Hep oyleyiz canim 2 cocuklu bambaskaaaAy yok temizlik yapıyor olsam veya yaptığım bir işe yarasa en azından evim temiz derim
O da yarım yamalak, diğeri de yarım yamalak.
Amaaaan bizimki 9.5 bile yok.Eslem doktorda 9600 çıktı. Doktor kafana takma dedi ama nasil moralim bozulmasin hep boya mi gidiyor yedikleri hayret bisey yaasm de 9800 cikmisti. Hareketli olduğu için almiyodur verdiklerin yetiyodur dedi
Öyle, çok hızlı akıyor zaman.Haklisin cnm bazen dusunuyorum surekki bi aman yedimi ictimi uyudumu cabasi yasina girdiler nasil buyudu zaman nasil gecti diyoruz .yasam telasesinden haberimiz olmuyor
Banyo yaptırma diyen olmadı bize.Kızlar salı gunu 1 yas asısı olduk su cıcegı hariç. Ben bugun dus aldırdım ya bi sorun olmaz degılmi
Banada demediler de onemlı olsa derlerdi zaten dimiBanyo yaptırma diyen olmadı bize.
Hadi hayırlı ugurlu olsun canım. Nice yasların olsun ınsallah analı babalı guzel yaşlarıKestik kestik
Bugun menenjitten sonra yaptirma dedi bana dr. Ama 1 yaş asisindan sonra diyen olmadı. Sanirim verem asilarinda onemliydi banyoBanada demediler de onemlı olsa derlerdi zaten dimibazı asılardan sonra riskli ya korktum Bı anv
Aynen canım bende verem diye biliyorumBugun menenjitten sonra yaptirma dedi bana dr. Ama 1 yaş asisindan sonra diyen olmadı. Sanirim verem asilarinda onemliydi banyo
Gecmıs olsun canım. Kac gun yaptırma dedi menenjitten sonraBugun menenjitten sonra yaptirma dedi bana dr. Ama 1 yaş asisindan sonra diyen olmadı. Sanirim verem asilarinda onemliydi banyo
Söylerlerdi herhalde ya.Banada demediler de onemlı olsa derlerdi zaten dimibazı asılardan sonra riskli ya korktum Bı anv
Bugun dedi sadece ama ben zaten dün yikamistimGecmıs olsun canım. Kac gun yaptırma dedi menenjitten sonra
Adamlar anlamiyor ya. Senin sucun degil ki esin yapmisDün pasta kestik, eşime videoyu gönderme şimdi kimseye dedim.
Bu adam beni anlamıyor, ya duymuyor duysa da anlamıyor.
Ailesinin olduğu gruba göndermiş koştur koştur.
Sıkıntılı durumlar var orda.
Tamam saklamayız da gülmeli şeyleri de insanların gözüne sokmaya gerek yok.
Çok canım sıkıldı.
Kayınvalideme kusura bakmayın çok kötü hissediyorum kendimi dedim.
Olur mu biz mutlu olduk falan dedi ama hoş olmadı.
Tamm canımBugun dedi sadece ama ben zaten dün yikamistim
Canım ayağıyla tam basıyor yere ama ayağı içe doğru dönük şekilde . Yürürken sorun yok rahatça yürüyor ama engellemiyor onuCanim yamuk derken nasil basiyor içe dogru mu ? Dun bnde doktordaydim ama unuttugumu sen yazinca farkettimmira hep ic tarafıyla basiyor ayaginin yada parmak ucunda çorapsızda bırakamıyorum yerler soguk diye yurumeye baslarsa ins.dyzelir
Vicco almış dedesi 21 numara büyük bir de ağır ayakkabı sözde yazlık almışlar ama full kapalı bi de deri. Terletmez demiş oradaki satıcı ama yazlık değil bence yazık olacak . Evde Nike vardı 21 numara o da ama oluyor o kalıbı küçükmüş . Artık onu giydiririm yaza kadar . Küçülür zaten sonra daAnladim zaten yan bastiklari için yamuluyor. İnşallah yaza kadar ayakkabi ile basmayi ogrenirler ya. Bizde de vicco vardi ablasindan ama eslem koca ayak olunca olmuyor artik o
Canım ben de doktora sordum özellikle sadece verem aşısında banyo yaptırmayın diyoruz geri kalan aşılarda sorun olmaz banyo dediKızlar salı gunu 1 yas asısı olduk su cıcegı hariç. Ben bugun dus aldırdım ya bi sorun olmaz degılmi
Kız anası olarak cevap vereyim mi peroKızlar erkek anaları daha doğrusubebenın sacları uzadı banyo yapınca ıslak kalıyor ya fon mak.kullanmam zaten hafif Hafif elimle sallıyorum saclarını kurusun diye ama ise yaramıyor pek. Siz nasıl kurutuyorsnuz
Ben dedigini belirli alanlarda yapiyorum cnm :) kraker falan verdigimde istedigi yerde yiyebiliyor.bazen cilek falan veriyorum sofrabezini seriyorum yere oturtuyorum hupletiyor :) mama sandalyesine koyarsam yere atiyor.yemektede oyle sevmedigi seyse agzina layik degilse hop yere :) o yuzden yari blw gidiyoruz :)Bı ara daha cok sey veriyordk eline mandalina portakal paramparça ediyordu. Ama yıyorduda yanı suyu muyu kalmıyordu meyvecağzınyumurtaları koridorlardan topluyordum hatta bıgun isten geldımkı salonun halısı baatmışşş bebenın ustu batmıs evde meyva havası esıyodu o derece herzaman olabildiğince rahat buyutmkten yanayım ama esimede dedım abartıyomuyuz acaba dıye baktım dınlenemıyorm kestim bu durumu ama yeniden baslayacam rahat olsun bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?