2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi standarti yokki bunun

Bi standarti yokki bunun
Bazı günde iki bazı ayda iki kırmızı balonlarrrınız hiç patlamasın benim koca ayum büyük oyuna geldi adet oldum sanmış yanaşmamış bir kaç gün sonra ben laf arasında karnım çok şiş ya olsam da rahatlasam dedim adam şok o gün de oldum şansına küstü

Ebe eczaneden alirsan yaparim demisti ama ben hastanede yaptirmak istiyorum. Devlet yapmayabilir hic bilgim yok
Bizim eve hiç yanaşmadı ya . Hatta özel aşı karşıtı olduğunu belli etti ayyyy kendisi doğursunda yapmasın her gittiğimde nazar ediyor beni zaten çok zayıflamışsın diye kurudum eridim sizde doğurun zayıflayın dedim Erzurumlu niloya seniiii diyesim geliyo

Benimki oyle sevmemek degil canim huylaniyor eline almiyo. Oyun hamuru verdim gecen ondanda huylandi tukuruyo pis dio . Gecende babasina pis diyodu atletle duruyodu killarindan huylandi kucagina gitmedi piss diyo babasina ay gecer ins huyu yaa
Hahaha yerim yaaa. Kız oyun hamurunu mu alıyo agzına yosam hamuramı tukuruyo
Kiyafetlerimizin cogu lekeli o yuzden mama onlugunu cekip cikartiyor istemiyor :)
Aynen bizimde oyle canım. Birde yeni aldıgım makina hic iyi yıkanıyor memnun degilim. Bide boyle dökesaça yiyince ozelllıkle acık renkler lekeli kalıyor.

Ebe eczaneden alirsan yaparim demisti ama ben hastanede yaptirmak istiyorum. Devlet yapmayabilir hic bilgim yok
Fiyati ne kadar acaba. Aynen ya bende direk gider ozelde yaptırırım. Oyle yapıyolr herhal de degılmı yani ozel hastanede bu aşı bulunur bence

Yok kiz hamuru eline alip pis diyip tukuruyo daha once bi kere oynadi biraz o zaman cok huylanmamisti ama cokda sevmedigi belliydi . Gecen kizima yeni hamur aldim verdim eline atiyo pis diyo yuzu cok tatli oluyo esimde eziyet etme cocuga diyo .gecende kendi vermeye calisiyo guluyodu bama diyene bak

Gunde 2mi ahh ahh hizli zamanlarda oyleydik ilk 1 sene zabah demiyo ağsam demiyoduk uykudan uyanip fafenk . Simdi 2 cocuk bide ben durmadan leke veya kanamam oluyo kistten ayda 2kere adet oluyorum . Suan son gunleri dun diyoki musaitmisin degilim dedim off yaa off diyo . Adama fena kazik atmissin . Bende askerden geldigi gun adet oldum almaya gitmistik yolda oldum hatta o yuzundeki hayal kirikligini hic unutmam . Dunus artik balon ise yaramiyo gecenin sessizligini bekliyoruz bu ara olmaz adetim bitse bile bebemin gece memesini kesiyorumya viyak viyak boyna

8 kere okudum eve'nin ebe oldugunu ajonun ustteki mesajindan anladim .

Haha oyle canım diyene bak aynen oyleler

Kızlar bugün Selin’e ilk defa çilek verdim Alerjisi var mı yok mu göreceğiz bakalım . Birde ona özel pilav yapmamıştım hiç bizimkinden yerdi tadımlık , çünkü eşim tavuk bulyonsuz sevmiyor ona da kemik sulu yaptım bakalım sevecek mi akşama kuru pilav var mönüde sonrası gaz bulutu Gök gürültülü sağanak yağışlı

Ben pilav veriyorum bizimkinden bayadır. Ama ben zaten birşey katmiyorum. Nohut var bende de ama veremem birde aşiyla birlesirse mahveder bizi

3 doz mu birde aman yarabbim
Bir ay sonra gidip nimenrix mi ne zıkkımsa onu da mı yaptırsam diyorum Sonraki ay da bekseronun ikinci dozu . Çocuk her ay aşı olmuş olcak ben mahvı ziyan bir de biraz yamuk basıyor Selin Pinkpinkblue defnoşta da vardı küçükken şuan yok dedi rahatlamıştım. Dün de kayınpederim farketti Doktora sormak istiyorum artık aaaa yamuk mu ayağı diyene bi cevap verebileyim beni de korkutuyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…