- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aynen canim bizim birazcik duzelmis haliyle gece 7 sefer kalkiyor bak buna ben sukretmis durumdayimYa bende düşünüyorum şimdi sallıyorum ya her defasında kalkıp bu seferde sallanmak için uyanmak ister mi. Kafamdaa delii sorullaaar. İnşallah en kısa sürede deliksiz uyumaya başlar :/ ben sallayarakta uyuturum hiç sorun değil zaten desteksiz uyumasını beklemiyorum o bana zor gelmiyor. Ama deliksiz uyusun yaa. En azından 1 kere uyansın ne bileyimm.
Ajo o ajoBen sizi daha önce hıc gormedim topikte. Nick mi degıstiniz aksiyse yeni katıldınız topıgımize
Ne bılım anam bellimi olur bazı konularda hızlı hatunlar var aramızdaEvet evet bıçak gibi kestik pero
Canimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...Emzirme bitene kadar kizin birakcagini sanmiyorum bende ikisini ayni birakabilir yada gunduzu kesip sadece geceleri de devam olabilir
Cok iyi izlemci gozlemciOooo senin gelin yaşadı o zaman iyi yetiştiriyon oğlanı
20 mi mi? Sadece gecemi buCanimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...
Allah kolaylık versin yaa bazen küçüğü zorluyor gündüz uykusu uyumak istemiyor en azından diyorum büyüğünün gündüz uyku derdi yok yemek yedirme derdi yok önüne veriyorum kendi yiyor küçük olan bu ara yedirirken de uğraştırıyorBazi gunler yatiyor bazi günler yatmiyor. Mesela bugün uyumadi ve suan canimiza okuyor. Saat 18.30 gibi uyumak istedi bende izin vermedim. Eslem uyurken 15.00te teklif ettim uyumadi. Bu saatte uyusa simdi kalkacak sonra gece uyumicak benim gunahim ne
Ya bir de beni düşün. Herşey de çarpı 2 bende. Kendi yiyemiyor, tuvalete gidemiyor. Giyinemiyor, soyunamiyor, oyun kurup oynamiyor. Halim dumanAllah kolaylık versin yaa bazen küçüğü zorluyor gündüz uykusu uyumak istemiyor en azından diyorum büyüğünün gündüz uyku derdi yok yemek yedirme derdi yok önüne veriyorum kendi yiyor küçük olan bu ara yedirirken de uğraştırıyor
Bizim sipa olmadi cnm 1 ay so ra saglik ocagini aricam oyle dediler.
Anladım kuzum bizimki ben ararım dedi ama bilemiyorum unutur mu acaba? 6 aydır yokmuş burada nerdeyse
Kızlar bu aşı ne zaman yapılıyorkı bızım en son kızamık olduk sonrasında 1 yaşında var dedı ebeBİZİm burda da Ekim ayından beri yok dedi
1 yaş aşıların da 3 aşı var normalde ama su çiçeği bulunmadigi icin erteleniyorKızlar bu aşı ne zaman yapılıyorkı bızım en son kızamık olduk sonrasında 1 yaşında var dedı ebeaşı kartına bakıcamda hele bı deyin hele bu ne zamanın aşısı
Nekadaaaaan kibarım deel mi yabancılara karşıBen sizi daha önce hıc gormedim topikte. Nick mi degıstiniz aksiyse yeni katıldınız topıgımize
Hee anladım tamm1 yaş aşıların da 3 aşı var normalde ama su çiçeği bulunmadigi icin erteleniyor
Ağlarken bütün gün mama diye ağladı o kadar huysuzdu ki heralde ağrıyor aşı yerleriBende oyle dıyorum zaten onun adı susturucu sakinleştirici felan
1 yaş aşılarını yaptırmadın mı kuzum sen?Kızlar bu aşı ne zaman yapılıyorkı bızım en son kızamık olduk sonrasında 1 yaşında var dedı ebeaşı kartına bakıcamda hele bı deyin hele bu ne zamanın aşısı
Evet cnm .20 mi mi? Sadece gecemi bu
Selin çok uyandığı gecelerde hep aklıma sen geliyorsun dünüşüm ya . Hadi biz bi kaç aydır böyleyiz sen en başından beri . Allah yardımcın olsun azala azala bire falan düşürür belki be dünüşümEvet cnm .
1yas asilari cok agir canim yaa siz ekstra menenjitte oldunuz tabiAğlarken bütün gün mama diye ağladı o kadar huysuzdu ki heralde ağrıyor aşı yerlerimama diyor aç değil bişeyler veriyorum yemek istemiyor iştahsızdı da . Heralde meme demek istiyor emzireyim diyorum emmiyor Uykusunda işte sadece bizimki.
Insallah canim insallah en guzel duaSelin çok uyandığı gecelerde hep aklıma sen geliyorsun dünüşüm ya . Hadi biz bi kaç aydır böyleyiz sen en başından beri . Allah yardımcın olsun azala azala bire falan düşürür belki be dünüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?