maşalahh kuzummmBugün devlet hastanesine gittim aile hekiminin yonlendirmesiyle yarında kendi doktoruma randevum var çok şükür bebeğim iyiydi buda fotomuz var mı cinsiyet tahmini Eki Görüntüle 2306779
Benimki önemseyip o +1 i bana söylemedi bile ben hemşireyim kendim gördüm tahlilde sıkıntı yapma inş bişey olmazBenim de şuan tansiyonla alakalı sıkıntım yok odemde yok doktor takip edelim dedi insallah bişey olmaz +1 başlangıç olabilir dedi
Evde icilmiyor yasak bizim zaten elimden geldigi kadar birakmamSenin icin ne kadar önemli ve birakmasinin zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama sigara içen bir anne babanin astim hastasi cocugu olarak yol yakinken en azindan cocugun icin birakmayi denemeni tavsiye ederim. Cocugun yaninda icmiyoruz desen de bi sekilde o cocuk o dumana maruz kaliyor.
kızlar mesajlarnızı okudum da ne demek bu serkaj hangi durumlarda yapılıyor, sadece çoğul gebelikte mi oluyor bu riskİnşallah çok güzel geçer hersey canım
ben de 5 gibi uyanıyorum kurulu saat gibi... önceden top atsalar uyanmazdımBen de sendenim, gece 3-4 civari tuvalete kalkiyorum, o saatten sonra bir turlu derin uykuya dalamiyorum. Fır fır dönüyorum yatakta. Sabah da cok yorgun kalkiyorum haliyle. Sonra kalk ise git bi de o kafayla
Hayır canım Çoğul gebelikte değil sadece,kızlar mesajlarnızı okudum da ne demek bu serkaj hangi durumlarda yapılıyor, sadece çoğul gebelikte mi oluyor bu risk
Değişebilir tabiki.mrb bayanlar bende 2 cı hamılelık ılk kız bunada gecen hafta 2 lı test yapmaya gıttıgımde ısrar ettım devlet hastanesı oldugu ıcın soylemıyorlar ama kız olabılır dedı hayırlısı saglıklı sonradan cınsıyet degıstıren varmı emın degılım dedı dr ama ?
kontrollerde bakılması lazım o zaman hep dimi rahim boyu ne kdr vs... doktorum hiç bir bilgi vermedi de merak ettim canm yaHayır canım Çoğul gebelikte değil sadece,
Daha önce erken doğum yapmış veya erken doğum riski olan kişilerde yapılıyor. Buda genelde Rahim boyu kisalinca oluyo, dikiş atılıyor işte, Rahim ağzı yetmezligi varsa.
Çoğul gebeliklerde erken dogum riski daha fazla sadece.
Ok evde icilmiyorsa, cocuk varken disarida yaninda da icilmiyorsa (kafede restoranda vs), emzirirken de icmeyeceksen o zaman cok sıkıntı olusturmaz tabii ki. Annem babam birakali henuz 6 yil kadar oldu, babam ciddi bi kaza gecirip felc olmasaydi da hayatta birakmazlardi. Benim astimim yillarca tedavi ile kontrol altina alindi ve doğumdan sonra yine tekrarladi. Tabi bunun icin sadece maruz kaldigim sigara dumanini suclayamam ama buyuk etkisi olduğu da kesin.Evde icilmiyor yasak bizim zaten elimden geldigi kadar birakmam
kilona bağlı canım bende birazcık belli çünkü aşırı zayıfım benKızlar benim göbeğim hiç belli olmuyo.Beni gören çok süzülmüşsün hasta mısın diyorlarne zaman belli oluyonbu göbüşler
Evet canim. Ultrasondan bile farkedilebilen bi sey. Herhangi bi enfeksiyon sebebiyle bi anda da aciklik olusabiliyor acikcasi.kontrollerde bakılması lazım o zaman hep dimi rahim boyu ne kdr vs... doktorum hiç bir bilgi vermedi de merak ettim canm ya
Genellikle ayrintili ultrasonla bakiliyormus diye duydum ekstra bir durum yok isekontrollerde bakılması lazım o zaman hep dimi rahim boyu ne kdr vs... doktorum hiç bir bilgi vermedi de merak ettim canm ya
Doktor da guya bizim arkadasimizdi. 6. Ayima kadar bir kez idrar, kan tahlili, toxoplazma testi bile istemedi. Ozel hastaneydi yani bi de. Ilkti, tecrubesizdik. Diyecegim o ki, doktor arkadasin da olsa, o Doktor bilgi vermeyebilir. Sen kendin arastir, sor sorustur artik fistigim.kontrollerde bakılması lazım o zaman hep dimi rahim boyu ne kdr vs... doktorum hiç bir bilgi vermedi de merak ettim canm ya
Benim esim icmedigi icin anca calisirken eve girmeden dus almadan once arkadas ortamlarinda falan iciyorumOk evde icilmiyorsa, cocuk varken disarida yaninda da icilmiyorsa (kafede restoranda vs), emzirirken de icmeyeceksen o zaman cok sıkıntı olusturmaz tabii ki. Annem babam birakali henuz 6 yil kadar oldu, babam ciddi bi kaza gecirip felc olmasaydi da hayatta birakmazlardi. Benim astimim yillarca tedavi ile kontrol altina alindi ve doğumdan sonra yine tekrarladi. Tabi bunun icin sadece maruz kaldigim sigara dumanini suclayamam ama buyuk etkisi olduğu da kesin.
Canim kontrollerde ultrasonla bebege bakiyor, sonra bi olcum yapiyor bu kadar. Saniyelik bi olay, bebegin boyunu olcer gibi, rahmini olcuyo sadece. Detayli ultrasondaki gibi perinatologlug gibi asiri uzmanlik isteyen bi sey degil esasinda. Keske her doktor bakmis olsa. Detayli ultrason 20. Haftada fln yapildigi icin, gec bi sure, bebek kilo almaya baslamis oldugundan canim.Genellikle ayrintili ultrasonla bakiliyormus diye duydum ekstra bir durum yok ise
Tesbih vereceksen illa, su isparta gullerinin seklinde, gul kokulu tesbihler var. Fikir olarak degerlendirirsin belki. Pahali degil onlarda.Belki erken ama simdiden arastirmalara girdim dogum odasi ikramlik hediyelik arastiriyorum daha hamile kalmadan once tesbih dagitmak gibi bir hayalim vardi.internette arastirdim 1.5 liraya bile buldum kapi suslerinden buzdolabi suslerinden daha iyi hem kullanisli gelenler icin siz ne dusunuyorsunuz ?
Normali tabikide bakilmasi ama bizim dr lar pek bakmiyor diye tahmin ediyorum.Canim kontrollerde ultrasonla bebege bakiyor, sonra bi olcum yapiyor bu kadar. Saniyelik bi olay, bebegin boyunu olcer gibi, rahmini olcuyo sadece. Detayli ultrasondaki gibi perinatologlug gibi asiri uzmanlik isteyen bi sey degil esasinda. Keske her doktor bakmis olsa. Detayli ultrason 20. Haftada fln yapildigi icin, gec bi sure, bebek kilo almaya baslamis oldugundan canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?