2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bu arada propolisle ilgili yazismalar gordum ufak bi bilgi geceyim, arıya alerjiniz varsa ya da ari ürünlerine, propolis de tehlikeli olabilir. Keza astim gecmisi olanlara da onerilmiyor. Ben astimdan dolayi kullanamadim hic bir zaman, aman bağışıklığı kuvvetlendireyim derken hasta etmeyin kendinizi, herhangi bi saglik sorununuz yoksa kullanin.

Kizim astim gecirmisti. Dra sormadan almiyim o zaman

30a yakin paramaetre var. Hormonal bozukluga bile bakiliyor

Yengem drdan rapor alıp gecmedi.

Hayır canım zaten sürekli dinleniyorum hiçbir hareket falan da yapmadım. sabah uyanmamla başladı.
En iyisi ben kendi doktorumla konuşayım ne diyecek.

NIPT'te bunlara ek olarak "additional findings" yani ek bulgular bakiliyor dendi ama ayrinti verilmedi. Ebe bunu soyle acikladi, mesela bazen bir anomali bulunuyor ama bu anomaly hakkinda pek bilimsel veri olmadigi icin pek bi aciklama da yapilamiyor. Hatta bu ek bulgulari ogrenmek istemiyorum diyebiliyorsun bosuna evham yapmamak icin. Cunku hem cok cok dusuk oranda, hem de ciksa da nasil bir mudahale edilecek bilinmiyor olabilir. Ben hepsini ogrenmek istiyorum dedim kismet... Iki hafta icinde cikar dendi, heyecanla bekliyorum.

Kizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
bana doktorum 10. haftada erkeğe benziyor ama üç hafta sonraki kontrolde netleşir dedi... kızsa erken olabilir ama erkekse görürsün bence

Kizlar 14. haftada olup cinsiyet gorulemeyen var mi? Tam 14 hafta doldugu zamana randevu aldim acaba erken mi diyorum cinsiyet gormek icin.
Benim göstermedi canım. Ne yaptıysak olmadı. Bende artık pek takmıyorum. Nezaman canı göstermek isterse ozaman görürüz

Çocuğun pozisyonuna da bagli canim biraz. Dun benimki kordonu sıkı sıkı bacak arasına almıştı, dr cok ugrasti ama emin olamadi. 12 +5tim dün gittiğimde.

Cinsiyeti soyliceklermi benim doktoruma gondrriceklermis

Ya ben bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum ama bir başlarsam duramam biliyorum tabi daha cinsiyette belli değil bir de bebişler tam baharda gelcek ya neler almayı planlıyorsunuz?

Ya ben bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum ama bir başlarsam duramam biliyorum tabi daha cinsiyette belli değil bir de bebişler tam baharda gelcek ya neler almayı planlıyorsunuz?
liste yapan arkadaşlar yardımcı olsa iyi olacaktı benim gibi ilk doğumu olanlar için hiç bi fikrim yok benimde .bebek arabası biberon gibi demirbaşlar haricinde yine Mart Bebişi olacağı için bizimkilere uzun kollu bady zıbınfalan alınır Belki şişme&örme yelek hırka alınabilir ama mont gibi çok kalın şeylere ilk zamanlar ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Zaten çok hızlı büyüyecek yaz gelmiş olacak o zaman da yazlık şeyler alınır Alışveriş için hepimiz heyecanlıyız ama doğum kilosuna göre de almak lazım. Çok miniş yada daha iri bir bebeğimiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…