2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bize de %99 kız dedi eşim emzik ve küçük su biberonu almış pembe pembe . Bende biraz daha beklemeyi düşünüyodum kesinleşmesi için enazndan 15-16 haftalarda da kz derse başlarm
Kiz dedigi usg goruntusu varmi cok merak ediyorum farki

Normalde çay kahve tüketmiyorum evde parol var onu içsem olurmu

canım kız bebek belirtilerin nasıldı? tüğlenme durumun nasıldı?
Tüy konusu azaldı gibi . belirti olarak çok tatlı yiyorum hergün mutlaka çikolata istiyor canım . küçük turşu acı biber de istemiştim. Cildim aşırı isilik sivilce olmuştu ciddi derecede sönüyor simdi yavaş yavaş geçiyor .Onun dışında başka birşey olmadı üşüyorum oda sanırım kansızlıktan olabilir

kızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez

Yok canım hissedemezsin diyor doktorlar ben bazen yemekten bir zaman snra bseyler hissediyorum gazdır o gazdır diyorlar sinir bozucu olsada elbet hissedicez inşaallah biraz sabr :) en az 18 haftayı bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…