- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Suan bemlnde o vaziyetim defneyi ginderdim babammesigille cinarlada gezdik parka goturdum azcik salladim hic yerinde durmuyo herseye kiziyo itiraz ediyo . Ben salliyorum o mama diyo suanHaklisin eğlenceli de ben kafayi yiyorum işte
Bizimki de yalandan ölçtü bu salak doktor. Kendi doktoraına götürcem bir ara.Hahahha yalandan olcuyo yaa cocuk agliyo tepiniyo ugrasmadikilosuda oyle agladi tarti sallaniyo o rakam soyluyo dijital tarti degil eski usul kantar gibilerden . 13.ayda goturcem zaten umursamadim. Kilo almamis hatta vermis olabilir.cunku asiri derecede hareketlendi uyanik oldugu her vakit bi deliktenn cikiyo ablasinin sandalyesine tirmaniyo ustune cikip poposunu salliyo dans ediyo yeni takintimiz
Öyle valla. Yanımdaki odaya gelen kadın da geldi 10 dakika hastaneyi inletti. Sonra doğumhaneye aldılar 5 dakika sonra bebeğiyle indi. Hasta bakıcı geldi diyor inanamadık bir ıkınmada doğurdu. Dedim millet çatur çutur doğuruyor arkadaş bir bizmi beceremedikAyyy canim bende oyle dusunuyorumm.cikarmak sancidan daha zor ikinmak cok zor. Ayy Allahim sizladi gene gecen sene bugun ben bitik haldeydim
ŞAka bir yana iyi kadında işte. Değişik birazz hahahahHahahahahahah yaa bu kadin bi alem. Ayy eltine bendende sabir dilekleri yollayalim . Benimkide dun burda kaldilar kutlamamiz vardiya yasak saati geldi sihbet koyuydu gitmeyin kalim.dedim naaaadar iyi bi gelinim dusun
Evet nolduysa kismeler yokmilletin benesi yurudu felekleri sasti heralde ilk cocuk olanlar
Ben hiç kaynatmadım kuzum ya cam su verin demişti doktor ben camı içmeyince bizimkinden verdim onu da içmedi bakalım o suyu içeçek miiçmezse ben içerim
Aynen oyleHahaha en cok buna guldum bugun pinkcok haklisin bizde iki çocuklular herseyi salmis olarak hala buralardayiz
Ikinamamissin incinmissin senÖyle valla. Yanımdaki odaya gelen kadın da geldi 10 dakika hastaneyi inletti. Sonra doğumhaneye aldılar 5 dakika sonra bebeğiyle indi. Hasta bakıcı geldi diyor inanamadık bir ıkınmada doğurdu. Dedim millet çatur çutur doğuruyor arkadaş bir bizmi beceremedik
Ikın ıkın çıkmıyor. Artık kendimi sıkmaktan 1 hafta kemiklerim ağrıdı kollarım tutmuyordu hahahah
Valla cnm iste 1.5ay once 75ti 74 ciktiBizimki de yalandan ölçtü bu salak doktor. Kendi doktoraına götürcem bir ara.
Boyu kaç seninkinin canım ? Benim oğlan 75 çıktı. Kısa sanırım dedim 80cm olan kızlar var. Doktorda normal çok kısa değil ayındakilerde 76 cm falan dedi. Evde ölçmedim daha birde evde bakıcam.
Kilo almamaları çok normal aynen. Çok hareketliler çünkü. Annem de diyor bu çocuğa ekmek yedirmiyon muhallebi yedirmiyon. Yerinde durmuyor kilo mu alır diyor.
Bende msj atıyorum arada ama yoklarUzunzamandir yazmayan arkadaslar nasil acaba R RenklirenkliTinybirdy kac gundur aklima geliyor yazamadim
Ben hiç kaynatmadım kuzum ya cam su verin demişti doktor ben camı içmeyince bizimkinden verdim onu da içmedi bakalım o suyu içeçek miiçmezse ben içerim
Selin’e ayak uydurmaya çalışıyor zaarHahahha yalandan olcuyo yaa cocuk agliyo tepiniyo ugrasmadikilosuda oyle agladi tarti sallaniyo o rakam soyluyo dijital tarti degil eski usul kantar gibilerden . 13.ayda goturcem zaten umursamadim. Kilo almamis hatta vermis olabilir.cunku asiri derecede hareketlendi uyanik oldugu her vakit bi deliktenn cikiyo ablasinin sandalyesine tirmaniyo ustune cikip poposunu salliyo dans ediyo yeni takintimiz
Fistik gibi selinin yaninda kocaman gobeklimi olsundu oglusum filinta gibi deluanluSelin’e ayak uydurmaya çalışıyor zaar
Paylasmadim canim ben nurda foto paylasmiyorumKızlar nabıyonuz nasıl gıdıyor bakem kız pink hane dogum gunu fotösüpaylastınmı yosam Du bakem Pinkpinkblue
Hee aynı ben hahaPaylasmadim canim ben nurda foto paylasmiyorum
Cok guzeldi canim hersey istedigim gibiydi .darisi sizeHee aynı ben hahaama pasta ve konseptımızı paylasırı m belkim tilililili
Eee nasıl gectı peküüüü
Amin canim InsallahCok guzeldi canim hersey istedigim gibiydi .darisi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?