2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kayiplarin icin gecmis olsun canim. Buji testi yapmadilar mi ? Bi de su an acikligin olmayabilir ama onlem amacli dikisi neden onermedi ?

35 mm dedigin rakamin onundeki kisaltma ne ? Ne yaziyor ? Simdi 8 haftalik ultrason kagidimi inceliyorum, olcumu yapmis, 6 tane sayi var. Bebekle ilgili degiller eminim. Merak ettim
Valla canım kısaltma olarak birşey yazmıyor göremedim. Bak ultrason kağıdını atiyim. Ben hiç bilmiyordum erken doğuma falan sebep olucağını o yüzden birşey sormadım. Doktorda birşeyler dedi ama o sıra bebeğe bakıyordum tam dinlememişim

Eklentiler

• IMG_20190912_204219.webp
    25 KB · Görüntüleme: 62
Benim de daha belli olmuyor. Cinsiyet belli deyince şaşırıyorlar. Biraz belli olsa iyi olur.Ben bile hamileliğim nasıl devam ediyor diye şüpheleniyorum . Ama ilk hamileliğimde 5. ayda belli olmaya başlamıştı
Benim ilk hamileliğinde hiç yoktu şimdi baya var

Kuzum ya deme öyle şeyler. Her şey çok güzel olacak inşallah Biraz başka şeylere odaklanmaya çalışsan.. Kitap oku mesela, veya köy yerinin güzel doğal yiyeceklerinin tadını çıkar. Olumsuzlukları çıkar at aklından. Allah korusun hepimizin evlatlarını. Annelik böyle canım. Doğduktan sonra da bu ruh halinde bir ömür gibi. Hep kalbin aklın yavrun için çalışıyor. Akıl işi değil aslında ama Allah vermiş bi kere yüreğimize annelik sevdasını Mevlam hiç kimseyi evladıyla sınamasın İsteyen her kadına da anne olmayı nasip eylesin hayırlısı ile inşallah..

Amin canım inşallah. Bi kızım var 4 yaşında ona sarılıyorum içim sıkıldiginda. Bide evde hep yanliziz en azından koy yeri kalabalık büyük ev gelen gideni çok oluyo günün nasıl gectigini anlamıyorum bile. Örgü filan işlemeye başladım. Hayattaki en zor acilardan biridir heralde evlat acısı ve üstüne hastanede o kadar acı. Yine binlerce kere şükürler olsun. Kendiliğinden hamile kalamayan binlerce insan var. Yine çok şükür ki hamile kalmak için ugrasmiyorum. Rabbimin takdiri veriyor da aliyoda. Hikmetinden sual olunmaz.

Kayıplarınız için çok üzüldüm. Allah şimdiki bebeğinize ömür, sağlık versin. Çok ayakta kaldığımda, biraz iş yaptığımda bende de oluyor aynı ağrılar. Yani vücudumuz şu an normalinden çok farklı, o yüzdem bu tip ağrılar olabilir, değişiyoruz.

Kayiplarin icin gecmis olsun canim. Buji testi yapmadilar mi ? Bi de su an acikligin olmayabilir ama onlem amacli dikisi neden onermedi ?
Bi kızım olduğu için herhangi bi operasyona gerek yok deniliyorm sadece histeroskopi çekildi. Açıklık olmasa dikiş atamayiz diyorlar

Ama bende bu ağrılar olunca dinlenmeyince 1 hafta sonra filan bebegimin kalbinin durduğunu öğreniyorum. O yüzden ağrı olmadan hemen ayaklarimi yüksekte tutup dinlenmem lazım.

Canimcim sanirim o senin kanama alanini olcmus, bol su icmeni de kanamalarin gecmesi, vucudunun atabilmesi icin tavsiye etmis sanirim. Rahim uzunlugu olcumu, baya bebegin kesesinin en ust kisimlari da dahil, en alt kisma kadar olculuyor cunku.
Ama icine sinmemisse, tekrar olctur kontrole gittiginde canim. Foto icin de tesekkurler

Benimde agriyor cnm bel boslugum kalcam bikini bolgesi oyleki bi gun cok yoruldum gece bel agrimdan zor uyudum yana donemiyordum dinlenince gecti bunu buyuyen bebise gerilen ve hassaslasan kaslara bagliyorum.
Öyle canım doktorlar normal diyo ağrılar için. Sadece parol veriliyor zaten. Ama işte o korku olduğu için ister istemez pinpirikleniyorum acaba bişi mi oldu diye.

İlk gebelik canım tüp bebek ve baya zor oldu o yüzden ben de pimpirikleniyorum çok fazla

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…