2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk gebelik canım tüp bebek ve baya zor oldu o yüzden ben de pimpirikleniyorum çok fazla
aklına takılan herseyi mutlaka doktorunla konuş, sonra insan çok üzülüyor.
İnşallah hamileliğin çok güzel geçer canım hersey herkeste olacak diye birşey yok.
Çok yakın bi akrabam geçen haftalarda doğum yaptı, kendisi çift rahimliydi ve 5 kaybı vardı,çok şükür kızı oldu.
Rabbimiz verince veriyor.
Benımde kendiliğinden olmuyor.Klomen catlatma ignesi tedavisiyle hamile kaldım.

Kızlar hepiniz sola yatabiliyor musunuz artık? Ben sırt üstü yatıyorum evde uzanırken özellikle, belim ağrıyor ama ona rağmen en rahat ettiğim pozisyon bu gece yatarken de soluma yatıyorum ama geceleri uyandığımda bir bakıyorum ki yüzüstü yatıyorum. Henüz göbeğim çıkmadığı için rahatsız da olmuyorum ama kötü hissediyorum. Sol tarafımı da zorladığım için sol yanlarım ağrıyor hep bazen de sağa yatıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

Ben gece çok uyanıyorum sağa sola dönerken.yuzustu uyurdum önceden en sevdiğim uyku pozisyonumdu☺
şimdi istesem uyuyamıyorum karnım küçükten olsa var artık.
sag ima veya soluma yatıyorum uyurken sırt üstü uyandigim da oluyo.

Benim ikinci gebeligim o yüzden net ayiriyorum. Daha onceleri dalgalanma gibiydi bugun daha farkli
Benimde 2. Ama benim 17.haftaya kadar surdu tamamina eremedik malesef o zaman hic birsey hissetmemistim ama bunda sanki tepik degilde birseyler oluyor adini koyamadigim

Sirt üstü yatmayı bende çok severim ve dinleniriim öyle uyuyunca. Ama şimdi öyle yatınca midemdekiler ağzıma geliyor gibi oluyor hemen sağa sola dönüyorum geçiyor. Ah geceleri hiç deme nerdeyse ağzı aşağı uyurken buluyorum kendimi bazen

Bişmiyorum canım belki başka birşeydir bu ultrason görüntüsi ben o diye hatırladım. Ama kanama alanından bahsetmedi hiç. Bu zamana kadar 3 doktora gittim kanama alanım olsa söylerlerdi heralde. Zaten bende hiç kanama olmadı çok şükür. Bol su iç doğum için incelme olması için çok faydalı mı o gibi birşey söylemişti. Tam net hatırlamıyorum.

Ben de benzer durumdayım. Yüzüstü uyurdum şimdi uyumuyorum. Sola yatmaktan gece kalçam ağrıyor. Bi uyanıyorum sırt üstüyüm. Korkuyorum sırtüstü uyanınca bebeğim açısından. Sağa ve sola yatmaya çalışıyorum ama uyandığımda sırtüstü oluyorum. Geçen dr a sordum sana daha erken istediğin gibi yat dedi. Ama insan korkuyor.

Ya kisalma olursa ? O zman ne oneriyorlar
Onun hakkında bişi soylenmedi. Kısalma ile açılma aynı şey değil mi.
Kızım zamanı tam.hatırlamıyorum da 5. Ayda rahmin aşağı inmiş dinlen ayağını yüksekte tut demişti Dr. O zaman kısalma yi mi kastetmisti acaba. Devlet hastanesi olduğu için açıklama yapılmamıştı. İlk gebeliğim olduğu için bişi sormak aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…