- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben haftada 1 sn lik hissediyorum hala :)Daha onceden az az hissediyordum. Bu hafta her gun birkac kez hissetmeye basladm :) ama tekme degil tam gerinme, ittirme gibi sanki
Benim Pazartesi günü randevum ikinci kontrolüm olacakKizlar pazartesiye randevusu olanlar varmiiii cok zor dayaniyorum vallahi insallah guzel haberler aliriz
Evet canım ilk gebeliğim.Peki senin ilk gebeligin mi canim ?
Kayiplarin icin gecmis olsun canim. Buji testi yapmadilar mi ? Bi de su an acikligin olmayabilir ama onlem amacli dikisi neden onermedi ?Benimkiler büyük maalesef 13,16,17 ve 22. Haftalarda. Bana da bu gebeliğimin başında iken arastirma hastanesinde prof a gidiyodum. 11. Haftada gel açılma varsa dikiş atalım rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi. P tesi günü gittim açılma yok dikiş e gerek yok dedi. Ama biraz ayakta durdugumda temizlik filan yaptığımda beim ve karnimin alt kısmı ağrıyor. Herkeste olan bişey mi normal mi acaba.özellikle bikini bölgesi çok agriyo.
Valla canım kısaltma olarak birşey yazmıyor göremedim. Bak ultrason kağıdını atiyim. Ben hiç bilmiyordum erken doğuma falan sebep olucağını o yüzden birşey sormadım. Doktorda birşeyler dedi ama o sıra bebeğe bakıyordum tam dinlememişim35 mm dedigin rakamin onundeki kisaltma ne ? Ne yaziyor ? Simdi 8 haftalik ultrason kagidimi inceliyorum, olcumu yapmis, 6 tane sayi var. Bebekle ilgili degiller eminim. Merak ettim
Bende 15.haftamdayım ama hiç bişey hissetmiyorum daha hareketleriniKizlar 13. Haftada hiasetmeye baslamistim zaten hareketlerini ama bugun bariz tepiklerini hissediyorum
Badem sekeri keselerinide kendim yapmayi dusunuyorum bende hem kolay hem maliyeti yari fiyatina oluyor.
Benim ilk hamileliğinde hiç yoktu şimdi baya varBenim de daha belli olmuyor. Cinsiyet belli deyince şaşırıyorlar. Biraz belli olsa iyi olur.Ben bile hamileliğim nasıl devam ediyor diye şüpheleniyorum . Ama ilk hamileliğimde 5. ayda belli olmaya başlamıştı
Kuzum ya deme öyle şeyler. Her şey çok güzel olacak inşallahAminn inşallah. Bide benim 4 kaybim var. Ne psikolojide olduğumu bi düşünün. Her an segirmelerini takip ediyorum. Sancim mide bulantım olunca seviniyorum bebeğim iyi diye. Rabbim kimseye yaşatmasin. Sagsaljm kucagimiza almayi nasip.etsin inşallah.
Kuzum ya deme öyle şeyler. Her şey çok güzel olacak inşallahBiraz başka şeylere odaklanmaya çalışsan.. Kitap oku mesela, veya köy yerinin güzel doğal yiyeceklerinin tadını çıkar. Olumsuzlukları çıkar at aklından. Allah korusun hepimizin evlatlarını. Annelik böyle canım. Doğduktan sonra da bu ruh halinde bir ömür gibi. Hep kalbin aklın yavrun için çalışıyor. Akıl işi değil aslında ama Allah vermiş bi kere yüreğimize annelik sevdasını Mevlam hiç kimseyi evladıyla sınamasın İsteyen her kadına da anne olmayı nasip eylesin hayırlısı ile inşallah..
Kayıplarınız için çok üzüldüm. Allah şimdiki bebeğinize ömür, sağlık versin. Çok ayakta kaldığımda, biraz iş yaptığımda bende de oluyor aynı ağrılar. Yani vücudumuz şu an normalinden çok farklı, o yüzdem bu tip ağrılar olabilir, değişiyoruz.Benimkiler büyük maalesef 13,16,17 ve 22. Haftalarda. Bana da bu gebeliğimin başında iken arastirma hastanesinde prof a gidiyodum. 11. Haftada gel açılma varsa dikiş atalım rahim ağzı yetmezliği olabilir dedi. P tesi günü gittim açılma yok dikiş e gerek yok dedi. Ama biraz ayakta durdugumda temizlik filan yaptığımda beim ve karnimin alt kısmı ağrıyor. Herkeste olan bişey mi normal mi acaba.özellikle bikini bölgesi çok agriyo.
Bi kızım olduğu için herhangi bi operasyona gerek yok deniliyorm sadece histeroskopi çekildi. Açıklık olmasa dikiş atamayiz diyorlarKayiplarin icin gecmis olsun canim. Buji testi yapmadilar mi ? Bi de su an acikligin olmayabilir ama onlem amacli dikisi neden onermedi ?
Kayıplarınız için çok üzüldüm. Allah şimdiki bebeğinize ömür, sağlık versin. Çok ayakta kaldığımda, biraz iş yaptığımda bende de oluyor aynı ağrılar. Yani vücudumuz şu an normalinden çok farklı, o yüzdem bu tip ağrılar olabilir, değişiyoruz.
Canimcim sanirim o senin kanama alanini olcmus, bol su icmeni de kanamalarin gecmesi, vucudunun atabilmesi icin tavsiye etmis sanirim. Rahim uzunlugu olcumu, baya bebegin kesesinin en ust kisimlari da dahil, en alt kisma kadar olculuyor cunku.Valla canım kısaltma olarak birşey yazmıyor göremedim. Bak ultrason kağıdını atiyim. Ben hiç bilmiyordum erken doğuma falan sebep olucağını o yüzden birşey sormadım. Doktorda birşeyler dedi ama o sıra bebeğe bakıyordum tam dinlememişim
Öyle canım doktorlar normal diyo ağrılar için. Sadece parol veriliyor zaten. Ama işte o korku olduğu için ister istemez pinpirikleniyorum acaba bişi mi oldu diye.Benimde agriyor cnm bel boslugum kalcam bikini bolgesi oyleki bi gun cok yoruldum gece bel agrimdan zor uyudum yana donemiyordum dinlenince gecti bunu buyuyen bebise gerilen ve hassaslasan kaslara bagliyorum.
Ya kisalma olursa ? O zman ne oneriyorlarBi kızım olduğu için herhangi bi operasyona gerek yok deniliyorm sadece histeroskopi çekildi. Açıklık olmasa dikiş atamayiz diyorlar
Ben de her sabah 5 te uyanıyorum ve bu duruma anlam veremiyorumben de 5 gibi uyanıyorum kurulu saat gibi... önceden top atsalar uyanmazdım
Ben aşırı zayıf değilim normalim ama benim 4-5 aylık gibi oldukilona bağlı canım bende birazcık belli çünkü aşırı zayıfım ben
İlk gebelik canım tüp bebek ve baya zor oldu o yüzden ben de pimpirikleniyorum çok fazla14. hafta itibariyle bakılıyor zaten, eğer kisaliyorsa dikiş atılır. henüz bana da bakilmadi dikiş konusuda belli değil ama ben atılmasını isticem korktuğum için.
Senin ilk gebelik mi canım, Öyle bi sorunun yoktur inşallah.
ölçüm yapılınca mesela benim serviks 3.50 mm yazıyor.35 mm dedigin rakamin onundeki kisaltma ne ? Ne yaziyor ? Simdi 8 haftalik ultrason kagidimi inceliyorum, olcumu yapmis, 6 tane sayi var. Bebekle ilgili degiller eminim. Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?