Yaa değişmesin umarım, önce can sağlığı ama insanın gönlünden mutlaka birşey geçiyorBirkac kisinin degisti oyle :)
Evet inşaAllah bende öyle duydum canım2. dogum kolay oluyormus diye duydum bende bklm
Ben alışveriş kasimdan sonra yapmam gerekirse yaparım herhalde. Kizimda cok erken yaptık. Besik falan cok erken kuruldu. Gorup uzulmiyim diye uzerini orttuk.masallah kizimda 40 haftalik dogducantami bozup tekrar utu yapmistim :/ 2 ay hazir canta arabada gezdik
Amin canim erkenden alip evi doldurmak istemedim hem son haftalar gecmiyor diyorlar bebegimin esyalarini yika utule oyle vakit geciririm diye dusunuyorumben de hiç almayı düşünmüyorum 6. aydan sonra başlıycam Allah hevesimizi almayı nasip etsin inşallah
Ben bikac kere cok hafif hissettim benide disaridan goren hamile demez gobek yok :)kızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
Ben degisir korkuma onca doktora gittim hic sormadim cinsiyetYaa değişmesin umarım, önce can sağlığı ama insanın gönlünden mutlaka birşey geçiyor
Aynen bende oyle dusunuyorum. Guzel bir tulum, hastane cikisi takimi alirim. Battaniyeler, zibinlar yepyeni duruyor. Sadece uzun kol ic zibin alirim 0-3 ay. Hediye de geliyor. Kizimdan kalanda cok sey var. Kiyafet pek almam. Duruma gore yetmedikce alinir zaten. Ama erkekse biraz kiyafet gerekir ilk aylar icinMaşaAllah
Bende çok acele etmem gibi kıyafet konusunda vs bakalım hele kız olursa tekrar bi hastane çıkısı alırm herlde geri kalan herşey var kıyafet olarak
Amiiinnnben de hiç almayı düşünmüyorum 6. aydan sonra başlıycam Allah hevesimizi almayı nasip etsin inşallah
19da basliyor 23e kadar. Bu benim gebelik cizelgemBenim bildigim detayli ultrasyon 20.haftada yapiliyor.
Dogru kalmis aklimda :) bir dahaki kontrolume denk geliyor 19.hafta kontrol 20.hafta ultrasyon ve tetanoz asim var o hafta da bebisler ve bizim icin hastane dolu hafta olucak :)19da basliyor 23e kadar. Bu benim gebelik cizelgem
erkek bebekte daha hızlı uzadığı söyleniyor zatenbana doktor erkeğe benziyor dedi, kıl tüy aşırı hızlı uzuyor. bence bu tüylenme genel olarak hamilielikteki hormonlarla alakalı cinsiyetle değil
Masallah benimde baya toparlak olmaya basladi ama ben zaten kgluluyum :/Eki Görüntüle 2306505 Benim göbek böyle kızlar şimdidensen minyonsun küçücük göbişin olur diyen dostlarıma selam olsun
Aynen saglik ocağıda o aralarda cagirmistiDogru kalmis aklimda :) bir dahaki kontrolume denk geliyor 19.hafta kontrol 20.hafta ultrasyon ve tetanoz asim var o hafta da bebisler ve bizim icin hastane dolu hafta olucak :)
Benim hic yok ya :) eski dar kiyafetlerim bile oluyor :) massallah seninki ben burdayim diyor disaridan :)Eki Görüntüle 2306505 Benim göbek böyle kızlar şimdidensen minyonsun küçücük göbişin olur diyen dostlarıma selam olsun
Ya ben olsam hayatta sabredemezdimBen degisir korkuma onca doktora gittim hic sormadim cinsiyet
Bastan bende cok merak ediyodum. Sonra kızım hastalaninca cinsiyetin ne onemi var dedim. Birazda herkes cinsiyet sormaya basladi sinir oldum. Ogrenmicem suanYa ben olsam hayatta sabredemezdim
Bir daha 16.haftada gidicem artık o zaman kesinleşmiş olur heralde
kaç haftalık şu an:)Bastan bende cok merak ediyodum. Sonra kızım hastalaninca cinsiyetin ne onemi var dedim. Birazda herkes cinsiyet sormaya basladi sinir oldum. Ogrenmicem suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?