2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kreşler olmuş maaşın yarı parası . Kalan para çoğu akşam evde yapamadığım dışardan söylediğim yemek parası , çocuğumla ilgilenemiyorum diye fazla fazla aldığım oyuncak parasına gidecek . Hadi sigortam ödensin diye çalışsam emeklilik yaşı olmuş 60 . De get diyorum kafamdaki çalışma aşkına ikinci çocuktan bahsetmedim bile farkettiyseniz

Dedi ve o ay adet olmadi

Aynen oyle canim. Calissam bile çocuklar buyudugunde ancak

Kızlar yarın kan aldırcaz ilk defa nasıl oluyor çok ağlıyorlar mı nerden alınıyor. Aldıran varsa cvplayabilir mi? Bebek hemşiresi var mı dedim var dediler telefonda

Ay ne heyecanli zamanlardi girip sizin heyecaninizi yasayip benimki daha gelmesi diyip duruyordum :)

Kızlar yarın kan aldırcaz ilk defa nasıl oluyor çok ağlıyorlar mı nerden alınıyor. Aldıran varsa cvplayabilir mi? Bebek hemşiresi var mı dedim var dediler telefonda
El ustunden almislardi bizimkini yarinda alincak bizim her turlu agliyorlar.

Benim dikiş acim olmadi ama o hastanedeki bastırmaları asla unutamam. 4 kez bastirdilar, 2 defa alttan actilar
Bende bastırmaları hatırlıyorum hatta hemşirenin elini tutmuştum ya bırak diye valla ne çektik be erkeklere hava hoş tabi telefon elinde otursunlar anca bi de erkek çocuğu bulana kadar Doğum yapıp kendimi bedenimi ruhumu yıpratıcam oldu CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…