2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim ilk doğumum olacak kısmetse. Hemoroid derdi bende de var o yüzden hiç risk almayıp epidural yaptırsam diye düşünyorum. Fakat onunda ciddi riskleri var

Günaydın, hepsi görünüyor özeller dahil, e-nabız’dan.
Bende gözükmüyor. ikili test sonucum için bakiyorum. Ama maalesef yok. Hastaneyi aradım sonucunuz çıkmis dedi. Mail atmalarını istedim ama maalesef gonderemiyorlarmis gelip elden alabilirsiniz diyor. Cuma günkü doktor kontrolumu bekleyeceğim çaresiz.

ikili test sonucu rapor olarak zaten gözükmez. Görseniz bile bakılan iki hormon değerini görürsünüz .

Kuzenimin esinde de çok sorun yaşandı. 35 yas üstüydü. Son adet tarihini bilmediği gibi hamile kaldığını bilmeden dış tedavisi yaptırmıştı. İğneler antibiyotikler röntgen filmleri. Aklınıza ne gelirse. Sonra kürtaj yapılacak dediler. Farmakoloji çocuğun bir şeyi yok dedi. Tam rahat nefes almışlardı ki ikili test yüksek risk çıktı. Ağlamaktan helak oldu kız. Amniyosentez yaptırdılar meğerse ikili test erken yapılmış. Bu sefer de kalbinde bozukluk var dediler. Ayrıntılı ultrason ve ekg gibi bir şey yapıldı bebeğe orda da sorun çıkmadı. Sapasağlam bebeğe defalarca hasta dediler. Bu gün yarin doğuracak. Su anda hiç bir sorun yok. Zamanı com önemliymiş bu testlerin

Ultrasonda herhangi bir sorun yok dedi cnm.
bence önemli olan ultrason canım, hiç sıkma canını. hatta biz doktorumuz uygun görürse ultrason normalse eğer kan testi yaptırmayı bile düşünmüyoruz çünkü durduk yerde riskli diyorlar bebekler gayet sağlıklı doğuyor. hiç strese sokma kendini

Evet benim ilk. Ben de hep kendimi ikinci çocuğu olan anneler var diye teskin ediyorum vallahi. Haklısınız. İlk gebeliğim diye de biraz korkuyorum. Ama mesajınız rahatlattı beni, teşekkür ederim

Selamünaleyküm 12.haftama grdm bugün dün birden başım gözüme vurdu gözüm disimr vurdu bugünde belimle kalçam agriyo minoset yazdi doktor kullanan varmı minoset

Ben 14+1im doktorada ne zaman gidebilecegim belli degil en geç beb ogrencem galiba

Evet benim ilk. Ben de hep kendimi ikinci çocuğu olan anneler var diye teskin ediyorum vallahi. Haklısınız. İlk gebeliğim diye de biraz korkuyorum. Ama mesajınız rahatlattı beni, teşekkür ederim ❤❤❤
Bende 11 kg kizimi surekli kaldiriyorum. Hele hastanede anam ağladı. Allaha emanetler

Canım patiksizler daha kullanışlı fakat ilk bebeğin iş haliyle heves edip alacaksın ilk dönem kıyafetlerimi abartmadan al zıbınlara gelecek olursa çıtçıtlı badileri diyorsun galiba onlarında mesala 5adet boy boy al haliyle çişi çıkıyor veya terliyor onlarında özellikle kafa kısmı geniş veya çıtçıtlı tercih et tabi henüz erken ben 30hafyadan önce bişey almayı pek düşünmüyorum tabi bir iki parça alınır çünkü benim 12ve 10yaşında iki kuzum var onlar benden hevesli

Kizlar doktrdan cktimda simdi bisey sormak istiyorum tsh si dusuk cikan var mi ? Sanki benim ilk hamileligm de de dusmustu ama doktor yinede bi endokrine gorun dedi :/

Arkadaşlar 12. Haftama giricem yarın tartıldım sadece 1 kilo almışım normal mi sağlıklı besleniyorum çok aşırı yemiyorum az az sıklıkla yiyorum .

Arkadaşlar 12. Haftama giricem yarın tartıldım sadece 1 kilo almışım normal mi sağlıklı besleniyorum çok aşırı yemiyorum az az sıklıkla yiyorum .
kusmam mide buluntım olmamasına rağmen ben hiç kilo almadım. bende merak ettim açıkçası neden almadığımı

ne güzel işte ben 12. haftama kadar 3 kilo aldım ve bu beni rahatsız etti ilk aylar az almak hatta hiç almamak iyidir.

Selamünaleyküm 12.haftama grdm bugün dün birden başım gözüme vurdu gözüm disimr vurdu bugünde belimle kalçam agriyo minoset yazdi doktor kullanan varmı minoset
minoset ve parol kullanılabiliyormuş canım . Ben parol kullanmıştım. Zaten doktorun yazmış , dediği şekilde kullanmanda sakınca yoktur.

12+2 yim ben de1,5 kg aldım. İkiz bebek bekliyorum. Doktor bebeklerin beslenmesi önemli kilo almak değil dedi. Bebeğin haftana uyumlu gelişiyorsa güzel besleniyorsun demektir. çok kilo almak fayda değil zarar getirir bence

Arkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuz ben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…