Geçmiş olsun perom onu bende yaşadım gerçi benim aptallığım çocuk yatarken ağzına kaşıkla şurubu verince tıkandı tabi . Kaldırdık hemen dediğin gibi öksürdü falan bayaKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...
Dun aksam cok kotu bısey yasadık. Bebem tatlı kasıgında ıcmıyor kan ilacını. Bende ıkıser kere cay kasıgında veriyorum. Kasık kucuk olunca ıcıyor.ılkınde İlacın tadını aldigi ıcın 2.ci kasıkta bıraz zorlanıyor.. Bende elimle hafif agzını araladım agzına dökeyim derken bogazına kaçtı nefesi tıkandıoksur oksur zor kendine geldi. Aglayamadı once aglasın da kendine gelsın dıye ugtastm. Sonra azar azar aglayarak kendine geldi. Balkona felan cıkardım.gozlerınden burnundan nasıl yaşlar geldı kuzumun. Offf darmaduman oldum akşam. Eşim dıyorkı panik yapma. İlk an yapmadım ama baktım kendine gelmiyor bu sefer panik oldum artık uyurken bıle bogazından hırıltı geliyordu. Uykuya bıle zor daldı yatağında döne döne Rabbım cocuklarımızı korusun cok dikkat edin cok. Bır daha asla zorlamıcam bu ılac ıcın ıcebıldıgı kadar ıcsın. Meyve suyun da veryorm onuda anlıyor ıcmıyor eşşek. Ne yapcam şaşırdım
Bizimkini de ya adam kucağına alıyor bizimki kendini sarkıtıyor çılgınlar giib ağlıyorAy zaten huysuzduuykusu dağıldı ama içince işte 1 di saat ben 4 te uyudum sanırım geri Babası asla uyutamıyor ya
Ben de arayım sorayım bakalım haftaya canımBende dun sordum ben haber vercem dedi. Haftaya bir kere daha sorcam
Gecmiş olsun canım sızede aman sakın kuzum cok dikkat etGeçmiş olsun perom onu bende yaşadım gerçi benim aptallığım çocuk yatarken ağzına kaşıkla şurubu verince tıkandı tabi . Kaldırdık hemen dediğin gibi öksürdü falan baya
Sagol canımCok geçmiş olsun canım yaa Allah korusun
Ah canım benim ya . Bizim oldu baya o günden beri dikkat ediyorum hepGecmiş olsun canım sızede aman sakın kuzum cok dikkat etsu ıcerkende oluyor bazen. Ama bu cok fenaydı. Yarım saatte kendine anca geldı zaten ardından da gozlerı kapandı emerek uyuttum. Yatağında bıle bıkac kez uyandi oksurdu oksurdu uyudu. Gece kac kere kontrol ettım cok korktum
Yok canım su vermek istedim bir kaç kere daha çok sinirleniyor eliyle vuruyor ağlıyordu. Bende hiç birşey vermiyorum direk kucağımda sallıyorum ayağa kalkıp. Zaten bir video ilzedim orda su da vermeyin diyordu.Kolay gelsin canim bizde baslicaz bugun . Emmek istedikce ne yaptin su mu verdin ?
ben kesmedim. şuan kesmeyi düşünmüyorum çünkü köpek ve avut dişleri çıkıyor. emmezse nasıl avuturum bilmiyorum. inşallah yaza 1,5 yaşında keserim1 yaş olanlar gece beslenmesini kestiniz mi kızlar
biraz daha kesmezsem vicdab azabi cekicem.disleri cururse diye ama birakmiyorlar daha1 yaş olanlar gece beslenmesini kestiniz mi kızlar
Evet evet bıçak gibi kestik pero1 yaş olanlar gece beslenmesini kestiniz mi kızlar
Nerde o günler1 yaş olanlar gece beslenmesini kestiniz mi kızlar
Bazen emzirirken oyle mutlu oluyorum bazende seytan durtukluyor ver sütü bak isine falan diyorum. Sonra yine kendime manyaklaşma 3 ay zorla emzirdin diyorum oyle ruh halleri işte.Evet evet bıçak gibi kestik pero
Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilanYok canım su vermek istedim bir kaç kere daha çok sinirleniyor eliyle vuruyor ağlıyordu. Bende hiç birşey vermiyorum direk kucağımda sallıyorum ayağa kalkıp. Zaten bir video ilzedim orda su da vermeyin diyordu.
Yüsra gece sütünü köydeki sütü begenmeyince kendisi bırakmıştı. Yaz oldugu icin cok nadir su veriyordum. Bizim emzik zor olmustu bende onla aglamistim..Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilangenelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor
Benimki suan yeni dis cikarmiyor bende bu bosluktan faydalanmak istedim bugun itibariyle denicem. Yoksa kopegiydi azisiydi dedigin gibi 1.5yas ii ihtimalben kesmedim. şuan kesmeyi düşünmüyorum çünkü köpek ve avut dişleri çıkıyor. emmezse nasıl avuturum bilmiyorum. inşallah yaza 1,5 yaşında keserim
Bi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicakYüsra gece sütünü köydeki sütü begenmeyince kendisi bırakmıştı. Yaz oldugu icin cok nadir su veriyordum. Bizim emzik zor olmustu bende onla aglamistim..
Valla canim dun gece bile 4 kez kalkti sonra en sonunda 4.30da kesin kalkti. Surekli mizir mizir emzirmezsem gece boyu bağırcak yusra da uyanacak. En azindan yaza belki köyde denerimBenimki suan yeni dis cikarmiyor bende bu bosluktan faydalanmak istedim bugun itibariyle denicem. Yoksa kopegiydi azisiydi dedigin gibi 1.5yas ii ihtimal
Allah sabir versin canim. İnşallah yine de kolay olurBi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicak
Oooo senin gelin yaşadı o zaman iyi yetiştiriyon oğlanıCanim cinar oyuncak supurgeyle koltuklarin altina varana kdar eglip supuruyor yetmiyor viledanin supurgesi varya onlada ustunden gecip en son vileda yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?