Kuzum bizimki öğünleri güzel yiyor arada acıkmıyor . Versem yer belki ama bu sefer de emmek istemiyor tok olduğu için öğürüyor memeye gelince . Kilosuna göre hareket edilen bir yaş kontrolüne gidinceSen onu 1 ogun daha arttır gıııı
Hatta yıllarca gecmeyenleri bile duydum. Birde bel agrısı oluyor kimisinde...of cok sukur atlattık yaaa. 9 ay bısey degılde dogum sonrası ilk 40 zor valla.Bebek için uykusuzluk yapar diye içmedim canım.Benim sonradan olmuştu ilk üç dört gün yoktu.Berbat bir ağrı ama kafayı kaldırdığım anda beynime bıçak saplıyorlardı sankiNeyseki 3-4 gün sürdü sonra geçti.Daha uzun yaşayanlar varmış.Başım yastıktayken sıkıntı yoktu ama kaldırdığım anda çok kötü omuştum.İnsan hep yatmak istiyor o yüzden anlıyorum onu ama geçecek buna inansın sadece bebeğiyle meşgul olmaya çalışsın.
Şaka ediyorum canım. Herkes bebesını bilir. Ama sen arada bı dık genedeKuzum bizimki öğünleri güzel yiyor arada acıkmıyor . Versem yer belki ama bu sefer de emmek istemiyor tok olduğu için öğürüyor memeye gelince . Kilosuna göre hareket edilen bir yaş kontrolüne gidince
Aynen benimki de atar ağzınaBııııyyy benimki onuda yer
Bel ağrısı bana ilk doğumdan kaldı maalesefHatta yıllarca gecmeyenleri bile duydum. Birde bel agrısı oluyor kimisinde...of cok sukur atlattık yaaa. 9 ay bısey degılde dogum sonrası ilk 40 zor valla.
Öğlen muz mandalina fiks bizdeŞaka ediyorum canım. Herkes bebesını bilir. Ama sen arada bı dık genedemıdesı genıslesın beboşun..uuuuyyyy yer dezzesi onuuu
Gecmıs olsun kuzum. NormalmıydıBel ağrısı bana ilk doğumdan kaldı maalesef
Yok canım sezeryan ama genel anesteziydi.Hamilelikte çok ağrımıştı belim doğumdan sonra da sırt üstü uzun süre yatamaz oldum.Şimdi oğlan ağır geliyor arada ağrım oluyor yineGecmıs olsun kuzum. Normalmıydı
Bi sure verme canım ıspanak sen bılırsın ama. Bizimde ıspanak kakadan cıkıyor. Kuruuzum benim buyuk Oglanda tum tum cikardi unutmadım taaa 11 yıl once yanı :) ikiye uce bol canım. Tümmü yutuyo cıgnıyomu. Yada mamaya mı katip veriyorsun. Yanı kuru uzum demı vermesen bır sure daha. Drlar oyle oldugunda yedirmeyi kesın dıyolar.Öğlen muz mandalina fiks bizdekuru üzüm veriyorum bi de iki gündür kakadan bütün bütün çıkıyor dün ıspanak yedi bugün pişik olmuş cocuuum. Kıpkırmızı ipişi ıspanak asidik bi besinmiş okuduğumda çok şaşırmıştım yaparmış pişik. Acaba alerjisi mi var diye de düşünmüyor değilim.
Dıkkat et kendine kuzuuu yapcak bısey yok analık ısteYok canım sezeryan ama genel anesteziydi.Hamilelikte çok ağrımıştı belim doğumdan sonra da sırt üstü uzun süre yatamaz oldum.Şimdi oğlan ağır geliyor arada ağrım oluyor yine
Aaa ben normal diye biliyorum . Zeytin de çıkıyor mesela . Çiğniyor da ne kadar çiğnicek damağıyla . Yıkayıp önüne koyuyorum kendisi yiyor kuzum ıspanak bizim de ilk başlarda yeşil bütün bütün çıkıyordu artık çıkmıyor meselaBi sure verme canım ıspanak sen bılırsın ama. Bizimde ıspanak kakadan cıkıyor. Kuruuzum benim buyuk Oglanda tum tum cikardi unutmadım taaa 11 yıl once yanı :) ikiye uce bol canım. Tümmü yutuyo cıgnıyomu. Yada mamaya mı katip veriyorsun. Yanı kuru uzum demı vermesen bır sure daha. Drlar oyle oldugunda yedirmeyi kesın dıyolar.
Daha yeni burda okumuştum hatta bak peroBi sure verme canım ıspanak sen bılırsın ama. Bizimde ıspanak kakadan cıkıyor. Kuruuzum benim buyuk Oglanda tum tum cikardi unutmadım taaa 11 yıl once yanı :) ikiye uce bol canım. Tümmü yutuyo cıgnıyomu. Yada mamaya mı katip veriyorsun. Yanı kuru uzum demı vermesen bır sure daha. Drlar oyle oldugunda yedirmeyi kesın dıyolar.
Aynen canım ne guzel yazıymışDaha yeni burda okumuştum hatta bak pero
Yok daha var ya sona kalanlarBiz son 2ydik sizinle dogum gunu telasida en sona kalanlar olucaz simdi hevesle bakiyoruz
Hic vallaHemen yakalarlar hemeeen hıc af yok
Anlamiyo isine gelmiiiiNıye gııı senınkı anamıyomune yapıo suan bebe sallıyon zaar
Minik hamburger dedigin ne canimAynen canim bende oyle dusunuyorumda sayi artarsa miktari arttirip cesidi azaltirim diyorum bi gun pogaca bi gun borek aticam buzluga ,o sabahta kisir ve minik hamburger yaparim aksaminada slata 2tame sanirim simdilik oyle düşündüm , hafta sonlarida yasak olucak gibi sonanda iptal olursa diye mecbur ikiye boldum iste oyle canim vayhalime olcak
Meme daha onemli sonucta gelincigim 3ogununu yiyo guzelceKuzum bizimki öğünleri güzel yiyor arada acıkmıyor . Versem yer belki ama bu sefer de emmek istemiyor tok olduğu için öğürüyor memeye gelince . Kilosuna göre hareket edilen bir yaş kontrolüne gidince
Hahaha dogrudur bılirim o sevimli anları Allah cocuklarmızı korusun(AMİN) pinkomAnlamiyo isine gelmiiiihayir diyoruzya oda bize kiziyo yapiyo yapacagini yuzu cok sevimli oluyo bizde iste yanlis aslinda guluyorz tipine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?