2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde dag suyu iciyoruz valla hic kaynatmiyorum bemde kac zamandir defne misali 100 gundur

O bastırmaları ölsem unutmamDoğumlarla ilgili en kötü hatıralarım o basmaları 1 numara, 2 mumara da sondanın çıkması ve aylar boyu süren yanma
Bizim oğlanı çıkarmak için üstüme hemşire, doktor, hasta bakıcı sırayla kaç sefer bastırmışlardı. Saatlerce doğumhanede kalınca ben. Ayy aklıma geldi... Bir araya ölüyorum galiba lütfen daha fazla bastırmayın dediğimi hatırlıyorum :))

Normal dogummuydu canim

Ben hiç kaynatmadım kuzum ya cam su verin demişti doktor ben camı içmeyince bizimkinden verdim onu da içmedi bakalım o suyu içeçek mi içmezse ben içerim

Normal dogummuydu canim
Evet. Benim oğlan inat erken gelmek için uğraştı sonrada çıkmak bilmedi ya ıkındım ıkındım çıkmadı hahahha. Sonra koluyla geliyor dediler. Öyle amaaan ne zor doğurduydum yaa valla aklıma geldide.
Sancılar hiç birşeydi o doğumhanede yaşadıklarımın yanında.

Nasıl kısalmış kız hahahah benim pire ferhatı mı kıskandı oğluunn
Hahahha yalandan olcuyo yaa cocuk agliyo tepiniyo ugrasmadi kilosuda oyle agladi tarti sallaniyo o rakam soyluyo dijital tarti degil eski usul kantar gibilerden . 13.ayda goturcem zaten umursamadim. Kilo almamis hatta vermis olabilir.cunku asiri derecede hareketlendi uyanik oldugu her vakit bi deliktenn cikiyo ablasinin sandalyesine tirmaniyo ustune cikip poposunu salliyo dans ediyo yeni takintimiz

Tisikkir ederiz lostinbaby kaynanan nöruyo
Kaynanam nörsünn doğum günü için geldiydi geri gitti. Çok şükür. İyi işte geçen bir pot kırmış kuzenimin fotoğrafının altına allah kucağınıza almamayı nasip etsin yazmış. Sonra aradım düzeltsene diye. Eşim duydu haşladı anasını şu telefonunu kırcam birgün kullanma yazmayı bilmiyorsan diye. Sonra küstüydü bir kaç gün aramadı rahat ettik hahahah neyse dün eltimin bebesiyle selfie atmış Allah eltime sabır versin.

Ayyy canim bende oyle dusunuyorumm.cikarmak sancidan daha zor ikinmak cok zor. Ayy Allahim sizladi gene gecen sene bugun ben bitik haldeydim

Hahahahahahah yaa bu kadin bi alem. Ayy eltine bendende sabir dilekleri yollayalim . Benimkide dun burda kaldilar kutlamamiz vardiya yasak saati geldi sihbet koyuydu gitmeyin kalim.dedim naaaadar iyi bi gelinim dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…