- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Gecmis olsum cnm yaSelam kızlar. Ben sanirim mastit oldum. Dün aksamuzeri halsizlik, bütün kemiklerimde agri basladi. Hasta olcam sandim. Ama baska bisey yoktu. Esim gelince biraz uyudum kalktim sicak duş aldim. Usuttummu diye dusunduk. Bastan geçti gibi oldu sonra tekrar başladı. Gogsumde de agri hissetmeye basladim, dokununca da cok aciyor. Dun eslem altini alirken tekme atmıştı. Sanirim ondan oldu. Butun gece sitmalandim, hem atesim vardi hem üşüyordum titriyordum. Şuan daha iyi gibiyim ama hâla gogsumde acı var
Lohusa dabayni zamanda normaldirSorma ya emziriyor ama inat işte başı ağrıdığı için canı bişey istemiyormuş, annem peşinde geziyor.
Söyledim kuzum dün söylediğimde marketler kapanmıştı bugün alıp deneyeceklerdiCanim bitter cikolata denediz mi onuda okumustum
Çok sağol kuzum, inşallah onun da yakın zamanda geçer. Teşekkür ederim canımBebek için uykusuzluk yapar diye içmedim canım.Benim sonradan olmuştu ilk üç dört gün yoktu.Berbat bir ağrı ama kafayı kaldırdığım anda beynime bıçak saplıyorlardı sankiNeyseki 3-4 gün sürdü sonra geçti.Daha uzun yaşayanlar varmış.Başım yastıktayken sıkıntı yoktu ama kaldırdığım anda çok kötü omuştum.İnsan hep yatmak istiyor o yüzden anlıyorum onu ama geçecek buna inansın sadece bebeğiyle meşgul olmaya çalışsın.
Aynen canım, geçer inşallah baş ağrısı da o zaman her şey daha kolay olurLohusa dabayni zamanda normaldir
Aynen canım bizim de zeytin fiks çıkıyor geçen ıspanak yaptım o da bütün çıktı bazen mandalina bile çıkıyor. Acaba vitaminini alamıyor mu ya böyle bütün çıkınca?Aaa ben normal diye biliyorum . Zeytin de çıkıyor mesela . Çiğniyor da ne kadar çiğnicek damağıyla . Yıkayıp önüne koyuyorum kendisi yiyor kuzum ıspanak bizim de ilk başlarda yeşil bütün bütün çıkıyordu artık çıkmıyor mesela
Canım bi bilgim yok ama sorun olmadığını biliyorum sadece . Alıyordur bence vitaminini posası çıkıyor işte . Mandalina bizde de başlarda çıkıyordu artık çıkmıyor . Ispanakta öyle . Alışıyor heralde bağırsaklar .Aynen canım bizim de zeytin fiks çıkıyor geçen ıspanak yaptım o da bütün çıktı bazen mandalina bile çıkıyor. Acaba vitaminini alamıyor mu ya böyle bütün çıkınca?
Minik hamburger dedigin ne canim.valla buzluk olmasa ayni gun hayatta hazirlanilmaz . Baya borek oldu benim . 3lu yufka almis esim bemde kizdim nie 6li almadin diye bari 4tane olsaydi elimde dedim neyse sariyorum bide gaketten 4 yufka cikmazmi ne kdar sevindim varya keske baska bisey
Canim az once baktimda memede kizariklik gibi morluk gibi bisey var :'(
Oo iyiymis canim guzel fikir sevdimHazir hamburger ekmeği alicam canim içine kofteyle yeşillik koyup kürdan batıric hazırın bi alti yaniokurkem ben bile sevindim kalbin temizmiz
Ilk defami yedi dunus. Ben ek hidanin basimdan beri veriyorum sarimsak pisik yapmadiKızlar sarımsak pişik yapar mı ki ? Ispanağın içine bi küçük diş sarımsak doğramıştım . O da tetiklemiş olabilir diye aklıma geldi
AmiiiinnHahaha dogrudur bılirim o sevimli anları Allah cocuklarmızı korusun(AMİN) pinkom
Illaki sevdigi seyler vardir bir muddet oyle devam et. Benimkide takik bazi donemler bazi yiyeycekleri reddediyor 1aydir kofte yemiyo mesela bazen yumurtadan huylaniyo yemiyo. Parmak gida koy onune mesela makarna hasla eline alabilecegi sekilde mama sandalyesine 1 1 koy once mincikkar sonra tadim yapar . Srn yaparmisin bilmiyorum ama ben ekine kraker veriyirum o onunla oyalanirken yemegini yediriyorum . Cok cok ac olmasin cok tokda olmasin canim meseka emdikten 1 saat sonra makarna deneyebilirsin .Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor
İlk defa sayılır dünüşüm en en başında denemek için vermiştim ama muhtemelen azıcıktı o . Ispanakla birleşince demekki iyice yaktı kızımın popişkosunuIlk defami yedi dunus. Ben ek hidanin basimdan beri veriyorum sarimsak pisik yapmadi
Demekki kuzum bizimki tam mandalina delisi ya, görür görmez mam mam diye diye dört dönüyorCanım bi bilgim yok ama sorun olmadığını biliyorum sadece . Alıyordur bence vitaminini posası çıkıyor işte . Mandalina bizde de başlarda çıkıyordu artık çıkmıyor . Ispanakta öyle . Alışıyor heralde bağırsaklar .
Çocukken bende çok severdim bi oturuşta iki kiloyu yermişimDemekki kuzum bizimki tam mandalina delisi ya, görür görmez mam mam diye diye dört dönüyor
Bu dogalgazElektrikmi oyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?