2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogum sonrası acligi tahmin ediyorum canim sbah doğunca bende cok actim ama odaya cikinca 2biskuvi ve 1kahve vermislerdi yemek saati gecti diye ,3gun ac kaldim resmen cok sukur canim cok çabuk buyuyorlar
Disardan getirme sansin olmadi mi? Ben evden corba istemistim 2 kez bir kezde eşim disardan almisti. Yoksa getirdikleri un bulamaci fenaydi

Yok dunus yarin gorumcek sisircek gelme gerek yok dedim illa geleyim dedi iyi dedim be de pumpaci ariyodumya zaten
Ay söylemiştin sahi dünüş unutmuşum gelsin gelsin görümceler bugünler için
Disardan getirme sansin olmadi mi? Ben evden corba istemistim 2 kez bir kezde eşim disardan almisti. Yoksa getirdikleri un bulamaci fenaydi
Bende koca hastaneyi saran yemek kokusunu hatırlıyorum O değilde ben sezaryen oldum çok ağladım ayağa kalkarken O gaz çıkarma çabaları vs . Gerçi psikolojim de kötüydü de . Neyse , Selin’i kontrole götürdüğümüzde normal doğum yapan birinin çığlıklarını duydum dedim ki iyiki sezaryen olmuşum ikisi de zor vallahi cennet anaların ayakları altında diyorlar ya hakediyoruz mu kız acaba

İnşallah hak ediyoruzdur
Benim 2. Doğum da baya sarstı beni. Birde bebeğin kuvozde kalmasida etkiledi psikolojik olarak.
Dogumdan sonra dogum sancisi cektirdiler resmen bana. İnledim kasilmalarda. Serumdan ilac veriyorlarmiş kani attirmak icin. Ama cidden ikinci gün karnim indi ve sonra kanamam uzun surmedi.
Asıl benim unutamadigim başka şeyler vaar

Oyle canim esimi bari alirlar demilserdi ama kimseyi almadilar ,cocuklar yas olucak hala hastanelerin durumu ayni tabi o ayri
Covit bize unutulmayacak anılar birakti. Cok sukurki hastaligi da cogumuz hafif atlattik. Bir gun dönüp bakinca gecti bitti ne gunlerdi diyelim inşallah

Bence hak ediyoruz cnm :) tabii Allah bilir

Bu ay 3 aşı mı olcaz biri su çiçeği? Ben karma aşı olcaz sanıyordum bi tane
Su çiçeği aşısı devlet aylardır göndermiyormuş bizede sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Hastanenize bir sorun dedi. Bende gittim doktor bizde de yok su çiçeği dedi. Ndyse muayene etti hemşireye 1 yaş aşılarını getir dedi. Hemşirede hocam su çiçeğide geldi bugün 6 tane dedi. Bende sevindim tekrar uğraşmıycağımıza vurulduk biz 3 aşıyıda bugün. Çok ağladı oğlum bu sefer. Her zaman götürdüğüm doktorada götürmedim. Doktorada sinir oldum zaten dişine falan bakarken ağzını zorla açtı. Bende yavaş muayene eder misiniz biraz çocuğum korkuyor dedim. Adam dövcekmiş gibi baktı suratıma. Kendi doktoru hiç böyle yapmıyordu sakin sakin nazikçe muayene ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…