- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
Aaaa nasil 3gun cnm kac gunn kaldiniz hastanedeDogum sonrası acligi tahmin ediyorum canim sbah doğunca bende cok actim ama odaya cikinca 2biskuvi ve 1kahve vermislerdi yemek saati gecti diye ,3gun ac kaldim resmencok sukur canim cok çabuk buyuyorlar
Disardan getirme sansin olmadi mi? Ben evden corba istemistim 2 kez bir kezde eşim disardan almisti. Yoksa getirdikleri un bulamaci fenaydiDogum sonrası acligi tahmin ediyorum canim sbah doğunca bende cok actim ama odaya cikinca 2biskuvi ve 1kahve vermislerdi yemek saati gecti diye ,3gun ac kaldim resmencok sukur canim cok çabuk buyuyorlar
Ay söylemiştin sahi dünüş unutmuşumYok dunus yarin gorumcek sisircekgelme gerek yok dedim illa geleyim dedi iyi dedim be de pumpaci ariyodumya zaten
Bende koca hastaneyi saran yemek kokusunu hatırlıyorumDisardan getirme sansin olmadi mi? Ben evden corba istemistim 2 kez bir kezde eşim disardan almisti. Yoksa getirdikleri un bulamaci fenaydi
İnşallah hak ediyoruzdurAy söylemiştin sahi dünüş unutmuşumgelsin gelsin görümceler bugünler için
Bende koca hastaneyi saran yemek kokusunu hatırlıyorumO değilde ben sezaryen oldum çok ağladım ayağa kalkarken O gaz çıkarma çabaları vs . Gerçi psikolojim de kötüydü de . Neyse , Selin’i kontrole götürdüğümüzde normal doğum yapan birinin çığlıklarını duydum dedim ki iyiki sezaryen olmuşum ikisi de zor vallahi cennet anaların ayakları altında diyorlar ya hakediyoruz mu kız acaba
Hatirladim simdi senin covidden oyle olmustur. Bilsen hazirlkk yaparskn ama bilemiyosun ki jste :'(tavsannesi
Covit bize unutulmayacak anılar birakti. Cok sukurki hastaligi da cogumuz hafif atlattik. Bir gun dönüp bakinca gecti bitti ne gunlerdi diyelim inşallahOyle canim esimi bari alirlar demilserdi ama kimseyi almadilar ,cocuklar yas olucak hala hastanelerin durumu ayni tabi o ayri
Bence hak ediyoruz cnm :) tabii Allah bilirAy söylemiştin sahi dünüş unutmuşumgelsin gelsin görümceler bugünler için
Bende koca hastaneyi saran yemek kokusunu hatırlıyorumO değilde ben sezaryen oldum çok ağladım ayağa kalkarken O gaz çıkarma çabaları vs . Gerçi psikolojim de kötüydü de . Neyse , Selin’i kontrole götürdüğümüzde normal doğum yapan birinin çığlıklarını duydum dedim ki iyiki sezaryen olmuşum ikisi de zor vallahi cennet anaların ayakları altında diyorlar ya hakediyoruz mu kız acaba
Diyebikecek miyiz ya aijo sende var mı bilmiyprum da bnm azıcık bir yerşm ahrısa artık kovid mi diye korkuyorumCovit bize unutulmayacak anılar birakti. Cok sukurki hastaligi da cogumuz hafif atlattik. Bir gun dönüp bakinca gecti bitti ne gunlerdi diyelim inşallah
Yok öyle düşünceler yok bendeDiyebikecek miyiz ya aijo sende var mı bilmiyprum da bnm azıcık bir yerşm ahrısa artık kovid mi diye korkuyorum
Maalesef kan ilaci yaparBebem cok fena kabız oyle bır ıkınıyorkı anlatamam. Kan ilacımı yapıyor kızlar
Zeytinyağı falan içir kuzum kıyamam yaBebem cok fena kabız oyle bır ıkınıyorkı anlatamam. Kan ilacımı yapıyor kızlar
cok guzel olmus,nice mutlu yaslari olsun.susleri nasil yapistirdinizKızlar biz de kutladık bugün doğum günümüzü
Canım her türlü bandı denedim duvarı soymayan elektrik bandı oldu sadececok guzel olmus,nice mutlu yaslari olsun.susleri nasil yapistirdiniz
Su çiçeği aşısı devlet aylardır göndermiyormuş bizede sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Hastanenize bir sorun dedi. Bende gittim doktor bizde de yok su çiçeği dedi. Ndyse muayene etti hemşireye 1 yaş aşılarını getir dedi. Hemşirede hocam su çiçeğide geldi bugün 6 tane dedi. Bende sevindim tekrar uğraşmıycağımıza vurulduk biz 3 aşıyıda bugün. Çok ağladı oğlum bu sefer. Her zaman götürdüğüm doktorada götürmedim. Doktorada sinir oldum zaten dişine falan bakarken ağzını zorla açtı. Bende yavaş muayene eder misiniz biraz çocuğum korkuyor dedim. Adam dövcekmiş gibi baktı suratıma. Kendi doktoru hiç böyle yapmıyordu sakin sakin nazikçe muayene ediyordu.Bu ay 3 aşı mı olcaz biri su çiçeği? Ben karma aşı olcaz sanıyordum bi tane
Yarın sglık ocagna gıdcm bıtanem. Dişçiye de gidicem kendim ıcın kurtulam artık su dıslerden mahvoldumZeytinyağı falan içir kuzum kıyamam yakan ilacı yapmıştır pero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?