- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Valla pek bilgim yok ama 25 mm ve alti olursa sikinti var demekmis nette ole diyor. Ama sali doktora sorayim acaba benim kac mm☹ölçüm yapılınca mesela benim serviks 3.50 mm yazıyor.
Sizin cinsiyetler belli oldu mu?
Benim de ikiz gebelik henüz belli degilde
aklına takılan herseyi mutlaka doktorunla konuş, sonra insan çok üzülüyor.İlk gebelik canım tüp bebek ve baya zor oldu o yüzden ben de pimpirikleniyorum çok fazla
Perinotolog olcmustu en son. bu hafta yine randevum var inşallah güzel sonuçlar alirizValla pek bilgim yok ama 25 mm ve alti olursa sikinti var demekmis nette ole diyor. Ama sali doktora sorayim acaba benim kac mm☹
Benim ikinci gebeligim o yüzden net ayiriyorum. Daha onceleri dalgalanma gibiydi bugun daha farkliTepiklerini nasil anlayabiliyorsun ki
Evt once oyleydi bugun cok guzel hissediyorum cok sukur darisi size ins dogumdan sonra en cok ozlenen seyDaha onceden az az hissediyordum. Bu hafta her gun birkac kez hissetmeye basladm :) ama tekme degil tam gerinme, ittirme gibi sanki
Ilk gebeligin mi canim. Benim ikinci. Ilkinde 19 da baslamistim benBende 15.haftamdayım ama hiç bişey hissetmiyorum daha hareketlerini
Rahim uzunluğu ultrason ile muayene de mi ölçülüyorölçüm yapılınca mesela benim serviks 3.50 mm yazıyor.
Evet benim karından ölçüldü ama küçüktü diye bebekler herhaldw.Rahim uzunluğu ultrason ile muayene de mi ölçülüyor
Ben gece çok uyanıyorum sağa sola dönerken.yuzustu uyurdum önceden en sevdiğim uyku pozisyonumdu☺Kızlar hepiniz sola yatabiliyor musunuz artık? Ben sırt üstü yatıyorum evde uzanırken özellikle, belim ağrıyor ama ona rağmen en rahat ettiğim pozisyon bugece yatarken de soluma yatıyorum ama geceleri uyandığımda bir bakıyorum ki yüzüstü yatıyorum. Henüz göbeğim çıkmadığı için rahatsız da olmuyorum ama kötü hissediyorum. Sol tarafımı da zorladığım için sol yanlarım ağrıyor hep bazen de sağa yatıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Benimde 2. Ama benim 17.haftaya kadar surdu tamamina eremedik malesef o zaman hic birsey hissetmemistim ama bunda sanki tepik degilde birseyler oluyor adini koyamadigimBenim ikinci gebeligim o yüzden net ayiriyorum. Daha onceleri dalgalanma gibiydi bugun daha farkli
Ayyy ne guzel birseydir kesin ya tekmesine gurban anasiTekme başladığında anlamamak mumkun degilaz sabredelim cok az kaldi. Vurdugu yerde gül bitecek nefesin kesilecek, aniden olucak ayyy diceksin :)
2. MiBenim Pazartesi günü randevum ikinci kontrolüm olacak
Sirt üstü yatmayı bende çok severim ve dinleniriim öyle uyuyunca. Ama şimdi öyle yatınca midemdekiler ağzıma geliyor gibi oluyor hemen sağa sola dönüyorum geçiyor. Ah geceleri hiç deme nerdeyse ağzı aşağı uyurken buluyorum kendimi bazenKızlar hepiniz sola yatabiliyor musunuz artık? Ben sırt üstü yatıyorum evde uzanırken özellikle, belim ağrıyor ama ona rağmen en rahat ettiğim pozisyon bugece yatarken de soluma yatıyorum ama geceleri uyandığımda bir bakıyorum ki yüzüstü yatıyorum. Henüz göbeğim çıkmadığı için rahatsız da olmuyorum ama kötü hissediyorum. Sol tarafımı da zorladığım için sol yanlarım ağrıyor hep bazen de sağa yatıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Bişmiyorum canım belki başka birşeydir bu ultrason görüntüsi ben o diye hatırladım. Ama kanama alanından bahsetmedi hiç. Bu zamana kadar 3 doktora gittim kanama alanım olsa söylerlerdi heralde. Zaten bende hiç kanama olmadı çok şükür. Bol su iç doğum için incelme olması için çok faydalı mı o gibi birşey söylemişti. Tam net hatırlamıyorum.Canimcim sanirim o senin kanama alanini olcmus, bol su icmeni de kanamalarin gecmesi, vucudunun atabilmesi icin tavsiye etmis sanirim. Rahim uzunlugu olcumu, baya bebegin kesesinin en ust kisimlari da dahil, en alt kisma kadar olculuyor cunku.
Ama icine sinmemisse, tekrar olctur kontrole gittiginde canim. Foto icin de tesekkurler
Ben de benzer durumdayım. Yüzüstü uyurdum şimdi uyumuyorum. Sola yatmaktan gece kalçam ağrıyor. Bi uyanıyorum sırt üstüyüm. Korkuyorum sırtüstü uyanınca bebeğim açısından. Sağa ve sola yatmaya çalışıyorum ama uyandığımda sırtüstü oluyorum. Geçen dr a sordum sana daha erken istediğin gibi yat dedi. Ama insan korkuyor.Kızlar hepiniz sola yatabiliyor musunuz artık? Ben sırt üstü yatıyorum evde uzanırken özellikle, belim ağrıyor ama ona rağmen en rahat ettiğim pozisyon bugece yatarken de soluma yatıyorum ama geceleri uyandığımda bir bakıyorum ki yüzüstü yatıyorum. Henüz göbeğim çıkmadığı için rahatsız da olmuyorum ama kötü hissediyorum. Sol tarafımı da zorladığım için sol yanlarım ağrıyor hep bazen de sağa yatıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Kendimi gördüm sizde2. Mibenim 6. Falan olacak
6yi yanlis hesaplamisim ya 7 ya 8Kendimi gördüm sizde
Onun hakkında bişi soylenmedi. Kısalma ile açılma aynı şey değil mi.Ya kisalma olursa ? O zman ne oneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?