Ne gğzel maşallah ya bende de olmasa keşkeYok öyle düşünceler yok bende
Bendede oluyor cnm vitamin kullandigimin ertesi gunu duzeliyorum ne zaman kullanmasam oyle oluyorum.hasta gibi degil sanki hicbirsey yapasim gelmiyor halsizlikten.cabuk yoruluyorum vs vs.Kızşar size birşey soracam bende ara ara halsizlik ayak ellerim ve kemiklerim avrıyor hani hasta olacagımı zaman vücutta genel bir ağrı olur ya hafif ama hasta olacam diyorum 4.5 gündür böyle ne hasta oluyom ne geçiyor neden olabilir sizce
Evet çok güzel olmuş..pastasi da pek bi şıkmisCanım her türlü bandı denedim duvarı soymayan elektrik bandı oldu sadeceGayet güzel de tuttu Teşekkür ederiz
Kiyamam geçmiş olsun. Yeni tasindigimizda kvlerin israriyla onlarin asm doktorunu secmistim. Ebeye zaten sinir olmuştum. Dr da bir muayenede yusranin agzini kanatti. Hemen degistirdim. Simdiki ebede dr da cok iyi nazar degmesinSu çiçeği aşısı devlet aylardır göndermiyormuş bizede sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Hastanenize bir sorun dedi. Bende gittim doktor bizde de yok su çiçeği dedi. Ndyse muayene etti hemşireye 1 yaş aşılarını getir dedi. Hemşirede hocam su çiçeğide geldi bugün 6 tane dedi. Bende sevindim tekrar uğraşmıycağımıza vurulduk biz 3 aşıyıda bugün. Çok ağladı oğlum bu sefer. Her zaman götürdüğüm doktorada götürmedim. Doktorada sinir oldum zaten dişine falan bakarken ağzını zorla açtı. Bende yavaş muayene eder misiniz biraz çocuğum korkuyor dedim. Adam dövcekmiş gibi baktı suratıma. Kendi doktoru hiç böyle yapmıyordu sakin sakin nazikçe muayene ediyordu.
Kan değerlerine en son ne zaman bakildi? Ben haftasonu berbattim ama ben mastit oldumKızşar size birşey soracam bende ara ara halsizlik ayak ellerim ve kemiklerim avrıyor hani hasta olacagımı zaman vücutta genel bir ağrı olur ya hafif ama hasta olacam diyorum 4.5 gündür böyle ne hasta oluyom ne geçiyor neden olabilir sizce
Teşekkür ederiz teyzesi
Yaaa ne kadar güzelsinizKızlar biz de kutladık bugün doğum günümüzü
Teşekkür ederiz pinkerestçiğimYaaa ne kadar güzelsinizÇok güzel ve şık duruyor canım süslemeniz nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşları olsun selintoşun, iyi ki doğmuş
Bende 4.5 gündür böyle ya halsiz kemiklerim agrıyor dün de ağzıma inmiş agzımda 3.4 yara çıkmışBendede oluyor cnm vitamin kullandigimin ertesi gunu duzeliyorum ne zaman kullanmasam oyle oluyorum.hasta gibi degil sanki hicbirsey yapasim gelmiyor halsizlikten.cabuk yoruluyorum vs vs.
Kan değerlerine en son ne zaman bakildi? Ben haftasonu berbattim ama ben mastit oldu canım daha bir ay olmadı b12 düşükmüş hap vermişti
Maşallahhh nice yıllarınız olsun inşallah prenses güzel günlere büyüsünKızlar biz de kutladık bugün doğum günümüzü
Hahaha pinkimGunaydin kizlar benim suyum geldi ben hast gidiyorum dua edin. Gecen sene bu saatlerdr suyum gelmisti esimi aramistim .simdi yine aradim noldu sabah sabah dio suyum geldi cabuk gel dedim bi bardak doldurda ic dedi kimse romantiklik seviyemizi sorgulamasin bende gel birlikte icelim dedim
Ben lohusalık sürecimi unutamam asla çok kötü geçti hamilelik ve doğum güzeldi Allah’a şükür güzeldi derken dikişlerimin acısı çok fenaydı o acıyı asla unutamam çok şükür hepsi geldi geçti evlat sahibi olmak çok güzel ama gerçekten çok zor hamile kalması hamilelik Doğum lohusalık bebek bakımı eğitimi geleceği çok büyük sorumluluk çok büyük emek istiyor buraya da yazıyorum aklıma kalbime her yere de yazıyorum yok ben daha çocuk doğurmam bu dünyaya hele ki erkek olur umuduyla hiç doğurmam bu ara ciddi canımı sıkıyorlar erkek çocuk soy sop mevzusu yüzünden içimi de döktüm bu arada hepinize teşekkürlerİnşallah hak ediyoruzdur
Benim 2. Doğum da baya sarstı beni. Birde bebeğin kuvozde kalmasida etkiledi psikolojik olarak.
Dogumdan sonra dogum sancisi cektirdiler resmen bana. İnledim kasilmalarda. Serumdan ilac veriyorlarmiş kani attirmak icin. Ama cidden ikinci gün karnim indi ve sonra kanamam uzun surmedi.
Asıl benim unutamadigim başka şeyler vaar
Sagol dunusummmHahaha pinkimdamadımın doğum günüsü kutlu olsuuunnnn iyiki doğurmuşsun anasıııı
3 cocuga bakmak bu devirde cok zor. Hadi diyelim calissan çocuklara kim bakacak? Gel de bak dediginde ne ananeler ne babanneler bakamaz artik. Bakiciya guvenemezsin. Kreş e versen yine hem masraf hem guvenmek sorun. Zor yani Allah olmayana versinBen lohusalık sürecimi unutamam asla çok kötü geçti hamilelik ve doğum güzeldi Allah’a şükür güzeldi derken dikişlerimin acısı çok fenaydı o acıyı asla unutamam çok şükür hepsi geldi geçti evlat sahibi olmak çok güzel ama gerçekten çok zor hamile kalması hamilelik Doğum lohusalık bebek bakımı eğitimi geleceği çok büyük sorumluluk çok büyük emek istiyor buraya da yazıyorum aklıma kalbime her yere de yazıyorum yok ben daha çocuk doğurmam bu dünyaya hele ki erkek olur umuduyla hiç doğurmam bu ara ciddi canımı sıkıyorlar erkek çocuk soy sop mevzusu yüzünden içimi de döktüm bu arada hepinize teşekkürler
Benim dikiş acim olmadi ama o hastanedeki bastırmaları asla unutamam. 4 kez bastirdilar, 2 defa alttan actilarBen lohusalık sürecimi unutamam asla çok kötü geçti hamilelik ve doğum güzeldi Allah’a şükür güzeldi derken dikişlerimin acısı çok fenaydı o acıyı asla unutamam çok şükür hepsi geldi geçti evlat sahibi olmak çok güzel ama gerçekten çok zor hamile kalması hamilelik Doğum lohusalık bebek bakımı eğitimi geleceği çok büyük sorumluluk çok büyük emek istiyor buraya da yazıyorum aklıma kalbime her yere de yazıyorum yok ben daha çocuk doğurmam bu dünyaya hele ki erkek olur umuduyla hiç doğurmam bu ara ciddi canımı sıkıyorlar erkek çocuk soy sop mevzusu yüzünden içimi de döktüm bu arada hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?