2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ayy 2. dogumum daha mi kolay olur ki bilemedim korku var senin kacinci
Benim daha ilk olacak nasip olursa. Ama ben o duyguyu çok merak ediyorum. Nasıl bir acı çekiliyor onu çekmek istiyorum valla bilmiyorum ki 2.doğum kolay olur mu olabilir belki annemin 2. Ve 3. Daha zor olmuş ama kişiden kişiye göre değişir bence.

Nerde ve kaça yaptırıyorsunuz

kizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum
Ben dusunuyorum en guzeli bence dogum sonrasi bebegimle daha rahat ilgilenirim diyr.tabii sartlar ne elverir bilemem bir de epidural istiyorum bakalim

Anasınıfı öğretmeniyim, bugün gayri ihtiyari bir çocuğu kaldırıverdim hopp diye bazen hala unutuyorum hamile olduğumu Allahtan kasık ağrım falan olmadı hiç, yoksa doktorun kapısında yatardım

Klasik anne mantığı canım patikliler çocuk biraz uzayınca kasıyor çocuğu patiksiz daha rahat gibi istersen dize kadar çorap çek
Tabi patikli de kullanırsın yine hiç almamak değil

aynen cnm nasip

Cok moralim bozuk aglamaktan basim catliyo ben 35 yasimdayim cnm. Sen nereye yaptirican rakam ne? Ilk hamileligimde bakiyorm rakamlar cok iyi simdi dumur oldum, rabbim korktugumuza ugratmasin insallah
Ben ikili test yaptırmadım, ben de ilk çocuğumda ikili yaptırmıştım risk düşüktü. Bu sefer hiç yaptırmadım çünkü 35 yaşından sonra risk yüksek çıkıyormuş doktorum direk fetal dna testi yapalım dedi. Benim de muhtemelen ikili test sonucum riskli çıkacaktı. Üzme kendini, ense kalınlığı normal ve burun kemiği oluşmuşsa, riskin yaştan dolayı yüksek çıkmıştır. Ki benim o kadar çok ikili üçlü testi riski yüksek çıkıp sağlıklı bebeği olan tanıdığım var ki. Bunun için moralini bozma.

Günaydın kızlar. E-devletten tahlil sonuçlarına bakarken sadece devlet Hastanesi'nde yapılan sonuçlar mi gözüküyor. Özel hastanede yapılan tahlil sonuçları gözükmüyor mu.

Ohhho biz ne yapalım .17 kilo oglum var gunde en az 10 kere kaldiriyorumdur. Ilk sanırım o yüzden böyle evham yapıyorsunuz . geçen carşida yurumek istemedi . kucagima alip rahat 10 dk taşıdım .Dikkat etmeye calisiyorum ama cocuk olunca baska oluyormus . sizde telas etmeyin . birsey olmaz Allah in izniyle

14. Haftadayım karnımda seğirmeler hissediyordum bu ara hissedemedim pek bi sorun yoktur inşallah 1 hafta var kontrole aslında gitsem cinsiyet belli olur şuan beklemek çok zor geliyor ama off bilmiyorum o kadar bekledim 1 haftada geçer inşallah hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…