2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimki de yalandan ölçtü bu salak doktor. Kendi doktoraına götürcem bir ara.
Boyu kaç seninkinin canım ? Benim oğlan 75 çıktı. Kısa sanırım dedim 80cm olan kızlar var. Doktorda normal çok kısa değil ayındakilerde 76 cm falan dedi. Evde ölçmedim daha birde evde bakıcam.
Kilo almamaları çok normal aynen. Çok hareketliler çünkü. Annem de diyor bu çocuğa ekmek yedirmiyon muhallebi yedirmiyon. Yerinde durmuyor kilo mu alır diyor.

Ayyy canim bende oyle dusunuyorumm.cikarmak sancidan daha zor ikinmak cok zor. Ayy Allahim sizladi gene gecen sene bugun ben bitik haldeydim
Öyle valla. Yanımdaki odaya gelen kadın da geldi 10 dakika hastaneyi inletti. Sonra doğumhaneye aldılar 5 dakika sonra bebeğiyle indi. Hasta bakıcı geldi diyor inanamadık bir ıkınmada doğurdu. Dedim millet çatur çutur doğuruyor arkadaş bir bizmi beceremedik
Ikın ıkın çıkmıyor. Artık kendimi sıkmaktan 1 hafta kemiklerim ağrıdı kollarım tutmuyordu hahahah

Hahahahahahah yaa bu kadin bi alem. Ayy eltine bendende sabir dilekleri yollayalim . Benimkide dun burda kaldilar kutlamamiz vardiya yasak saati geldi sihbet koyuydu gitmeyin kalim.dedim naaaadar iyi bi gelinim dusun
ŞAka bir yana iyi kadında işte. Değişik birazz hahahah

Ikinamamissin incinmissin sen ben surekli kendimi tembihkiyodum guzek ikincam diye yok anam 4kilo cocuk tek hamlede nasil ciksin kafasi cikti bittimi dedim yok devam dio dr hiyaaaaa haaayytt artik tum gucumle ittirdim 3dr da bastirdida anca oyle govdesi cikmisti dogum 10 dr disiki yaklasik 2 saatti benim catladim artik cinar orda yavrum agliyor sabirsizlandim kucaklamak icin
enson dedim hocam valla birakin oldugu kadar artik kendi kaynar dedim

Valla cnm iste 1.5ay once 75ti 74 cikti . Esof altlari kisaldi ama yani. Evdede ilcmeye firsatim olmadi yaramazlik pesinde ensesindeyim

Kızlar dişçiye gittim.çkilmesi gereken 3 diş var. Öndeki 4lu ıcınde öntaraftan bellı olmuyor ama arkadan curuk ler baslamıs dedi. 2 de arkada dolgu gerekn kucuk curuk ler var. Bide sabahları kan tukuruyorum demıstım ya dişetlerımde hafif kanama varmıs Toplamda kucuklu buyuklu 6 dolgu 3 cekım yapacak. 3000 dedi fiyata. Cok fazla değilmi taksit felanda yapmıyor

Ben hiç kaynatmadım kuzum ya cam su verin demişti doktor ben camı içmeyince bizimkinden verdim onu da içmedi bakalım o suyu içeçek mi içmezse ben içerim

Selin’e ayak uydurmaya çalışıyor zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…