Sende verirsin canim. Hastalık bitirdi beniSen kilolari bana veriyor olabilimisin :)))
Gecmis olsun canim ,bizde yeni tiparladik yarimda asisi varSende verirsin canim. Hastalık bitirdi beni
Ya bizi de ne arayan var ne soran heralde daha günü gelmedi aşının. Burda hava o kadar rüzgarlı ki zaten dışarı çıkarmam mümkün değil cocuğuGecmis olsun canim ,bizde yeni tiparladik yarimda asisi var
Hadi yaa dunusim bizide varya 4.arayislari salaklar yaa ariyolar not almiyolar gun verdi 8ine bugun yine aradilarYa bizi de ne arayan var ne soran heralde daha günü gelmedi aşının. Burda hava o kadar rüzgarlı ki zaten dışarı çıkarmam mümkün değil cocuğu
18 aylik oldumuYa bizi de ne arayan var ne soran heralde daha günü gelmedi aşının. Burda hava o kadar rüzgarlı ki zaten dışarı çıkarmam mümkün değil cocuğu
Bizimki bezi tutyo yaptığını belli ediyo ama alirken kavgaKaka yapti bi kucak dolusu bez almis banada gel dio :)))
Oldu kuzum. 3 Mart doğumlu. Ama biz diğer aşıları da hep gecikmeli yaptırdığımız için günü gelmemiştir diye düşünüyorum18 aylik oldumu
Gelinin de arada bezini gösterip çiş diyor umarım gösterdiği zamanlarda çiş yapıyordurKaka yapti bi kucak dolusu bez almis banada gel dio :)))
Baktım şimdi de 11 inde yaptırmışız son aşıyı . 11 inde arar18 aylik oldumu
Cok zor yaa benimkininde oyle yaptigina bakma kavga dovus yer yerimiz poh :))Bizimki bezi tutyo yaptığını belli ediyo ama alirken kavga
Hahabahahaha ayy tam kaynanasi ♡♡♡ . Bemde cinara nasil kaka yapiyosun diyorum ikiniyo bir iki cikmadimi diyorum hiiii dio :))Gelinin de arada bezini gösterip çiş diyor umarım gösterdiği zamanlarda çiş yapıyordurçünkü yap annecim diyorum arada gazın var mı diye soruyorum pırt yap kızım diyorum ıkınıyor
Nasil gidiyor canı. Ben bir haftadır hiç bozmadı. 2.5 gitmiş gibiSende verirsin canim. Hastalık bitirdi beni
Ohooo senin is yaş ben sana diyimmOhh ohh ohh masallah lostin hağnim :). Ben adapte degilim yaa pismaniyem bitmediki. Kizda okula basladi felegimiz sasti dur hele :)). Pzt baslarim ben insallah
Allah kolaylik versin canim. Oyalayarak unutturmaya calis memeyi. Ben hemen meme diye gelince aklini dagitmaya calisiyorum.Ecuk dert yaniiimmiyaniim yaniim :)). Cok yorgunum emzirmekten, kizimda hep dibine dibine emzirebilsem derdim oglumda dibinde dibi emiyor,iki meme acik biriyle oynuyo keyof resmen keyif hoc kyle sut sesi duymuyorum dolmasina asla musade etmiyorki ne varsa hortumluyo . 10 dk 5 dk karsi koltuga kdar gidip gelme suresi acik dursunlar o keyfine gore takilsin istiyor .haliyle surekli emme modu yemekde yemiyor ,cok yorucu acaip asiri yorucu ,artik sinir geliiyo iki oarmagininnarasinda ucumu cimcikliyo sagar gibi yapio sut fiskirtip kahkaha atiyor cikan sutu yaliyo bi ona bi ona saldiriyor . .kesmekte istemiyorum gonlum elvermiyo uzulurum onuda uzemem... rn.azimdan saatli emse valla 1saate kurban olayim yakamdan dusmez oldu . Saglik olsun ne diyeyim. Sute alistirmaya caliscam
En nefret ettiğim şey o oynama meselesi izin versem benimki de yapacak ama tahammül edememEcuk dert yaniiimmiyaniim yaniim :)). Cok yorgunum emzirmekten, kizimda hep dibine dibine emzirebilsem derdim oglumda dibinde dibi emiyor,iki meme acik biriyle oynuyo keyof resmen keyif hoc kyle sut sesi duymuyorum dolmasina asla musade etmiyorki ne varsa hortumluyo . 10 dk 5 dk karsi koltuga kdar gidip gelme suresi acik dursunlar o keyfine gore takilsin istiyor .haliyle surekli emme modu yemekde yemiyor ,cok yorucu acaip asiri yorucu ,artik sinir geliiyo iki oarmagininnarasinda ucumu cimcikliyo sagar gibi yapio sut fiskirtip kahkaha atiyor cikan sutu yaliyo bi ona bi ona saldiriyor . .kesmekte istemiyorum gonlum elvermiyo uzulurum onuda uzemem... rn.azimdan saatli emse valla 1saate kurban olayim yakamdan dusmez oldu . Saglik olsun ne diyeyim. Sute alistirmaya caliscam
Eşin seninle aynı fikirdeyse karıştırmaz merak etme.Anası babası dururken ona ne oluyormuş.Benim görümcem 6 yıl bi cemaatin kuran kursunda kalmış çarşaf giydirmişler orada annesi de çok kısıtlamış erken yaşta kapanmış pantolon giydirmemiş liseye göndermemiş çok sıkmışlar kız çocuk diye şimdi benim kızlarıma da müdahale etmesinden korkuyorum yok kapansınlar tarzında falan ben kızlarımı sıkmak istemiyorum ister kapanırlar ister kapanmazlar zorla güzellik olmuyor görümcem şuan istediği gibi takılıyor pantolon da giyiyor makyajda o biçim yapıyor sonradan görme olduğu çöl belli benim kızlarıma karışmasından da çok korkuyorum o kv olacak kadınınAmine Busra D destina3
Benim eşim de aynı.Bu yaştan sonra onları değiştiremem diyor haklı.E annesi babası sonuçta atamaz da.Ben şaka yollu laf sokuyorum kibarca genelde.O yüzden şikayet edemiyorlar.Aslında işin başında annesinin cahilce konuştuğunu kabul etti ama sabret boş ver takma demekten başka bi şey yapmıyor
Erkeklerin çoğu öyle sadece seninki değil.Sen de üzme kendini.Şöyle düşün kvnin gelini başkası olsa ona da aynı davranırdı.Benimki kızlarına da çok karışıyor.O yüzden ben de umursamıyorum artık.Sen de değmeyecek insanlar için huzurunu bozma.Ayrılmak yuva yıkmak çok zor yaa nasıl bırakıp giderim her şeyi aslında eşimi seviyorum ama böyle bi soğukluk var sürekli telefonla meşgul kendimi çok değersiz hissediyorum onunsa umrunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?