2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ilk hamileligimdeki rakamlardan kastim cute off degerleri hic bi soru isareti yoktu oldukca azdi risk. Tabi o zaman yas 27. Simdi 35.

Allah korktugumuza ugratmasin insallah

Fiyat ne verdin cnm
Bir de firma? Bana 2700tl fiyat verdiler.

Bana da bunlari yazdilar
Ayni sanirim

'13,18,21 ve eşey(xy)kromozom anöplodileri'

Benim de riskim cikti ikilide. Kafayi yemek uzrreyim
Ben yaptirmadim canim genlab yaptir dediler bana 3100 dü fiyati
Bide ben konuya hakim degilim okuyamadim neden kafayi yemek uzeresin hayrolsun

Ben yaptirmadim canim genlab yaptir dediler bana 3100 dü fiyati
Bide ben konuya hakim degilim okuyamadim neden kafayi yemek uzeresin hayrolsun

Cnm risk yuksek yaziyo. Devlete gittim adam usg bakti ozelin yaptigina erken yapilmis sanki yenileyelim dedi..bi yandan genetik lab ile gorustum. Ilk hamileligimde hic bir risk yokmus kagitlari buldum. Icim icimi yiyo . Insallah bi sikinti yoktur

Degrlerim:

Papp-A# 1.45

1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL (PKT)

YAŞ RİSKİ 1:244
T.21 1:266
T.18-13 RİSKİ 1:96176

RİSKLİ BÖLGE

BETA-HCG, SERBEST# 141.2

Kalbini ferah tut. Bol bol inşirah okj

Cok moralim bozuk aglamaktan basim catliyo ben 35 yasimdayim cnm. Sen nereye yaptirican rakam ne? Ilk hamileligimde bakiyorm rakamlar cok iyi simdi dumur oldum, rabbim korktugumuza ugratmasin insallah
cnm korkma benim bi ark in da yasindan dolayi yuksek cikmis amniyosentezde temiz çıktı cocugu da saglikli simdi ilkokul 3 e gecti

kizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum

Ultrasonda herhangi bir sorun yok dedi cnm.
Ultrasonda herhangi bir sıkıntı görmediyse doktorun kendini strese sokma bence canım. Ben bu testleri iyi bilmiyorum ama çok fazla doğtuluk payı olmadığını biliyorum. Sen çok takılma yani bence bebeğin gayet sağlıklı

Üzülme canim benim kuzenimin eşi az mı ağladı az kalsın aldırıcaktı down sendrom şüphesi yüzünden.Hatta bir test varmış yabancı ülkeye mi ne gönderiliyormuş onu yaptiricakti çok az bir zamani kalmişti aldirabilmesi içinde.Hatirladiğım kadariyla yaptirmadilar onu bebek sapasağlam birde o kadar güzel ki bakmaya kiyamazsin ☺

Hic anlamiyorum degerlerden malesef insallah birsey yoktur icini ferah tut canim

ayy 2. dogumum daha mi kolay olur ki bilemedim korku var senin kacinci
Ikinci dogum daha kolay oluyo diyolar. Benimde ikinci bende biraz korkuyorum acikcasi. Ilkinde bende de hemoroid cikti bunda daha da büyür mu diye endiseleniyorum. En saglikli sekilde hepimiz kucaklarimiza aliriz ins. Iyi dusunelim iyi olsun..normal dogum kadar da guzel bisey yok tabi

Fiyat ne verdin cnm
Bir de firma? Bana 2700tl fiyat verdiler.

Bana da bunlari yazdilar
Ayni sanirim

'13,18,21 ve eşey(xy)kromozom anöplodileri'

Benim de riskim cikti ikilide. Kafayi yemek uzrreyim
Yaşınız kaçtı hangi ilde ve neresi bu fiyatı verdi acaba? Benim yaş ileri bende yaptırmayı düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…