Bı ara daha cok sey veriyordk eline mandalina portakal paramparça ediyordu. Ama yıyorduda yanı suyu muyu kalmıyordu meyvecağzınDemi uatummu batar koynumami dolaroglen benimki tarhanayi cikardi koynuna doldu sarimsak kokuyodu degistirdim
Hahaha sağol caneeemYarasim yerli hans'a
Canim mama sandalyesinde biraz oturuyor sikilip bagriyor durmuyo. Corba pure yogurt gibinseyleri hala pusete oturtup yediriyorumAyakta mi yiyor canim oturtmadan basedemiyorum bi sure oglumdada birakmistik sandalyeyi ama geri donduk kacipkacip gittisorma beni deli ediyor o itmelerr
Analar hep öyle bacım. Hatta ana yarıları bileAnnem bana hep az veriyosun diyo oyuzdenn sizlerede sormak istedim canimbence ideal olcu
Hadi hayırlısı canım.Yarına esleme randevu aldim yusranin doktoruna. Ne konuşcam bilmiyorum. Menenjit aşısı olcak inşallah bulunuyordur
Cnm benimki biraz huylu eliyle pek bisey yemiyor hatta ben bu duruma uzuluyorum. Huylaniyo islak seylerlerden yumusak seylerden pis piss diyo atiyoBı ara daha cok sey veriyordk eline mandalina portakal paramparça ediyordu. Ama yıyorduda yanı suyu muyu kalmıyordu meyvecağzınyumurtaları koridorlardan topluyordum hatta bıgun isten geldımkı salonun halısı baatmışşş bebenın ustu batmıs evde meyva havası esıyodu o derece herzaman olabildiğince rahat buyutmkten yanayım ama esimede dedım abartıyomuyuz acaba dıye baktım dınlenemıyorm kestim bu durumu ama yeniden baslayacam rahat olsun bebem
Benimkide sevmıo ama çok yumusak seyleri.mesela avakadoCnm benimki biraz huylu eliyle pek bisey yemiyor hatta ben bu duruma uzuluyorum. Huylaniyo islak seylerlerden yumusak seylerden pis piss diyo atiyo
Benimki oyle sevmemek degil canim huylaniyor eline almiyoBenimkide sevmıo ama çok yumusak seyleri.mesela avakado
Ebe eczaneden alirsan yaparim demisti ama ben hastanede yaptirmak istiyorum. Devlet yapmayabilir hic bilgim yokHadi hayırlısı canım.
bu aşı ozel hastanelerdemi var bitek
Canım emziriyor musun hala?Emzirirken içilmiyor diye biliyorum.Emzirmeyi bırakınca ben de başlamayı düşünüyorum yıllarca kullandım hiç de kötü etki yapmadı bende.
Emzirirken içilen ne var. Bende başlasam iyi olcak
Alisir insallah canim gezerek yemege alistilar mi iflah olmuyorlarCanim mama sandalyesinde biraz oturuyor sikilip bagriyor durmuyo. Corba pure yogurt gibinseyleri hala pusete oturtup yediriyorum
Tahlillerden sonra verdi canim yoksa eczanede cezeralle miydi adini unuttum oyle biseydi
Su cicegi yoktu olmadik ama etkilemedi.Canlar günaydın 1 yaş aşıdı olanlar etkiledi mi minişkeri ateş husursuzluk oldu mu
Dogum gunusunuz kutlu olsun :) cocugu dogum gununde hastaneye goturmek zalimce :) o dr un hemsiresine acirim :) valla ben isi gucu birakip cocugumla her aksam en az yarim saat vakit geciriyorum anne ogul seysine :) temizlik yapilir ama ilgi vermek sonradan gec olmasin :)Doğum günü bugün mini mini bebemizin.
Doktora gittik, ne bu zalimlik yapılır mı bu dedi
Planımız yok dedik ama yine çocuğun bi fotoğrafı olsun, bi pasta alırız herhalde.
500 gr almış 3 ayda, boy da 5 cm uzamış güya ama bence yanlış ölçtüler o kadar uzadı gibi gelmiyor bana.
Basit yönergeleri alıyor mu diye sordu, çok dikkat etmemiştik, bu sefer de bunu irdeledi.
Hatırlayan olursa 4 aylık mıydı neydi kaşlarınızı çatınca ağlıyor mu bu önemli diyen doktor bu, adam her seferinde bir şeye takılıp 40 ayrı şekilde sorup tam cevap almaya çalışıyor
Çalışın artık yönergelere dedi.
Amaaaan.
Çocukla oturduk oyun oynadık da yönergesi kaldı.
Üzülüyorum ben bu kıza ya.
Onun yarisini yiyor benim sipa.Kizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Her yigidin yogurt yiyisi farklidir da ondan :) benimkide ilk verdigimde agzinin yarim ucuyla yokluyor guzelse yiyor degilse agzini kitliyor :)1 yasından once haşlama yedırıyordum şimdi salçalıya gectık seviyorama heryer batıyor. Heee aklıma gelmişken onuda soram kızlar bu benim hans ilk 1 2 kaşıkta yada catalda yapıyor bunu. İlla bi cıkaracak agzından bakacak ınceleyecek sonra tekrar agzına atacak. Tabi her yer batıyor buarada niye boyle yapıyor bu bebe
Cocuktan once haftada 2 cocuktan sonra ayda 1 :)Yok canım ya 2 haftayı geçti görüşmeyelinormal aşk dolu bi evlilikte ne sıklıkta olmalı acaba adam hasta oldu alerjik sanırım hapşırık burun akıntısı falan uzak dur benden dedim şuanda misafirimiz de var bende dükkanı kapattım zaten
Kiyafetlerimizin cogu lekeli o yuzden mama onlugunu cekip cikartiyor istemiyor :)Afiyet olsun canıkom yarasın
Hahaha ama cok tatlı oluyor o an ısırasım geliyor agzı burnu yag ıcınde ha bide muhakkak kolunun tersiyle ağzını silecek
Ebet cnm yaaAlisir insallah canim gezerek yemege alistilar mi iflah olmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?