Canım ben uzun kollu almayı planlıyorum 2 3 tane ayaklı gerisini ayaksız alcam çünkü boy aniden uzayabiliyor ayaklardan olmaz sonraDeneyimli annelere bir şeyler sormak istiyorum
Kış bebeği olacakları için öncelikle zibinlarda kısa kollu mu daha çok kullanışlı oluyor uzun kollu mu
Aynı şekilde ayak kısmı patikli mi kullanışlı bacaksız olanlar mi
Aynen heyecanlı bir dönem daha geliyorMerhaba hanımlar ayyy alışveriş muhabbetleri başlamışsa en sevdigimmmmm.❤
Cnm ben de öğretmenim dün kahverengi lekelenmem oldu oturmaya çalış olmuyor ama kendini de düşünOkul başlayınca toplu olarak okudum herşeyi. Baya yorgun hissediyorum. Ayakta durmak çok kolay değilmiş. Bugün kalçamda bir ağrı oluştu inşallah geçicidir. Bu arada bebek hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ikinci gebeliğim bu haftalarda hissetmeye başlamam gerekiyormuş ama ben hissetmiyorum
Kendini yormaman gerekiyor ayakta kalmamaya özen göster fırsat buldukça otur ağır bir şey yapma sakın. Kendin çok hareketliysen hissetmemen normal canımOkul başlayınca toplu olarak okudum herşeyi. Baya yorgun hissediyorum. Ayakta durmak çok kolay değilmiş. Bugün kalçamda bir ağrı oluştu inşallah geçicidir. Bu arada bebek hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ikinci gebeliğim bu haftalarda hissetmeye başlamam gerekiyormuş ama ben hissetmiyorum
Bacaksiz cok siyriliyor. Patikli en guzeli kucukken :)) zibin olarak uzun kollu olmali bence. Ama önü yaz dusunulerek yari yariya uzun kollu kisa kollu alirim benDeneyimli annelere bir şeyler sormak istiyorum
Kış bebeği olacakları için öncelikle zibinlarda kısa kollu mu daha çok kullanışlı oluyor uzun kollu mu
Sen nifty mi yaptirdin?
2500 cnm biraz pazarlikla dustu o fiyataFiyat ne verdin cnm
Bir de firma? Bana 2700tl fiyat verdiler.
Bana da bunlari yazdilar
Ayni sanirim
'13,18,21 ve eşey(xy)kromozom anöplodileri'
Benim de riskim cikti ikilide. Kafayi yemek uzrreyim
Bana hic soylemediler. Zaten 6. Haftada ve 13. Haftada dinledim :))Kozlar internette birşey buldum. Bebeğin kalp atış hızına göre size cinsiyet tahmini yapıyor. Ultrasona gitdiğiniz tarih ve o günki kalp atış hızını yazmanız yeterli. Cinsiyeti belli olupta kalp atış hızını bilenler bir baksa. Gerçeklik payı varmı acaba. Site bu http://www.babybpm.com/ sonuçta bu Eki Görüntüle 2306139
Durumun el veriyorsa yaptie bunu ikili test cok yanlis cikiyor artik doktorlar direk bu testlwri yaptirtiyo zaten.Fiyat ne verdin cnm
Bana da bunlari yazdilar
Ayni sanirim
Sana da geçmiş olsun dikkat etmeliyiz tabi ama okul daha yeni başladı. Başlangıç zor oluyorCnm ben de öğretmenim dün kahverengi lekelenmem oldu oturmaya çalış olmuyor ama kendini de düşün
Kalp atisi nerde yaziyorKozlar internette birşey buldum. Bebeğin kalp atış hızına göre size cinsiyet tahmini yapıyor. Ultrasona gitdiğiniz tarih ve o günki kalp atış hızını yazmanız yeterli. Cinsiyeti belli olupta kalp atış hızını bilenler bir baksa. Gerçeklik payı varmı acaba. Site bu http://www.babybpm.com/ sonuçta bu Eki Görüntüle 2306139
Mart’ta doğacaklar havalar henüz ısınmamış olacak, ayrıca çok küçükler ilk başta uzun kollu ve patikli tulumlar kullanışlı oluyor. Bazı tulumlarda kolunda bir kat oluyor onu çevirince eldiven oluyor. Alırken dikkat edin cep gibi, onlar acayip kullanışlı. Çünkü tırnakları oluyor yüzlerini çiziyorlar, setlerin içinde eldiven de oluyor ama onlar sürekli çıkıyor ellerinden. 3. aydan sonra kısa kollu, şortlu tulumlar giyebilirler, tabi hava durumuna göre. Alırken süslü olan kıyafetlerdense rahat, pamuklu, yumuşak olanları tercih edin, işlemeli üzerinde kabartmalı süsler olan kıyafetler bebeğin cildini rahatsız eder. Çok fazla hastane çıkışı almayın, bebeğin kilosuna göre alın. Mesela benim oğlum büyük doğdu ve doğduktan sonra da çok çabuk büyüdü 1 ay sonra gelmedi tulumları. İnşallah Doğumdan sonra da burada oluruz, emzirme tecrübelerimizi de paylaşırız.Deneyimli annelere bir şeyler sormak istiyorum
İkili için üzülme, benim arkadaşımın çok riskli çıkmıştı ki yaşı da 35’in altındaydı bebek gayet sağlıklı doğdu. Ben fetal DNA testi yaptırıcam yarın, ben 35 üstüyüm. Sizin yaş kaç? Yaş riski arttırıyormuş.Fiyat ne verdin cnm
Bana da bunlari yazdilar
Ayni sanirim
İkili için üzülme, benim arkadaşımın çok riskli çıkmıştı ki yaşı da 35’in altındaydı bebek gayet sağlıklı doğdu. Ben fetal DNA testi yaptırıcam yarın, ben 35 üstüyüm. Sizin yaş kaç? Yaş riski arttırıyormuş.
Durumun el veriyorsa yaptie bunu ikili test cok yanlis cikiyor artik doktorlar direk bu testlwri yaptirtiyo zaten.
fetal dna yaptırın bencede. Bu stres sizi yorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?