- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bi standarti yokki bununYok canım ya 2 haftayı geçti görüşmeyelinormal aşk dolu bi evlilikte ne sıklıkta olmalı acaba adam hasta oldu alerjik sanırım hapşırık burun akıntısı falan uzak dur benden dedim şuanda misafirimiz de var bende dükkanı kapattım zaten
Bazı günde iki bazı ayda ikiBi standarti yokki bunun
Bizim eve hiç yanaşmadı ya . Hatta özel aşı karşıtı olduğunu belli ettiEbe eczaneden alirsan yaparim demisti ama ben hastanede yaptirmak istiyorum. Devlet yapmayabilir hic bilgim yok
Hahaha yerim yaaa. Kız oyun hamurunu mu alıyo agzınaBenimki oyle sevmemek degil canim huylaniyor eline almiyo. Oyun hamuru verdim gecen ondanda huylandi tukuruyo pis dio . Gecende babasina pis diyodu atletle duruyodu killarindan huylandi kucagina gitmedi piss diyo babasina ay gecer ins huyu yaa
Aynen bizimde oyle canım. Birde yeni aldıgım makina hic iyi yıkanıyor memnun degilim. Bide boyle dökesaça yiyince ozelllıkle acık renkler lekeli kalıyor.Kiyafetlerimizin cogu lekeli o yuzden mama onlugunu cekip cikartiyor istemiyor :)
Hasattan beklediğim cevapHer yigidin yogurt yiyisi farklidir da ondan :) benimkide ilk verdigimde agzinin yarim ucuyla yokluyor guzelse yiyor degilse agzini kitliyor :)
Fiyati ne kadar acaba. Aynen ya bende direk gider ozelde yaptırırım. Oyle yapıyolr herhal de degılmı yani ozel hastanede bu aşı bulunur benceEbe eczaneden alirsan yaparim demisti ama ben hastanede yaptirmak istiyorum. Devlet yapmayabilir hic bilgim yok
Yok kiz hamuru eline alip pis diyip tukuruyoHahaha yerim yaaa. Kız oyun hamurunu mu alıyo agzınayosam hamuramı tukuruyo
Aynen bizimde oyle canım. Birde yeni aldıgım makina hic iyi yıkanıyor memnun degilim. Bide boyle dökesaça yiyince ozelllıkle acık renkler lekeli kalıyor.
Gunde 2miBazı günde iki bazı ayda ikikırmızı balonlarrrınız hiç patlamasın benim koca ayum büyük oyuna geldi adet oldum sanmış yanaşmamış bir kaç gün sonra ben laf arasında karnım çok şiş ya olsam da rahatlasam dedim adam şok o gün de oldum şansına küstü
8 kere okudum eve'nin ebe oldugunu ajonun ustteki mesajindan anladimBizim eve hiç yanaşmadı ya . Hatta özel aşı karşıtı olduğunu belli ettiayyyy kendisi doğursunda yapmasın her gittiğimde nazar ediyor beni zaten çok zayıflamışsın diye kurudum eridim sizde doğurun zayıflayın dedim Erzurumlu niloya seniiii diyesim geliyo
Haha oyle canım diyene bak aynen oylelerYok kiz hamuru eline alip pis diyip tukuruyodaha once bi kere oynadi biraz o zaman cok huylanmamisti ama cokda sevmedigi belliydi . Gecen kizima yeni hamur aldim verdim eline atiyo pis diyo yuzu cok tatli oluyo esimde eziyet etme cocuga diyo .gecende kendi vermeye calisiyo guluyodu bama diyene bak
Canım biz bekseroyu 460 TL ye yaptırdıkFiyati ne kadar acaba. Aynen ya bende direk gider ozelde yaptırırım. Oyle yapıyolr herhal de degılmı yani ozel hastanede bu aşı bulunur bence
Ben yaptirdim A grubu Nimenrix. 345 tlFiyati ne kadar acaba. Aynen ya bende direk gider ozelde yaptırırım. Oyle yapıyolr herhal de degılmı yani ozel hastanede bu aşı bulunur bence
Cok pahali o ya. Bir de 2 doz x 2 bebe amaninnnnnCanım biz bekseroyu 460 TL ye yaptırdık
Sorma canım biz de iki ay sonra ikinci dozu vurdurcaz işte mecbur 3 doz değil mi o yaaa . Ay mala bağladım ben aşılar da ya öfff .Cok pahali o ya. Bir de 2 doz x 2 bebe amaninnnnn
3 doz mu birde aman yarabbimSorma canım biz de iki ay sonra ikinci dozu vurdurcaz işte mecbur 3 doz değil mi o yaaa . Ay mala bağladım ben aşılar da ya öfff .
Ben pilav veriyorum bizimkinden bayadır. Ama ben zaten birşey katmiyorum. Nohut var bende de ama veremem birde aşiyla birlesirse mahveder biziKızlar bugün Selin’e ilk defa çilek verdimAlerjisi var mı yok mu göreceğiz bakalım . Birde ona özel pilav yapmamıştım hiç bizimkinden yerdi tadımlık , çünkü eşim tavuk bulyonsuz sevmiyor ona da kemik sulu yaptım bakalım sevecek mi akşama kuru pilav var mönüde sonrası gaz bulutu Gök gürültülü sağanak yağışlı ️
Bir ay sonra gidip nimenrix mi ne zıkkımsa onu da mı yaptırsam diyorum3 doz mu birde aman yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?