Papp-A# | 1.45 | 10.09.2019 | ||||
1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL (PKT) YAŞ RİSKİ 1:244 T.21 1:266 T.18-13 RİSKİ 1:96176 | RİSKLİ BÖLGE | |||||
BETA-HCG, SERBEST# | 141.2 |
Evet gerçekten insanın sürekli birşeyler alası geliyorYa ben bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum ama bir başlarsam duramam biliyorum tabi daha cinsiyette belli değilbir de bebişler tam baharda gelcek ya neler almayı planlıyorsunuz?
o yüzden tahmini doğum kilosunu öğrenip almak en mantıklısı sanırımEvet gerçekten insanın sürekli birşeyler alası geliyorben bir kaç birşey aldım ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. Mart ayı soğuk olur diye düşünüyorum o yüzden biraz daha uzun kollu tarzı şeyler alırım heralde. Yeni doğan kıyafetleri de uzun kollu oluyor sanırım. Ama onlar en fazla 1 ay mı olur acaba Kuzenimin dün bebeği 3900, 57 cm doğdu. Aldıkları yeni doğan kıyafetleri olmamış Biraz büyük birşey giydirmişler tam olmuştu hahahaha
fetal dna yaptırın bencede. Bu stres sizi yorarKizlar moralim sifir(
Doktorum fetal dna oneririm dedi. Riskin olmasi kesin tani degildir dedi ama napiyim aklim durdu
Papp-A# 1.45 10.09.2019 1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL (PKT)
YAŞ RİSKİ 1:244
T.21 1:266
T.18-13 RİSKİ 1:96176RİSKLİ BÖLGE BETA-HCG, SERBEST# 141.2
Muallaktayız vallahi yaliste yapan arkadaşlar yardımcı olsa iyi olacaktı benim gibi ilk doğumu olanlar içinhiç bi fikrim yok benimde .bebek arabası biberon gibi demirbaşlar haricinde yine Mart Bebişi olacağı için bizimkilere uzun kollu bady zıbınfalan alınır Belki şişme&örme yelek hırka alınabilir ama mont gibi çok kalın şeylere ilk zamanlar ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Zaten çok hızlı büyüyecek yaz gelmiş olacak o zaman da yazlık şeyler alınır Alışveriş için hepimiz heyecanlıyız ama doğum kilosuna göre de almak lazım. Çok miniş yada daha iri bir bebeğimiz olabilir
benim de hep oluyor lekelenmem ama doktor bebekten kaynaklı değil senden kaynaklı dedi, rahim ağzında bir yara olabilir vs rahim büyüdükçe onu tetikleyebilir. bebek gayet iyi dedi. şarıl şarıl ve kıpkırmızı gelmediği sürece adet gibi olmadığı sürece korkma dedi canımKızlar pisikolojik olarak hiç iyi degilim. 13+3 teyim fakat perşembe den bu yana ara ara kanamalarim sonrasında kahve lekelenmelerim oluyor. Doktor bebek iyi olabilir böyle seyler dedi sadece ama ben çok endişe ediyorum. Her lavaboya çıktığımda basimdan kaynar sular iniyor. Aranızda böyle bir durumda olan var mi
ben bu ikili test sonuçlarından giç bir şey anlamıyorum yaKizlar moralim sifir(
Doktorum fetal dna oneririm dedi. Riskin olmasi kesin tani degildir dedi ama napiyim aklim durdu
Papp-A# 1.45 10.09.2019 1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL (PKT)
YAŞ RİSKİ 1:244
T.21 1:266
T.18-13 RİSKİ 1:96176RİSKLİ BÖLGE BETA-HCG, SERBEST# 141.2
Maşallah 57 cmEvet gerçekten insanın sürekli birşeyler alası geliyorben bir kaç birşey aldım ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. Mart ayı soğuk olur diye düşünüyorum o yüzden biraz daha uzun kollu tarzı şeyler alırım heralde. Yeni doğan kıyafetleri de uzun kollu oluyor sanırım. Ama onlar en fazla 1 ay mı olur acaba Kuzenimin dün bebeği 3900, 57 cm doğdu. Aldıkları yeni doğan kıyafetleri olmamış Biraz büyük birşey giydirmişler tam olmuştu hahahaha
Sen icini ferah tut canım.onemli birsey olsa dr un soylerdi zaten sen olumlu dusunki vucuduna olumlu yansisinKızlar pisikolojik olarak hiç iyi degilim. 13+3 teyim fakat perşembe den bu yana ara ara kanamalarim sonrasında kahve lekelenmelerim oluyor. Doktor bebek iyi olabilir böyle seyler dedi sadece ama ben çok endişe ediyorum. Her lavaboya çıktığımda basimdan kaynar sular iniyor. Aranızda böyle bir durumda olan var mi
Ben belli olmadan beyaz zıbınlardan almıştım nasıl olsa ikisi de kullanır diyeMaşallah 57 cmay bilemiyorum ki cinsiyet belli olsa bari zıbın falan alırım
Nekadarlik hamilesiniz?Kızlar valla 80 kilo olmuşum bugün ilk dogumumda 82 ile dogurmustum
Ara ara dizlerimde bile ağrı oluyor.
