2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun perom onu bende yaşadım gerçi benim aptallığım çocuk yatarken ağzına kaşıkla şurubu verince tıkandı tabi . Kaldırdık hemen dediğin gibi öksürdü falan baya

Geçmiş olsun perom onu bende yaşadım gerçi benim aptallığım çocuk yatarken ağzına kaşıkla şurubu verince tıkandı tabi . Kaldırdık hemen dediğin gibi öksürdü falan baya
Gecmiş olsun canım sızede aman sakın kuzum cok dikkat et su ıcerkende oluyor bazen. Ama bu cok fenaydı. Yarım saatte kendine anca geldı zaten ardından da gozlerı kapandı emerek uyuttum. Yatağında bıle bıkac kez uyandi oksurdu oksurdu uyudu. Gece kac kere kontrol ettım cok korktum

1 yaş olanlar gece beslenmesini kestiniz mi kızlar

Ah canım benim ya . Bizim oldu baya o günden beri dikkat ediyorum hep Selin de kapıni gıcırtısı gibi bugün mızmız

Kolay gelsin canim bizde baslicaz bugun . Emmek istedikce ne yaptin su mu verdin ?
Yok canım su vermek istedim bir kaç kere daha çok sinirleniyor eliyle vuruyor ağlıyordu. Bende hiç birşey vermiyorum direk kucağımda sallıyorum ayağa kalkıp. Zaten bir video ilzedim orda su da vermeyin diyordu.

Evet evet bıçak gibi kestik pero
Bazen emzirirken oyle mutlu oluyorum bazende seytan durtukluyor ver sütü bak isine falan diyorum. Sonra yine kendime manyaklaşma 3 ay zorla emzirdin diyorum oyle ruh halleri işte.
Bu sabahta odayi ayirmaya karar verdim ama sonra beşikten düşer mi acaba diye gebe seytan dürttü yatak odasina devamke

Yok canım su vermek istedim bir kaç kere daha çok sinirleniyor eliyle vuruyor ağlıyordu. Bende hiç birşey vermiyorum direk kucağımda sallıyorum ayağa kalkıp. Zaten bir video ilzedim orda su da vermeyin diyordu.
Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilan genelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor

Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilan genelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor
Yüsra gece sütünü köydeki sütü begenmeyince kendisi bırakmıştı. Yaz oldugu icin cok nadir su veriyordum. Bizim emzik zor olmustu bende onla aglamistim..

ben kesmedim. şuan kesmeyi düşünmüyorum çünkü köpek ve avut dişleri çıkıyor. emmezse nasıl avuturum bilmiyorum. inşallah yaza 1,5 yaşında keserim
Benimki suan yeni dis cikarmiyor bende bu bosluktan faydalanmak istedim bugun itibariyle denicem. Yoksa kopegiydi azisiydi dedigin gibi 1.5yas ii ihtimal

Yüsra gece sütünü köydeki sütü begenmeyince kendisi bırakmıştı. Yaz oldugu icin cok nadir su veriyordum. Bizim emzik zor olmustu bende onla aglamistim..
Bi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicak

Benimki suan yeni dis cikarmiyor bende bu bosluktan faydalanmak istedim bugun itibariyle denicem. Yoksa kopegiydi azisiydi dedigin gibi 1.5yas ii ihtimal
Valla canim dun gece bile 4 kez kalkti sonra en sonunda 4.30da kesin kalkti. Surekli mizir mizir emzirmezsem gece boyu bağırcak yusra da uyanacak. En azindan yaza belki köyde denerim

Bi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicak
Allah sabir versin canim. İnşallah yine de kolay olur emzik biraktiktan 4 ay sonra bile bebeklerdeki emzikleri gosteriyodu yaa. Bizimde 2 yasindaydi biraktirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…