Bi mani olmadkca her anne normal ister bencekizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum
Canım bana soğuk süt okadar iyi geliyo ki yudum yudum içiyorum çok rahatlatıyor mutlaka öneririmBugün ne yesem mideme dokundu. Acaip bir yanma var resmen kaynıyorAğlıycam resmen yaa nasıl geçicek bu
Teşekkür ederim canım bende deneyeceğim tekrar yandığı zaman.Canım bana soğuk süt okadar iyi geliyo ki yudum yudum içiyorum çok rahatlatıyor mutlaka öneririm
Plus olmadikca normal minoset kullanılıyor. Yinede cok almayinSelamünaleyküm 12.haftama grdm bugün dün birden başım gözüme vurdu gözüm disimr vurdu bugünde belimle kalçam agriyo minoset yazdi doktor kullanan varmı minoset
Bende 1 kg aldim. Zaten almamam lazim :) normaldieArkadaşlar 12. Haftama giricem yarın tartıldım sadece 1 kilo almışım normal mi sağlıklı besleniyorum çok aşırı yemiyorum az az sıklıkla yiyorum .
Aynen basta cok merak etmistim burda herkes soyledikce ama sonra dusundum kesin olsun net olsun :)olsun arkadaşım biz gidiyoruz da ne oluyor kesin bi şey diyemiyorlar daha
tabiki merak ediliyor ama sonradan değişmesindense geç öğrenmek iyidir. Bize de % 99 kız dedi ama belli mi olur bekliyoruz bir sonraki kontrolümüzüAynen basta cok merak etmistim burda herkes soyledikce ama sonra dusundum kesin olsun net olsun :)
Detaylida net soylenmeden ben inanmam :))tabiki merak ediliyor ama sonradan değişmesindense geç öğrenmek iyidir. Bize de % 99 kız dedi ama belli mi olur bekliyoruz bir sonraki kontrolümüzü
yaaa ablam iki hamileliğinde de 7 aylıkken yapmıştı alışverişini çok hareketli kıpır kıpır bir hamileydi tabi ben öyle olur muyum bilmiyorum ama bakalımm :)
Benim hic öyle bi sorunum.yoktu normalde dogumda oldu. O yüzden korkuyorumbenim ilk doğumum olacak kısmetse. Hemoroid derdi bende de var o yüzden hiç risk almayıp epidural yaptırsam diye düşünyorum. Fakat onunda ciddi riskleri var
İşte bu yüzden ikili testi yaptırmak istemiyorum yanılma payı çok fazla hamilelik zehir olur
İnşaAllah buda yanılmışlardır
Kayınvalideme son oğluna down sendromlu demişler ama normal ve gayet sağlıklı doğmuş
Teşekkür ederimminoset ve parol kullanılabiliyormuş canım . Ben parol kullanmıştım. Zaten doktorun yazmış , dediği şekilde kullanmanda sakınca yoktur.
Gebelikte bas agrisi gercekten kötüymüs cok farkli evet plusPlus değil dimi. Ben kullanıyorum migrenim var tutunca ama fayda etmiyor tabi
D Daisygirl321 sana soruyor canım yanlış alıntı olmuşYas faktöründen olabilir mi canim ultrasondaki değerlerin nasildi
yanlız plus kullanmaman gerekir canım. Farkı ne diye soracak olursan onun içinde kafein var. Eğer kullandıysan yada doktorum yazdı kullanabilirim dersen çay kahve vs kafein içerecek şeylerden uzak dur ki fazla gelmesin ..Gebelikte bas agrisi gercekten kötüymüs cok farkli evet plus
benim var işteeee bir de normal doğum yaptığımı düşünemiyorum acısı ağrısı çok kötü oluyorBenim hic öyle bi sorunum.yoktu normalde dogumda oldu. O yüzden korkuyorum
detaylı dediğin 4 boyutlu mu kuzum yoksa organlara falan tek tek baktıklarından mı bahsediyorsun ?Detaylida net soylenmeden ben inanmam :))
Plus kullanmayın diyorlar ama bildiğim kadarıyla nasıl verdiki doktorunGebelikte bas agrisi gercekten kötüymüs cok farkli evet plus
Bize de %99 kız dedi eşim emzik ve küçük su biberonu almış pembe pembe . Bende biraz daha beklemeyi düşünüyodum kesinleşmesi için enazndan 15-16 haftalarda da kz derse başlarmtabiki merak ediliyor ama sonradan değişmesindense geç öğrenmek iyidir. Bize de % 99 kız dedi ama belli mi olur bekliyoruz bir sonraki kontrolümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?