- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Senin pasa bizim abimiz amaAy ne heyecanli zamanlardi girip sizin heyecaninizi yasayip benimki daha gelmesi diyip duruyordum :)
Koldan veya elininn uzerindenn aliyolar .aglama durumu bebekten bebege gore degisiyor ama aglar yaniKızlar yarın kan aldırcaz ilk defa nasıl oluyor çok ağlıyorlar mı nerden alınıyor. Aldıran varsa cvplayabilir mi? Bebek hemşiresi var mı dedim var dediler telefonda
Asiyla kan bir arada olsun istemedik cnm.bizimki cabuk bulunmustu ilkindeinşallah hemen bulurlar çok gerildim neden yarın da veriyorsunuz siz
Ben kullanıyorum kuzum, doktor vermişti bize. İçeriği temiz demişti, güvenirim de bu konuda kendisine. Çok kudurduğu zamanlar veriyorum ben zaten şase şeklinde ağzına döküyorum. Tadını da seviyor, kısa süre rahatlatıyor belki ama o anı geçiştiriyoruz faydası oluyor bence. Hem de şey demişti doktor, bu gelecek dişlerin de sağlam çıkmasına katkı sağlıyor bir de ağız içi aft gibi durumlarda da fayda sağlar demiştiKızlar diş için tetagil kullanan var mı ? İçeriği temizmiş . Biz dentinox kullanıyoruz doktor vermişti ama hem bi etkisi yok sanırım hemde kim bilir neler var içinde
Kankaaa nişanı gelip 4 gün bekleyen bana ne demeli pekiSenin pasa bizim abimiz amaama beni her hafta doguracak saniyoduk cikmiyordu
Dombili kaynana sendromuKankaaa nişanı gelip 4 gün bekleyen bana ne demeli peki
Hahahhahaj kankaaaaDombili kaynana sendromu
Gelme die nasil dicektin kanka catlardi gelemeseydi. sen regl oldunmu ?Hahahhahaj kankaaaane günlerdi be, gelmeyim diyip sonradan gelmeye karar verip bana fikrimi sormaması, sonra benim köpek ciğerimin dayanamayıp tamam gelsin diyişim
Olmaz mıyım kanka hem de dün oldum çok fenayım vallaGelme die nasil dicektin kanka catlardi gelemeseydi. sen regl oldunmu ?
En azindan olmussunn kanka agrisanda sizlansanda olmasan daha kotu bide kkrkuyor insanOlmaz mıyım kanka hem de dün oldum çok fenayım valla
Unumu eledim eleğimi astım dünüşBu ara kimse yok gecen sene bu zaman doguran gelmiyodu simdide herkes balonn sisiriyo zaar
Ben cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalaraBak yine kimse yokbizde kapının önüne çıktık hava güzel diye biraz havalandık geldiiikk
Neyin var kuzum ya . Mızmızlar mı nabıyolar ? Sal sokağa atsınlar enerjileriniBen cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalara
Bu ara kimse yok gecen sene bu zaman doguran gelmiyodu simdide herkes balonn sisiriyo zaar
Unumu eledim eleğimi astım dünüşburdayım arada bakıyorum kimse bişey yazmamış çıkıyorum
Sokaga salsam yine bana olan oluyoNeyin var kuzum ya . Mızmızlar mı nabıyolar ? Sal sokağa atsınlar enerjilerinibizimki de eve girince mızmızlandı . Hem yoruldu hem de az uyumuştu . Tavuk haşlamıştım yoğurtla verdim yedi . Meyve yok bugün. Kafanı dağıt azıcık gel muhabbete
Sorma kanka ya yüreğim ağzımdaydı biliyorsunEn azindan olmussunn kanka agrisanda sizlansanda olmasan daha kotu bide kkrkuyor insan
Biz de öküz kocamı bekliyoruz okuldan gelemedi ne halt yiyorsa, söz de gelse bir ebebeğe gideceğim. Zeynoş su içmiyor hiç kızlar bakalım şu e bebekteki sulardan bi deneyim belki içerBak yine kimse yokbizde kapının önüne çıktık hava güzel diye biraz havalandık geldiiikk
Bende bizim sulardan veriyorum kaynatmıyorum artık ya . Daha bi sevdi sanki tadını. Bide biberondan içiyordu şükür suluğa geçtik bir yaşındaBiz de öküz kocamı bekliyoruz okuldan gelemedi ne halt yiyorsa, söz de gelse bir ebebeğe gideceğim. Zeynoş su içmiyor hiç kızlar bakalım şu e bebekteki sulardan bi deneyim belki içer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?