3 cocuga bakmak bu devirde cok zor. Hadi diyelim calissan çocuklara kim bakacak? Gel de bak dediginde ne ananeler ne babanneler bakamaz artik. Bakiciya guvenemezsin. Kreş e versen yine hem masraf hem guvenmek sorun. Zor yani Allah olmayana versin
Kreşler olmuş maaşın yarı parası . Kalan para çoğu akşam evde yapamadığım dışardan söylediğim yemek parası , çocuğumla ilgilenemiyorum diye fazla fazla aldığım oyuncak parasına gidecek . Hadi sigortam ödensin diye çalışsam emeklilik yaşı olmuş 60 . De get diyorum kafamdaki çalışma aşkına ikinci çocuktan bahsetmedim bile farkettiyseniz
Kreşler olmuş maaşın yarı parası . Kalan para çoğu akşam evde yapamadığım dışardan söylediğim yemek parası , çocuğumla ilgilenemiyorum diye fazla fazla aldığım oyuncak parasına gidecek . Hadi sigortam ödensin diye çalışsam emeklilik yaşı olmuş 60 . De get diyorum kafamdaki çalışma aşkına ikinci çocuktan bahsetmedim bile farkettiyseniz
Kızlar diş için tetagil kullanan var mı ? İçeriği temizmiş . Biz dentinox kullanıyoruz doktor vermişti ama hem bi etkisi yok sanırım hemde kim bilir neler var içinde
Kızlar yarın kan aldırcaz ilk defa nasıl oluyor çok ağlıyorlar mı nerden alınıyor. Aldıran varsa cvplayabilir mi? Bebek hemşiresi var mı dedim var dediler telefonda
Gunaydin kizlar benim suyum geldi ben hast gidiyorum dua edin . Gecen sene bu saatlerdr suyum gelmisti esimi aramistim .simdi yine aradim noldu sabah sabah dio suyum geldi cabuk gel dedim bi bardak doldurda ic dedi kimse romantiklik seviyemizi sorgulamasin bende gel birlikte icelim dedim
Kızlar yarın kan aldırcaz ilk defa nasıl oluyor çok ağlıyorlar mı nerden alınıyor. Aldıran varsa cvplayabilir mi? Bebek hemşiresi var mı dedim var dediler telefonda
Bende bastırmaları hatırlıyorum hatta hemşirenin elini tutmuştum ya bırak diye valla ne çektik be erkeklere hava hoş tabi telefon elinde otursunlar anca bi de erkek çocuğu bulana kadar Doğum yapıp kendimi bedenimi ruhumu yıpratıcam oldu CANIM