Evdeyim hareketsizim diye mi şişiyorm bilmiyorum
İnanın sabah 2yumurta haşlayıp yufka ekmek ile peynir domates yedim süt içtim yarım yağlı
Akşam da 7gibi kurufasulye pilav karpuz biraz
Dikkat ediyorum şişiyorm bazen diyorum aman her türlü şişiyorm canımın istediğini de yiyeyim
75 le hamile kaldım 80 oldum yani daha kaç ay var
Benmde kiz geciyor cnm ama doktorum yuzde 60 erkek dediYa evet aslinda cinsiyet ogreniyolarmis bu testle ama burda (Hollanda) soylemiyolar sonucu neden bilmiyorum. Ultrasonu beklicem o yuzden. Ilk bebegim oldugu icin erkek kiz farketmez diyorum ama gonlumden kiz geciyo
Canım benim bir haftadır oluyor kahve lekelerim. Bende şuanda 14+1 deyim. 3 hafta progestan iğne vurulucam. Cımartesi 3 tüp aynı anda vurdurdu doktorum. Ben de senin gibiyim. Raporda verdi. Dinleniyorum evdeyim şuan.Kızlar pisikolojik olarak hiç iyi degilim. 13+3 teyim fakat perşembe den bu yana ara ara kanamalarim sonrasında kahve lekelenmelerim oluyor. Doktor bebek iyi olabilir böyle seyler dedi sadece ama ben çok endişe ediyorum. Her lavaboya çıktığımda basimdan kaynar sular iniyor. Aranızda böyle bir durumda olan var mi
Bebegin iyiyse kendini üzme canım, bol bol dinlen aşırı bi kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah.Kızlar pisikolojik olarak hiç iyi degilim. 13+3 teyim fakat perşembe den bu yana ara ara kanamalarim sonrasında kahve lekelenmelerim oluyor. Doktor bebek iyi olabilir böyle seyler dedi sadece ama ben çok endişe ediyorum. Her lavaboya çıktığımda basimdan kaynar sular iniyor. Aranızda böyle bir durumda olan var mi
Hayır canım zaten sürekli dinleniyorum hiçbir hareket falan da yapmadım. sabah uyanmamla başladı.
En iyisi ben kendi doktorumla konuşayım ne diyecek.
Bir kac gün araliklar ile birden bire kırmızı kanama oluyor sonra durup kahve lekelenme şeklinde devam ediyor. Perşembe gününden beri öyle. Ve ara ara hafif sancilarim oluyor adet sancısı gibiBebegin iyiyse kendini üzme canım, bol bol dinlen aşırı bi kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah.
Almanyada da 15. Haftadan once soylemeleri yasakmis ultrasonda gorseler bile. Belki sizin orda da benzer durum vardir. Eger soylerseler ve farkli cinsiyet çıkarsa insanlar doktora o zamana kadar bebek alisverisine yaptigi masraf icin dava acabiliyormus.Ya evet aslinda cinsiyet ogreniyolarmis bu testle ama burda (Hollanda) soylemiyolar sonucu neden bilmiyorum. Ultrasonu beklicem o yuzden. Ilk bebegim oldugu icin erkek kiz farketmez diyorum ama gonlumden kiz geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?