Hemşireyle konuştuk da suçiçeği alısı 6 aydır yok dedi gelirse ikisini bir gelmezse diğerlerini yapıcam aralarında bir ay olması lazım felan diye bişiler anlattı sesi az geliyordu anlamadım tam ama su çiçeği gelirse hepsini bir yapıcam dedi anladığım buSu cicegi ile ayni anda olabilirmiş ama ben istemiyorum ayni anda
Bu ay 3 aşı mı olcaz biri su çiçeği? Ben karma aşı olcaz sanıyordum bi taneDemirrrrr biz de gelecek ay basliyoruz menenjitlere.iki turu var ikisini de yaptircaz insallah
Tamam şimdi oldu benim doktor da 14. Ayda menenjit yaparız dedi arasında 2 ay olmuş olcak. Ama sağlık ocağındaki hemşire ne demeye çalıştı anlamadım. Özetle su çiçeği gelirse tüm aşılarını olcakmış gelmezse arada bi ay olması lazımmış bu ne demek yahuBen 1 yaş geçtiği için nimenrix tek doz yaptircam. Ama su cicegi ile ayni zamanda olsun istemiyorum. Eger asm ile görüşüp bu ay su çiçeği yapilirsa onumuzdeki ayi nimenrix yaptiririm
2 gundur var cnm zaten telaseden de cok ilgilenemedim.sevgimi eksik vermisim gibi hissediyorum ne kadar ilgilensemde.oyun ve gelisim acisindan biraz eksik kaldigim icin vicdan azabi duyuyorum birkac gun telafi edicem :)
12 ayda su cicegi kpa ve kkk var.su cicegi ve kkk canli asi.canli asilar ya ayni anda yapilir yada araya 1 ay zaman verilmek zorunda immunite acisindan.onu demek istemis .nimenrix ve bexero dedigimiz memnenjit asilarinda boyle bir durum yok amaTamam şimdi oldu benim doktor da 14. Ayda menenjit yaparız dedi arasında 2 ay olmuş olcak. Ama sağlık ocağındaki hemşire ne demeye çalıştı anlamadım. Özetle su çiçeği gelirse tüm aşılarını olcakmış gelmezse arada bi ay olması lazımmış bu ne demek yahu
Yaşarken cok zor gelse de o anlar asla unutulmuyor boyle guzel anı kaliyor işte. İyiki dogmus paşaGecen sene bugun son gebelik kontrolune gitmistim tabi bundan haberim yoktu .hep sanciliydim her gitmeme tuselenmeden geldigimi hatirlamiyorum. Ogun dr 4kiloya yakin belkide 4u geckin.iri bebek dedi anam hocam nasil dogurcam bi yontem soyleyin dedim . Dr guldu gece iliskiye gir sabaha doguma gelirsin dedi gulustuk tamam dedim ciktim esim dediki ne guldunuz askim kahkahalariniz buraya kdar geldi dedi dedim boyle boyle yok yaa banane dedi korkarim dedi ne korkuyon dusecek hali yokya dogacak iste dedim . Ogun herifi ikna edemedim kendimide hazir hissetmiyodum pek 3 martta gece gel lan buraya dedim kociskoma sahip oldum . 1saat yattim sonra dus aldim benim klasik sanvilar basladi ama herzamankimden daha fazlaydi antirede yurudum kac tur hic bilmiyorum ayaklarim agriyana kdar yurudum otur kalk yapiyorum falan sabaha kdar boyle ugrastim biraz uyuyum bari dedim 2 3 saat falan uyudum sabah esim icin kalktim kahvalti hazirladim gece boyu sanciliydim bugun belki dogar dedim (4mart ) hic sanmam seninki gene bos sancidir dedi aksam ustude randrvum var gun asiri gidiyordum kontrole .yok dedim bu defa farkli bak bugun dogurcam dedim suyum geldi diye ararim dedim arabayla git dedim inanmadi bana esim gitti ben azcik oturdum sonra wc girdim amaan bari yatayim dedim yataga girdim yorgani ustume cektim tabi yatma yorgani ustune cekme sureside tisil tisil 1saat 45 dk falan gozumu kapadim fosurrtttttt die suyum geldi 1 sa 45 dk da girdigim yataktan 3 snde ciktim parkeye gittim haliya akmasin die fosur fosur suyum geliiyo enaaaaa valla geliyeh dedim . Esimi aradim napiyosun dedim iyiyim askim daireye giriyorum noldu dedi bisey yok yaa suyum geliyo suan dedim inanmadi valla nie yalan soylim cik gel dedim izin alip geldi ouyyys kizim uyanip atkamdan aglar die uyandirmamistim odasina girdim optum saclarini sevdim cikmistik sonra . 11 saat neler cektim bir ben bi Allah biliyo onlar heçç anlatmim zaten cok yazdim okuyan varsa hakkini helal etsin anlatasim geldi
