2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canim icine kurt dusurmuyim ama ne kadar olsada vitrinde bekledikce bakteri uretir eve gelen kiymayi sonucta sen soyluyosun tartip cekiyorlar bekletmeden eve gelip pisiriyorsun ne kadar olsada kendi yaptigin cok daha sağlıklıdir

Canim icine kurt dusurmuyim ama ne kadar olsada vitrinde bekledikce bakteri uretir eve gelen kiymayi sonucta sen soyluyosun tartip cekiyorlar bekletmeden eve gelip pisiriyorsun ne kadar olsada kendi yaptigin cok daha sağlıklıdir
Kuzum iste bende oyle dusundum de annem de kıyma ıcın de aynı seylerı dusun. Ha kıyma gelmıs ha hazır kofte dedi. Ama cok yedirmedık zaten bir seferdi galiba. Ahanda kurt dustu daha yedırmem

Bazilari istah yapiyor ,hep gece yatmadan icerdim uyku oncesi son suyumla bi dene istersen iagahini acicak mi .. hem ayni saatte icmek daha cok koruyor ne zaman basliyor bilmiyorumda birakinca hemen etkisi geciyor 2 kez onayladim

Kuzum iste bende oyle dusundum de annem de kıyma ıcın de aynı seylerı dusun. Ha kıyma gelmıs ha hazır kofte dedi. Ama cok yedirmedık zaten bir seferdi galiba. Ahanda kurt dustu daha yedırmem

Ben uzun sure markette calistim canim ,kasap reyonuda ayri olan karar senin et zaten hep muallak benim icin

Bazilari istah yapiyor ,hep gece yatmadan icerdim uyku oncesi son suyumla bi dene istersen iagahini acicak mi .. hem ayni saatte icmek daha cok koruyor ne zaman basliyor bilmiyorumda birakinca hemen etkisi geciyor 2 kez onayladim
Hıc sorma kilo aldırıyor. Ben o yuzden korkuyorum o ılaclardan. Zaten hormonlar tavan onlarıda kullansam catıdan ucarım herhalde

Ben uzun sure markette calistim canim ,kasap reyonuda ayri olan karar senin et zaten hep muallak benim icin
Kasap reyonu ayrı derken nasıl yani canım et bolumu ayrı oluyor zaten zaten takıntılıyım bak iyice takarım simdi

Aynen cnm zatrn cinarin cok koti bi jiyu var boyle taneli sruelri gezerek yiyo gel mama vercem diye diye geliyo sikiliyor . Vay minisler ya o dilleriyle itmeleri yokmu
Hıc sorma hıc ısıracan o dilleri.. Hiç gamsız tasasız cok guzel ıtıyolar hemde.. Nereye atiyom yer mi kirlenmiş anam temizleyecek yorulacakmı yok pıt yerde

Canım o kıymayı çektikleri ette bekliyor çok ince düşünme beaaaa Eşim geçen Migros’tan almış kıymayı dana kuzu karışık bi de tek sefer çekmişler heralde hoşuma gitmedi benimde . Dana severim ben kuzu kokuyor gibi geliyor Bi yer belleyip ordan almak lazım hep . Kefir de bile mesela altınkılıç en güzeli geliyor bana . İçim falan bi garip tadı kıvamı

Kasap reyonu ayrı derken nasıl yani canım et bolumu ayrı oluyor zaten zaten takıntılıyım bak iyice takarım simdi

Yani bir market ve bir kasap bitisik sekilde buyutu canim tek vitrin koyulan marketler gibi ,bosver canim ağzının tadını bozmayin cok huyluyum su yemek isinde

Yani bir market ve bir kasap bitisik sekilde buyutu canim tek vitrin koyulan marketler gibi ,bosver canim ağzının tadını bozmayin cok huyluyum su yemek isinde
Valla bende manyağım kuzu atlatmaya calısıyor um ama olmuyo gordugun gıbı hemen basladım bak

İste bende onu dıom yanı anam diyo

Cok agrili ve cok yogun geciyordu benimki 3ay oluyor doktor baslatali bu iyi simdilik ama hep uyumadan iciyorum
Canım emziriyor musun hala?Emzirirken içilmiyor diye biliyorum.Emzirmeyi bırakınca ben de başlamayı düşünüyorum yıllarca kullandım hiç de kötü etki yapmadı bende.

Hıc sorma hıc ısıracan o dilleri.. Hiç gamsız tasasız cok guzel ıtıyolar hemde.. Nereye atiyom yer mi kirlenmiş anam temizleyecek yorulacakmı yok pıt yerde
Demi uatummu batar koynumami dolar oglen benimki tarhanayi cikardi koynuna doldu sarimsak kokuyodu degistirdim

Demi uatummu batar koynumami dolar oglen benimki tarhanayi cikardi koynuna doldu sarimsak kokuyodu degistirdim
Yav hıc deme. Bende dun türlü yaptım ıcınede bastım sarımsağı bebeme yedirdim 1 2 saat sonra degısık bir koku geliyor burnuma anam dedim şuncacık çocugun ağzımı kokuyor sonra hatırladım ki turlu deki sarımsak tan. bazılarını kasıkla çaktırmadan ittırdıydım cunku agzına bol vitamin olsun diye paşama ondanmıs yane ho ho hoo

Yarasim yerli hans'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…