He yesin dezzesi onun saçlarınıKız anası olarak cevap vereyim mi peromüslin bezle alıyorum fazla suyu başka bişeyle kurutmuyorum kendi kendine kuruyor
En guzeliBen dedigini belirli alanlarda yapiyorum cnm :) kraker falan verdigimde istedigi yerde yiyebiliyor.bazen cilek falan veriyorum sofrabezini seriyorum yere oturtuyorum hupletiyor :) mama sandalyesine koyarsam yere atiyor.yemektede oyle sevmedigi seyse agzina layik degilse hop yere :) o yuzden yari blw gidiyoruz :)
Bizim makinede leke programi var ama 3.5 saat kim bekleyecek o camasiri :)bende kendimce cozum buldum.3 5 tanesini yemek kiyafeti yaptim yemekten once giydiriyorum oh istedigi kadar batiriyor mis :)Hahaha yerim yaaa. Kız oyun hamurunu mu alıyo agzınayosam hamuramı tukuruyo
Aynen bizimde oyle canım. Birde yeni aldıgım makina hic iyi yıkanıyor memnun degilim. Bide boyle dökesaça yiyince ozelllıkle acık renkler lekeli kalıyor.
Evet bende yapıyorum o taktigiBizim makinede leke programi var ama 3.5 saat kim bekleyecek o camasiri :)bende kendimce cozum buldum.3 5 tanesini yemek kiyafeti yaptim yemekten once giydiriyorum oh istedigi kadar batiriyor mis :)
400 gayme civari kusuratli :)Fiyati ne kadar acaba. Aynen ya bende direk gider ozelde yaptırırım. Oyle yapıyolr herhal de degılmı yani ozel hastanede bu aşı bulunur bence
Alisamamis kuzum yakinda cozer ins.Aninda cikariyor ayakkabi. Hatta annem dün yeni almis getirdi asla bastiramiyoruz yere dikilecekken saliyor kendini
Canım 12. Ay da asm de 77 ölçtü ebe bugun 79 ölçtüler. Boyu yaşına göre fazla uzun dedi. İşte hareketli mi yemesi nasıl dedi. Birde tarti farkı da olabilir dedi. Olmazsa birde asmde tarttiririz tekrar. Bakalım kg kaybi var mi. Yani anlayamiyorum herşeyden vermeye calisiyorum. Sadece kahvalti da cok yumurta yemiyor bu kadar farkeder mi bilmiyorum ki. Yine de beslenme plani olusturcam
Neden fön kullanmiyorsun?Kızlar erkek anaları daha doğrusubebenın sacları uzadı banyo yapınca ıslak kalıyor ya fon mak.kullanmam zaten hafif Hafif elimle sallıyorum saclarını kurusun diye ama ise yaramıyor pek. Siz nasıl kurutuyorsnuz
Olabilir kesip dene 3 4 günKızlar ben bıkac gundur duzenlı koy sutu ıcıyorum. Midem bundan da agrıyor olabılırkı.laktozdan dolayı. Laktoz benim bagırsaklara dokunur mesela. Ve uzun sure sonra boyle duzenlı koy sutu içmeye basladım.
Ertesi gun aldirmistim ben sorun olmaz cnmKızlar salı gunu 1 yas asısı olduk su cıcegı hariç. Ben bugun dus aldırdım ya bi sorun olmaz degılmi
Canım daha cok kucuk oldugu icin. Beyin henuz gelısım evresinde zaten. Soyle 2 3 yas olsa uzaktan hafif ısı derecesinde kısa sureli kullanabilirim belki. Ben buyuk oglanada cok gec basladım Föne. Hala bile uzaktan tutarım onada.Neden fön kullanmiyorsun?
Hiç öyle bir etki oldugunu duymadim ben kullaniyordum bayadirCanım daha cok kucuk oldugu icin. Beyin henuz gelısım evresinde zaten. Soyle 2 3 yas olsa uzaktan hafif ısı derecesinde kısa sureli kullanabilirim belki. Ben buyuk oglanada cok gec basladım Föne. Hala bile uzaktan tutarım onada.
Hahahahq bizimki hala seyrek sacli banyodan ciktiktan 1 dk sonra kupkuru :)Kızlar erkek anaları daha doğrusubebenın sacları uzadı banyo yapınca ıslak kalıyor ya fon mak.kullanmam zaten hafif Hafif elimle sallıyorum saclarını kurusun diye ama ise yaramıyor pek. Siz nasıl kurutuyorsnuz
Anladım canım. Benim kuzenımdd kullanmaz bende. Zaten yetışknler ıcınde zararlı diyorlarda kullanıyoruz isteHiç öyle bir etki oldugunu duymadim ben kullaniyordum bayadir
Valla hiç bilmiyodum aklima da hiç gelmemişti bu zamana kadarAnladım canım. Benim kuzenımdd kullanmaz bende. Zaten yetışknler ıcınde zararlı diyorlarda kullanıyoruz iste
3. DiyomusumÖyle, çok hızlı akıyor zaman.
2 çocuk, büyüyüp gidecekler hemen napcaz ya
Aaaaa kız bende diyorum ne oluyor benim bağırsaklara bende süt içiyordum bak bi kal gündür . Ondandır tabiiKızlar ben bıkac gundur duzenlı koy sutu ıcıyorum. Midem bundan da agrıyor olabılırkı.laktozdan dolayı. Laktoz benim bagırsaklara dokunur mesela. Ve uzun sure sonra boyle duzenlı koy sutu içmeye basladım.
Aynen canım bazı bunyelere dokanır süt :)Aaaaa kız bende diyorum ne oluyor benim bağırsaklara bende süt içiyordum bak bi kal gündür . Ondandır tabii
Dün pasta kestik, eşime videoyu gönderme şimdi kimseye dedim.
Bu adam beni anlamıyor, ya duymuyor duysa da anlamıyor.
Ailesinin olduğu gruba göndermiş koştur koştur.
Sıkıntılı durumlar var orda.
Tamam saklamayız da gülmeli şeyleri de insanların gözüne sokmaya gerek yok.
Çok canım sıkıldı.
Kayınvalideme kusura bakmayın çok kötü hissediyorum kendimi dedim.
Olur mu biz mutlu olduk falan dedi ama hoş olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?