- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Benim daha ilk olacak nasip olursa. Ama ben o duyguyu çok merak ediyorum. Nasıl bir acı çekiliyor onu çekmek istiyorumayy 2. dogumum daha mi kolay olur ki bilemedim korku var senin kacinci
İkili için üzülme, benim arkadaşımın çok riskli çıkmıştı ki yaşı da 35’in altındaydı bebek gayet sağlıklı doğdu. Ben fetal DNA testi yaptırıcam yarın, ben 35 üstüyüm. Sizin yaş kaç? Yaş riski arttırıyormuş.
Ben dusunuyorum en guzeli bence dogum sonrasi bebegimle daha rahat ilgilenirim diyr.tabii sartlar ne elverir bilemem bir de epidural istiyorum bakalimkizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum
Benim yanmami ve eksimemi nar aliyor cnm daha yarim saat once mide bulanti yanma eksime hepsi vardi su anda nar yiyorumBugün ne yesem mideme dokundu. Acaip bir yanma var resmen kaynıyorAğlıycam resmen yaa nasıl geçicek bu
Dikkat etmelisin Allah korusun meleklerimiziAnasınıfı öğretmeniyim, bugün gayri ihtiyari bir çocuğu kaldırıverdim hopp diyebazen hala unutuyorum hamile olduğumu Allahtan kasık ağrım falan olmadı hiç, yoksa doktorun kapısında yatardım
Nekadarlik hamilesiniz?
İstege bagli sezeryan var zatenya ic dış hemoroid var rica etsem sezeryan yapar mi normalde ikinmaktan iyice kötü oluyor da
Deneyimli annelere bir şeyler sormak istiyorum
Kış bebeği olacakları için öncelikle zibinlarda kısa kollu mu daha çok kullanışlı oluyor uzun kollu mu
Aynı şekilde ayak kısmı patikli mi kullanışlı bacaksız olanlar mi
aynen cnm nasipIkinci dogum daha kolay oluyo diyolar. Benimde ikinci bende biraz korkuyorum acikcasi. Ilkinde bende de hemoroid cikti bunda daha da büyür mu diye endiseleniyorum. En saglikli sekilde hepimiz kucaklarimiza aliriz ins. Iyi dusunelim iyi olsun..normal dogum kadar da guzel bisey yok tabi
Evet ikinci doğum daha kolaydı. Yani gittiğimde sancısız 8 cm açılmıştı. Ve sonrası biraz uzun sürdü. En ağır sancıyı yarım saat çektim çok şüküraynen cnm nasip
Ben ikili test yaptırmadım, ben de ilk çocuğumda ikili yaptırmıştım risk düşüktü. Bu sefer hiç yaptırmadım çünkü 35 yaşından sonra risk yüksek çıkıyormuş doktorum direk fetal dna testi yapalım dedi. Benim de muhtemelen ikili test sonucum riskli çıkacaktı. Üzme kendini, ense kalınlığı normal ve burun kemiği oluşmuşsa, riskin yaştan dolayı yüksek çıkmıştır. Ki benim o kadar çok ikili üçlü testi riski yüksek çıkıp sağlıklı bebeği olan tanıdığım var ki. Bunun için moralini bozma.Cok moralim bozuk aglamaktan basim catliyoben 35 yasimdayim cnm. Sen nereye yaptirican rakam ne? Ilk hamileligimde bakiyorm rakamlar cok iyi simdi dumur oldum, rabbim korktugumuza ugratmasin insallah
Canım ben bugün gidicem hastaneye doktorum bilgi verecek, ona göre karar vericem. Sonrasında yazarım.Nerde ve kaça yaptırıyorsunuz
Guzel haberlerini bekliyoruz.Slm kızlar yarın randevum var ikili test vs bakacak umarım ıyi olur heyecan var
Günaydın, hepsi görünüyor özeller dahil, e-nabız’dan.Günaydın kızlar. E-devletten tahlil sonuçlarına bakarken sadece devlet Hastanesi'nde yapılan sonuçlar mi gözüküyor. Özel hastanede yapılan tahlil sonuçları gözükmüyor mu.
Ohhho biz ne yapalım .17 kilo oglum var gunde en az 10 kere kaldiriyorumdur. Ilk sanırım o yüzden böyle evham yapıyorsunuz . geçen carşida yurumek istemedi . kucagima alip rahat 10 dk taşıdım .Dikkat etmeye calisiyorum ama cocuk olunca baska oluyormus . sizde telas etmeyin . birsey olmaz Allah in izniyleAnasınıfı öğretmeniyim, bugün gayri ihtiyari bir çocuğu kaldırıverdim hopp diyebazen hala unutuyorum hamile olduğumu Allahtan kasık ağrım falan olmadı hiç, yoksa doktorun kapısında yatardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?