Bende gaz şurubundan vericem canım arkasındanBen pilav veriyorum bizimkinden bayadır. Ama ben zaten birşey katmiyorum. Nohut var bende de ama veremem birde aşiyla birlesirse mahveder bizi
Canım benim üzme kendini sağlığı yerinde olsun . Hiç yemiyor değil ya zorla da yediremezsin fazlasını . Minyon yapılı olacaktır belki .Eslem doktorda 9600 çıktı. Doktor kafana takma dedi ama nasil moralim bozulmasin hep boya mi gidiyor yedikleri hayret bisey yaasm de 9800 cikmisti. Hareketli olduğu için almiyodur verdiklerin yetiyodur dedi
Eslem de halay ceker gibi yürüyorBir ay sonra gidip nimenrix mi ne zıkkımsa onu da mı yaptırsam diyorumSonraki ay da bekseronun ikinci dozu . Çocuk her ay aşı olmuş olcak ben mahvı ziyan bir de biraz yamuk basıyor Selin Pinkpinkblue defnoşta da vardı küçükken şuan yok dedi rahatlamıştım. Dün de kayınpederim farketti Doktora sormak istiyorum artık aaaa yamuk mu ayağı diyene bi cevap verebileyim beni de korkutuyorlar .
Fazla kg iyi degil ama aylardir almamasi hatta gitgide eksilmesi beni üzen. Yoksa 3 4 ay da 100 gr alsa sevinirdim. Ne bileyim işte kendime de kiziyorum bazen niye takiyosun diyeCanım benim üzme kendini sağlığı yerinde olsun . Hiç yemiyor değil ya zorla da yediremezsin fazlasını . Minyon yapılı olacaktır belki .
O bizde de vardı aijo sonra saldı ayakkabılarıEslem de halay ceker gibi yürüyoryan yan. Bence zamanla duzeltir canim yine de sor. Yusra da başlarda parmak ucunda yuruyodu o da duzeltti sonra.
Bizim şuan sorunumuz dışarda ayakkabi ile eslemi hic yurutemiyoruz. Hemen oturup ayakkabiya bakmak istiyor
Belki bende takardım kuzum haklısın ama takmamalıyız. Hareketlendi kuzum kilosu boyu persentile göre normal dediyse doktor üzülme hep kilosu fazla fazla gitmiyormuydu zaten o zaman da sen bakıyordun besliyordun annesiFazla kg iyi degil ama aylardir almamasi hatta gitgide eksilmesi beni üzen. Yoksa 3 4 ay da 100 gr alsa sevinirdim. Ne bileyim işte kendime de kiziyorum bazen niye takiyosun diye
AsilaaarrBir ay sonra gidip nimenrix mi ne zıkkımsa onu da mı yaptırsam diyorumSonraki ay da bekseronun ikinci dozu . Çocuk her ay aşı olmuş olcak ben mahvı ziyan bir de biraz yamuk basıyor Selin Pinkpinkblue defnoşta da vardı küçükken şuan yok dedi rahatlamıştım. Dün de kayınpederim farketti Doktora sormak istiyorum artık aaaa yamuk mu ayağı diyene bi cevap verebileyim beni de korkutuyorlar .
Cnm tajilma bemce sen guzel besliyosun eslemde yiyor masallah sorun olsa boyuda uzamazdi oyle dusun. .demekki bir muddet sonra genetik yapisi neyse ona gore ilerliyor . Mesela ben bikiyorumki benim ckcugum tek ogumde 2 kase yese yine onanes kilo almaz alamaz cunku asiri hareketki uyanik oldugu tum vakit ayakta ve ya yuruyor kendini yoruyor . Yeterki saglikli olsunlar cnm uzulmeEslem doktorda 9600 çıktı. Doktor kafana takma dedi ama nasil moralim bozulmasin hep boya mi gidiyor yedikleri hayret bisey yaasm de 9800 cikmisti. Hareketli olduğu için almiyodur verdiklerin yetiyodur dedi
Yok be pink cidden sürekli bi yetişme telaşı, arada kaynayıp gidiyor.Dogun gununuz kutlu olsun canim saglikli nice senelere minisinhahahahah dr u hatirladim senfe kendini hepten ilgisiz ana ilan ettin hee yok oyle bisey gul gibide bakiyosun iyiligini istiyosun
Kestik kestikKız anam coocccukcaza bir pasta kesiverın foto neyin cekıverin anı babında
Haklisin cnm bazen dusunuyorum surekki bi aman yedimi ictimi uyudumu cabasi yasina girdiler nasil buyudu zaman nasil gecti diyoruz .yasam telasesinden haberimiz olmuyorYok be pink cidden sürekli bi yetişme telaşı, arada kaynayıp gidiyor.
