2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...

Sizinkini yola sokmak lazım tabi canim benimki 4 5 kalkiyodur heralde ama erken yattigi icin normal diyorum ,tabi bu aralar hep uyanigizda size boll basarilar

Ben kafadan 1 sene daha hazırım yol huysuzluğuna.
Inşallah daha erken alışırlar tabii.

Abooov pınko ona canmı dayanır Allah yardımcın olsun aaah analık dıyorum ıste analık boyle bısey benimkide cok sık uyanır ama senınkı bayagı bır cok
Valla cnm aylardir boyle.aksam olmaya balsayinc.stres oluyorum gece nasil geccek diye. Memeyi agzindan cekemedigim gunler oluyor . Iste 1yasi bekledim gece isini halletmek icin . Analik ahh analik agzuma burnuma ettiler ikisi iki yandan canlari sagolsun

Allah yardımcın olan bacım. Canları sagolsun kuzum aynen.

Kiz pınko aha sımdı basıma ne geldı bak senin yorumu okudum begendim alıntıladım daha cevp yazamadan tlf elimden dustu uyuklamısım sese uyandım odum koptu

Kizlar benn uyutamadim bana gicik kapti benimde canima minmet kocama verdim 10da o uyuttu. 11de agladi salladim koyarken kanim kaynadi maaallll hic gormedim sanki bebeyi tekrar agladi pispis mispis fayda etmedi yine salladim biraz cildirdi orta siddet . Simdi ayagimda soz veriyorum koyarken opmicem cok uzuluyorum tosun pasama kademeli kesicem gece 3 e kdar ilk hedef vermicem meme .yarinda 4e kdar bide sabah 6 da veya 7de emer heralde yani 3ten 6yabkadar yine vermiyim diyorum anam cok heyecanli zabaca 2 kere emme dusuncesi . Memelerim catlarmiki sutten alistilar saat basi somurulmeye

Allah yardimcin olsun bence de birden kesme hem sana zarari olabilir hemde cinar icin cok daha zor olur. Mastit berbat biseymis ustelik ben hafif siddette geçirdim

Hahahahahah ayik gez alirlar aklini
Kiz anam hıc sorma yaa benim hormonlardan herhalde.. Troit degerlerıme baktırmak lazım guatr var ya bende. boyle uyukluyorm gıdıyorm gene arada. sabahta erken uyanıyırm ya bıde gece uyanıyrm sureklı.
Bu sabahta herifi ıse yolladım. Bebede uyuyor derken uyandı yanıma aldım emzirdim bizimki uyandı ıyıce oynuo felan yatakta. Bende ayıkmaya calısıyom abooov dalıvermısım bi gozumu actmkı oglan yatagım ucunda tuttum totosundan yakaladım dusmeden.daha almcm yataga zaten Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…