2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar moralim sifir (
Doktorum fetal dna oneririm dedi. Riskin olmasi kesin tani degildir dedi ama napiyim aklim durdu
Papp-A#1.45 10.09.2019
1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL (PKT)
YAŞ RİSKİ 1:244

T.21 1:266

T.18-13 RİSKİ 1:96176
RİSKLİ BÖLGE
BETA-HCG, SERBEST#141.2

Ya ben bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum ama bir başlarsam duramam biliyorum tabi daha cinsiyette belli değil bir de bebişler tam baharda gelcek ya neler almayı planlıyorsunuz?
Evet gerçekten insanın sürekli birşeyler alası geliyor ben bir kaç birşey aldım ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. Mart ayı soğuk olur diye düşünüyorum o yüzden biraz daha uzun kollu tarzı şeyler alırım heralde. Yeni doğan kıyafetleri de uzun kollu oluyor sanırım. Ama onlar en fazla 1 ay mı olur acaba Kuzenimin dün bebeği 3900, 57 cm doğdu. Aldıkları yeni doğan kıyafetleri olmamış Biraz büyük birşey giydirmişler tam olmuştu hahahaha

Kızlar pisikolojik olarak hiç iyi degilim. 13+3 teyim fakat perşembe den bu yana ara ara kanamalarim sonrasında kahve lekelenmelerim oluyor. Doktor bebek iyi olabilir böyle seyler dedi sadece ama ben çok endişe ediyorum. Her lavaboya çıktığımda basimdan kaynar sular iniyor. Aranızda böyle bir durumda olan var mi

o yüzden tahmini doğum kilosunu öğrenip almak en mantıklısı sanırım

fetal dna yaptırın bencede. Bu stres sizi yorar

Muallaktayız vallahi ya

benim de hep oluyor lekelenmem ama doktor bebekten kaynaklı değil senden kaynaklı dedi, rahim ağzında bir yara olabilir vs rahim büyüdükçe onu tetikleyebilir. bebek gayet iyi dedi. şarıl şarıl ve kıpkırmızı gelmediği sürece adet gibi olmadığı sürece korkma dedi canım

ben bu ikili test sonuçlarından giç bir şey anlamıyorum ya ense kalınlığı ve burun kemiği için ne dedi doktor bence onlar daha önemli canım

Maşallah 57 cm ay bilemiyorum ki cinsiyet belli olsa bari zıbın falan alırım

Sen icini ferah tut canım.onemli birsey olsa dr un soylerdi zaten sen olumlu dusunki vucuduna olumlu yansisin

Gunaydin kizlar alincaklari konusmussunuz ,benim ikinci bebegim olucaka ama bende cok heycanliyim alisveris icin henuz birseyler almadim kisin pek mevsimlik urunlwr satılmadığı icin bence simdiden alabilirsiniz ic zibinlari en cok kullanilan ve lazim olan bence kirlenmese bile hergun hijyen icin ben ustunu degistirmistim uzun kollu ic zibinlarindan 3lu paketlerden 2 -3paket ,ayni sekilde kisa kolluda almistim uuzunlari uzerine ince bi hirkaylada kullanabildigim icin cok rahat oldu.
Ust giysisi olarakta tek parcali olanlar cok rahatti kipirdanirken baskalari kucaklarken beli acildi ayagi acildi diye aklimda kalmamisti giydirmeside iyiydi 2 3 cesitte battaniye biri kalin olsa yeterli ayrica kucuk agiz mendilleri,muslin örtüler ,bebek coraplari ilk basta sık kullanilanlar bence insallah isinize yarar ve bolca bebek bezi indirimde oldukca alinabilir

Herkese slm Kızlar kaç gündür okuyamıyorum kızım 1 e başladı bırakıp gelemiyorum korkuyorum ama alışmam gerek.
Herkesler iyidir inşallah..
okul başlayalı uyum süreci falan sürekli ayakta hareket halindeyim ağrılarım da oluyor eve zor atıyorum kendimi.
Rabbim hepimizin tüm hamişlerin yardımcısı olsun.
Rabbim kalbinizden gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin

Nekadarlik hamilesiniz?

Ya evet aslinda cinsiyet ogreniyolarmis bu testle ama burda (Hollanda) soylemiyolar sonucu neden bilmiyorum. Ultrasonu beklicem o yuzden. Ilk bebegim oldugu icin erkek kiz farketmez diyorum ama gonlumden kiz geciyo
Benmde kiz geciyor cnm ama doktorum yuzde 60 erkek dedi

Canım benim bir haftadır oluyor kahve lekelerim. Bende şuanda 14+1 deyim. 3 hafta progestan iğne vurulucam. Cımartesi 3 tüp aynı anda vurdurdu doktorum. Ben de senin gibiyim. Raporda verdi. Dinleniyorum evdeyim şuan.

Bebegin iyiyse kendini üzme canım, bol bol dinlen aşırı bi kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah.

Hayır canım zaten sürekli dinleniyorum hiçbir hareket falan da yapmadım. sabah uyanmamla başladı.
En iyisi ben kendi doktorumla konuşayım ne diyecek.

Benimde öyle oldu canım
Hiçbir yokken bel ağrısı başladı üzerime kaldı ama bi sebebi olabilir tek klima
Kliman vardı yatak odasına o çarptı diye düşünüyorum
Dediğim gibi ortapedi gittim hiçbir şey vermedi belki kas gevşetici ile geçerdi ama 40 gün geçti geçmiyor doğumda beni zorlayacak diye korkuyorum
Umarim tez zamanda şifa buluruz

Reactions: Eva
Bebegin iyiyse kendini üzme canım, bol bol dinlen aşırı bi kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah.
Bir kac gün araliklar ile birden bire kırmızı kanama oluyor sonra durup kahve lekelenme şeklinde devam ediyor. Perşembe gününden beri öyle. Ve ara ara hafif sancilarim oluyor adet sancısı gibi

Ya evet aslinda cinsiyet ogreniyolarmis bu testle ama burda (Hollanda) soylemiyolar sonucu neden bilmiyorum. Ultrasonu beklicem o yuzden. Ilk bebegim oldugu icin erkek kiz farketmez diyorum ama gonlumden kiz geciyo
Almanyada da 15. Haftadan once soylemeleri yasakmis ultrasonda gorseler bile. Belki sizin orda da benzer durum vardir. Eger soylerseler ve farkli cinsiyet çıkarsa insanlar doktora o zamana kadar bebek alisverisine yaptigi masraf icin dava acabiliyormus. benim dr gerci bariz ugrasti gormek icin, test sonucunda da soyleyecek cinsiyeti, hemen telefon acarim gelince dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…