2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Demi uatummu batar koynumami dolar oglen benimki tarhanayi cikardi koynuna doldu sarimsak kokuyodu degistirdim
Bı ara daha cok sey veriyordk eline mandalina portakal paramparça ediyordu. Ama yıyorduda yanı suyu muyu kalmıyordu meyvecağzın yumurtaları koridorlardan topluyordumhatta bıgun isten geldımkı salonun halısı baatmışşş bebenın ustu batmıs evde meyva havası esıyodu o derece herzaman olabildiğince rahat buyutmkten yanayım ama esimede dedım abartıyomuyuz acaba dıyebaktım dınlenemıyorm kestim bu durumu ama yeniden baslayacam rahat olsun bebem

Annem bana hep az veriyosun diyo oyuzdenn sizlerede sormak istedim canim bence ideal olcu
Analar hep öyle bacım. Hatta ana yarıları bileben adanadayken zatn yeni başlamışız eke teyzem cocuga basıyo corbayı basıyo eti basıyo muhallebi basıyo meyveyı. Dedim napıonyedir teyzem yedir bısey olmaz

Cnm benimki biraz huylu eliyle pek bisey yemiyor hatta ben bu duruma uzuluyorum. Huylaniyo islak seylerlerden yumusak seylerden pis piss diyo atiyo

Benimkide sevmıo ama çok yumusak seyleri.mesela avakado
Benimki oyle sevmemek degil canim huylaniyor eline almiyo. Oyun hamuru verdim gecen ondanda huylandi tukuruyo pis dio . Gecende babasina pis diyodu atletle duruyodu killarindan huylandi kucagina gitmedi piss diyo babasina ay gecer ins huyu yaa

Canım emziriyor musun hala?Emzirirken içilmiyor diye biliyorum.Emzirmeyi bırakınca ben de başlamayı düşünüyorum yıllarca kullandım hiç de kötü etki yapmadı bende.

Emziriyorum canim , once bilinen bi marka vardi onu vermişti kullanmiyodum komtrole gidince cok oluyorum agrili dedim ,hormon tahlillerinden sonra bunu yazdi hergun iciliyor dedi 28 kapsullu pakt digerleri hep 21 di mesela

Canlar günaydın 1 yaş aşıdı olanlar etkiledi mi minişkeri ateş husursuzluk oldu mu
Su cicegi yoktu olmadik ama etkilemedi.
Dogum gunusunuz kutlu olsun :) cocugu dogum gununde hastaneye goturmek zalimce :) o dr un hemsiresine acirim :) valla ben isi gucu birakip cocugumla her aksam en az yarim saat vakit geciriyorum anne ogul seysine :) temizlik yapilir ama ilgi vermek sonradan gec olmasin :)

Her yigidin yogurt yiyisi farklidir da ondan :) benimkide ilk verdigimde agzinin yarim ucuyla yokluyor guzelse yiyor degilse agzini kitliyor :)

Cocuktan once haftada 2 cocuktan sonra ayda 1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…