Kiz dedigi usg goruntusu varmi cok merak ediyorum farkiBize de %99 kız dedi eşim emzik ve küçük su biberonu almış pembe pembe . Bende biraz daha beklemeyi düşünüyodum kesinleşmesi için enazndan 15-16 haftalarda da kz derse başlarm
Hayırlı temiz sonuçlar olsun inşaallah :)Kızlar doktordan geldik . Kan verdim 2 hafta sonra çağırdı hem test sonucu hem cinsiyet için. Ense 1 mm cıktı. Normal dedi.
Eki Görüntüle 2306415
Renkli var :) 2 hafta öncesininKiz dedigi usg goruntusu varmi cok merak ediyorum farki
Sagol canim inşallahHayırlı temiz sonuçlar olsun inşaallah :)
ben de hiç almayı düşünmüyorum 6. aydan sonra başlıycam Allah hevesimizi almayı nasip etsin inşallahBen 30.haftamda yapmaya baslicam erken daha
Acil verdiPlus kullanmayın diyorlar ama bildiğim kadarıyla nasıl verdiki doktorun
Normalde çay kahve tüketmiyorum evde parol var onu içsem olurmuyanlız plus kullanmaman gerekir canım. Farkı ne diye soracak olursan onun içinde kafein var. Eğer kullandıysan yada doktorum yazdı kullanabilirim dersen çay kahve vs kafein içerecek şeylerden uzak dur ki fazla gelmesin ..
Teşekkürler canımPlus olmadikca normal minoset kullanılıyor. Yinede cok almayin
Plus kullanılmıyor aman diyim. Normal minoset olcakGebelikte bas agrisi gercekten kötüymüs cok farkli evet plus
Ayrintili ultrason, organlara bakilan :)detaylı dediğin 4 boyutlu mu kuzum yoksa organlara falan tek tek baktıklarından mı bahsediyorsun ?
Banada idrar enf. İcin cipro antibiyotik verdilee kesinlikle kullanilmamaliymis. Prospektus mutlaka okumaliyizAcil verdi
olur tatlım. Son kullanma tarihine dikkat et ama .Normalde çay kahve tüketmiyorum evde parol var onu içsem olurmu
kız ona da çok var daha galiba kaçıncı haftada yapılıyorAyrintili ultrason, organlara bakilan :)
canım kız bebek belirtilerin nasıldı? tüğlenme durumun nasıldı?Plus kullanmayın diyorlar ama bildiğim kadarıyla nasıl verdiki doktorun
Tüy konusu azaldı gibi . belirti olarak çok tatlı yiyorum hergün mutlaka çikolata istiyor canım . küçük turşu acı biber de istemiştim. Cildim aşırı isilik sivilce olmuştu ciddi derecede sönüyor simdi yavaş yavaş geçiyor .Onun dışında başka birşey olmadı üşüyorum oda sanırım kansızlıktan olabilircanım kız bebek belirtilerin nasıldı? tüğlenme durumun nasıldı?
@liselim123 sana soruyor canım yanlış alıntı olmuş
Cok teşekkür ederim canım geçmemis baktim canim allah razi olsun hepinizden bilgilendirdiniz beniolur tatlım. Son kullanma tarihine dikkat et ama .
18 haftada başlıyor diye biliyorumkız ona da çok var daha galiba kaçıncı haftada yapılıyor
Yok canım hissedemezsin diyor doktorlar ben bazen yemekten bir zaman snra bseyler hissediyorum gazdır o gazdır diyorlar sinir bozucu olsada elbet hissedicez inşaallah biraz sabr :) en az 18 haftayı bulurkızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?