2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicak

Bizimde var oyle 5yasinda kiz, pandemiden 5 6 sydir gorusmedik ama hala emiyodu cok sukurki iyice dusmeden biraktik

Benimki suan yeni dis cikarmiyor bende bu bosluktan faydalanmak istedim bugun itibariyle denicem. Yoksa kopegiydi azisiydi dedigin gibi 1.5yas ii ihtimal

Valla canim dun gece bile 4 kez kalkti sonra en sonunda 4.30da kesin kalkti. Surekli mizir mizir emzirmezsem gece boyu bağırcak yusra da uyanacak. En azindan yaza belki köyde denerim

Emzirme bitene kadar kizin birakcagini sanmiyorum bende ikisini ayni birakabilir yada gunduzu kesip sadece geceleri de devam olabilir

Canım ya şuan gerçekten bize muhtaçlar . Selin en azından öyle Durmuyor yani meme dışında sakinleşmiyor gece emzik su biberon yok kanmıyor . Zorladım mı hayır sadece denedim ama ağlatmak istemiyorum şuan .

Senin büyük kız gündüz uykusuna yatıyor mu
Bazi gunler yatiyor bazi günler yatmiyor. Mesela bugün uyumadi ve suan canimiza okuyor. Saat 18.30 gibi uyumak istedi bende izin vermedim. Eslem uyurken 15.00te teklif ettim uyumadi. Bu saatte uyusa simdi kalkacak sonra gece uyumicak benim gunahim ne

Ben kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten bir de belkide ben başka dogurmayacagim. En kötü 1 sene daha emecek zaten

Ben kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten bir de belkide ben başka dogurmayacagim. En kötü 1 sene daha emecek zaten
Çok tecrübesizim tamamen içgüdüsel yaklaşıyorum bende canım . Sadece uyurken emiyor zaten Selin öyle deli meme düşkünü değil. Memeyi bırakınca gece beslenmesini bırakmış olacak yani. Dediğin gibi şuan hiç zamanı değil ya

Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilan genelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor
Ya bende düşünüyorum şimdi sallıyorum ya her defasında kalkıp bu seferde sallanmak için uyanmak ister mi. Kafamdaa delii sorullaaar. İnşallah en kısa sürede deliksiz uyumaya başlar :/ ben sallayarakta uyuturum hiç sorun değil zaten desteksiz uyumasını beklemiyorum o bana zor gelmiyor. Ama deliksiz uyusun yaa. En azından 1 kere uyansın ne bileyimm.

Anladim cnm. Ben defneye su vermistim ama ozaman yaz ayiydi ve defne biberonla sutte icmeye baslamialsti. Cinar biberonu zaten kabul etmiyor ciglik kiyamet aglicak anlasilan genelde biberon kullanan bebekler suyla biraktiriliyor
O kadar mama aldık mamada içsin arada dışarda faydası olur yolculukta falan diye ama hiç istemedi senin gelin dünüş. Suyu nasıl içti şaşıyorum geçen akşam uyandı su vereyim dedim yırttı kendini atıyor kucağımdan ittiriyor falan memeyi dayadım ağzına öyle sakinleşti .

Sizin gece beslenmesi sonlandirmada oldukca senlikli gececek desene

Ben sizi daha önce hıc gormedim topikte. Nick mi degıstiniz aksiyse yeni katıldınız topıgımize

Bende oyle dıyorum zaten onun adı susturucu sakinleştirici felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…