bende kız bebek hastasıyım:) o yüzden merak ettim teşekkür ederim canımTüy konusu azaldı gibi . belirti olarak çok tatlı yiyorum hergün mutlaka çikolata istiyor canım . küçük turşu acı biber de istemiştim. Cildim aşırı isilik sivilce olmuştu ciddi derecede sönüyor simdi yavaş yavaş geçiyor .Onun dışında başka birşey olmadı üşüyorum oda sanırım kansızlıktan olabilir
kuzum 11. haftada çok çok zor yaa... ben yeni yeni göbeğimin ağırlaştığını hissediyorum. Kıpırtı yokkızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
bende hiç tatlı istemiyorum yaaa hep ekşi tuzlu .Tüy konusu azaldı gibi . belirti olarak çok tatlı yiyorum hergün mutlaka çikolata istiyor canım . küçük turşu acı biber de istemiştim. Cildim aşırı isilik sivilce olmuştu ciddi derecede sönüyor simdi yavaş yavaş geçiyor .Onun dışında başka birşey olmadı üşüyorum oda sanırım kansızlıktan olabilir
sizindemi kızınız olacak ? ya aşermeler değilde bana kıl tüğ durumu falan daha akla yatkın geldi sizde durum nasıl?bende hiç tatlı istemiyorum yaaa hep ekşi tuzlu .Dondurma yada sütlü tatlı. Diğerleri bayıyor içimi. Demekki herkeste farklı Yaseminys
Kısmetse kuzum. %99 dedi doktor ama 17. haftada tekrar bakacak. Benim göbek bölgemde biraz tüylenme oldu . Diğer yerler standart düzeydesizindemi kızınız olacak ? ya aşermeler değilde bana kıl tüğ durumu falan daha akla yatkın geldi sizde durum nasıl?
bana doktor erkeğe benziyor dedi, kıl tüy aşırı hızlı uzuyor. bence bu tüylenme genel olarak hamilielikteki hormonlarla alakalı cinsiyetle değilsizindemi kızınız olacak ? ya aşermeler değilde bana kıl tüğ durumu falan daha akla yatkın geldi sizde durum nasıl?
19dan itibaren basliyor. Kizimda 19+4te yaptirmistim yine ayni gun olsun istiyorumkız ona da çok var daha galiba kaçıncı haftada yapılıyor
İlk bebeğiniz mikızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
2. dogum kolay oluyormus diye duydum bende bklmBi mani olmadkca her anne normal ister bence
Bende ilk kızımı normal doğurdum ozaman ne yaşıcağmı bilmediğim için hiç korku yoktu
Ama bunda biraz var sanki korku ama yinede düşünmemeye çalışıyorum Rabbim yardım ediyo inşaAllah ❤ su akar yolunu bulur
Babam hep der herşey olacağına varır ahmak kendini yoraro yüzden akışına bırakmaya çalışıyorum
Birkac kisinin degisti oyle :)Kızlar 13. Haftada %70 kız dedi doktor. Ne dersiniz değişir mi? Var mı aranızda önce kız denip sonra değişen?
Bizim ailede herkes erkek doğuruyor kız çocuk özlemi var herkeste. Boşa sevinç yaşatmak istemem
evet:)İlk bebeğiniz mi
18-20 haftalarda hissedersiniz tahminimce. İlk bebekte geç anlaşılıyor. Bende arada hissiyat basladievet:)
Ben dayanamadım Cuma’ya randevu aldım 14+3 olucam Cuma ama geçen kontrol de 3 gün önde çıkmıştı büyük ihtimalle cinsiyet belli olurBen 14+1im doktorada ne zaman gidebilecegim belli degilen geç beb ogrencem galiba
Kizimda hic kasik ağrım olmadi. Bunda cok oluyor cunku kizimda yatiyodum bunda gece bile uyuyamıyorumKızlar hani takvimde yazıyordu ya . sol gogus sert ve sol goz parlak olurda kız . sag gogus sert ve sag goz parlak olursa erkek diye . ben doktora gitmeden bakmistim hakketen sol daki belirtiler vardi. Doktor kız dedi ve benim cok kasık agrim oldu yani 12. Haftama kadar hergun agridi diyebilirim . birkac yasli teyze kızda kasık agriyor erkekte bel senin kesin bu kız diye yorum yapmislardi ve hakikaten tuttu. Bide ben çok ekşi yedim yani elma mandalina hep canim eksi seyler cekti . oglumdanhep tatli istemisti canim .
Gosterirse ogrenirsin insallah. Bende kizimda bu hafta da ogrenmistim belki bende cumartesi gidebilirim bilemiyorum :)Ben dayanamadım Cuma’ya randevu aldım 14+3 olucam Cuma ama geçen kontrol de 3 gün önde çıkmıştı büyük ihtimalle cinsiyet belli olur
E bişey kalmamış19dan itibaren basliyor. Kizimda 19+4te yaptirmistim yine ayni gun olsun istiyorum
Sizin cinsiyetler belli oldu mu?Arkadaşlar hiç alışveriş yapıyor musunuzben dayanamıyorum birşeyler almak istiyorum ama henüz başlamadım. Nelerden başlayayım bilemiyorum da
Evet o yuzden dedim ya ben bu sekilde onu da beklerimE bişey kalmamışher hafta her ay başka heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?