Ben ilk öğrendiğim hafta ihtiyaç listesini çıkardımben henüz araştırma aşamasındayım . Daha erken diye düşünüyorum
bebişimin şu an sadece zıbını ve iki minik çorabı var cinsiyetini öğrendikten sonra ufak tefek bir şeyler alırım sanırım çok beğendiğim kıyafetler olabilir onun haricinde tüm alışverişini 7. ayda yapmayı düşünüyorum inşallah şu an kumbara yaptık yavruma para biriktiriyoruzArkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuzben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da
bebişimin şu an sadece zıbını ve iki minik çorabı var cinsiyetini öğrendikten sonra ufak tefek bir şeyler alırım sanırım çok beğendiğim kıyafetler olabilir onun haricinde tüm alışverişini 7. ayda yapmayı düşünüyorum inşallah şu an kumbara yaptık yavruma para biriktiriyoruz
Ben biberon suluk ateş ölçer göğüs pompası emzik falan aldım eşime kalsa şimdiden herşeyi halledicez ben bekleyelm diyorum ama alıyoruz yavaştan sonradan zorlar biranda diyeArkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuzben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da
Tesekkur ederim canım bende korktum kilo almıyorum diye :)))12+2 yim ben de1,5 kg aldım. İkiz bebek bekliyorum. Doktor bebeklerin beslenmesi önemli kilo almak değil dedi. Bebeğin haftana uyumlu gelişiyorsa güzel besleniyorsun demektir. çok kilo almak fayda değil zarar getirir bence
çok hevesli oluyor insan :) ama şu an sabrediyorum merakla doktor günümü bekliyorum inşallah bebeğim iyidir kaç haftalık bebeğinizEvet tabii cinsiyetlerini öğrenmek gerekiyor alışveriş içinBen de unisex desenlerde patikli pijamalar falan alıyorum oyalanayım diye
Demekki normal canım bende çok az almışım tam 1 kilo bile değilkusmam mide buluntım olmamasına rağmen ben hiç kilo almadım. bende merak ettim açıkçası neden almadığımı
babalar çok daha hevesli maşallah :) benim eşim de test pozitif çıktığında bebek arabası ve araç içi koltuk bakıyordu nerdeyse alacaktı zor tuttum şu an biraz daha sakinBen biberon suluk ateş ölçer göğüs pompası emzik falan aldım eşime kalsa şimdiden herşeyi halledicez ben bekleyelm diyorum ama alıyoruz yavaştan sonradan zorlar biranda diye
Inşallah canım bende korktum acaba bende mi sorun var diyene güzel işte ben 12. haftama kadar 3 kilo aldım ve bu beni rahatsız ettiilk aylar az almak hatta hiç almamak iyidir.
Zor olabilir 7. Ay eltim de o aylara bırakmıştı çok zorlandı sıkıntı oldu baya. Simdi bana 6 aya kadar halledin bitirin sonra kendini bebek konusunda geliştirmeye başlarsn oturduğun yerde kitap okuyarak dinlenerek kafan rahat bişekilde diyorlar. Eşimde korkudan ufaktan başladı ama kıyafetleri falan almak için beklicem cinsiyet netleşssin 5 aya kadar ozaman alırız inşaallahbebişimin şu an sadece zıbını ve iki minik çorabı var cinsiyetini öğrendikten sonra ufak tefek bir şeyler alırım sanırım çok beğendiğim kıyafetler olabilir onun haricinde tüm alışverişini 7. ayda yapmayı düşünüyorum inşallah şu an kumbara yaptık yavruma para biriktiriyoruz
Kesinlikle çok bekledi uğraştık çocuk için şimdi hevesine hak veriyorum benden daha heveslibabalar çok daha hevesli maşallah :) benim eşim de test pozitif çıktığında bebek arabası ve araç içi koltuk bakıyordu nerdeyse alacaktı zor tuttum şu an biraz daha sakin
Plus değil dimi. Ben kullanıyorum migrenim var tutunca ama fayda etmiyor tabiSelamünaleyküm 12.haftama grdm bugün dün birden başım gözüme vurdu gözüm disimr vurdu bugünde belimle kalçam agriyo minoset yazdi doktor kullanan varmı minoset
Canım ben de 14+1 im ve 1 kilo aldım sadece :)Tesekkur ederim canım bende korktum kilo almıyorum diye :)))
yaaa ablam iki hamileliğinde de 7 aylıkken yapmıştı alışverişini çok hareketli kıpır kıpır bir hamileydi tabi ben öyle olur muyum bilmiyorum ama bakalımm :)Zor olabilir 7. Ay eltim de o aylara bırakmıştı çok zorlandı sıkıntı oldu baya. Simdi bana 6 aya kadar halledin bitirin sonra kendini bebek konusunda geliştirmeye başlarsn oturduğun yerde kitap okuyarak dinlenerek kafan rahat bişekilde diyorlar. Eşimde korkudan ufaktan başladı ama kıyafetleri falan almak için beklicem cinsiyet netleşssin 5 aya kadar ozaman alırız inşaallah
Kesinlikle çok bekledi uğraştık çocuk için şimdi hevesine hak veriyorum benden daha hevesli
İşte bu yüzden ikili testi yaptırmak istemiyorum yanılma payı çok fazla hamilelik zehir olurKizlar moralim sifir(
Doktorum fetal dna oneririm dedi. Riskin olmasi kesin tani degildir dedi ama napiyim aklim durdu
Papp-A# 1.45 10.09.2019 1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL (PKT)
YAŞ RİSKİ 1:244
T.21 1:266
T.18-13 RİSKİ 1:96176RİSKLİ BÖLGE BETA-HCG, SERBEST# 141.2
Ben 30.haftamda yapmaya baslicam erken dahaArkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuzben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da
Herkes farklı oluyor tabi ama riske atmamak lazm :)yaaa ablam iki hamileliğinde de 7 aylıkken yapmıştı alışverişini çok hareketli kıpır kıpır bir hamileydi tabi ben öyle olur muyum bilmiyorum ama bakalımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?