- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Onlarida dusunmuyor degilim cnm 2 liraya kadar alabilirim eminonunede kasim gibi cikip bakmayi planliyorum.Tesbih vereceksen illa, su isparta gullerinin seklinde, gul kokulu tesbihler var. Fikir olarak degerlendirirsin belki. Pahali degil onlarda.
Benim de daha belli olmuyor. Cinsiyet belli deyince şaşırıyorlar. Biraz belli olsa iyi olur.Ben bile hamileliğim nasıl devam ediyor diye şüpheleniyorum . Ama ilk hamileliğimde 5. ayda belli olmaya başlamıştıKızlar benim göbeğim hiç belli olmuyo.Beni gören çok süzülmüşsün hasta mısın diyorlarne zaman belli oluyonbu göbüşler
Belki erken ama simdiden arastirmalara girdim dogum odasi ikramlik hediyelik arastiriyorum daha hamile kalmadan once tesbih dagitmak gibi bir hayalim vardi.internette arastirdim 1.5 liraya bile buldum kapi suslerinden buzdolabi suslerinden daha iyi hem kullanisli gelenler icin siz ne dusunuyorsunuz ?
Badem sekeri keselerinide kendim yapmayi dusunuyorum bende hem kolay hem maliyeti yari fiyatina oluyor.Bende baktim.biraz canim cinsiyeti tam soyleseydi yaptırmayi bile.dusunuyordum yarin geri yurtdışına donucem burda alsam maliyeti baya az olucakti , tesbihi bebek mevlutu yaptigimzaman dagitmistim ben tesbih yasin kitabi ve dolap icin ayet-el kursiyle beraber 2.5tl gibi bi fiyat olmali tul keseside vardi ; dogumdada magnet yaptirmistim hastane ziyaretine gelenler icin bu kez calismiyorum yapabilirsem kendim bazi seyler ypip cesitlendirmek istiyorum
Cok gecmis olsun cnm uyumaya bak belki gecer olmadi bi parol icKizlar cok fena disim ağrıyor(((
Ic karin genis o zaman :)Benim de daha belli olmuyor. Cinsiyet belli deyince şaşırıyorlar. Biraz belli olsa iyi olur.Ben bile hamileliğim nasıl devam ediyor diye şüpheleniyorum . Ama ilk hamileliğimde 5. ayda belli olmaya başlamıştı
Ay insallah tesekur ederimBenimki önemseyip o +1 i bana söylemedi bile ben hemşireyim kendim gördüm tahlilde sıkıntı yapma inş bişey olmaz
Doktor da guya bizim arkadasimizdi. 6. Ayima kadar bir kez idrar, kan tahlili, toxoplazma testi bile istemedi. Ozel hastaneydi yani bi de. Ilkti, tecrubesizdik. Diyecegim o ki, doktor arkadasin da olsa, o Doktor bilgi vermeyebilir. Sen kendin arastir, sor sorustur artik fistigim.
Evet canim. Ultrasondan bile farkedilebilen bi sey. Herhangi bi enfeksiyon sebebiyle bi anda da aciklik olusabiliyor acikcasi.
Aslinda hamile kalmadan, 8 mm bujiyi rahmine yerlestiriyor dr, eger gecebiliyorsa aciklik var demek.
Ama su an hamile olanlarimizdan kime yapilmistir ?? Bence kimseye. Maalesef ilk bebegini bu sekilde kaybetmeden, bu ihtimami gosterme luksunde bulunmuyorlar bile.
