2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hatta yıllarca gecmeyenleri bile duydum. Birde bel agrısı oluyor kimisinde...of cok sukur atlattık yaaa. 9 ay bısey degılde dogum sonrası ilk 40 zor valla.

Ben pastayı sipariş etmiştim kızlar ama model değiştirdim konfetili balon almıştım ona uydurdum pastayı da Gelecek kişiler sadece abim ve yengem olduğu için kasmıyorum fazla yarın süsleme işini bitiririz belki poğaça bi de salata çeşidi yaparım o kadarcık Bi de pembe yani çilekli puding yapıcam

Kuzum bizimki öğünleri güzel yiyor arada acıkmıyor . Versem yer belki ama bu sefer de emmek istemiyor tok olduğu için öğürüyor memeye gelince . Kilosuna göre hareket edilen bir yaş kontrolüne gidince
Şaka ediyorum canım. Herkes bebesını bilir. Ama sen arada bı dık genede mıdesı genıslesın beboşun..uuuuyyyy yer dezzesi onuuu

Şaka ediyorum canım. Herkes bebesını bilir. Ama sen arada bı dık genede mıdesı genıslesın beboşun..uuuuyyyy yer dezzesi onuuu
Öğlen muz mandalina fiks bizde kuru üzüm veriyorum bi de iki gündür kakadan bütün bütün çıkıyor dün ıspanak yedi bugün pişik olmuş cocuuum. Kıpkırmızı ipişi ıspanak asidik bi besinmiş okuduğumda çok şaşırmıştım yaparmış pişik. Acaba alerjisi mi var diye de düşünmüyor değilim.

Bi sure verme canım ıspanak sen bılırsın ama. Bizimde ıspanak kakadan cıkıyor. Kuruuzum benim buyuk Oglanda tum tum cikardi unutmadım taaa 11 yıl once yanı :) ikiye uce bol canım. Tümmü yutuyo cıgnıyomu. Yada mamaya mı katip veriyorsun. Yanı kuru uzum demı vermesen bır sure daha. Drlar oyle oldugunda yedirmeyi kesın dıyolar.

Yok canım sezeryan ama genel anesteziydi.Hamilelikte çok ağrımıştı belim doğumdan sonra da sırt üstü uzun süre yatamaz oldum.Şimdi oğlan ağır geliyor arada ağrım oluyor yine
Dıkkat et kendine kuzuuu yapcak bısey yok analık ıste

Aaa ben normal diye biliyorum . Zeytin de çıkıyor mesela . Çiğniyor da ne kadar çiğnicek damağıyla . Yıkayıp önüne koyuyorum kendisi yiyor kuzum ıspanak bizim de ilk başlarda yeşil bütün bütün çıkıyordu artık çıkmıyor mesela

Son düzenleme:
Daha yeni burda okumuştum hatta bak pero

Eklentiler

• 8656956D-C0F0-4DF9-B524-6468B57C7512.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 34
Daha yeni burda okumuştum hatta bak pero
Aynen canım ne guzel yazıymış
Benim okudugum bır kac yazıda da bu durumda yedirmeyin yazıyordu. Hatta burdan bırı bıle soyledi yedirme kesılirse iyi olurmus. Bısey olmaz ya alıssın veriyorum ben yınede. Eskisi kadar olmuyo zaten. Ama bak su yazıdaki ne dogru sey. Gercekten havuc cok net gozukuyr kakada

Minik hamburger dedigin ne canim .valla buzluk olmasa ayni gun hayatta hazirlanilmaz . Baya borek oldu benim . 3lu yufka almis esim bemde kizdim nie 6li almadin diye bari 4tane olsaydi elimde dedim neyse sariyorum bide gaketten 4 yufka cikmazmi ne kdar sevindim varya keske baska bisey isteseydim

Kuzum bizimki öğünleri güzel yiyor arada acıkmıyor . Versem yer belki ama bu sefer de emmek istemiyor tok olduğu için öğürüyor memeye gelince . Kilosuna göre hareket edilen bir yaş kontrolüne gidince
Meme daha onemli sonucta gelincigim 3ogununu yiyo guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…