2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlarrr merhaba cinsiyeti öğrenen arkadaşlar doğum tarihini gün ay yıl ve son adet tarihini ve bebeğinin cinsiyetini yazabilir mi çin takvimi kimlerde tutuyor merak ettim açıkçası

Arkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuz ben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da
bebişimin şu an sadece zıbını ve iki minik çorabı var cinsiyetini öğrendikten sonra ufak tefek bir şeyler alırım sanırım çok beğendiğim kıyafetler olabilir onun haricinde tüm alışverişini 7. ayda yapmayı düşünüyorum inşallah şu an kumbara yaptık yavruma para biriktiriyoruz

Evet tabii cinsiyetlerini öğrenmek gerekiyor alışveriş için Ben de unisex desenlerde patikli pijamalar falan alıyorum oyalanayım diye

Arkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuz ben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da
Ben biberon suluk ateş ölçer göğüs pompası emzik falan aldım eşime kalsa şimdiden herşeyi halledicez ben bekleyelm diyorum ama alıyoruz yavaştan sonradan zorlar biranda diye

Tesekkur ederim canım bende korktum kilo almıyorum diye :)))

Evet tabii cinsiyetlerini öğrenmek gerekiyor alışveriş için Ben de unisex desenlerde patikli pijamalar falan alıyorum oyalanayım diye
çok hevesli oluyor insan :) ama şu an sabrediyorum merakla doktor günümü bekliyorum inşallah bebeğim iyidir kaç haftalık bebeğiniz

Ben biberon suluk ateş ölçer göğüs pompası emzik falan aldım eşime kalsa şimdiden herşeyi halledicez ben bekleyelm diyorum ama alıyoruz yavaştan sonradan zorlar biranda diye
babalar çok daha hevesli maşallah :) benim eşim de test pozitif çıktığında bebek arabası ve araç içi koltuk bakıyordu nerdeyse alacaktı zor tuttum şu an biraz daha sakin

Zor olabilir 7. Ay eltim de o aylara bırakmıştı çok zorlandı sıkıntı oldu baya. Simdi bana 6 aya kadar halledin bitirin sonra kendini bebek konusunda geliştirmeye başlarsn oturduğun yerde kitap okuyarak dinlenerek kafan rahat bişekilde diyorlar. Eşimde korkudan ufaktan başladı ama kıyafetleri falan almak için beklicem cinsiyet netleşssin 5 aya kadar ozaman alırız inşaallah

babalar çok daha hevesli maşallah :) benim eşim de test pozitif çıktığında bebek arabası ve araç içi koltuk bakıyordu nerdeyse alacaktı zor tuttum şu an biraz daha sakin
Kesinlikle çok bekledi uğraştık çocuk için şimdi hevesine hak veriyorum benden daha hevesli

yaaa ablam iki hamileliğinde de 7 aylıkken yapmıştı alışverişini çok hareketli kıpır kıpır bir hamileydi tabi ben öyle olur muyum bilmiyorum ama bakalımm :)

Kızlar 2 kilo aldım şimdiden 62 ile transfer olmuştum gerçi transferden hemen 5-10 gün sonra adet olamadım falan diye sanırım 63-63.5 arası çıkıyodum ödemdir diyodum ama şuan 64 çıkıyorum

İşte bu yüzden ikili testi yaptırmak istemiyorum yanılma payı çok fazla hamilelik zehir olur

İnşaAllah buda yanılmışlardır
Kayınvalideme son oğluna down sendromlu demişler ama normal ve gayet sağlıklı doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…