2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eslem doktorda 9600 çıktı. Doktor kafana takma dedi ama nasil moralim bozulmasin hep boya mi gidiyor yedikleri hayret bisey ya asm de 9800 cikmisti. Hareketli olduğu için almiyodur verdiklerin yetiyodur dedi
Amaaaan bizimki 9.5 bile yok.
Boşver ya.
Boy uzamasa takılırım, o kemik gelişimiyle ilgili.

Kızlar salı gunu 1 yas asısı olduk su cıcegı hariç. Ben bugun dus aldırdım ya bi sorun olmaz degılmi

Dün pasta kestik, eşime videoyu gönderme şimdi kimseye dedim.
Bu adam beni anlamıyor, ya duymuyor duysa da anlamıyor.
Ailesinin olduğu gruba göndermiş koştur koştur.
Sıkıntılı durumlar var orda.
Tamam saklamayız da gülmeli şeyleri de insanların gözüne sokmaya gerek yok.
Çok canım sıkıldı.
Kayınvalideme kusura bakmayın çok kötü hissediyorum kendimi dedim.
Olur mu biz mutlu olduk falan dedi ama hoş olmadı.

Adamlar anlamiyor ya. Senin sucun degil ki esin yapmis

Canım ayağıyla tam basıyor yere ama ayağı içe doğru dönük şekilde . Yürürken sorun yok rahatça yürüyor ama engellemiyor onu
Anladim zaten yan bastiklari için yamuluyor. İnşallah yaza kadar ayakkabi ile basmayi ogrenirler ya. Bizde de vicco vardi ablasindan ama eslem koca ayak olunca olmuyor artik o
Vicco almış dedesi 21 numara büyük bir de ağır ayakkabı sözde yazlık almışlar ama full kapalı bi de deri. Terletmez demiş oradaki satıcı ama yazlık değil bence yazık olacak . Evde Nike vardı 21 numara o da ama oluyor o kalıbı küçükmüş . Artık onu giydiririm yaza kadar . Küçülür zaten sonra da
Kızlar salı gunu 1 yas asısı olduk su cıcegı hariç. Ben bugun dus aldırdım ya bi sorun olmaz degılmi
Canım ben de doktora sordum özellikle sadece verem aşısında banyo yaptırmayın diyoruz geri kalan aşılarda sorun olmaz banyo dedi

Kızlar erkek anaları daha doğrusu bebenın sacları uzadı banyo yapınca ıslak kalıyor ya fon mak.kullanmam zaten hafif Hafif elimle sallıyorum saclarını kurusun diye ama ise yaramıyor pek. Siz nasıl kurutuyorsnuz

Kız anası olarak cevap vereyim mi pero müslin bezle alıyorum fazla suyu başka bişeyle kurutmuyorum kendi kendine kuruyor

Ben dedigini belirli alanlarda yapiyorum cnm :) kraker falan verdigimde istedigi yerde yiyebiliyor.bazen cilek falan veriyorum sofrabezini seriyorum yere oturtuyorum hupletiyor :) mama sandalyesine koyarsam yere atiyor.yemektede oyle sevmedigi seyse agzina layik degilse hop yere :) o yuzden yari blw gidiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…