2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay bizim de çok komik oldu kimse anlamadı birşey önce yarım saat velilerle geyik yaptık eşim en iyi öğretmeni bilir dedi aradı öğretmeni ben daha bakmadım bile bakayım haber veririm dedi

Taktir ettim kafasını yormamış.
Zira açıklama yapıldığından beri kafa patlatıyoruz ama elde var sıfır, kalkıp ütü mü yapsam napsam

Kestin mi canım gece beslenmesini?
Hayır malesef. Oğlum doğduğu günden beri gece uykusuna yatırdığımda sürekli uyanma huyu vardır. 3 kere falan yarım saatte bir uyanıp sonra derin uykuya geçerdi. Uyanması da meme istediğinden. Artık öyle uyanınca vermiyorum o da uyanmamaya başladı. Yatırdımmı hemen derin uykuya geçiyor

Kızlar menenjit aşısını yaptıran yada yaptıracak olan var mı? Doktorum 14. Ayda yapalım dedi sanırım tek doz olacak değil mi sormamışım? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi beni? Yaptıracak mısınız ne diyorsunuz??

Kac saat arayla veriyosun bana fazla gibi geldi sayisi ama belki sindiremiyordur cnm , yedikten somra nerdeyse 2saat emmez bdnim kiz
Canım bende fazlamı dıye kendi kendime sormuo degılim ama doktor 1 ay oncekı kontrolde sorduğumda 5 6 ögun ver dedi.. 1 yasına geldı artık yetmez ve anne sutu de yetmez dedı.. Ben 3.ogune yenı basladım. Ama zaten bu sekılde araları ve 3.ogunu cok yemıyor yine sıznkılerle aynı hesap oldu zaten.

Masallahh ❤ insallah gerek kalmaz norolojiye sen ilgilendikce nasil gelisti bikac ay sonra kendine kalkip yürür ,dis agrisi varsa tum vucudu yorgundur diye düşünüyorum canim
2 gundur var cnm zaten telaseden de cok ilgilenemedim.sevgimi eksik vermisim gibi hissediyorum ne kadar ilgilensemde.oyun ve gelisim acisindan biraz eksik kaldigim icin vicdan azabi duyuyorum birkac gun telafi edicem :)

Bugun hic giremedim.kizlar hazirliklara devam ediyorum cocuklar hasta biyandan . Aksamda pasta siparisi verdik . Heyecanliyim yaa sanki ilk cocukmus gibi 50 tanr balonnsisiricem ona dahada heyecanliyim pompala pink pompala
Vereyim benim hava pompasini :)

5 ogunu cocuk nasil yesin :) biz 2 ana bir ara ogun yetiyor cnm.hem 5 ogunde cocuk acimtigini bile anlamaz ki sıkılir surekli birseyler yemektende.her cocugun gelisimi farkli oldugu gibi istah yapisida farkli.bence sen kendini bebisine gore ayarla cnm.direk ana ogun seklinde degilde ara ogun seklinde baslatsan daha iyi olur bence sonra onu ana ogun yaparsin.

Aynen kuzum. Ama dedıgım gıbı dr oyle dedı bende yavastan cogalttım bıkac gundur 3.ana ogunu de vereym dedım.Oda cok yemıyor zaten dedıgım gıbı.ıcıme sinmedi ıste bı sıze sorayım dedım. Seninde dedıgın gıbı pek bıseyi reddetmeyen bır bebek oldugu ıcın iştahıda fena deıl maşallah.. bır deneyeyim dedim. Ama dedıgım gıbı araları yemıyor bu seferde. Senın dedıgın gıbı yapmayı dusunuyorum Hasatım

Bende oyle yaptircam. Eger bu ay sucicegi asisi olmazsa yaptircam

İki tür menenjit aşısı var bildiğim.Birincisi 2 kere ,ikincisi 3 kere oldu benimki diye hatırlıyorum.Bazı doktor teki yeterli diyor da bizim doktor ikisini de yspalım demişti biz yaptırdık hepsini diye hatırlıyorum.

Hmm anladım yaptırayım ben de o zaman

Menenjitte iki cesit var A grubu B grubu diye. A grubunda da yine cesitli asilar var. Kimisi cok dozlu kimisi tek dozlu. B GRUBUNDA sadece bexsero var

Demirrrrr

Eklentiler

• Screenshot_20210302-110207.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210302-110159.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210302-110015.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210302-105957.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210302-110221.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210302-110213.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 25
Gecen sene bugun son gebelik kontrolune gitmistim tabi bundan haberim yoktu .hep sanciliydim her gitmeme tuselenmeden geldigimi hatirlamiyorum . Ogun dr 4kiloya yakin belkide 4u geckin.iri bebek dedi anam hocam nasil dogurcam bi yontem soyleyin dedim . Dr guldu gece iliskiye gir sabaha doguma gelirsin dedi gulustuk tamam dedim ciktim esim dediki ne guldunuz askim kahkahalariniz buraya kdar geldi dedi dedim boyle boyle yok yaa banane dedi korkarim dedi ne korkuyon dusecek hali yokya dogacak iste dedim . Ogun herifi ikna edemedim kendimide hazir hissetmiyodum pek 3 martta gece gel lan buraya dedim kociskoma sahip oldum . 1saat yattim sonra dus aldim benim klasik sanvilar basladi ama herzamankimden daha fazlaydi antirede yurudum kac tur hic bilmiyorum ayaklarim agriyana kdar yurudum otur kalk yapiyorum falan sabaha kdar boyle ugrastim biraz uyuyum bari dedim 2 3 saat falan uyudum sabah esim icin kalktim kahvalti hazirladim gece boyu sanciliydim bugun belki dogar dedim (4mart ) hic sanmam seninki gene bos sancidir dedi aksam ustude randrvum var gun asiri gidiyordum kontrole .yok dedim bu defa farkli bak bugun dogurcam dedim suyum geldi diye ararim dedim arabayla git dedim inanmadi bana esim gitti ben azcik oturdum sonra wc girdim amaan bari yatayim dedim yataga girdim yorgani ustume cektim tabi yatma yorgani ustune cekme sureside tisil tisil 1saat 45 dk falan gozumu kapadim fosurrtttttt die suyum geldi 1 sa 45 dk da girdigim yataktan 3 snde ciktim parkeye gittim haliya akmasin die fosur fosur suyum geliiyo enaaaaa valla geliyeh dedim . Esimi aradim napiyosun dedim iyiyim askim daireye giriyorum noldu dedi bisey yok yaa suyum geliyo suan dedim inanmadi valla nie yalan soylim cik gel dedim izin alip geldi ouyyys kizim uyanip atkamdan aglar die uyandirmamistim odasina girdim optum saclarini sevdim cikmistik sonra . 11 saat neler cektim bir ben bi Allah biliyo onlar heçç anlatmim zaten cok yazdim okuyan varsa hakkini helal etsin anlatasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…