- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ebet bende ona guldumNekadaaaaan kibarım deel mi yabancılara karşıAllam beni nazardan sakla
He gorunusum bır cıngene ama ıcımdeyse tıpkı bir cevher yatıyorEbet bende ona guldumtanimasak kimimis bu kibar kari dicektik
Abooov pınko ona canmı dayanır Allah yardımcın olsun aaah analık dıyorum ıste analık boyle bıseyEvet cnm .
Yok canım gidemedim rahatsızım bıraz babada calısıyor.. salı gidicem ebeyle konustum bı sıkıntı olmaz dedı.1 yaş aşılarını yaptırmadın mı kuzum sen?
Olmaz canım bizde hep geciktirdik ilk aşılarda. Normalde doğum tarihine paralel gitmesi lazım bizde bir hafta ileri atmışYok canım gidemedim rahatsızım bıraz babada calısıyor.. salı gidicem ebeyle konustum bı sıkıntı olmaz dedı.
Canimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...
Göbeğin üstüne çapraz bant yapıştırma diye bir şey varmış denedin mi veya duydun mu?İnşallah bizimki de geçer canım zamanla . Hiç bi yere gidemiyoruz arabayla
Ben kafadan 1 sene daha hazırım yol huysuzluğuna.Bizimkide oto koltuğunda oturmuyor ya. Çabuk sıkılıyor diye yükseklerden aldık besafe markasını. Onda bile oturmuyor. Şehir dışına çıkınca ne yapcaz bilmiyorum. 10 dakikalık yolda durmuyor. Nasıl alışcak bu koltuğa :/
1 yaş aşısı canımKızlar bu aşı ne zaman yapılıyorkı bızım en son kızamık olduk sonrasında 1 yaşında var dedı ebeaşı kartına bakıcamda hele bı deyin hele bu ne zamanın aşısı
Valla cnm aylardir boyle.aksam olmaya balsayinc.stres oluyorum gece nasil geccek diye. Memeyi agzindan cekemedigim gunler oluyor . Iste 1yasi bekledim gece isini halletmek icin . Analik ahh analik agzuma burnuma ettiler ikisi iki yandanAbooov pınko ona canmı dayanır Allah yardımcın olsun aaah analık dıyorum ıste analık boyle bıseybenimkide cok sık uyanır ama senınkı bayagı bır cok
Sagol canim sancili gece olcakSizinkini yola sokmak lazım tabi canim benimki 4 5 kalkiyodur heralde ama erken yattigi icin normal diyorum ,tabi bu aralar hep uyanigizdasize boll basarilar
Allah yardımcın olan bacım. Canları sagolsun kuzum aynen.Valla cnm aylardir boyle.aksam olmaya balsayinc.stres oluyorum gece nasil geccek diye. Memeyi agzindan cekemedigim gunler oluyor . Iste 1yasi bekledim gece isini halletmek icin . Analik ahh analik agzuma burnuma ettiler ikisi iki yandancanlari sagolsun
Kiz pınko aha sımdı basıma ne geldı bakValla cnm aylardir boyle.aksam olmaya balsayinc.stres oluyorum gece nasil geccek diye. Memeyi agzindan cekemedigim gunler oluyor . Iste 1yasi bekledim gece isini halletmek icin . Analik ahh analik agzuma burnuma ettiler ikisi iki yandancanlari sagolsun
Hahahahahah ayik gez alirlar akliniKiz pınko aha sımdı basıma ne geldı baksenin yorumu okudum begendim alıntıladım daha cevp yazamadan tlf elimden dustu uyuklamısım sese uyandım odum koptu
Allah yardimcin olsun bence de birden kesme hem sana zarari olabilir hemde cinar icin cok daha zor olur. Mastit berbat biseymis ustelik ben hafif siddette geçirdimKizlar benn uyutamadim bana gicik kapti benimde canima minmetkocama verdim 10da o uyuttu. 11de agladi salladim koyarken kanim kaynadi maaallll hic gormedim sanki bebeyi tekrar agladi pispis mispis fayda etmedi yine salladim biraz cildirdi orta siddet . Simdi ayagimda soz veriyorum koyarken opmicem cok uzuluyorum tosun pasama kademeli kesicem gece 3 e kdar ilk hedef vermicem meme .yarinda 4e kdar bide sabah 6 da veya 7de emer heralde yani 3ten 6yabkadar yine vermiyim diyorum anam cok heyecanli zabaca 2 kere emme dusuncesi . Memelerim catlarmiki sutten alistilar saat basi somurulmeye
Kiz anam hıc sorma yaa benim hormonlardan herhalde.. Troit degerlerıme baktırmak lazım guatr var ya bende. boyle uyukluyorm gıdıyorm gene arada. sabahta erken uyanıyırm ya bıde gece uyanıyrm sureklı.Hahahahahah ayik gez alirlar aklini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?