- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bende anneme dedim hazır bu dedım yedırmeyelım bebişe.oda dediki her harukarda kıyma dısarı dan alınıyor bide cok guvenılır yer dedi. Babamın patronlarının yeri gibi biyer yanı. Neyse bak hele cano çınara yaptığın tarifi yaz hele yav
Kuzum iste bende oyle dusundum de annem de kıyma ıcın de aynı seylerı dusun. Ha kıyma gelmıs ha hazır kofte dedi. Ama cok yedirmedık zaten bir seferdi galiba. Ahanda kurt dustu daha yedırmemCanim icine kurt dusurmuyim ama ne kadar olsada vitrinde bekledikce bakteri uretir eve gelen kiymayi sonucta sen soyluyosun tartip cekiyorlar bekletmeden eve gelip pisiriyorsun ne kadar olsada kendi yaptigin cok daha sağlıklıdir
Adet oldum Doğum kontrol hapına başlıcam adetin birinci günü başla dedi doktor acaba gece yatarken falan mı içsem yoksa kahvaltıdan sonra mı alışkanlık kazanmam lazım ama hangi saatlerde karar veremedim bi de koruculuğu ne zaman başlar acaba bir kutuyu bitirmeden başlamaz herhalde işi sağlam tutmaya devam etmem lazım sanırım
Kanka benimkide bitiremeyebılır hepsini hele o kofteleri çiğner çiğner atar eşekKizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Kuzum iste bende oyle dusundum de annem de kıyma ıcın de aynı seylerı dusun. Ha kıyma gelmıs ha hazır kofte dedi. Ama cok yedirmedık zaten bir seferdi galiba. Ahanda kurt dustu daha yedırmem
Hıc sorma kilo aldırıyor. Ben o yuzden korkuyorum o ılaclardan. Zaten hormonlar tavan onlarıda kullansam catıdan ucarım herhaldeBazilari istah yapiyor ,hep gece yatmadan icerdim uyku oncesi son suyumla bi dene istersen iagahini acicak mi .. hem ayni saatte icmek daha cok koruyor ne zaman basliyor bilmiyorumda birakinca hemen etkisi geciyor 2 kez onayladim
Kasap reyonu ayrı derken nasıl yani canımBen uzun sure markette calistim canim ,kasap reyonuda ayri olan karar senin et zaten hep muallak benim icin
Hıc sorma hıc ısıracan o dilleri.. Hiç gamsız tasasız cok guzel ıtıyolar hemde.. Nereye atiyom yer mi kirlenmiş anam temizleyecek yorulacakmı yok pıt yerdeAynen cnm zatrn cinarin cok koti bi jiyu var boyle taneli sruelri gezerek yiyo gel mama vercem diye diye geliyo sikiliyor. Vay minisler ya o dilleriyle itmeleri yokmu
Canım o kıymayı çektikleri ette bekliyor çok ince düşünme beaaaaKuzum iste bende oyle dusundum de annem de kıyma ıcın de aynı seylerı dusun. Ha kıyma gelmıs ha hazır kofte dedi. Ama cok yedirmedık zaten bir seferdi galiba. Ahanda kurt dustu daha yedırmem
Hıc sorma kilo aldırıyor. Ben o yuzden korkuyorum o ılaclardan. Zaten hormonlar tavan onlarıda kullansam catıdan ucarım herhalde
Kasap reyonu ayrı derken nasıl yani canımet bolumu ayrı oluyor zaten zaten takıntılıyım bak iyice takarım simdi
Valla bende manyağım kuzu atlatmaya calısıyor um ama olmuyo gordugun gıbı hemen basladım bakYani bir market ve bir kasap bitisik sekilde buyutu canim tek vitrin koyulan marketler gibi ,bosver canim ağzının tadını bozmayin cok huyluyum su yemek isinde
İste bende onu dıom yanı anam diyoCanım o kıymayı çektikleri ette bekliyor çok ince düşünme beaaaaEşim geçen Migros’tan almış kıymayı dana kuzu karışık bi de tek sefer çekmişler heralde hoşuma gitmedi benimde . Dana severim ben kuzu kokuyor gibi geliyor Bi yer belleyip ordan almak lazım hep . Kefir de bile mesela altınkılıç en güzeli geliyor bana . İçim falan bi garip tadı kıvamı
Canım emziriyor musun hala?Emzirirken içilmiyor diye biliyorum.Emzirmeyi bırakınca ben de başlamayı düşünüyorum yıllarca kullandım hiç de kötü etki yapmadı bende.Cok agrili ve cok yogun geciyordu benimki 3ay oluyor doktor baslatali bu iyi simdilik ama hep uyumadan iciyorum
Emzirirken içilen ne var. Bende başlasam iyi olcakCok agrili ve cok yogun geciyordu benimki 3ay oluyor doktor baslatali bu iyi simdilik ama hep uyumadan iciyorum
Yok canım tek fark akşam 8,5 dan sabah 8,5 a kadar deliksiz uyuduCanlar günaydın 1 yaş aşıdı olanlar etkiledi mi minişkeri ateş husursuzluk oldu mu
Demi uatummu batar koynumami dolarHıc sorma hıc ısıracan o dilleri.. Hiç gamsız tasasız cok guzel ıtıyolar hemde.. Nereye atiyom yer mi kirlenmiş anam temizleyecek yorulacakmı yok pıt yerde
Yav hıc deme. Bende dun türlü yaptım ıcınede bastım sarımsağıDemi uatummu batar koynumami dolaroglen benimki tarhanayi cikardi koynuna doldu sarimsak kokuyodu degistirdim
Yarasim yerli hans'aYav hıc deme. Bende dun türlü yaptım ıcınede bastım sarımsağıbebeme yedirdim 1 2 saat sonra degısık bir koku geliyor burnuma anam dedim şuncacık çocugun ağzımı kokuyor sonra hatırladım ki turlu deki sarımsak tan. bazılarını kasıkla çaktırmadan ittırdıydım cunku agzına bol vitamin olsun diye paşama ondanmıs yane ho ho hoo
Annem bana hep az veriyosun diyo oyuzdenn sizlerede sormak istedim canimBenim tombik bike yiyemez bunu canım ben verdiğinin yarısı kadar ancak verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?