Evet normalde 1 yaş aşısı 3 tane. Ama bizde sucicegi olamadık işte siraya koymuşlar. Gecen ay ikisini olduk. Bu ay arayip su cicegi için gelin derse onu yaptircam. 14 aylikken nimenrix. Yoksa once nimenrixi yaptırım. Bunlar canlı virus aşısı oldugu icin aralarında 1 ay olmasi gerekiyorHemşireyle konuştuk da suçiçeği alısı 6 aydır yok dedi gelirse ikisini bir gelmezse diğerlerini yapıcam aralarında bir ay olması lazım felan diye bişiler anlattı sesi az geliyordu anlamadım tam ama su çiçeği gelirse hepsini bir yapıcam dedi anladığım bu
Gecen sene bugun son gebelik kontrolune gitmistim tabi bundan haberim yoktu .hep sanciliydim her gitmeme tuselenmeden geldigimi hatirlamiyorum. Ogun dr 4kiloya yakin belkide 4u geckin.iri bebek dedi anam hocam nasil dogurcam bi yontem soyleyin dedim . Dr guldu gece iliskiye gir sabaha doguma gelirsin dedi gulustuk tamam dedim ciktim esim dediki ne guldunuz askim kahkahalariniz buraya kdar geldi dedi dedim boyle boyle yok yaa banane dedi korkarim dedi ne korkuyon dusecek hali yokya dogacak iste dedim . Ogun herifi ikna edemedim kendimide hazir hissetmiyodum pek 3 martta gece gel lan buraya dedim kociskoma sahip oldum . 1saat yattim sonra dus aldim benim klasik sanvilar basladi ama herzamankimden daha fazlaydi antirede yurudum kac tur hic bilmiyorum ayaklarim agriyana kdar yurudum otur kalk yapiyorum falan sabaha kdar boyle ugrastim biraz uyuyum bari dedim 2 3 saat falan uyudum sabah esim icin kalktim kahvalti hazirladim gece boyu sanciliydim bugun belki dogar dedim (4mart ) hic sanmam seninki gene bos sancidir dedi aksam ustude randrvum var gun asiri gidiyordum kontrole .yok dedim bu defa farkli bak bugun dogurcam dedim suyum geldi diye ararim dedim arabayla git dedim inanmadi bana esim gitti ben azcik oturdum sonra wc girdim amaan bari yatayim dedim yataga girdim yorgani ustume cektim tabi yatma yorgani ustune cekme sureside tisil tisil 1saat 45 dk falan gozumu kapadim fosurrtttttt die suyum geldi 1 sa 45 dk da girdigim yataktan 3 snde ciktim parkeye gittim haliya akmasin die fosur fosur suyum geliiyo enaaaaa valla geliyeh dedim . Esimi aradim napiyosun dedim iyiyim askim daireye giriyorum noldu dedi bisey yok yaa suyum geliyo suan dedim inanmadi valla nie yalan soylim cik gel dedim izin alip geldi ouyyys kizim uyanip atkamdan aglar die uyandirmamistim odasina girdim optum saclarini sevdim cikmistik sonra . 11 saat neler cektim bir ben bi Allah biliyo onlar heçç anlatmim zaten cok yazdim okuyan varsa hakkini helal etsin anlatasim geldi
Aynen oyle canim iyiki geldi bana cok iyi geldi canim yavrularim ikisininde yeri ayriYaşarken cok zor gelse de o anlar asla unutulmuyor boyle guzel anı kaliyor işte. İyiki dogmus paşa
Evet canim oyle gercekten. Cok acikmistim yaa yemek almis esim dogumdan sonra getirdiler cinar memeden inmiyoduNe cektinn be pink doguma kadar dogumdada cektin gercicok sukurki simdi boyle güzel hatırlıyoruz o anda saatler hic gecmiyo oysa ,iinsan su dogum zamanina yakin dahada duygulaniyor dimii
Gecen sene bugun son gebelik kontrolune gitmistim tabi bundan haberim yoktu .hep sanciliydim her gitmeme tuselenmeden geldigimi hatirlamiyorum. Ogun dr 4kiloya yakin belkide 4u geckin.iri bebek dedi anam hocam nasil dogurcam bi yontem soyleyin dedim . Dr guldu gece iliskiye gir sabaha doguma gelirsin dedi gulustuk tamam dedim ciktim esim dediki ne guldunuz askim kahkahalariniz buraya kdar geldi dedi dedim boyle boyle yok yaa banane dedi korkarim dedi ne korkuyon dusecek hali yokya dogacak iste dedim . Ogun herifi ikna edemedim kendimide hazir hissetmiyodum pek 3 martta gece gel lan buraya dedim kociskoma sahip oldum . 