- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ohhjj tahatladik bizUnumu eledim eleğimi astım dünüşburdayım arada bakıyorum kimse bişey yazmamış çıkıyorum
Amaaan sende pek nazlisin ajo çakı çakı ver agizlarinaBen cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalara
Bizde dag suyu iciyoruz valla hic kaynatmiyorum bemde kac zamandir defne misali 100 gundurBende bizim sulardan veriyorum kaynatmıyorum artık ya . Daha bi sevdi sanki tadını. Bide biberondan içiyordu şükür suluğa geçtik bir yaşındayarısını üstüne başına döküp oyun yapsa da artık biberona son verdik
Ebebege gitme bahaneni severim eski dünüBiz de öküz kocamı bekliyoruz okuldan gelemedi ne halt yiyorsa, söz de gelse bir ebebeğe gideceğim. Zeynoş su içmiyor hiç kızlar bakalım şu e bebekteki sulardan bi deneyim belki içer
Evet nolduysa kismeler yokBiz daha on hazırlıklardayizbnde bakiyorumda genelde sakin
Bizim oğlanı çıkarmak için üstüme hemşire, doktor, hasta bakıcı sırayla kaç sefer bastırmışlardı. Saatlerce doğumhanede kalınca ben. Ayy aklıma geldi... Bir araya ölüyorum galiba lütfen daha fazla bastırmayın dediğimi hatırlıyorum :))O bastırmaları ölsem unutmamDoğumlarla ilgili en kötü hatıralarım o basmaları 1 numara, 2 mumara da sondanın çıkması ve aylar boyu süren yanma
Normal dogummuydu canimBizim oğlanı çıkarmak için üstüme hemşire, doktor, hasta bakıcı sırayla kaç sefer bastırmışlardı. Saatlerce doğumhanede kalınca ben. Ayy aklıma geldi... Bir araya ölüyorum galiba lütfen daha fazla bastırmayın dediğimi hatırlıyorum :))
Ben vakit buldukça girip okuyorum yazışmalarınızı. Arada cevap verebilirsem veriyorum.Bu ara kimse yok gecen sene bu zaman doguran gelmiyodu simdide herkes balonn sisiriyo zaar
Nasıl kısalmış kız hahahahKizlar biz bugunnasimizida olduk. Su cicegi asisida varmis cok srvindim ertelenmedigine . Kilo almamis boyida kisalmis cikti cekmis oglumn
Tisikkir ederizBen vakit buldukça girip okuyorum yazışmalarınızı. Arada cevap verebilirsem veriyorum.
Ben hiç kaynatmadım kuzum ya cam su verin demişti doktor ben camı içmeyince bizimkinden verdim onu da içmedi bakalım o suyu içeçek miBende bizim sulardan veriyorum kaynatmıyorum artık ya . Daha bi sevdi sanki tadını. Bide biberondan içiyordu şükür suluğa geçtik bir yaşındayarısını üstüne başına döküp oyun yapsa da artık biberona son verdik
Tam da sudan sebeplerden di mi kankaEbebege gitme bahaneni severim eski dünü
Evet. Benim oğlan inat erken gelmek için uğraştı sonrada çıkmak bilmedi yaNormal dogummuydu canim
Hahahha yalandan olcuyo yaa cocuk agliyo tepiniyo ugrasmadiNasıl kısalmış kız hahahahbenim pire ferhatı mı kıskandı oğluunn
Kaynanam nörsünn doğum günü için geldiydi geri gitti. Çok şükür. İyi işteTisikkir ederizlostinbaby kaynanan nöruyo
Ayyy canim bende oyle dusunuyorumm.cikarmak sancidan daha zor ikinmak cok zor. Ayy Allahim sizladi gene gecen sene bugun ben bitik haldeydimEvet. Benim oğlan inat erken gelmek için uğraştı sonrada çıkmak bilmedi yaıkındım ıkındım çıkmadı hahahha. Sonra koluyla geliyor dediler. Öyle amaaan ne zor doğurduydum yaa valla aklıma geldide.
Sancılar hiç birşeydi o doğumhanede yaşadıklarımın yanında.
Hahahahahahah yaa bu kadin bi alemKaynanam nörsünn doğum günü için geldiydi geri gitti. Çok şükür. İyi iştegeçen bir pot kırmış kuzenimin fotoğrafının altına allah kucağınıza almamayı nasip etsin yazmış. Sonra aradım düzeltsene diye. Eşim duydu haşladı anasını şu telefonunu kırcam birgün kullanma yazmayı bilmiyorsan diye. Sonra küstüydü bir kaç gün aramadı rahat ettik hahahah neyse dün eltimin bebesiyle selfie atmış Allah eltime sabır versin.
Haklisin eğlenceli de ben kafayi yiyorum işteAmaaan sende pek nazlisin ajo çakı çakı ver agizlarinasaka bir yana bence evde senle birlikte 3 kiz cok eglencelidir sende onlarla kudur eglenmeye calis
Kanka yazik bee uyumadan sizi ebebege goturcek ne vijdansiz bi essinTam da sudan sebeplerden di mi kankahazırlandık koca ayıyı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?