- 27 Temmuz 2019
- 205
- 201
- 18
Aminn inşallah. Bide benim 4 kaybim var. Ne psikolojide olduğumu bi düşünün. Her an segirmelerini takip ediyorum. Sancim mide bulantım olunca seviniyorum bebeğim iyi diye. Rabbim kimseye yaşatmasin. Sagsaljm kucagimiza almayi nasip.etsin inşallah.Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Sıkılıyorum desek de aslında bebeklerime birsey olacak korkusuydu sıkıntı işte kimse anlamıyor.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Oyy ☹ zaten hicbir sikinti olmasa da illa bi sey oliyor ya dislere hamileliklerde. Sen bi gorun olmazsa hafif bi ilac verir. Agriyi gectim iltihabin fln olursa kotu olur bence bekletmeden git canim ya. Hepsine iyice baktir,onlem alHamileligi ogrenmeden once dolgu yaptirdim. Ayni gun hamileligi ogrendim. Ustte baska dolgu var o eski baya. Bide 20lik disin ucu kirik artik hangisi agriyor bilmiyorum. Bildigin agriyo zonk zonk
Ayrintili ultrasyob icin cok erken cnm 19.haftadan sonra yapiliyor.vitamin oncesi test yapmadi ilj yaptigi kan testlerini degerlendiriyorlar diye tahmin ediyorumMerhaba hanımlar. Ben bu aralar işten daha yorgun gelir oldum. Herkes ne kadar erken agirlastin diye söylüyor sınır oluyorum.bu aralar iş yerimde gergin bir ortam var vallahi bebek etkilenmesin diye sabrediyorum ama yinede üzülüyorum
Cumartesi görüş günümüz var bebisle folik asiti bıraktirip vitamine geçiş yapacağız. Öncesinde kan idrar test yapıyor mu vitamin vermeden önce?
Birde ayrıntılı ultrason yapılır mı bu haftada? Ikili test istemeyeceğim ona rağmen ayrıntılı ultrason yaparlar mı?
Lokosit 76Benim eritrosit ve lokosit 100 uzeriydi. Kan vardi idrarda. Senin kaç
Sasirtici olan sey ne peki biliyor musun ? Sen su an yazinca farkettim, ben de hic sormadim kac cm kac mm diye. Aklima gelmemisti hic. Sadece acikligi biliyorum, 3 cm aciklik vardi sonra 5 cm oldu, suni sanciyla 7 ye cikti vs vs.Canım rahim boyun ne kadar çıktı.
Benim en son 8 haftalıkken karından bakıldı 3.50 mm çok kısa değilmi yada ilk haftalarda böyle mi.İlk gebeligimde rahim boyu hiç ölçülmedi ama en son ki kontrolüm de doktorum erken doğum riskin çok fazla bebeklerden biri çok aşağıda dedi ve ben iki hafta sonra doğum yaptım.Bu rahim kisaligindan miydi anlamadım. Tecrubesizlik işte aklıma sormak bile gelmedi neden oldu diye. Acı tecrübe oldu ne yazık ki.
Ben beeeennnKizlar pazartesiye randevusu olanlar varmiiii cok zor dayaniyorum vallahi insallah guzel haberler aliriz
Geçen hafta doktora gittiğimde rahimağzı ölçümü yaptı ve şuan için gayet iyi gözüküyor dedi. Bol bol su içmeye devam etmemi önermişti birde bunu dedikten sonra.Canim kontrollerde ultrasonla bebege bakiyor, sonra bi olcum yapiyor bu kadar. Saniyelik bi olay, bebegin boyunu olcer gibi, rahmini olcuyo sadece. Detayli ultrasondaki gibi perinatologlug gibi asiri uzmanlik isteyen bi sey degil esasinda. Keske her doktor bakmis olsa. Detayli ultrason 20. Haftada fln yapildigi icin, gec bi sure, bebek kilo almaya baslamis oldugundan canim.
İnşallah canım inşallah.Aminn inşallah. Bide benim 4 kaybim var. Ne psikolojide olduğumu bi düşünün. Her an segirmelerini takip ediyorum. Sancim mide bulantım olunca seviniyorum bebeğim iyi diye. Rabbim kimseye yaşatmasin. Sagsaljm kucagimiza almayi nasip.etsin inşallah.
Yanlis anlama bunlari seni strese sokmak ya da yargilamak icin yazmiyorum bu arada, sozum sigara icen tum arkadaşlara. Tabii ki kendiniz icin cocugunuz icin en iyisini yine siz bilirsiniz, ben sadece kendim cektim baska cocuklar da cekmesin diye yazma ihtiyacı hissettimBenim esim icmedigi icin anca calisirken eve girmeden dus almadan once arkadas ortamlarinda falan iciyorum
Peki senin ilk gebeligin mi canim ?Geçen hafta doktora gittiğimde rahimağzı ölçümü yaptı ve şuan için gayet iyi gözüküyor dedi. Bol bol su içmeye devam etmemi önermişti birde bunu dedikten sonra.
