Vazgeçmek yok yola devam lostinciğimmmBu gece daha zordu ya :/ kolay uykuya daldı ama çok sık uyandı :/
Bu gece eşime devredicem bakalım.
İnşallah bizimki de geçer canım zamanla . Hiç bi yere gidemiyoruz arabaylaCanım benim kız da öyleydi.Uzun yollarda perişan oluyorduk üstünü arabayı batırıyordu hep.Büyüdükçe azaldı.Uzun yolda direk uyuyor kısa yolda da kolonya koklatıyorum cam açıyorum iyi geliyor.
Canım sakim ol sen cam aç bir nefes al, çocukları güvenli bir yere bırak ve bir kaç dakika cama çık.Valla artik tukenmis hissediyorum ya. Gercekten boyle hayatim bitmis gibi hissediyorum. Şuan carpintim var resmen nefes alamiyorum.
Zaten 1.30 da yattim arada birkac kez kalktim. Sonra eslem 4.30 uyandi 1 saat sonrası babasi giderken agladi yusra da uyandi. Kalktik kahvalti yaptık. Hâlâ ayaktalar. Ağlıyor mizildaniyor garip garip sesler cikariyor.
Bizimkide oto koltuğunda oturmuyor ya. Çabuk sıkılıyor diye yükseklerden aldık besafe markasını. Onda bile oturmuyor. Şehir dışına çıkınca ne yapcaz bilmiyorum. 10 dakikalık yolda durmuyor. Nasıl alışcak bu koltuğa :/İnşallah bizimki de geçer canım zamanla . Hiç bi yere gidemiyoruz arabayla
Hiç bi fikrim yok canımBizimkide oto koltuğunda oturmuyor ya. Çabuk sıkılıyor diye yükseklerden aldık besafe markasını. Onda bile oturmuyor. Şehir dışına çıkınca ne yapcaz bilmiyorum. 10 dakikalık yolda durmuyor. Nasıl alışcak bu koltuğa :/
Bende verdim hep canım . Dolapta duracaklar öyle değerlensin bari . Bir poşet daha yaptım küçülenlerden onlarında yeri hazırBu zamana kadar hep verdim canim. Eczaci bir tanidigimiz veriyor. İnsallah gercekten ihtiyaci olana gidiyodur. Belediyenin konteynerlerina koyuyorduk. Belediye hic toplamiyormuş. Yazik onca kıyafet kimbilir ne oldu konteyner icinde
Bize doktor 3 gün huysuzluğu sürebilir demişti kuzumGece yükselmeye başlamıştı kuzum 1 gibi tekrar verdim şurup bi daha vermedimşurubu içince uykusu açıldı saat 3 e kadar yatağında içinde çeşitli uyku denemeleri yaptık
Anladım kuzum bizimki ben ararım dedi ama bilemiyorum unutur mu acaba? 6 aydır yokmuş burada nerdeyseBizim sipa olmadi cnm 1 ay so ra saglik ocagini aricam oyle dediler.
Ay zaten huysuzduBize doktor 3 gün huysuzluğu sürebilir demişti kuzumya şurubu içirebilmen ne güzel bizimki ağzını kilitliyor içtiğini de kusuyor ateşi bir daha çıkmaz kuzum bence inşallah
Ay zaten huysuzduuykusu dağıldı ama içince işte 1 di saat ben 4 te uyudum sanırım geri Babası asla uyutamıyor ya
Canım sızın dogum gunu de bizimle aynıydı dımıMdmray biz ikizlere ilac veriyoruz yolculuk oncesi.doktorlarina gitmek bile mahvediyor cunku bizi
Benımkı onceden babada uyuyordu sımdı uyumuyor artıkAy zaten huysuzduuykusu dağıldı ama içince işte 1 di saat ben 4 te uyudum sanırım geri Babası asla uyutamıyor ya
evet canim ama biz daha kutlamadik.anneanne gelcek onu bekliyoruz bakalimCanım sızın dogum gunu de bizimle aynıydı dımı
Çok tatlı o halleri yaaabizden ne görürlerse onu yapıyorlar . Oyuncak viledayla ütü masası aldım gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum beni rahat bırakır inşallah yer silerken kolunu daldırmışlığı var suya
Benim kuzenin kızı ipi almıs bıyık alıyordu 1.5 yasındayken yerlere yatmıstık gulmektenBenimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.
Kolay gelsin canim bizde baslicaz bugun . Emmek istedikce ne yaptin su mu verdin ?Bu gece daha zordu ya :/ kolay uykuya daldı ama çok sık uyandı :/
Bu gece eşime devredicem bakalım.
Bende dun sordum ben haber vercem dedi. Haftaya bir kere daha sorcamAnladım kuzum bizimki ben ararım dedi ama bilemiyorum unutur mu acaba? 6 aydır yokmuş burada nerdeyse
Cok geçmiş olsun canım yaa Allah korusunKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...
Dun aksam cok kotu bısey yasadık. Bebem tatlı kasıgında ıcmıyor kan ilacını. Bende ıkıser kere cay kasıgında veriyorum. Kasık kucuk olunca ıcıyor.ılkınde İlacın tadını aldigi ıcın 2.ci kasıkta bıraz zorlanıyor.. Bende elimle hafif agzını araladım agzına dökeyim derken bogazına kaçtı nefesi tıkandıoksur oksur zor kendine geldi. Aglayamadı once aglasın da kendine gelsın dıye ugtastm. Sonra azar azar aglayarak kendine geldi. Balkona felan cıkardım.gozlerınden burnundan nasıl yaşlar geldı kuzumun. Offf darmaduman oldum akşam. Eşim dıyorkı panik yapma. İlk an yapmadım ama baktım kendine gelmiyor bu sefer panik oldum artık uyurken bıle bogazından hırıltı geliyordu. Uykuya bıle zor daldı yatağında döne döne Rabbım cocuklarımızı korusun cok dikkat edin cok. Bır daha asla zorlamıcam bu ılac ıcın ıcebıldıgı kadar ıcsın. Meyve suyun da veryorm onuda anlıyor ıcmıyor eşşek. Ne yapcam şaşırdım
Hangi ilacı veriyorsunuz canım sizi de mi tutuyor arabaMdmray biz ikizlere ilac veriyoruz yolculuk oncesi.doktorlarina gitmek bile mahvediyor cunku bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?