2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
En guzelibana Bı akraba dıyokı bukadar rahat buyutme. Bunu diyende cok asırı temızlık takıntılı bir ınsan.kendı cocugunu hıc boyle buyutmedı yanı onu soyliyim.
Ypruluyorsun sonra diyor. Napım bebem rahat buyusun keşfetsin psikolojisinden onemlı değil ya

Bizim makinede leke programi var ama 3.5 saat kim bekleyecek o camasiri :)bende kendimce cozum buldum.3 5 tanesini yemek kiyafeti yaptim yemekten once giydiriyorum oh istedigi kadar batiriyor mis :)

Kızlar ben bıkac gundur duzenlı koy sutu ıcıyorum. Midem bundan da agrıyor olabılırkı.laktozdan dolayı. Laktoz benim bagırsaklara dokunur mesela. Ve uzun sure sonra boyle duzenlı koy sutu içmeye basladım.

Alisamamis kuzum yakinda cozer ins.
Boyu ust sinirda sanki canim o yzden daha zayif duruyordur aslinda zayifta görunmuyor boy alttikca yuzleri inceliyor ama olcum farki vardir bence çünkü mutlaja fark ediyor

Neden fön kullanmiyorsun?
Canım daha cok kucuk oldugu icin. Beyin henuz gelısım evresinde zaten. Soyle 2 3 yas olsa uzaktan hafif ısı derecesinde kısa sureli kullanabilirim belki. Ben buyuk oglanada cok gec basladım Föne. Hala bile uzaktan tutarım onada.

Hiç öyle bir etki oldugunu duymadim ben kullaniyordum bayadir

Hahahahq bizimki hala seyrek sacli banyodan ciktiktan 1 dk sonra kupkuru :)

Kızlar ben bıkac gundur duzenlı koy sutu ıcıyorum. Midem bundan da agrıyor olabılırkı.laktozdan dolayı. Laktoz benim bagırsaklara dokunur mesela. Ve uzun sure sonra boyle duzenlı koy sutu içmeye basladım.
Aaaaa kız bende diyorum ne oluyor benim bağırsaklara bende süt içiyordum bak bi kal gündür . Ondandır tabii

Sen bisey yapmamissinki ,esinin dusunmesi gerekirdi moralleri düzelincede onlarlada kucuk bipaata kesersiniz boylece icin rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…