2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eslem doktorda 9600 çıktı. Doktor kafana takma dedi ama nasil moralim bozulmasin hep boya mi gidiyor yedikleri hayret bisey ya asm de 9800 cikmisti. Hareketli olduğu için almiyodur verdiklerin yetiyodur dedi
Canım benim üzme kendini sağlığı yerinde olsun . Hiç yemiyor değil ya zorla da yediremezsin fazlasını . Minyon yapılı olacaktır belki .

Eslem de halay ceker gibi yürüyor yan yan. Bence zamanla duzeltir canim yine de sor. Yusra da başlarda parmak ucunda yuruyodu o da duzeltti sonra.
Bizim şuan sorunumuz dışarda ayakkabi ile eslemi hic yurutemiyoruz. Hemen oturup ayakkabiya bakmak istiyor

Canım benim üzme kendini sağlığı yerinde olsun . Hiç yemiyor değil ya zorla da yediremezsin fazlasını . Minyon yapılı olacaktır belki .
Fazla kg iyi degil ama aylardir almamasi hatta gitgide eksilmesi beni üzen. Yoksa 3 4 ay da 100 gr alsa sevinirdim. Ne bileyim işte kendime de kiziyorum bazen niye takiyosun diye

O bizde de vardı aijo sonra saldı ayakkabıları bakmıyor artık . Bir de biz güzel bi yürüme ayakkabı almadık mal gibi . İki tane var büyük geliyordu almadım bende işte cimrilikten . Bir kaç kez diğer ayakkabıyla çıkınca bi baktım yamulmuş ayakkabı e yumuşak tabanlı da ondan . Öff anlatabildim mi anladın mı bilmiyorum aijo idare et

Fazla kg iyi degil ama aylardir almamasi hatta gitgide eksilmesi beni üzen. Yoksa 3 4 ay da 100 gr alsa sevinirdim. Ne bileyim işte kendime de kiziyorum bazen niye takiyosun diye
Belki bende takardım kuzum haklısın ama takmamalıyız. Hareketlendi kuzum kilosu boyu persentile göre normal dediyse doktor üzülme hep kilosu fazla fazla gitmiyormuydu zaten o zaman da sen bakıyordun besliyordun annesi

Asilaaarr. Asko sen yinede git dedigin gibi uzman gorusuyle hem verilecek cvbin olsun hemde icin rahatlasin. Mesela suan cinarda ice basiyor ama dr a goturmicem cunku biliyoruzki normal

Eslem doktorda 9600 çıktı. Doktor kafana takma dedi ama nasil moralim bozulmasin hep boya mi gidiyor yedikleri hayret bisey ya asm de 9800 cikmisti. Hareketli olduğu için almiyodur verdiklerin yetiyodur dedi
Cnm tajilma bemce sen guzel besliyosun eslemde yiyor masallah sorun olsa boyuda uzamazdi oyle dusun. .demekki bir muddet sonra genetik yapisi neyse ona gore ilerliyor . Mesela ben bikiyorumki benim ckcugum tek ogumde 2 kase yese yine onanes kilo almaz alamaz cunku asiri hareketki uyanik oldugu tum vakit ayakta ve ya yuruyor kendini yoruyor . Yeterki saglikli olsunlar cnm uzulme

Dogun gununuz kutlu olsun canim saglikli nice senelere minisin hahahahah dr u hatirladim senfe kendini hepten ilgisiz ana ilan ettin hee yok oyle bisey gul gibide bakiyosun iyiligini istiyosun
Yok be pink cidden sürekli bi yetişme telaşı, arada kaynayıp gidiyor.
Böyle böyle büyüyecek hepsi sonuçta ne yapalım.

Yok be pink cidden sürekli bi yetişme telaşı, arada kaynayıp gidiyor.
Böyle böyle büyüyecek hepsi sonuçta ne yapalım.
Haklisin cnm bazen dusunuyorum surekki bi aman yedimi ictimi uyudumu cabasi yasina girdiler nasil buyudu zaman nasil gecti diyoruz .yasam telasesinden haberimiz olmuyor

Kizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Ya burda da paylaşılmış mıydı bi karikatür vardı.
Tabağını bitirmesi normal, az yemesi normal, hiç yememesi normal diyordu.
Bence fena değil, üstelik seni de iyi emiyor.

Canim yamuk derken nasil basiyor içe dogru mu ? Dun bnde doktordaydim ama unuttugumu sen yazinca farkettim mira hep ic tarafıyla basiyor ayaginin yada parmak ucunda çorapsızda bırakamıyorum yerler soguk diye yurumeye baslarsa ins.dyzelir

Onceki mesaji alamadim boyu ne kadar uzamis? Bazi cocuk hep boyuna aliyor oglhmda 3 4 cm uzardi ama kilo ayni yaoisi bu dmeisti en sonunda sen taksanda olmuycaksa olmuyor Canim alti temiz ayakkabininz varsa bikac gun evde giydirsen ayaginda durmasina alisirsa bakmz bence ,

Çünkü arada pislik yapmaları gerekiyor

Anladim zaten yan bastiklari için yamuluyor. İnşallah yaza kadar ayakkabi ile basmayi ogrenirler ya. Bizde de vicco vardi ablasindan ama eslem koca ayak olunca olmuyor artik o

Aynen oyle dedigin gibi ikiside uyanikken asla yerinde oturmaz. Uyurken bile hareket ediyolar ergenlikte ben hep yatcam desinler de bak naparim onlara

Aninda cikariyor ayakkabi. Hatta annem dün yeni almis getirdi asla bastiramiyoruz yere dikilecekken saliyor kendini

Canım 12. Ay da asm de 77 ölçtü ebe bugun 79 ölçtüler. Boyu yaşına göre fazla uzun dedi. İşte hareketli mi yemesi nasıl dedi. Birde tarti farkı da olabilir dedi. Olmazsa birde asmde tarttiririz tekrar. Bakalım kg kaybi var mi. Yani anlayamiyorum herşeyden vermeye calisiyorum. Sadece kahvalti da cok yumurta yemiyor bu kadar farkeder mi bilmiyorum ki. Yine de beslenme plani olusturcam

Ay yok temizlik yapıyor olsam veya yaptığım bir işe yarasa en azından evim temiz derim
O da yarım yamalak, diğeri de yarım yamalak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…