2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim göbeğim hiç belli olmuyo.Beni gören çok süzülmüşsün hasta mısın diyorlarne zaman belli oluyonbu göbüşler
Benim de daha belli olmuyor. Cinsiyet belli deyince şaşırıyorlar. Biraz belli olsa iyi olur.Ben bile hamileliğim nasıl devam ediyor diye şüpheleniyorum . Ama ilk hamileliğimde 5. ayda belli olmaya başlamıştı

Bende baktim.biraz canim cinsiyeti tam soyleseydi yaptırmayi bile.dusunuyordum yarin geri yurtdışına donucem burda alsam maliyeti baya az olucakti , tesbihi bebek mevlutu yaptigimzaman dagitmistim ben tesbih yasin kitabi ve dolap icin ayet-el kursiyle beraber 2.5tl gibi bi fiyat olmali tul keseside vardi ; dogumdada magnet yaptirmistim hastane ziyaretine gelenler icin bu kez calismiyorum yapabilirsem kendim bazi seyler ypip cesitlendirmek istiyorum

Badem sekeri keselerinide kendim yapmayi dusunuyorum bende hem kolay hem maliyeti yari fiyatina oluyor.

Benim de daha belli olmuyor. Cinsiyet belli deyince şaşırıyorlar. Biraz belli olsa iyi olur.Ben bile hamileliğim nasıl devam ediyor diye şüpheleniyorum . Ama ilk hamileliğimde 5. ayda belli olmaya başlamıştı
Ic karin genis o zaman :)

Genellikle ayrintili ultrasonla bakiliyormus diye duydum ekstra bir durum yok ise

çok teşekkür ederim kızlar bir sonraki kontrolde mutlaka sorucam rahim boyu normal mi açılma var mı diye

Merhaba hanımlar. Ben bu aralar işten daha yorgun gelir oldum. Herkes ne kadar erken agirlastin diye söylüyor sınır oluyorum. bu aralar iş yerimde gergin bir ortam var vallahi bebek etkilenmesin diye sabrediyorum ama yinede üzülüyorum

Cumartesi görüş günümüz var bebisle folik asiti bıraktirip vitamine geçiş yapacağız. Öncesinde kan idrar test yapıyor mu vitamin vermeden önce?

Birde ayrıntılı ultrason yapılır mı bu haftada? Ikili test istemeyeceğim ona rağmen ayrıntılı ultrason yaparlar mı?

kontrollerde bakılması lazım o zaman hep dimi rahim boyu ne kdr vs... doktorum hiç bir bilgi vermedi de merak ettim canm ya
14. hafta itibariyle bakılıyor zaten, eğer kisaliyorsa dikiş atılır. henüz bana da bakilmadi dikiş konusuda belli değil ama ben atılmasını isticem korktuğum için.
Senin ilk gebelik mi canım, Öyle bi sorunun yoktur inşallah.

Bende suan aynı duygular icindeyimkoydeyim düşük tehlikem olduğu için kaynanamin yanına geldim. Eşim yanımda değil. Sadece hastane için merkeze gidiyorum. Hiç bi sosyal aktivitem yok. Canım sıkılıyor

Reactions: Eva
Canım rahim boyun ne kadar çıktı.
Benim en son 8 haftalıkken karından bakıldı 3.50 mm çok kısa değilmi yada ilk haftalarda böyle mi.İlk gebeligimde rahim boyu hiç ölçülmedi ama en son ki kontrolüm de doktorum erken doğum riskin çok fazla bebeklerden biri çok aşağıda dedi ve ben iki hafta sonra doğum yaptım.Bu rahim kisaligindan miydi anlamadım. Tecrubesizlik işte aklıma sormak bile gelmedi neden oldu diye. Acı tecrübe oldu ne yazık ki.

Bende suan aynı duygular icindeyimkoydeyim düşük tehlikem olduğu için kaynanamin yanına geldim. Eşim yanımda değil. Sadece hastane için merkeze gidiyorum. Hiç bi sosyal aktivitem yok. Canım sıkılıyor
Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Sıkılıyorum desek de aslında bebeklerime birsey olacak korkusuydu sıkıntı işte kimse anlamıyor.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

İkili yaptırmasan da ayrıntılı yaptırabilirsin. Ben ilk hamilelikte sadece ayrıntılı ultrasona girmiştim. Ayrıntılı 20 haftadan sonra diye hatırlıyorum şimdilik çok erken. Ne olursa olsun kendini düşün iş hayatı stresli bebeği de etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…