2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Baya bi hakaret ettim ailesi hakkında ayrı yatıyoruz
Geçinmeye gönlün varsa ailesi hakkında iyi da kötü yorum yapma.Konuşmanız gereken şeyleri sor ona yavaş yavaş buzlar çözülünce alttan al.Ses yükseltmeden sakin şekilde uygun zamanında benim neler hissettiğimi anlıyor musun sen bana değer veriyor musun benim mutluluğum seni ilgilendiriyor mu diye sor bakalım?Cevabına göre davranırsın.

Eşim kızı görmemiş bile eşim sadece benimle yaşadı ne yaşadıysa annesi gidip istemiş sadece kız da o zaman evlilik düşünmüyormuş geri çevirmiş şuan evli zaten kızda çocuğu olmamış ama kıza kusur bulmuyor kocasından dolayı olmuyormuş çocukları

Ayrılmak yuva yıkmak çok zor yaa nasıl bırakıp giderim her şeyi aslında eşimi seviyorum ama böyle bi soğukluk var sürekli telefonla meşgul kendimi çok değersiz hissediyorum onunsa umrunda değil

Aslında işin başında annesinin cahilce konuştuğunu kabul etti ama sabret boş ver takma demekten başka bi şey yapmıyor

Eşin ailesine aşırı düşkün değilse yapma derim. İki evladın var. Eşini sevmiyorsan onunla da problemlerin varsa o zaman başka tabi
Aslında annesini pek sevmiyor eşim ama yine de toz kondurmuyor biz aslında ailesi ile altlı üstlü oturacaktık ama ben istemedim eşim de kabul etti işini bahane etti aile apartmanında hiç oturmadık kendimize ayrı bi yerde ev alıp düzen kurduk ama hayatımızdan tamamen çıkmaları mümkün değil işte

Ayrılmak yuva yıkmak çok zor yaa nasıl bırakıp giderim her şeyi aslında eşimi seviyorum ama böyle bi soğukluk var sürekli telefonla meşgul kendimi çok değersiz hissediyorum onunsa umrunda değil
Sen surekli soylenirsen, ailesine hakaret edersen o da kendini telefona ya da dışarı verir. Bak inan cogumuzda boyle. Bizimde suan surekli mesai yapiyor. Ona ragmen aksamlari bazen kahveye ugricam diyor. Sinirleniyorum ama birşey demiyorum sabir cekiyorum. Çünkü cok yogun calisiyor. Eşine sürekli soylenirsen uzaklasir bu defa sende gittikce uzaklasirsin. Hani desen ki dayagi var, ickisi kumari var o zaman derim kendine hayat kur. Ama adaminda bir suçu yok, 3. Kişiler yüzünden evliligini yipratma

Yap bir kahve gel oturalim canim de. Bakalim kibarca söyle. Sen degistikce o da değişecek mi. Bende cok sert konusurum cogu zaman kaba saba konusurum. Ama biraz dikkat ettigimde esiminde tavirlari degisiyor fark ediyorum

Çok doğru söylüyorsun kendimi de evliliğimi de yıpratıyorum ayrıca anneliğim de etkileniyor bu durumdan çocuklarıma da iyi olamıyorum

Benim görümcem 6 yıl bi cemaatin kuran kursunda kalmış çarşaf giydirmişler orada annesi de çok kısıtlamış erken yaşta kapanmış pantolon giydirmemiş liseye göndermemiş çok sıkmışlar kız çocuk diye şimdi benim kızlarıma da müdahale etmesinden korkuyorum yok kapansınlar tarzında falan ben kızlarımı sıkmak istemiyorum ister kapanırlar ister kapanmazlar zorla güzellik olmuyor görümcem şuan istediği gibi takılıyor pantolon da giyiyor makyajda o biçim yapıyor sonradan görme olduğu çöl belli benim kızlarıma karışmasından da çok korkuyorum o kv olacak kadının Amine Busra D destina3

Aslında işin başında annesinin cahilce konuştuğunu kabul etti ama sabret boş ver takma demekten başka bi şey yapmıyor

Kız fyz bizimkiler de boynumuza atlamıyor yemekten sonra ayaklarımıza masaj yapıp nasılsın karıcığım çocuklar bugün üzmedi seni inşallah demiyor eşimde telefonla oynar haberleri izler gözüme batarsa laf söylerim tatlı tatlı , canıma tak ederse yada o gün gerginsem bende carlarım ama öyle kavga da çıkarmam yani. aijo baya güzel yazmış sen ona bu şekilde yaklaşırsan daha da uzaklaşır senden. Bak ne güzel sen istemiyorsun diye apartmanda oturmamış , annesinin yanlış konuştuğunu kabul etmiş. İnan onların da omuzlarında çok yük var . İmkanın varsa psikolojik destek al benim yok almayı cok isterdim. Kızlarına senden başka kimse karışamaz bu da senin elinde. Cok Fazla takıyorsun kafana kızlarının geleceğini , tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın demişler. Biraz tevekkül kuzum. Herşeyi takma kafana sakin kalmaya çalış, kaynana için bende eşimle kavga ettim bi sefer ve o kadar saçmaydı ki yazık diyorum şimdi birbirimizi yıpratmışız boş yere üzmüşüz .

Zamanin da babamin ailesi cok baskiciydi. Hep bu bana yansidi. Babam acikca demezdi ama cocukluktan sonra kisakollu giymedim mesela. Açıktım ama uzun giyinirdim. Oyle olunca kapandim bende üniversite de. Yine ayni şekilde gorumcemide kp erken kapatmış. Bize karişamazlar. İzin vermem. Ben ogrenmeleri gerekeni veririm. Gerisi cocuklarima kalir

Olmaaaz bak ben bugun basladım. Sabah yogurt+yulaf+muz yedim
Oglen yarim tavuk suyu corba,ispanakli kofte yedim.
Su iciyorum birde simdilik bu kadar
Yesil cay icsem mi birde
Ohh ohh ohh masallah lostin hağnim :). Ben adapte degilim yaa pismaniyem bitmediki . Kizda okula basladi felegimiz sasti dur hele :)). Pzt baslarim ben insallah

Benim akilli mantikli dunusum ♡♡♡

Kiazz feyyaz ,icim sisti valla bu kadar takma hic biseyi ve hic kimseyi nolirsun beaa.ilerde sende kayinvalide olacaksin bak belki Allah birde erkek evlat verecek babannede olacaksin sen istermisin torunlarini gormemek veya kizlarini oglunu gormemek? Evlenince aileylede evleniyorsun iste iyi veya kotu idare ediyoruz etmeye calisiyoruz .kayinvakiden ultra gicik ve sacma davranmis gercekten gormedigin gunlere sukrettirmis ama sonucu degistirmez oda bir anne evladida onu silip atamaz. Sen surekli adamin basinin etini yemekle kendinden sogutursun, anladigim kadariyla esinle buyuk bir sorunun yokki sen kv gormemek icin bosanan hic duymadim sanada bunu yapmak yakismaz .zaten alanen ortada birbirinizi sevmediginiz anlasamadigiz esinde cokda zorlamiuor seni sana birakiyor gidip gelmeyi sende gordukce disini sık be arkadasim .kizlarida bu kdar dusunme hep korkulu seyler hep korkularin ön planda kendi enerjini kendin yiyorsun. Benim kv gorsen aaa ne iyi kadin dersin ama olmuyor degil sorunlar gicik kaptigim seyler ters gelen seyler ama napalim esimizin annesi idare edicez etmeye calisicaz . Sen biseye cok takili kaliyosun icinde kara kelebekler var gibi ,buna izin verme bak seni yoruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…