Hatta ultrason kağıdımda da bebek boyu gibi çıktısını vermiş orada yazıyor. 35.5 mm imiş.
35 mm dedigin rakamin onundeki kisaltma ne ? Ne yaziyor ? Simdi 8 haftalik ultrason kagidimi inceliyorum, olcumu yapmis, 6 tane sayi var. Bebekle ilgili degiller eminim. Merak ettimGeçen hafta doktora gittiğimde rahimağzı ölçümü yaptı ve şuan için gayet iyi gözüküyor dedi. Bol bol su içmeye devam etmemi önermişti birde bunu dedikten sonra.
Hatta ultrason kağıdımda da bebek boyu gibi çıktısını vermiş orada yazıyor. 35.5 mm imiş.
Pazartesi kac oluyorsunuz canimBen beeeennnhemide cinsiyeti söyleyeceeekk ☺
Tepiklerini nasil anlayabiliyorsun kiKizlar 13. Haftada hiasetmeye baslamistim zaten hareketlerini ama bugun bariz tepiklerini hissediyorum
Benimkiler büyük maalesef 13,16,17 ve 22. Haftalarda. Bana da bu gebeliğimin başında iken arastirma hastanesinde prof a gidiyodum. 11. Haftada gel açılma varsa dikiş atalım rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi. P tesi günü gittim açılma yok dikiş e gerek yok dedi. Ama biraz ayakta durdugumda temizlik filan yaptığımda beim ve karnimin alt kısmı ağrıyor. Herkeste olan bişey mi normal mi acaba.özellikle bikini bölgesi çok agriyo.İnşallah canım inşallah.
Ne yazık ki benim de 3 kaybım var ikizlerle 4 oluyo hatta. Ben daha kese oluşumunda 2 düşük yaptım, bide erken doğum.Korkularimiz yaşadıklarımızdan zaten.
Daha onceden az az hissediyordum. Bu hafta her gun birkac kez hissetmeye basladm :) ama tekme degil tam gerinme, ittirme gibi sankiKizlar 13. Haftada hiasetmeye baslamistim zaten hareketlerini ama bugun bariz tepiklerini hissediyorum
Tekme başladığında anlamamak mumkun degilTepiklerini nasil anlayabiliyorsun ki
Yok cnm ne yanlis anlasilmasi sen kotu birsey soylemiyorsun ki aksine iyi seyler soyluyorsun ne kadar dikkat etsemde birakamayacagimi biliyorum benim icin hamilelikte icmemek zaten buyuk bir basari emin ol :)Yanlis anlama bunlari seni strese sokmak ya da yargilamak icin yazmiyorum bu arada, sozum sigara icen tum arkadaşlara. Tabii ki kendiniz icin cocugunuz icin en iyisini yine siz bilirsiniz, ben sadece kendim cektim baska cocuklar da cekmesin diye yazma ihtiyacı hissettimdogana kadar o kadar emek veriyoruz, insan kılına zarar gelecek diye korkuyor sonrasinda.
WAqkızlar ben katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum havuç suyu elma suyu falan bize çok faydalı ilerde bebeğe de ek gıda hazırlarım:) tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır
Slow juicer almanızı tavsiye ederim, sebze ve meyvelere bıçak değmeden, düşük hızda sıkarak vitamin kaybına neden olmuyor. Şahsi fikrim katı meyve sıkacağı kadar gereksiz bir makine yok.kızlar ben katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum havuç suyu elma suyu falan bize çok faydalı ilerde bebeğe de ek gıda hazırlarım:) tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır
Benimde agriyor cnm bel boslugum kalcam bikini bolgesi oyleki bi gun cok yoruldum gece bel agrimdan zor uyudum yana donemiyordum dinlenince gecti bunu buyuyen bebise gerilen ve hassaslasan kaslara bagliyorum.Benimkiler büyük maalesef 13,16,17 ve 22. Haftalarda. Bana da bu gebeliğimin başında iken arastirma hastanesinde prof a gidiyodum. 11. Haftada gel açılma varsa dikiş atalım rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi. P tesi günü gittim açılma yok dikiş e gerek yok dedi. Ama biraz ayakta durdugumda temizlik filan yaptığımda beim ve karnimin alt kısmı ağrıyor. Herkeste olan bişey mi normal mi acaba.özellikle bikini bölgesi çok agriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?