2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsum cnm ya

Çok sağol kuzum, inşallah onun da yakın zamanda geçer. Teşekkür ederim canım

Aynen canım bizim de zeytin fiks çıkıyor geçen ıspanak yaptım o da bütün çıktı bazen mandalina bile çıkıyor. Acaba vitaminini alamıyor mu ya böyle bütün çıkınca?

Aynen canım bizim de zeytin fiks çıkıyor geçen ıspanak yaptım o da bütün çıktı bazen mandalina bile çıkıyor. Acaba vitaminini alamıyor mu ya böyle bütün çıkınca?
Canım bi bilgim yok ama sorun olmadığını biliyorum sadece . Alıyordur bence vitaminini posası çıkıyor işte . Mandalina bizde de başlarda çıkıyordu artık çıkmıyor . Ispanakta öyle . Alışıyor heralde bağırsaklar .

Hazir hamburger ekmeği alicam canim içine kofteyle yeşillik koyup kürdan batıric hazırın bi alti yani okurkem ben bile sevindim kalbin temizmiz

Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor

Kızlar sarımsak pişik yapar mı ki ? Ispanağın içine bi küçük diş sarımsak doğramıştım . O da tetiklemiş olabilir diye aklıma geldi

Kuzlar yaZdıklarınızı okudum da benşm kız hiçbir öğünü güzel yemiyor ne yapmam lazım bazrn hiçbir şey yemediği bilemoluyor
Illaki sevdigi seyler vardir bir muddet oyle devam et. Benimkide takik bazi donemler bazi yiyeycekleri reddediyor 1aydir kofte yemiyo mesela bazen yumurtadan huylaniyo yemiyo. Parmak gida koy onune mesela makarna hasla eline alabilecegi sekilde mama sandalyesine 1 1 koy once mincikkar sonra tadim yapar . Srn yaparmisin bilmiyorum ama ben ekine kraker veriyirum o onunla oyalanirken yemegini yediriyorum . Cok cok ac olmasin cok tokda olmasin canim meseka emdikten 1 saat sonra makarna deneyebilirsin .

Ilk defami yedi dunus. Ben ek hidanin basimdan beri veriyorum sarimsak pisik yapmadi
İlk defa sayılır dünüşüm en en başında denemek için vermiştim ama muhtemelen azıcıktı o . Ispanakla birleşince demekki iyice yaktı kızımın popişkosunu desitin miydi iyi gelen krem dünüş ya alayım bari iyice kötü olmadan . Bi kere daha ıspanaktan böyle olmuştu da bi kaç günde zor geçmişti

Demekki kuzum bizimki tam mandalina delisi ya, görür görmez mam mam diye diye dört dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…