rutin amacli yaptirdik sorun olmadi.ust kopek dis geliyor 2 tane ust uste geldigi icin agri yapiyormus biraz katlanicaz artik :)
Bir dahaki ay da ozel asisi var.
Bu ay 2 cm boy atmis 79.3 cm
310 gr almisiz 10.850 gr.
Bu arada oglumun ayak nosunu ogrendim 20 no tam oluyor 21 no corapla daha rahat oluyor :)
Benim kız kocaman oldu hala ıspanağı bütün bütün çıkarıyorAynen canım ne guzel yazıymış
Benim okudugum bır kac yazıda da bu durumda yedirmeyin yazıyordu. Hatta burdan bırı bıle soyledi yedirme kesılirse iyi olurmus. Bısey olmaz ya alıssın veriyorum ben yınede. Eskisi kadar olmuyo zaten. Ama bak su yazıdaki ne dogru sey. Gercekten havuc cok net gozukuyr kakada
Benimki de aynı kremlere ve kapak takmaya başladım yine iki gündür iyi geldiAtak zamanı mıdır nedir kız durmuyor durmuyor.
Eller havada takılıyor.
Bir de dişlerini bastıra bastıra emiyor kaç gündür
Yaaa bak sen su inatci pasayaPinkpinkblue oğlan artık sınıfa kesinlikle girmiyor biliyor musun
Eşim 1 hafta daha deneyeceğiz demiş, akşam aramışlar, yarın bir öğretmen sadece bizimkiyle ilgilenecekmiş, gerekirse bu hafta böyle olacakmış.
Artık öğrenci azlığından kaybetmeyi mi göze alamıyorlar, hep mi böyleler bilmiyorum
Evet cnm mor renkli olucak desitin. Senin fistik cok oluyo evde bulunmus olur. Gecmus olsun .bnmkife yarina pisr .biber salcali yemek verdimİlk defa sayılır dünüşüm en en başında denemek için vermiştim ama muhtemelen azıcıktı o . Ispanakla birleşince demekki iyice yaktı kızımın popişkosunudesitin miydi iyi gelen krem dünüş ya alayım bari iyice kötü olmadan . Bi kere daha ıspanaktan böyle olmuştu da bi kaç günde zor geçmişti
Ay evet yaaaÇocukken bende çok severdim bi oturuşta iki kiloyu yermişimüstü başı heryeri mandalina suyu olmasa iyi meyve
Ay bizim de çok komik oldu kimse anlamadı birşey önce yarım saat velilerle geyik yaptık eşim en iyi öğretmeni bilir dedi aradı öğretmeni ben daha bakmadım bile bakayım haber veririm dediAllahım fenalık geldi.
Şu saat oldu hâla yarın okula gidip gitmeyeceğimizi bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?