2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızşar size birşey soracam bende ara ara halsizlik ayak ellerim ve kemiklerim avrıyor hani hasta olacagımı zaman vücutta genel bir ağrı olur ya hafif ama hasta olacam diyorum 4.5 gündür böyle ne hasta oluyom ne geçiyor neden olabilir sizce

Bendede oluyor cnm vitamin kullandigimin ertesi gunu duzeliyorum ne zaman kullanmasam oyle oluyorum.hasta gibi degil sanki hicbirsey yapasim gelmiyor halsizlikten.cabuk yoruluyorum vs vs.

Kiyamam geçmiş olsun. Yeni tasindigimizda kvlerin israriyla onlarin asm doktorunu secmistim. Ebeye zaten sinir olmuştum. Dr da bir muayenede yusranin agzini kanatti. Hemen degistirdim. Simdiki ebede dr da cok iyi nazar degmesin

Kan değerlerine en son ne zaman bakildi? Ben haftasonu berbattim ama ben mastit oldum

Bendede oluyor cnm vitamin kullandigimin ertesi gunu duzeliyorum ne zaman kullanmasam oyle oluyorum.hasta gibi degil sanki hicbirsey yapasim gelmiyor halsizlikten.cabuk yoruluyorum vs vs.
Bende 4.5 gündür böyle ya halsiz kemiklerim agrıyor dün de ağzıma inmiş agzımda 3.4 yara çıkmış

Gunaydin kizlar benim suyum geldi ben hast gidiyorum dua edin . Gecen sene bu saatlerdr suyum gelmisti esimi aramistim .simdi yine aradim noldu sabah sabah dio suyum geldi cabuk gel dedim bi bardak doldurda ic dedi kimse romantiklik seviyemizi sorgulamasin bende gel birlikte icelim dedim

Hahaha pinkim damadımın doğum günüsü kutlu olsuuunnnn iyiki doğurmuşsun anasıııı

Ben lohusalık sürecimi unutamam asla çok kötü geçti hamilelik ve doğum güzeldi Allah’a şükür güzeldi derken dikişlerimin acısı çok fenaydı o acıyı asla unutamam çok şükür hepsi geldi geçti evlat sahibi olmak çok güzel ama gerçekten çok zor hamile kalması hamilelik Doğum lohusalık bebek bakımı eğitimi geleceği çok büyük sorumluluk çok büyük emek istiyor buraya da yazıyorum aklıma kalbime her yere de yazıyorum yok ben daha çocuk doğurmam bu dünyaya hele ki erkek olur umuduyla hiç doğurmam bu ara ciddi canımı sıkıyorlar erkek çocuk soy sop mevzusu yüzünden içimi de döktüm bu arada hepinize teşekkürler

3 cocuga bakmak bu devirde cok zor. Hadi diyelim calissan çocuklara kim bakacak? Gel de bak dediginde ne ananeler ne babanneler bakamaz artik. Bakiciya guvenemezsin. Kreş e versen yine hem masraf hem guvenmek sorun. Zor yani Allah olmayana versin

Benim dikiş acim olmadi ama o hastanedeki bastırmaları asla unutamam. 4 kez bastirdilar, 2 defa alttan actilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…