2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bende kız bebek hastasıyım:) o yüzden merak ettim teşekkür ederim canım

kuzum 11. haftada çok çok zor yaa... ben yeni yeni göbeğimin ağırlaştığını hissediyorum. Kıpırtı yok

bende hiç tatlı istemiyorum yaaa hep ekşi tuzlu . Dondurma yada sütlü tatlı. Diğerleri bayıyor içimi. Demekki herkeste farklı Yaseminys

sizindemi kızınız olacak ? ya aşermeler değilde bana kıl tüğ durumu falan daha akla yatkın geldi sizde durum nasıl?
bana doktor erkeğe benziyor dedi, kıl tüy aşırı hızlı uzuyor. bence bu tüylenme genel olarak hamilielikteki hormonlarla alakalı cinsiyetle değil

İlk bebeğiniz mi

Kızlar 13. Haftada %70 kız dedi doktor. Ne dersiniz değişir mi? Var mı aranızda önce kız denip sonra değişen?
Bizim ailede herkes erkek doğuruyor kız çocuk özlemi var herkeste. Boşa sevinç yaşatmak istemem

2. dogum kolay oluyormus diye duydum bende bklm

Kızlar hani takvimde yazıyordu ya . sol gogus sert ve sol goz parlak olurda kız . sag gogus sert ve sag goz parlak olursa erkek diye . ben doktora gitmeden bakmistim hakketen sol daki belirtiler vardi. Doktor kız dedi ve benim cok kasık agrim oldu yani 12. Haftama kadar hergun agridi diyebilirim . birkac yasli teyze kızda kasık agriyor erkekte bel senin kesin bu kız diye yorum yapmislardi ve hakikaten tuttu. Bide ben çok ekşi yedim yani elma mandalina hep canim eksi seyler cekti . oglumdanhep tatli istemisti canim .

Kizimda hic kasik ağrım olmadi. Bunda cok oluyor cunku kizimda yatiyodum bunda gece bile uyuyamıyorum
İkisinde de canim hep tuzlu, aci yada eksi seyler istiyor. Sivilcelerim ikisinde de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…