2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum
Bi mani olmadkca her anne normal ister bence

Bende ilk kızımı normal doğurdum ozaman ne yaşıcağmı bilmediğim için hiç korku yoktu
Ama bunda biraz var sanki korku ama yinede düşünmemeye çalışıyorum Rabbim yardım ediyo inşaAllah su akar yolunu bulur

Babam hep der herşey olacağına varır ahmak kendini yorar o yüzden akışına bırakmaya çalışıyorum

yaaa ablam iki hamileliğinde de 7 aylıkken yapmıştı alışverişini çok hareketli kıpır kıpır bir hamileydi tabi ben öyle olur muyum bilmiyorum ama bakalımm :)

Karismak gibi olmasin kizlar ama 7.ay biraz gec degil mi Allah korusun sonuçta hersey olabilir erken dogum olsun yada kendimizle ilgili sorunlar canta hazir olmasa bile acil bi durumda herseyin evden kendi temizledigim hazirladigim sekilde gelmesi beni daha az strese sokar sanki o telasla insanin eli ayagina dolaniyor

Yas faktöründen olabilir mi canim ultrasondaki değerlerin nasildi

Gebelikte bas agrisi gercekten kötüymüs cok farkli evet plus
yanlız plus kullanmaman gerekir canım. Farkı ne diye soracak olursan onun içinde kafein var. Eğer kullandıysan yada doktorum yazdı kullanabilirim dersen çay kahve vs kafein içerecek şeylerden uzak dur ki fazla gelmesin ..

tabiki merak ediliyor ama sonradan değişmesindense geç öğrenmek iyidir. Bize de % 99 kız dedi ama belli mi olur bekliyoruz bir sonraki kontrolümüzü
Bize de %99 kız dedi eşim emzik ve küçük su biberonu almış pembe pembe . Bende biraz daha beklemeyi düşünüyodum kesinleşmesi için enazndan 15-16 haftalarda da kz derse başlarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…