Salı sallanır çarşamba çarşafs dolanır…..Ama sali gunu diyete baslanmazki :)). Pzt baslayalim olmazmi :))
Geçinmeye gönlün varsa ailesi hakkında iyi da kötü yorum yapma.Konuşmanız gereken şeyleri sor ona yavaş yavaş buzlar çözülünce alttan al.Ses yükseltmeden sakin şekilde uygun zamanında benim neler hissettiğimi anlıyor musun sen bana değer veriyor musun benim mutluluğum seni ilgilendiriyor mu diye sor bakalım?Cevabına göre davranırsın.Baya bi hakaret ettim ailesi hakkında ayrı yatıyoruz
Eşim kızı görmemiş bile eşim sadece benimle yaşadı ne yaşadıysa annesi gidip istemiş sadece kız da o zaman evlilik düşünmüyormuş geri çevirmiş şuan evli zaten kızda çocuğu olmamış ama kıza kusur bulmuyor kocasından dolayı olmuyormuş çocuklarıSeninki bahsediyor benimki yatak odasına koymuş eski kız arkadaşlarıyla fotoları.Üstümü değiştirecektim bir baktım yatağa sermiş fotolarıGidip şaka yollu söyledim de eşim çok bozuldu.Ne işi var onları niye saklıyorsunuz atsanıza diye bağrındı.Olmuş bitmiş bana ne.Her fırsatta ailesi kardeşleri eşimin etrafında şöyle kızlar vardı da deyip anlatıyorlar.Ben de haftada birkaç tane evlilik teklifi alıyordum abartmıyorum bu arada söylemiyordum.Sen sadece senin eşinin ailesi mi öyle sanıyorsun memnun olan eşinin ailesinden nadirdir.
Ayrılmak yuva yıkmak çok zor yaa nasıl bırakıp giderim her şeyi aslında eşimi seviyorum ama böyle bi soğukluk var sürekli telefonla meşgul kendimi çok değersiz hissediyorum onunsa umrunda değilGeçinmeye gönlün varsa ailesi hakkında iyi da kötü yorum yapma.Konuşmanız gereken şeyleri sor ona yavaş yavaş buzlar çözülünce alttan al.Ses yükseltmeden sakin şekilde uygun zamanında benim neler hissettiğimi anlıyor musun sen bana değer veriyor musun benim mutluluğum seni ilgilendiriyor mu diye sor bakalım?Cevabına göre davranırsın.
Aslında işin başında annesinin cahilce konuştuğunu kabul etti ama sabret boş ver takma demekten başka bi şey yapmıyorGeçinmeye gönlün varsa ailesi hakkında iyi da kötü yorum yapma.Konuşmanız gereken şeyleri sor ona yavaş yavaş buzlar çözülünce alttan al.Ses yükseltmeden sakin şekilde uygun zamanında benim neler hissettiğimi anlıyor musun sen bana değer veriyor musun benim mutluluğum seni ilgilendiriyor mu diye sor bakalım?Cevabına göre davranırsın.
Aslında annesini pek sevmiyor eşim ama yine de toz kondurmuyor biz aslında ailesi ile altlı üstlü oturacaktık ama ben istemedim eşim de kabul etti işini bahane etti aile apartmanında hiç oturmadık kendimize ayrı bi yerde ev alıp düzen kurduk ama hayatımızdan tamamen çıkmaları mümkün değil işteEşin ailesine aşırı düşkün değilse yapma derim. İki evladın var. Eşini sevmiyorsan onunla da problemlerin varsa o zaman başka tabi
Sen surekli soylenirsen, ailesine hakaret edersen o da kendini telefona ya da dışarı verir. Bak inan cogumuzda boyle. Bizimde suan surekli mesai yapiyor. Ona ragmen aksamlari bazen kahveye ugricam diyor. Sinirleniyorum ama birşey demiyorum sabir cekiyorum. Çünkü cok yogun calisiyor. Eşine sürekli soylenirsen uzaklasir bu defa sende gittikce uzaklasirsin. Hani desen ki dayagi var, ickisi kumari var o zaman derim kendine hayat kur. Ama adaminda bir suçu yok, 3. Kişiler yüzünden evliligini yipratmaAyrılmak yuva yıkmak çok zor yaa nasıl bırakıp giderim her şeyi aslında eşimi seviyorum ama böyle bi soğukluk var sürekli telefonla meşgul kendimi çok değersiz hissediyorum onunsa umrunda değil
Yap bir kahve gel oturalim canim de. Bakalim kibarca söyle. Sen degistikce o da değişecek mi. Bende cok sert konusurum cogu zaman kaba saba konusurum. Ama biraz dikkat ettigimde esiminde tavirlari degisiyor fark ediyorumAslında annesini pek sevmiyor eşim ama yine de toz kondurmuyor biz aslında ailesi ile altlı üstlü oturacaktık ama ben istemedim eşim de kabul etti işini bahane etti aile apartmanında hiç oturmadık kendimize ayrı bi yerde ev alıp düzen kurduk ama hayatımızdan tamamen çıkmaları mümkün değil işte
Derkeeeenn tombik tombik devam :)Salı sallanır çarşamba çarşafs dolanır…..