Böyle böyle büyüyecek hepsi sonuçta ne yapalım.
Ya burda da paylaşılmış mıydı bi karikatür vardı.Kizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Bir ay sonra gidip nimenrix mi ne zıkkımsa onu da mı yaptırsam diyorumSonraki ay da bekseronun ikinci dozu . Çocuk her ay aşı olmuş olcak ben mahvı ziyan bir de biraz yamuk basıyor Selin Pinkpinkblue defnoşta da vardı küçükken şuan yok dedi rahatlamıştım. Dün de kayınpederim farketti Doktora sormak istiyorum artık aaaa yamuk mu ayağı diyene bi cevap verebileyim beni de korkutuyorlar .
Eslem de halay ceker gibi yürüyoryan yan. Bence zamanla duzeltir canim yine de sor. Yusra da başlarda parmak ucunda yuruyodu o da duzeltti sonra.
Bizim şuan sorunumuz dışarda ayakkabi ile eslemi hic yurutemiyoruz. Hemen oturup ayakkabiya bakmak istiyor
Çünkü arada pislik yapmaları gerekiyor1 yasından once haşlama yedırıyordum şimdi salçalıya gectık seviyorama heryer batıyor. Heee aklıma gelmişken onuda soram kızlar bu benim hans ilk 1 2 kaşıkta yada catalda yapıyor bunu. İlla bi cıkaracak agzından bakacak ınceleyecek sonra tekrar agzına atacak. Tabi her yer batıyor buarada niye boyle yapıyor bu bebe
Anladim zaten yan bastiklari için yamuluyor. İnşallah yaza kadar ayakkabi ile basmayi ogrenirler ya. Bizde de vicco vardi ablasindan ama eslem koca ayak olunca olmuyor artik oO bizde de vardı aijo sonra saldı ayakkabılarıbakmıyor artık . Bir de biz güzel bi yürüme ayakkabı almadık mal gibi . İki tane var büyük geliyordu almadım bende işte cimrilikten . Bir kaç kez diğer ayakkabıyla çıkınca bi baktım yamulmuş ayakkabı e yumuşak tabanlı da ondan . Öff anlatabildim mi anladın mı bilmiyorum aijo idare et
9 aya kadar pofuduk iyiydi emekleme başladı cocuk eridiBelki bende takardım kuzum haklısın ama takmamalıyız. Hareketlendi kuzum kilosu boyu persentile göre normal dediyse doktor üzülme hep kilosu fazla fazla gitmiyormuydu zaten o zaman da sen bakıyordun besliyordun annesi
Aynen oyle dedigin gibi ikiside uyanikken asla yerinde oturmaz. Uyurken bile hareket ediyolarCnm tajilma bemce sen guzel besliyosun eslemde yiyor masallah sorun olsa boyuda uzamazdi oyle dusun. .demekki bir muddet sonra genetik yapisi neyse ona gore ilerliyor . Mesela ben bikiyorumki benim ckcugum tek ogumde 2 kase yese yine onanes kilo almaz alamaz cunku asiri hareketki uyanik oldugu tum vakit ayakta ve ya yuruyor kendini yoruyor . Yeterki saglikli olsunlar cnm uzulme
Aninda cikariyor ayakkabi. Hatta annem dün yeni almis getirdi asla bastiramiyoruz yere dikilecekken saliyor kendiniOnceki mesaji alamadim boyu ne kadar uzamis? Bazi cocuk hep boyuna aliyor oglhmda 3 4 cm uzardi ama kilo ayni yaoisi bu dmeisti en sonunda sen taksanda olmuycaksa olmuyorCanim alti temiz ayakkabininz varsa bikac gun evde giydirsen ayaginda durmasina alisirsa bakmz bence ,
Ay yok temizlik yapıyor olsam veya yaptığım bir işe yarasa en azından evim temiz derimSu cicegi yoktu olmadik ama etkilemedi.
Dogum gunusunuz kutlu olsun :) cocugu dogum gununde hastaneye goturmek zalimce :) o dr un hemsiresine acirim :) valla ben isi gucu birakip cocugumla her aksam en az yarim saat vakit geciriyorum anne ogul seysine :) temizlik yapilir ama ilgi vermek sonradan gec olmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?