- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ay bizim de çok komik oldu kimse anlamadı birşey önce yarım saat velilerle geyik yaptık eşim en iyi öğretmeni bilir dedi aradı öğretmeni ben daha bakmadım bile bakayım haber veririm dedi
Hayır malesef. Oğlum doğduğu günden beri gece uykusuna yatırdığımda sürekli uyanma huyu vardır. 3 kere falan yarım saatte bir uyanıp sonra derin uykuya geçerdi. Uyanması da meme istediğinden. Artık öyle uyanınca vermiyorum o da uyanmamaya başladı. Yatırdımmı hemen derin uykuya geçiyorKestin mi canım gece beslenmesini?
Ana öğünü 3 e cıkardım ama araları cok yemıyor bu seferde. 3.ogunude doyumca yemıyor sankı.
Canım bende fazlamı dıye kendi kendime sormuo degılim ama doktor 1 ay oncekı kontrolde sorduğumda 5 6 ögun ver dedi.. 1 yasına geldı artık yetmez ve anne sutu de yetmez dedı.. Ben 3.ogune yenı basladım. Ama zaten bu sekılde araları ve 3.ogunu cok yemıyor yine sıznkılerle aynı hesap oldu zaten.Kac saat arayla veriyosun bana fazla gibi geldi sayisi ama belki sindiremiyordur cnm , yedikten somra nerdeyse 2saat emmez bdnim kiz
2 gundur var cnm zaten telaseden de cok ilgilenemedim.sevgimi eksik vermisim gibi hissediyorum ne kadar ilgilensemde.oyun ve gelisim acisindan biraz eksik kaldigim icin vicdan azabi duyuyorum birkac gun telafi edicem :)Masallahh ❤ insallah gerek kalmaz norolojiye sen ilgilendikce nasil gelisti bikac ay sonra kendine kalkip yürür ,dis agrisi varsa tum vucudu yorgundur diye düşünüyorum canim
Vereyim benim hava pompasini :)Bugun hic giremedim.kizlar hazirliklara devam ediyorum cocuklar hasta biyandan . Aksamda pasta siparisi verdik. Heyecanliyim yaa sanki ilk cocukmus gibi 50 tanr balonnsisiricem ona dahada heyecanliyim pompala pink pompala
5 ogunu cocuk nasil yesin :) biz 2 ana bir ara ogun yetiyor cnm.hem 5 ogunde cocuk acimtigini bile anlamaz ki sıkılir surekli birseyler yemektende.her cocugun gelisimi farkli oldugu gibi istah yapisida farkli.bence sen kendini bebisine gore ayarla cnm.direk ana ogun seklinde degilde ara ogun seklinde baslatsan daha iyi olur bence sonra onu ana ogun yaparsin.Canım bende fazlamı dıye kendi kendime sormuo degılim ama doktor 1 ay oncekı kontrolde sorduğumda 5 6 ögun ver dedi.. 1 yasına geldı artık yetmez ve anne sutu de yetmez dedı.. Ben 3.ogune yenı basladım. Ama zaten bu sekılde araları ve 3.ogunu cok yemıyor yine sıznkılerle aynı hesap oldu zaten.
Aynen kuzum. Ama dedıgım gıbı dr oyle dedı bende yavastan cogalttım bıkac gundur 3.ana ogunu de vereym dedım.Oda cok yemıyor zaten dedıgım gıbı.ıcıme sinmedi ıste bı sıze sorayım dedım. Seninde dedıgın gıbı pek bıseyi reddetmeyen bır bebek oldugu ıcın iştahıda fena deıl maşallah.. bır deneyeyim dedim. Ama dedıgım gıbı araları yemıyor bu seferde. Senın dedıgın gıbı yapmayı dusunuyorum Hasatım5 ogunu cocuk nasil yesin :) biz 2 ana bir ara ogun yetiyor cnm.hem 5 ogunde cocuk acimtigini bile anlamaz ki sıkılir surekli birseyler yemektende.her cocugun gelisimi farkli oldugu gibi istah yapisida farkli.bence sen kendini bebisine gore ayarla cnm.direk ana ogun seklinde degilde ara ogun seklinde baslatsan daha iyi olur bence sonra onu ana ogun yaparsin.
Bende oyle yaptircam. Eger bu ay sucicegi asisi olmazsa yaptircamKızlar menenjit aşısını yaptıran yada yaptıracak olan var mı? Doktorum 14. Ayda yapalım dedi sanırım tek doz olacak değil mi sormamışım? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi beni? Yaptıracak mısınız ne diyorsunuz??
İki tür menenjit aşısı var bildiğim.Birincisi 2 kere ,ikincisi 3 kere oldu benimki diye hatırlıyorum.Bazı doktor teki yeterli diyor da bizim doktor ikisini de yspalım demişti biz yaptırdık hepsini diye hatırlıyorum.Kızlar menenjit aşısını yaptıran yada yaptıracak olan var mı? Doktorum 14. Ayda yapalım dedi sanırım tek doz olacak değil mi sormamışım? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi beni? Yaptıracak mısınız ne diyorsunuz??
Su çiçeği ile neden olmuyo anlamadımBende oyle yaptircam. Eger bu ay sucicegi asisi olmazsa yaptircam
Hmm anladım yaptırayım ben de o zamanİki tür menenjit aşısı var bildiğim.Birincisi 2 kere ,ikincisi 3 kere oldu benimki diye hatırlıyorum.Bazı doktor teki yeterli diyor da bizim doktor ikisini de yspalım demişti biz yaptırdık hepsini diye hatırlıyorum.
Pumpamiz varda pumpaci lazimVereyim benim hava pompasini :)
Su cicegi ile ayni anda olabilirmiş ama ben istemiyorum ayni andaSu çiçeği ile neden olmuyo anlamadım
Menenjitte iki cesit var A grubu B grubu diye. A grubunda da yine cesitli asilar var. Kimisi cok dozlu kimisi tek dozlu. B GRUBUNDA sadece bexsero varİki tür menenjit aşısı var bildiğim.Birincisi 2 kere ,ikincisi 3 kere oldu benimki diye hatırlıyorum.Bazı doktor teki yeterli diyor da bizim doktor ikisini de yspalım demişti biz yaptırdık hepsini diye hatırlıyorum.
Ben 1 yaş geçtiği için nimenrix tek doz yaptircam. Ama su cicegi ile ayni zamanda olsun istemiyorum. Eger asm ile görüşüp bu ay su çiçeği yapilirsa onumuzdeki ayi nimenrix yaptiririmHmm anladım yaptırayım ben de o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?