Çok doğru söylüyorsun kendimi de evliliğimi de yıpratıyorum ayrıca anneliğim de etkileniyor bu durumdan çocuklarıma da iyi olamıyorumSen surekli soylenirsen, ailesine hakaret edersen o da kendini telefona ya da dışarı verir. Bak inan cogumuzda boyle. Bizimde suan surekli mesai yapiyor. Ona ragmen aksamlari bazen kahveye ugricam diyor. Sinirleniyorum ama birşey demiyorum sabir cekiyorum. Çünkü cok yogun calisiyor. Eşine sürekli soylenirsen uzaklasir bu defa sende gittikce uzaklasirsin. Hani desen ki dayagi var, ickisi kumari var o zaman derim kendine hayat kur. Ama adaminda bir suçu yok, 3. Kişiler yüzünden evliligini yipratma
Ben kac kg verdim acabaDerkeeeenn tombik tombik devam :)
Ayrılmak yuva yıkmak çok zor yaa nasıl bırakıp giderim her şeyi aslında eşimi seviyorum ama böyle bi soğukluk var sürekli telefonla meşgul kendimi çok değersiz hissediyorum onunsa umrunda değil
Aslında işin başında annesinin cahilce konuştuğunu kabul etti ama sabret boş ver takma demekten başka bi şey yapmıyor
Kız fyz bizimkiler de boynumuza atlamıyor yemekten sonra ayaklarımıza masaj yapıp nasılsın karıcığım çocuklar bugün üzmedi seni inşallah demiyorAslında annesini pek sevmiyor eşim ama yine de toz kondurmuyor biz aslında ailesi ile altlı üstlü oturacaktık ama ben istemedim eşim de kabul etti işini bahane etti aile apartmanında hiç oturmadık kendimize ayrı bi yerde ev alıp düzen kurduk ama hayatımızdan tamamen çıkmaları mümkün değil işte
OlmaaazAma sali gunu diyete baslanmazki :)). Pzt baslayalim olmazmi :))
Zamanin da babamin ailesi cok baskiciydi. Hep bu bana yansidi. Babam acikca demezdi ama cocukluktan sonra kisakollu giymedim mesela. Açıktım ama uzun giyinirdim. Oyle olunca kapandim bende üniversite de. Yine ayni şekilde gorumcemide kp erken kapatmış. Bize karişamazlar. İzin vermem. Ben ogrenmeleri gerekeni veririm. Gerisi cocuklarima kalirBenim görümcem 6 yıl bi cemaatin kuran kursunda kalmış çarşaf giydirmişler orada annesi de çok kısıtlamış erken yaşta kapanmış pantolon giydirmemiş liseye göndermemiş çok sıkmışlar kız çocuk diye şimdi benim kızlarıma da müdahale etmesinden korkuyorum yok kapansınlar tarzında falan ben kızlarımı sıkmak istemiyorum ister kapanırlar ister kapanmazlar zorla güzellik olmuyor görümcem şuan istediği gibi takılıyor pantolon da giyiyor makyajda o biçim yapıyor sonradan görme olduğu çöl belli benim kızlarıma karışmasından da çok korkuyorum o kv olacak kadınınAmine Busra D destina3
Sen kilolari bana veriyor olabilimisin :)))Ben kac kg verdim acaba
Ohh ohh ohh masallah lostin hağnim :). Ben adapte degilim yaa pismaniyem bitmedikiOlmaaazbak ben bugun basladım. Sabah yogurt+yulaf+muz yedim
Oglen yarim tavuk suyu corba,ispanakli kofte yedim.
Su iciyorum birde simdilik bu kadar
Yesil cay icsem mi birde
Ic ic destekler yesil cay 1fincan candirOlmaaazbak ben bugun basladım. Sabah yogurt+yulaf+muz yedim
Oglen yarim tavuk suyu corba,ispanakli kofte yedim.
Su iciyorum birde simdilik bu kadar
Yesil cay icsem mi birde
Benim akilli mantikli dunusum ♡♡♡Kız fyz bizimkiler de boynumuza atlamıyor yemekten sonra ayaklarımıza masaj yapıp nasılsın karıcığım çocuklar bugün üzmedi seni inşallah demiyoreşimde telefonla oynar haberleri izler gözüme batarsa laf söylerim tatlı tatlı , canıma tak ederse yada o gün gerginsem bende carlarım ama öyle kavga da çıkarmam yani. aijo baya güzel yazmış sen ona bu şekilde yaklaşırsan daha da uzaklaşır senden. Bak ne güzel sen istemiyorsun diye apartmanda oturmamış , annesinin yanlış konuştuğunu kabul etmiş. İnan onların da omuzlarında çok yük var . İmkanın varsa psikolojik destek al benim yok almayı cok isterdim. Kızlarına senden başka kimse karışamaz bu da senin elinde. Cok Fazla takıyorsun kafana kızlarının geleceğini , tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın demişler. Biraz tevekkül kuzum. Herşeyi takma kafana sakin kalmaya çalış, kaynana için bende eşimle kavga ettim bi sefer ve o kadar saçmaydı ki yazık diyorum şimdi birbirimizi yıpratmışız boş yere üzmüşüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?