Kizim astim gecirmisti. Dra sormadan almiyim o zamanKizlar bu arada propolisle ilgili yazismalar gordum ufak bi bilgi geceyim, arıya alerjiniz varsa ya da ari ürünlerine, propolis de tehlikeli olabilir. Keza astim gecmisi olanlara da onerilmiyor. Ben astimdan dolayi kullanamadim hic bir zaman, aman bağışıklığı kuvvetlendireyim derken hasta etmeyin kendinizi, herhangi bi saglik sorununuz yoksa kullanin.
UstanbulGenoks ankarada mı peki? Siz hangi ildesiniz
30a yakin paramaetre var. Hormonal bozukluga bile bakiliyorDiger testlerin kapsamini cok bilmiyorum, bana yapilan testin kapsaminda sunlar var:
Doktorum direkt bunu yaptigi icin ve bana da yeterli göründügu icin cok fazla arastirmadim. Nifty yaptiran arkadaslar, sizde buna ek olarak baska nelere bakildi?
- Trizomi 21 (Down Sendromu)
- Trizomi 18 (Edwards Sendromu)
- Trizomi 13 (Patau Sendromu)
- X ve Y cinsiyet kromozomlarının hatalı dağılımı (Turner, Trizomi X, Klinefelter ve XYY Sendromu)
Anladim canim insallah tertemis haberler alirsinizBenimki prena test, nifty yaptiran arkadaslardan biri daha fazla detaya bakiliyor yazmisti yanlis hatirlamiyorsam. Merak ettim baska nelere bakmislar diye
Yengem drdan rapor alıp gecmedi.Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Hayır canım zaten sürekli dinleniyorum hiçbir hareket falan da yapmadım. sabah uyanmamla başladı.Yani ortapedi gitsen de film çekemez fiziksel muayene edip belki teşhis koyar ama ilaç vermez.
Belim çok ağrıyor diye gittim ödediğim parayla kaldım
Kadın doğum doktoruna danış
Olağan dışı bir şey yapmadıysan hamilelik den olabilir
NIPT'te bunlara ek olarak "additional findings" yani ek bulgular bakiliyor dendi ama ayrinti verilmedi. Ebe bunu soyle acikladi, mesela bazen bir anomali bulunuyor ama bu anomaly hakkinda pek bilimsel veri olmadigi icin pek bi aciklama da yapilamiyor. Hatta bu ek bulgulari ogrenmek istemiyorum diyebiliyorsun bosuna evham yapmamak icin. Cunku hem cok cok dusuk oranda, hem de ciksa da nasil bir mudahale edilecek bilinmiyor olabilir. Ben hepsini ogrenmek istiyorum dedim kismet... Iki hafta icinde cikar dendi, heyecanla bekliyorum.Diger testlerin kapsamini cok bilmiyorum, bana yapilan testin kapsaminda sunlar var:
Doktorum direkt bunu yaptigi icin ve bana da yeterli göründügu icin cok fazla arastirmadim. Nifty yaptiran arkadaslar, sizde buna ek olarak baska nelere bakildi?
- Trizomi 21 (Down Sendromu)
- Trizomi 18 (Edwards Sendromu)
- Trizomi 13 (Patau Sendromu)
- X ve Y cinsiyet kromozomlarının hatalı dağılımı (Turner, Trizomi X, Klinefelter ve XYY Sendromu)
bana doktorum 10. haftada erkeğe benziyor ama üç hafta sonraki kontrolde netleşir dedi... kızsa erken olabilir ama erkekse görürsün benceKizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
Herkese günaydınKizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
Benim göstermedi canım. Ne yaptıysak olmadı. Bende artık pek takmıyorum. Nezaman canı göstermek isterse ozaman görürüzKizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
Çocuğun pozisyonuna da bagli canim biraz. Dun benimki kordonu sıkı sıkı bacak arasına almıştı, dr cok ugrasti ama emin olamadi. 12 +5tim dün gittiğimde.Kizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
Sizin cinsiyet belli oldu muDecavit, ferrum hausman fort, d vitamini icin bir damla. Omega 3 vermemis bende soramadim o anda. Balik yemege caliscam haftada iki kez yiyemezsem omega 3te isticem
Bana söylememişti 14te canım belli değildi yani. Bebeğin pozisyonuna göre belki görebilir.Kizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
Cinsiyeti soyliceklermi benim doktoruma gondrriceklermisNIPT'te bunlara ek olarak "additional findings" yani ek bulgular bakiliyor dendi ama ayrinti verilmedi. Ebe bunu soyle acikladi, mesela bazen bir anomali bulunuyor ama bu anomaly hakkinda pek bilimsel veri olmadigi icin pek bi aciklama da yapilamiyor. Hatta bu ek bulgulari ogrenmek istemiyorum diyebiliyorsun bosuna evham yapmamak icin. Cunku hem cok cok dusuk oranda, hem de ciksa da nasil bir mudahale edilecek bilinmiyor olabilir. Ben hepsini ogrenmek istiyorum dedim kismet... Iki hafta icinde cikar dendi, heyecanla bekliyorum.
Ya evet aslinda cinsiyet ogreniyolarmis bu testle ama burda (Hollanda) soylemiyolar sonucu neden bilmiyorum. Ultrasonu beklicem o yuzden. Ilk bebegim oldugu icin erkek kiz farketmez diyorum ama gonlumden kiz geciyoCinsiyeti soyliceklermi benim doktoruma gondrriceklermis
liste yapan arkadaşlar yardımcı olsa iyi olacaktı benim gibi ilk doğumu olanlar içinYa ben bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum ama bir başlarsam duramam biliyorum tabi daha cinsiyette belli değilbir de bebişler tam baharda gelcek ya neler almayı planlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?