1saat yattim sonra dus aldim benim klasik sanvilar basladi ama herzamankimden daha fazlaydi antirede yurudum kac tur hic bilmiyorum ayaklarim agriyana kdar yurudum otur kalk yapiyorum falan sabaha kdar boyle ugrastim biraz uyuyum bari dedim 2 3 saat falan uyudum sabah esim icin kalktim kahvalti hazirladim gece boyu sanciliydim bugun belki dogar dedim (4mart ) hic sanmam seninki gene bos sancidir dedi aksam ustude randrvum var gun asiri gidiyordum kontrole .yok dedim bu defa farkli bak bugun dogurcam dedim suyum geldi diye ararim dedim arabayla git dedim inanmadi bana esim gitti ben azcik oturdum sonra wc girdim amaan bari yatayim dedim yataga girdim yorgani ustume cektim tabi yatma yorgani ustune cekme sureside tisil tisil 1saat 45 dk falan gozumu kapadim fosurrtttttt die suyum geldi 1 sa 45 dk da girdigim yataktan 3 snde ciktim parkeye gittim haliya akmasin die fosur fosur suyum geliiyo enaaaaa valla geliyeh dedim . Esimi aradim napiyosun dedim iyiyim askim daireye giriyorum noldu dedi bisey yok yaa suyum geliyo suan dedim inanmadi valla nie yalan soylim cik gel dedim izin alip geldi ouyyys kizim uyanip atkamdan aglar die uyandirmamistim odasina girdim optum saclarini sevdim cikmistik sonra . 11 saat neler cektim bir ben bi Allah biliyo onlar heçç anlatmim zaten cok yazdim okuyan varsa hakkini helal etsin anlatasim geldi
Ah pinkimmm ne de güzel yazmışsınEvet canim oyle gercekten. Cok acikmistim yaa yemek almis esim dogumdan sonra getirdiler cinar memeden inmiyoduyiyememistim zar zor azcik yemistim Allahim dusundukce icim eriyor o halini bide pitisim sizlaniyor tabi cok sukur saglikla kucagimiza aldik yaslarina giriyolar bir bir yarinda gelinimin dogum.gunusu madaaaam
Ouyyysssss ne guzel dunus .bende yarin susleri halletcem gorumcem gelcekAh pinkimmm ne de güzel yazmışsıneveeet yarın doğum günümüzzz bende geçen sene bugün heyecanla yarın doğuma gideceğim nasıl olacak diye düşünüp duruyordum içim bir buruktu karnımdan alacaklar diye ama bi taraftan da sevinçliyim kavuşacağımız için benim hikayem çok iç açıcı değil anlatmıştım gerisini hazırlıklar tamam bizim de şimdi doğum günüsünü bekliyoruz
2 turlundusuniyonimsan drAh pinkimmm ne de güzel yazmışsıneveeet yarın doğum günümüzzz bende geçen sene bugün heyecanla yarın doğuma gideceğim nasıl olacak diye düşünüp duruyordum içim bir buruktu karnımdan alacaklar diye ama bi taraftan da sevinçliyim kavuşacağımız için benim hikayem çok iç açıcı değil anlatmıştım gerisini hazırlıklar tamam bizim de şimdi doğum günüsünü bekliyoruz
Dünüşüm sen şişirdin mi bakiyim 50 tane balonu2 turlundusuniyonimsan dremi buruk mutluluk
Yok dunus yarin gorumcek sisircekDünüşüm sen şişirdin mi bakiyim 50 tane balonu
Evet canim oyle gercekten. Cok acikmistim yaa yemek almis esim dogumdan sonra getirdiler cinar memeden inmiyoduyiyememistim zar zor azcik yemistim Allahim dusundukce icim eriyor o halini bide pitisim sizlaniyor tabi cok sukur saglikla kucagimiza aldik yaslarina giriyolar bir bir yarinda gelinimin dogum.gunusu madaaaam
Simdiden kutlu olsun cnm :)Ah pinkimmm ne de güzel yazmışsıneveeet yarın doğum günümüzzz bende geçen sene bugün heyecanla yarın doğuma gideceğim nasıl olacak diye düşünüp duruyordum içim bir buruktu karnımdan alacaklar diye ama bi taraftan da sevinçliyim kavuşacağımız için benim hikayem çok iç açıcı değil anlatmıştım gerisini hazırlıklar tamam bizim de şimdi doğum günüsünü bekliyoruz
Ben yedim valla :) birkac saat ac kaldim sonra kv nin pogacalarini yavas yavas gomdum :)Dogum sonrası acligi tahmin ediyorum canim sbah doğunca bende cok actim ama odaya cikinca 2biskuvi ve 1kahve vermislerdi yemek saati gecti diye ,3gun ac kaldim resmencok sukur canim cok çabuk buyuyorlar
Ben yedim valla :) birkac saat ac kaldim sonra kv nin pogacalarini yavas yavas gomdum :)
Maşallah masallah 1 yaş aldı desene kuzucukKutladik cnm ikramliklar cok begenildi herkes tarif istedi nasil yaptin diye basit ama lezzetli oldu :) sans eseri marketten hazir yaprak sarma falan buldum pismis aldim hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?