Niffty mi prena mı yoksa başka olanlar da varsa en iyisi hangisi bilen var mıben almanyadayim canim, doktorum kani kendisi alip setin icerisinde gönderiyor laboratuara. benim yaptirdigim prena test, en detayli olan paketi yapildi ama fiyat bilgisi ülkeden ülkeye degisir, yine de istiyorsan paylasabilirim
Fetal dna ile NIPT ayni sey mi? Ben de NIPT icin kan verdim gecen hafta. Ikili testle arasinda sadece 10 euro fark vardi.Yas 31, almanyadayim. Burda ikili test icin de cok sacma bi fiyat verdiler, onu verip sadece ihtimallere bakilacagina biraz daha ustune ekleyip fetal dna yaptirmaya karar verdim. Ilk hamileligimde sadece ikili test yaptırmıştım, 3 sene once istanbulda. Hala turkiyede olsam muhtemelen yine sadece ikili test yaptırırdım.
Sağol canım sana da kolay gelsinCanım ben de öğretmenim, çook fazla ayakta kaldıysan belki ondan kaynaklanmıştır eğer için rahat etmezse yarın git bir doktora. Benim de bugün ara ara kasıklarıma sancı girdi o sıralar hep oturdum sen de dikkat et kendine çok
Bu hamileligimde bende cok agladim. Ama genelde sinirden strestenKızlar ben gün içinde ara ara ağlıyorum.midem bulanıyo diye aglıyorum mide bulantım gectı diye ağlıyorum.Yemek yiyemiyorum diye aglıyorum.Böyle değildim ben ya çok ağlak bişi oldum çıktı.Ne zaman geçecek acaba bu ağlaklıgım
Nifty nipt vs bunalar hep fetal dna diye geçiyor anladığım kadarıyla. Ama bazıları daha kapsamlıymış ben öyle anladım arkadaşlar bilen varsa bizi aydınlatsın lütfenFetal dna ile NIPT ayni sey mi? Ben de NIPT icin kan verdim gecen hafta. Ikili testle arasinda sadece 10 euro fark vardi.
Hareketsizliktendir cnm aksamlari yuruyus yap gunduz evde is cikar kendine ben oyle yapiyorumKızlar valla 80 kilo olmuşum bugün ilk dogumumda 82 ile dogurmustum
Ara ara dizlerimde bile ağrı oluyor.
Evdeyim hareketsizim diye mi şişiyorm bilmiyorum
İnanın sabah 2yumurta haşlayıp yufka ekmek ile peynir domates yedim süt içtim yarım yağlı
Akşam da 7gibi kurufasulye pilav karpuz biraz
Dikkat ediyorum şişiyorm bazen diyorum aman her türlü şişiyorm canımın istediğini de yiyeyim
75 le hamile kaldım 80 oldum yani daha kaç ay var
Hareketsizliktendir cnm aksamlari yuruyus yap gunduz evde is cikar kendine ben oyle yapiyorum
kızlar benim Sol kalçam çok fena ağrıyor üstüne oturamiyorum o derece.Neden olabilir hastaneye gitsm mi bilemedim
O ağrının sol kaburga versiyonunu yasiyorum. çozum arayisindayim halakızlar benim Sol kalçam çok fena ağrıyor üstüne oturamiyorum o derece.Neden olabilir hastaneye gitsm mi bilemedim
Ben Belçika’dayım hiçbir ülkede geçmeyin kontrolden demiyorlar bebekler bile geçiyor güvenlik kontrolünden, ama Türkiye’de avm’lerde geçmemeyi tercih ederdim.Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Evet o da ayni grup testlerden biri. Uc asagi bes yukari ayni seylere bakiliyor. Prena test icin de dr 3 ayri paket sunuyor mesela, istedigin detaya gore fiyat artiyor.Fetal dna ile NIPT ayni sey mi? Ben de NIPT icin kan verdim gecen hafta. Ikili testle arasinda sadece 10 euro fark vardi.
Kızlar bugün okula başladım eve geldim kahverengi akintim olmuş yarin dr a gideyim diyorum hic bu zamana kadar olmamıştı böyle bir durum yasayan var mı 13 + 4 üm
Sen nifty mi yaptirdin?Diger testlerin kapsamini cok bilmiyorum, bana yapilan testin kapsaminda sunlar var:
Doktorum direkt bunu yaptigi icin ve bana da yeterli göründügu icin cok fazla arastirmadim. Nifty yaptiran arkadaslar, sizde buna ek olarak baska nelere bakildi?
- Trizomi 21 (Down Sendromu)
- Trizomi 18 (Edwards Sendromu)
- Trizomi 13 (Patau Sendromu)
- X ve Y cinsiyet kromozomlarının hatalı dağılımı (Turner, Trizomi X, Klinefelter ve XYY Sendromu)
Evet kullanabiliyoruz. Ben doktoruma sordum. Bir arkadasimda kullanmisti hamileliginde.Hamilelerde kullanabiliyorsa kullanirim bende tabi :)
Benimki prena test, nifty yaptiran arkadaslardan biri daha fazla detaya bakiliyor yazmisti yanlis hatirlamiyorsam. Merak ettim baska nelere bakmislar diyeSen nifty mi yaptirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?