Eger hamilelik esnasinda, doktorun yeterince ilgili ve bilgiliyse de, rahim boyunu fln da olcuyor, farkedip dikis atiyor ve 40 haftaya kadar saglikli bi gebelik geciriyorsun. Tek risk su, eger hamileligin 20li haftalardaysa, doktorun eli de iyi degilse plesantayi patlatma ihtimali de var ya da o dikisin o saatten sonra tutma ihtimali zayifliyo galiba. Insan aci yasayinca uzmanlasiyo ister istemez,
Genellikle ayrintili ultrasonla bakiliyormus diye duydum ekstra bir durum yok ise
Bende çok zayıfım sabahları cok az şiş akşama doğru yemek yediğim için şişmiş oluyor. Kaç kilosun acaba ve hiç kilo aldın mıkilona bağlı canım bende birazcık belli çünkü aşırı zayıfım ben
Uyuyamam ki kizim uyanik simdi parktan geldik :'(Cok gecmis olsun cnm uyumaya bak belki gecer olmadi bi parol ic
Nasil bi agri ki ? Curuk vs mi var yoksa sizlama tarzi mi ?Uyuyamam ki kizim uyanik simdi parktan geldik :'(
14. hafta itibariyle bakılıyor zaten, eğer kisaliyorsa dikiş atılır. henüz bana da bakilmadi dikiş konusuda belli değil ama ben atılmasını isticem korktuğum için.kontrollerde bakılması lazım o zaman hep dimi rahim boyu ne kdr vs... doktorum hiç bir bilgi vermedi de merak ettim canm ya
Bende suan aynı duygular icindeyimKeşke uyusam ve uyandığımda dogumuma bi hafta kalmış olsa, Yada ruyalarimdaki gibi bebeklerim yanımda olsa.
O kadar çok stresliyim ki kendimi ruhen hiç iyi hissetmiyorum.
Sürekli evde olmaktan, uzanmaktan, hastane dışında bi yere cikamamaktan, eşimden ayrı oluşumdan çok sıkıldım.Annemde yanımda değil , Sanirim hiç iyi degilim
Canım rahim boyun ne kadar çıktı.Evet canim. Ultrasondan bile farkedilebilen bi sey. Herhangi bi enfeksiyon sebebiyle bi anda da aciklik olusabiliyor acikcasi.
Aslinda hamile kalmadan, 8 mm bujiyi rahmine yerlestiriyor dr, eger gecebiliyorsa aciklik var demek.
Ama su an hamile olanlarimizdan kime yapilmistir ?? Bence kimseye. Maalesef ilk bebegini bu sekilde kaybetmeden, bu ihtimami gosterme luksunde bulunmuyorlar bile.
Eger hamilelik esnasinda, doktorun yeterince ilgili ve bilgiliyse de, rahim boyunu fln da olcuyor, farkedip dikis atiyor ve 40 haftaya kadar saglikli bi gebelik geciriyorsun. Tek risk su, eger hamileligin 20li haftalardaysa, doktorun eli de iyi degilse plesantayi patlatma ihtimali de var ya da o dikisin o saatten sonra tutma ihtimali zayifliyo galiba. Insan aci yasayinca uzmanlasiyo ister istemez,
Olabilir. Normalde kilom vardır basen bacak ama göbeğim hiç olmaz. Şimdi azıcık çıksa da belli olmuyorIc karin genis o zaman :)
Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Sıkılıyorum desek de aslında bebeklerime birsey olacak korkusuydu sıkıntı işte kimse anlamıyor.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Bende suan aynı duygular icindeyimkoydeyim düşük tehlikem olduğu için kaynanamin yanına geldim. Eşim yanımda değil. Sadece hastane için merkeze gidiyorum. Hiç bi sosyal aktivitem yok. Canım sıkılıyor
Hamileligi ogrenmeden once dolgu yaptirdim. Ayni gun hamileligi ogrendim. Ustte baska dolgu var o eski baya. Bide 20lik disin ucu kirik artik hangisi agriyor bilmiyorum. Bildigin agriyo zonk zonkNasil bi agri ki ? Curuk vs mi var yoksa sizlama tarzi mi ?
İkili yaptırmasan da ayrıntılı yaptırabilirsin. Ben ilk hamilelikte sadece ayrıntılı ultrasona girmiştim. Ayrıntılı 20 haftadan sonra diye hatırlıyorum şimdilik çok erken. Ne olursa olsun kendini düşün iş hayatı stresli bebeği de etkiliyor.Merhaba hanımlar. Ben bu aralar işten daha yorgun gelir oldum. Herkes ne kadar erken agirlastin diye söylüyor sınır oluyorum.bu aralar iş yerimde gergin bir ortam var vallahi bebek etkilenmesin diye sabrediyorum ama yinede üzülüyorum
Cumartesi görüş günümüz var bebisle folik asiti bıraktirip vitamine geçiş yapacağız. Öncesinde kan idrar test yapıyor mu vitamin vermeden önce?
Birde ayrıntılı ultrason yapılır mı bu haftada? Ikili test istemeyeceğim ona rağmen ayrıntılı ultrason yaparlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?