2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yarın kan aldırcaz ilk defa nasıl oluyor çok ağlıyorlar mı nerden alınıyor. Aldıran varsa cvplayabilir mi? Bebek hemşiresi var mı dedim var dediler telefonda
Koldan veya elininn uzerindenn aliyolar .aglama durumu bebekten bebege gore degisiyor ama aglar yani azicik sabretceksiniz gecmis olsun

Kızlar diş için tetagil kullanan var mı ? İçeriği temizmiş . Biz dentinox kullanıyoruz doktor vermişti ama hem bi etkisi yok sanırım hemde kim bilir neler var içinde
Ben kullanıyorum kuzum, doktor vermişti bize. İçeriği temiz demişti, güvenirim de bu konuda kendisine. Çok kudurduğu zamanlar veriyorum ben zaten şase şeklinde ağzına döküyorum. Tadını da seviyor, kısa süre rahatlatıyor belki ama o anı geçiştiriyoruz faydası oluyor bence. Hem de şey demişti doktor, bu gelecek dişlerin de sağlam çıkmasına katkı sağlıyor bir de ağız içi aft gibi durumlarda da fayda sağlar demişti

Ben cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalara
Neyin var kuzum ya . Mızmızlar mı nabıyolar ? Sal sokağa atsınlar enerjilerini bizimki de eve girince mızmızlandı . Hem yoruldu hem de az uyumuştu . Tavuk haşlamıştım yoğurtla verdim yedi . Meyve yok bugün. Kafanı dağıt azıcık gel muhabbete

Sokaga salsam yine bana olan oluyo yusra uyansin parka goturcem. Muhtemelen arabada eslem uyur yusra da rahat rahat oynar. Kafami dagitip nereye dagitsam.
Haftaya carsamba eşim hastaneye randevu almis diyorki cocuklari annene birak o gün birlikte gidelim. Tek bir hayalim var belki bir kahve iceriz

Bak yine kimse yok bizde kapının önüne çıktık hava güzel diye biraz havalandık geldiiikk
Biz de öküz kocamı bekliyoruz okuldan gelemedi ne halt yiyorsa, söz de gelse bir ebebeğe gideceğim. Zeynoş su içmiyor hiç kızlar bakalım şu e bebekteki sulardan bi deneyim belki içer

Biz de öküz kocamı bekliyoruz okuldan gelemedi ne halt yiyorsa, söz de gelse bir ebebeğe gideceğim. Zeynoş su içmiyor hiç kızlar bakalım şu e bebekteki sulardan bi deneyim belki içer
Bende bizim sulardan veriyorum kaynatmıyorum artık ya . Daha bi sevdi sanki tadını. Bide biberondan içiyordu şükür suluğa geçtik bir yaşında yarısını üstüne başına döküp oyun yapsa da artık biberona son verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…