2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen canim bizim birazcik duzelmis haliyle gece 7 sefer kalkiyor bak buna ben sukretmis durumdayim .alismaz cnm bir sure sonra inada aliscaklar insallah. Benim.defne hep aglarrdi gece beslenmesini kestigim donemdede ama opup sevip yatirirdim yani

Emzirme bitene kadar kizin birakcagini sanmiyorum bende ikisini ayni birakabilir yada gunduzu kesip sadece geceleri de devam olabilir
Canimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...

Allah kolaylık versin yaa bazen küçüğü zorluyor gündüz uykusu uyumak istemiyor en azından diyorum büyüğünün gündüz uyku derdi yok yemek yedirme derdi yok önüne veriyorum kendi yiyor küçük olan bu ara yedirirken de uğraştırıyor

Ya bir de beni düşün. Herşey de çarpı 2 bende. Kendi yiyemiyor, tuvalete gidemiyor. Giyinemiyor, soyunamiyor, oyun kurup oynamiyor. Halim duman

Bizim sipa olmadi cnm 1 ay so ra saglik ocagini aricam oyle dediler.

Anladım kuzum bizimki ben ararım dedi ama bilemiyorum unutur mu acaba? 6 aydır yokmuş burada nerdeyse

BİZİm burda da Ekim ayından beri yok dedi
Kızlar bu aşı ne zaman yapılıyorkı bızım en son kızamık olduk sonrasında 1 yaşında var dedı ebeaşı kartına bakıcamda hele bı deyin hele bu ne zamanın aşısı

Bende oyle dıyorum zaten onun adı susturucu sakinleştirici felan
Ağlarken bütün gün mama diye ağladı o kadar huysuzdu ki heralde ağrıyor aşı yerleri mama diyor aç değil bişeyler veriyorum yemek istemiyor iştahsızdı da . Heralde meme demek istiyor emzireyim diyorum emmiyor Uykusunda işte sadece bizimki.

1yas asilari cok agir canim yaa siz ekstra menenjitte oldunuz tabi

Insallah canim insallah en guzel dua . Iste o yuzden 7 baskasina cok dekirme sebebi bana sukur sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…