- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bende ilk kızıma 2 yaşında bıraktırdım ilk 1 hafta falan baya zor geçmişti uykuya dalmasıAllah sabir versin canim. İnşallah yine de kolay oluremzik biraktiktan 4 ay sonra bile bebeklerdeki emzikleri gosteriyodu yaa. Bizimde 2 yasindaydi biraktirdik
Bi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicak
Benimki suan yeni dis cikarmiyor bende bu bosluktan faydalanmak istedim bugun itibariyle denicem. Yoksa kopegiydi azisiydi dedigin gibi 1.5yas ii ihtimal
Valla canim dun gece bile 4 kez kalkti sonra en sonunda 4.30da kesin kalkti. Surekli mizir mizir emzirmezsem gece boyu bağırcak yusra da uyanacak. En azindan yaza belki köyde denerim
Senin büyük kız gündüz uykusuna yatıyor muiyi mi geceler
Eslemimi 2 kez uyuttum, yusrayi uyutmaya çalışıyorum
Bende adım atıp şükür ediyorum valla sağlıklı eli ayağı düzgün iki güzel yavrum var çok şükürNeler diyorum neler bjnu benmi dogurdum simdi sen benim oglummusun gibi felsefi sorularim bile var :) kapanis şuķürle bitiyor :)
BİZİm burda da Ekim ayından beri yok dediAnladım kuzum bizimki ben ararım dedi ama bilemiyorum unutur mu acaba? 6 aydır yokmuş burada nerdeyse
1,5 yaşında yapalım dediMdmray sen doktor kontrolünde kan tahlili yaptırdın mı
Canım ya şuan gerçekten bize muhtaçlar . Selin en azından öyle Durmuyor yani meme dışında sakinleşmiyor gece emzik su biberon yok kanmıyor . Zorladım mı hayır sadece denedim ama ağlatmak istemiyorum şuan .Bazen emzirirken oyle mutlu oluyorum bazende seytan durtukluyor ver sütü bak isine falan diyorum. Sonra yine kendime manyaklaşma 3 ay zorla emzirdin diyorum oyle ruh halleri işte.
Bu sabahta odayi ayirmaya karar verdim ama sonra beşikten düşer mi acaba diye gebe seytan dürttü yatak odasina devamke
Emzige mi diyorsun canimEmzirme bitene kadar kizin birakcagini sanmiyorum bende ikisini ayni birakabilir yada gunduzu kesip sadece geceleri de devam olabilir
Bazi gunler yatiyor bazi günler yatmiyor. Mesela bugün uyumadi ve suan canimiza okuyor. Saat 18.30 gibi uyumak istedi bende izin vermedim. Eslem uyurken 15.00te teklif ettim uyumadi. Bu saatte uyusa simdi kalkacak sonra gece uyumicak benim gunahim neSenin büyük kız gündüz uykusuna yatıyor mu
Ben kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten bir de belkide ben başka dogurmayacagim. En kötü 1 sene daha emecek zatenCanım ya şuan gerçekten bize muhtaçlar . Selin en azından öyle Durmuyor yani meme dışında sakinleşmiyor gece emzik su biberon yok kanmıyor . Zorladım mı hayır sadece denedim ama ağlatmak istemiyorum şuan .
Çok tecrübesizim tamamen içgüdüsel yaklaşıyorum bende canım . Sadece uyurken emiyor zaten Selin öyle deli meme düşkünü değil. Memeyi bırakınca gece beslenmesini bırakmış olacak yani. Dediğin gibi şuan hiç zamanı değil yaBen kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten bir de belkide ben başka dogurmayacagim. En kötü 1 sene daha emecek zaten
Emzige mi diyorsun canim
Ne zaman geleceği de belirsizmişBİZİm burda da Ekim ayından beri yok dedi
Ya bende düşünüyorum şimdi sallıyorum ya her defasında kalkıp bu seferde sallanmak için uyanmak ister mi. Kafamdaa delii sorullaaar. İnşallah en kısa sürede deliksiz uyumaya başlar :/ ben sallayarakta uyuturum hiç sorun değil zaten desteksiz uyumasını beklemiyorum o bana zor gelmiyor. Ama deliksiz uyusun yaa. En azından 1 kere uyansın ne bileyimm.Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilangenelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor
O kadar mama aldık mamada içsin arada dışarda faydası olur yolculukta falan diye ama hiç istemedi senin gelin dünüş. Suyu nasıl içti şaşıyorumAnladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilangenelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor
Sizin gece beslenmesi sonlandirmada oldukca senlikli gececek deseneO kadar mama aldık mamada içsin arada dışarda faydası olur yolculukta falan diye ama hiç istemedi senin gelin dünüş. Suyu nasıl içti şaşıyorumgeçen akşam uyandı su vereyim dedim yırttı kendini atıyor kucağımdan ittiriyor falan memeyi dayadım ağzına öyle sakinleşti .
Ben sizi daha önce hıc gormedim topikte. Nick mi degıstiniz aksiyse yeni katıldınız topıgımizeBazen emzirirken oyle mutlu oluyorum bazende seytan durtukluyor ver sütü bak isine falan diyorum. Sonra yine kendime manyaklaşma 3 ay zorla emzirdin diyorum oyle ruh halleri işte.
Bu sabahta odayi ayirmaya karar verdim ama sonra beşikten düşer mi acaba diye gebe seytan dürttü yatak odasina devamke
Bende oyle dıyorum zaten onun adı susturucu sakinleştirici felanO kadar mama aldık mamada içsin arada dışarda faydası olur yolculukta falan diye ama hiç istemedi senin gelin dünüş. Suyu nasıl içti şaşıyorumgeçen akşam uyandı su vereyim dedim yırttı kendini atıyor kucağımdan ittiriyor falan memeyi dayadım ağzına öyle sakinleşti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?