2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
MaşaAllah
Bende çok acele etmem gibi kıyafet konusunda vs bakalım hele kız olursa tekrar bi hastane çıkısı alırm herlde geri kalan herşey var kıyafet olarak

ben de hiç almayı düşünmüyorum 6. aydan sonra başlıycam Allah hevesimizi almayı nasip etsin inşallah
Amin canim erkenden alip evi doldurmak istemedim hem son haftalar gecmiyor diyorlar bebegimin esyalarini yika utule oyle vakit geciririm diye dusunuyorum

Ben bikac kere cok hafif hissettim benide disaridan goren hamile demez gobek yok :)

MaşaAllah
Bende çok acele etmem gibi kıyafet konusunda vs bakalım hele kız olursa tekrar bi hastane çıkısı alırm herlde geri kalan herşey var kıyafet olarak
Aynen bende oyle dusunuyorum. Guzel bir tulum, hastane cikisi takimi alirim. Battaniyeler, zibinlar yepyeni duruyor. Sadece uzun kol ic zibin alirim 0-3 ay. Hediye de geliyor. Kizimdan kalanda cok sey var. Kiyafet pek almam. Duruma gore yetmedikce alinir zaten. Ama erkekse biraz kiyafet gerekir ilk aylar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…